Mina hårprodukter

31 Mars, KL. 20:50
tips 15 kommentarer
+ Lee Stafford Original Dry Shampoo och Lee Stafford Poker Straight Flat Iron Protection Shine Mist (lol långt namn haha). Glömde ta foto på de hehe.
Detta använder jag till mitt hår då!
Lee Stafford Hair Growth shampoo och conditioner - Började jag använda för någon månad sen, verkligen jääättenöjd! Håret blir mycket finare, lenare, glansigare och så "hållbart" (asså typ de håller ihop och ser helt ut). De ska ju även hjälpa hårväxten, har inte tagit före och efter bilder så kan inte se, har bara använt det i en månad oxå, men det känns jättebra! Även andra har sagt att det funkar.
Lee Stafford Hair Growth treatment mask - Denna ska man använda 2 ggr i veckan typ, ta den mellan schampo och balsam, ska vara i håret ungefär 5 min. Har inte använt denna så mycket men de blir otrolig lent och repareras verkligen. Även detta ska öka hårväxten. Men är jättenöjd med den, så smidig!
Lee Stafford Original Dry Shampoo - Jättebra torrschampo! Blir inga "fläckar" som det kan bli med vissa och håller länge.
Lee Stafford Poker Straight (orkar inte skriva hela namnet hehe) - Ett jättebra värmeskydd som även gör det rakare om man t.ex plattar det. Och det håller vad de lovar, luktar även gott! Det gör alla hans produkter hehe.
Som ni ser så älskar jag Lee Stafford då ;) (kan bero på att alla hans flaskor är rosa och så fina haha lol).
 
Kommer till de två produkter som jag inte har i Lee Stafford då hehe.
Moroccanoil ❤ - Denna oljan är föralltid min favorit <3 Man tar den efter man har duschat, vid skydd eller vid färgning. De ger lyster och glans även blir de lent. Denna är bäääääst och håller verkligen vad den lovar, luktar såååååå himla gott oxå :') Kommer aldrig byta ut denna!
Bed Head Manipulator - Används vid styling. T.ex så brukar jag sova i tofs ofta (eller flätor, skadar inte på håret lika mycket osv) och på morgonen plattar jag bara luggen snabbt sen tar jag bara denna och "puffar" upp topparna och då blir de ännu lockligare (mitt självfall hehe), håller och ser mer fixat ut. Luktar jättegott och fungerar prima!
 
Tipsar om alla dessa produkter, så himla bra!
Vad använder ni för produkter och några speciella ni vill tipsa om?

iPhone 5S

30 Mars, KL. 21:18
Kreativt 16 kommentarer
Har glömt att berätta det men fick en iPhone 5S i onsdags! Har planerat att byta jääättelänge då jag hade haft min iPhone 4 i hela 3 år och typ 1 månad hehe, han fungerade fortfarande och så men rätt så seg och sprucken framsida (som jag gjorde typ i februari detta året, så han har hållt i 3 hela år, utan en spricka!). Otroligt snabb och lovely kamera. Älskar oxå fingertrycksavläsaren! Och även mina söta appar som jag har fixat ;)
 
Linneus och jag kollade på dansade ju Just Dance 2014 igår, som jag för övrigt slog mitt rekord på alla låtar vi körde, även 5 stjärnar på två av dem, så himla göööööött! Älskar just dance :'D Sen kollade vi på Cabin in the woods, har sätt den innan men vi såg den nu. Tycker den är bra, dock lite konstig haha, men riktigt bra gjord ändå, äckliga monster ;)
Idag har vi kubbat runt i stallet och typ städat överallt osv. Hon skulle rida ut och klättra och jag red Birgittas kurva, han var jättefin. Gnäggade några ggr dock men behövde bara använda rösten när vi skulle stanna och gick på bra.
Otroligt varmt det har varit idag oxå! Herregud, kunde nästan gå i kortarmad (de kunde man hehe) och shorts ju! Jättehärligt! :'D Ska dock bli lite kallare nu, men fortfarande sol, men sen ska varmen komma tillbaka! Hoppas ni har haft en fin söndag, xoxo.

mysig dag

29 Mars, KL. 21:48
vardag 17 kommentarer
Härlig dag idag i stallet, tog en promenad med Kalle, Linnea och Myran som sällskap!!
Nu ska Linnea och jag spela lite just dance sen skräckfilm!! Inviger den nya biosalongen dåååå, inte helt klar dock, kan visa den sen när den är det ;) xx

favourites

28 Mars, KL. 22:46
Listor 12 kommentarer

NÅGRA FAVORITER

Färg: Rosa, alla pastell och vitt.

Skådespelare: Åhhh de vet ni!!! PAUL FREAKING SEXLEY SÅKLART <3 Även mina andra män Andrew Garfield, Tyler Posey och Stephen Amell. Sen jääättemånga mer.

Kändispar: Åh så klart Emdrew Stonefield <3 Aka Emma Stone och Andrew Garfield.

Affär: Älskar Bikbok, handlar alltid mina kläder där, sällan någon annanstans. Sen såklart typ Victoria's Secret, MBMJ, Michael Kors osvosv men de är ju på NK hehe.

Land: USA är ju en stor favorit, såklart hehe. Älskar Dubai, inget land dock ;) Italien är himla fint! Australien oxå osv hehe. Österrike är ju mitt tredje hem typ oxå hehe.

Film: THE AMAZING SPIDER-MAN <3 Massor ofc hehe, Transformers (alla 3), Hunger-spelen, Insidious 1&2 <3, The conjuring osvosv.

Parfym: Älskar alla mina typ hehe. Men Chanel - Mademoiselle. 

Bok: Älskar alla Afrodite böckerna haha! Har älskat dem sen typ 4:an elr ngt hehe, läst alla! Längtar verkligen till nästa haha :'D Älskar oxå "Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag". Älskar att läsa! Dock så hinner jag typ det aldrig, har inte läst ut en bok på jättelänge, tyvärr..

Artist: Har ingen speciell favorit inom artist, älskar typ alla haha, Pitbull, Eminem, Avicii, Nause, David Guetta osvosv. Ron Rope och Birdy är stoooora favoriter! Men band däremot!! Bastille, A Great Big World, The fray, OneRepublic och The script.

Mat: Älskar typ allt! Mest pasta heheh.

Klädesplagg: Åhh, allt som är blommigt och pastelligt typ hahah! Älskar vita jeans <3

Skor: Converse, Hunter, Primeboots (har dock inga.. än hehe)

Blogg: Cornelias, Jossans, Olines m.m

Glass: Ben&Jerry's Half baked, Peanut butter cup och Fairly nuts.

Halvgamla bilder hehe, nej men från senaste tiden då. Har noll bilder typ sååååå nu i helgen ska det fotas som asdaskjndaln!!! Strålande sol ska det vara, och varmt! Perfekt :'D xx
 

pink spring

27 Mars, KL. 21:59
Inspiration 6 kommentarer
pink spring
 
Ett litet collage jag fixade alldeles nyss. Åh vill ha denna outfit, NUUUU!!! Sorry för dålig kvalité hehe. Tryck på bilden för att se vad allt kommer ifrån!
 
Idag fyller världens bästa år <3 KLICKA HÄR!!! Så tycker alla ska gå in och skriva grattis :'D
Så det firades i skolan då jaooo, fixade hennes skåp osv, sen fick hon presenter och kakor och vi sjöng och sånt kul ;)

Red Kalle i paddocken idag. Kan säga att han var såååå himla seg och ville inte någonting. Gjorde sina kända, "bara-plötsligt-stanna-och-bara-stå-inte-lyssna-på-skänkeln-osv" haha. Nej men han ville verkligen inte. Och ja Kalle det är tungt i paddocken så det blir jobbigare och ja det kanske inte är världens roligaste meeeen det måste göras dock, allt kan inte vara kul. Vi rider typ i paddocken/ridhuset 1 gång per vecka, om inte mindre, + hoppning där då, men det tycker han är kul så att ja haha ;) Men egentligen ska han ju bara springa runt där lite och lyssna på skänkeln och rösten och sen avslutar vi passet, kanske tar en halvtimme elr så, mer än det är det ju inte? Men nej, man ska hålla på och tjaffsa osv och då tar det dubbelt så lång tid haha. Synd att de inte förstår ;) Han har oxå hostat lite nu på senaste tiden men inte varit seg annars så tror inte det är något.
Imon ska vi till björken med girlsen, JAAAAAA HOPPAAAAAA OCH DAMPAAAA!
 
Godnatt dubs xx
Åhh btw jag nämnde inte det att jag ramlade av idag oxå? ;) Han typ stannade och kollade på något bakom sig sen smackade jag bara och då började han galoppera plötsligt, asså bara galoppera rätt så lugnt och slängde på huvudet och jag bara skrattade och sen så typ flög han åt sidan så jag ramlade av hahahah lol klassisk då jaaaaaa. Iaf så skrattade vi ihjäl <3<3<3<3<3<3 20:E AVRAMLIGEN PÅ KALLEEEE JAOOO.

Wednesday Challange: Ätbart

26 Mars, KL. 16:00
Mat 4 kommentarer
Denna veckan är Ätbart temat! Tänkte då att jag inte skulle ha något "vanligt", asså typ när jag fotar min frukost eller något, jag brukar ju alltid göra det så körde på att fota ett av världens godaste godis haha! DETTA ÄR VERKLIGEN VÄRLDENS GODASTE!! Raffaello eller "Guds gåva till mänskligheten" som jag kallar det då ;) Är en boll med jättegod typ krämig fyllning i (låter trevligt) sen en rostad mandel, själva bollen är kex och sen kokos. Faktiskt inte choklad i det, ser ut som det hehe. När man har ätit en så vill man bara ha mer, beroende blir man haha ;)

Så vad tycker ni om min tolkning? Lite annorlunda bild iaf hehe. Och har ni ätit Raffaello? OM INTE, MÅSTE NI GÖRA DET NUUUU!!
 
Kika in på IdasLinns och Hannas för att kolla på deras tolkningar!

tuesday 25/3

25 Mars, KL. 20:44
Photoshop 11 kommentarer
lite före/efter because you like it hehe
 
TISDAG = TEEN WOLF! Som sagt, säsongens sista Teen wolf, OMG!!! Asså ja nu kan jag ju inte spoila för er som inte har sett det men asså omg. Vilken som dog, grät, för gråter alltid. OCH SLUTET MAN BARA O M G KAJDNASKJNAKSDJ VAD HÄNDER MED VÄRLDEN?????????? rip mig
Ännu en serie som tar sitt uppehåll nu. Synd är de ju absolut men ändå skönt då man kan fokusera mer på skolan, typ haha. Sen även börja kolla på flera serier och då hinna kolla ikapp dem hehe = det blir ändå ingen mer fokus på skolan ;)
 
Tänkte egentligen gå ut en runda med Kalle idag. Men ja det var ju typ snöstorm?! Men inget lägger ju sig som tur väl hehehehe. Och nu ska det vara strålande sol och bara bli varmare och varmare, GÖTT!
Jo, gick ingen runda med honom utan fick ju kubba in i ridhuset. Tränade mycket på trixen. Lite lek, han skulle bara chilla idag ändå. Han älskar ju sina trick så heheh. Tränade på de nya jag håller på med bergsgeten, "fånga" (asså jag ska slänga godis i munnen på honom haha) och spansk skritt, dock måste jag träna spansk skritt på ryggen ist, blir mycket lättare där tror jag. Han gillar inte när man ska behöva "dra" honom framåt, asså ta i grimskaftet typ haha, lol :') Även håller vi på med buga till och från, han har väldigt svårt för det, men vi har kommit över många hinder, i början så vågade han typ inte gå ner för han tyckte de var läskigt osv hehe. Nu gör han det utan problem men han måste ta på hela benet, hålla huvudet uppe (så han typ inte ta all tyngd på huvudet hehe) och stanna kvar i denna position. Bara han tar upp huvudet och är på hela benet (eller ja halva typ) så kommer ju det funka prima, han ska bara fatta det haha.
Bergsgeten gick super! Han fattar verkligen nu att han inte får gå över bommen och har bara typ 20cm mellan alla fyra benen, dutti! "Fånga" började vi på idag och han fångade en gång, typ fick den i läppen (han ska ju egentligen få den i munnen hehe). Han måste öppna munnen mer, men han fattar nog de snart, morotsbiten bara studsar på hans tänder och flyger iväg, han bara wtf? VAR TOG DEN VÄGEN?? Typ haha. 
 
Hoppas ni har haft en bra dag finisar, xoxo

pretty things

24 Mars, KL. 20:12
Inspiration 13 kommentarer
lovely
 
Härlig inspo från weheartit här uppe. Tröttnar aldrig att kolla på dessa bilder!! Vill bara ha mer och mer sommar <3
Händer aldrig något speciellt nu för tiden haha. Typ - vaknar, gå till skolan, kommer hem, upp till stallet, rider, hem, äta/duscha osv, blogga och sen tv-serier (läxor klämmer jag väl in någonstans om jag har de hehe). Livet lix haha. Inte för att jag klagar så, inga större läxor eller något, dock nationella men som sagt så kan man ju inte direkt plugga till dem. Men vill ha varmare!!! Vill ha sommarlov hihi. Även att mer blommor kommer och lägga till typ 3h på dygnet så jag hinner fota mer oxå :):):):)
Inatt är de sista Teen wolf för säsongen, O M G!!! OCH ATT EN TILL *SPOOOOILER NUUU FORTSÄTT INTE LÄS OM NI INTE ÄR PÅ SISTA AVSNITTET* SKA DÖ!!!! Klarar inte detta, dör tv-serie döden.
 
Ska, som det står där uppe, kolla på tv-serier nu då haha ;) Svara på kommentarer oxå! xx

världens finaste reklamer

23 Mars, KL. 22:58
musik/filmer 11 kommentarer
Detta må vara världens finaste reklamer! Budweiser är bara helt kajsdnakj underbara haha :') Varje gång jag ser dessa, och har sätt de ungefär 212312 ggr, så gråter jag. GRÅTER SÅ HIMLA MYCKET SÅ JAG DÖR!! Djur är bäst asså. Och dessa underbara clydesdales hästarna dem har, jag smälter! Underbara varelser <3 
Behövde lix bara blogga om dessa reklamer heheh, :''DD
 
Idag så red jag med Kalle till JSB. Han gnäggade typ hela tiden hehe, men han gick med huvudet lågt och var lugnt osv. När vi kom till JSB och ängarna blev han lite spändare, han visste att vi skulle kubba runt där och han hade vilat i 2 dagar typ såååå hehe. Myyycket överskottsenergi men när han lugnade ner sig sen så gick det mycket bättre att svänga (red på volt, han drar akdsnaks mot hemvägen hehe). Tog varken hacket eller repgrimman för man kan inte ge ledande tygeltag med dem. Tog mitt egengjorda grejs, har bara klippt sönder nedersta grimmsaken och sen satt på ett träns, så det blir typ som en ridgrimma då. Gick över förväntan med den, bättre att svänga och även så blev det ledande så det gjorde ju inte ont som det skulle göra om man försöker göra det med hacket. Även bra att stanna med, det typ korvar sig lite, det är ju inte högsta kvalité precis ;) Ska ta och köpa riktigt!
Men han var duktig. Väldigt pigg. Red ner till cykelbanan och vände sen tillbaka där (lång grusväg hemåt) och han såg då några hästar som går i en hage där och bara "omg" men sen började vi galoppera och de första 20 meterna så gick det typ snabbt, fast ändå inte så snabbt, så jag bara "VI SKA JU RACEA KALLE!!" han bara "JAAHAAAAA!!" så då får han världens bockryck och bockar haha, hade sadel idag iaf :):):) Då la han på typ hela sin kolsamling och rusade iväg haha! Red sen mot en skog där det finns två hinder, han hoppade som kjasndkasjn och tyckte det var jättekul haha!
 
Nöjd med honom idag. Fast gnäggandet och att han drar kasdjnask mot hemvägen. Tränar på det.. men vet inte riktigt hur jag ska träna mer än att göra det hehe. Hur jag ska komma vidare lix.. men får se nu i sommar. På sommarn är alltid allt mycket bättre haha!
Godnatt xx

with passion(fruit)

22 Mars, KL. 23:26
Mat 11 kommentarer
Sååå himla gott! Passionfrukt till bananpannkakor är akjsdnask, perfekt kombination!
Åt detta imorse innan jag skulle sticka till bussen och träffa mina girls, jättehärlig dag i stan med dem! Köpte även några saker ofc hehe ;) Kommer visa upp det! Vi åkte sen hem till Ida och spelade spel, åt chokladpudding och massa annat gott, såg på film och hade damp ofc! Jätteroligt, love u all <3
 
Kalle har fått vila idag. Igår så skulle vi egentligen ut och rida meeen såklart så började det ösregna så fick gå in i ridhuset och hitta på något. Men visste inte vad, hade inte tänkt ut något och hade inte inspiration till något, inte Kalle heller hehe. Testade lite olika, springa och dampa över sockerbit, dampa på volt, dampa runt och köra "tagen", löslongeras osvosv men han var inte motiverad till något och ville inte göra något så jag bara nahe :):):):):) Förstår honom, ridhuset suuuuger, så himla grått och trist haha. Men det slutade med att vi tränade på lite trix och på det nya, bergsgeten (han ska stå ihop med alla fyra ben). Andra gången vi tränade på det (första gången var säkert för typ 2 månader sen haha!) och det gick riktigt bra! Han fattade mycket snabbare och gick mer och mer ihop med benen, dutti! Snart sitter det ;)
Imon ska vi ut och dampa, vill gärna till JSB och släppa honom på ängarna så han får springa av sig och dampa! Får se hur de blir :)
 
Godnatt finisar xx

miss summer

20 Mars, KL. 22:17
vardag 8 kommentarer
Både gammalt och nytt. Sommar och blommor, kom till mig <3
 
Ja vad händer? Inte så mycket. Hade tredje nationella provet för veckan idag. Uppsats på svenska. Riktigt nöjd med min insats! Annars så har vi inga läxor för vi har nationella nu och projektvecka. Men det kommer.
 
Kalle och jag var ute på en riktigt härlig runda igår, finaste pojken <3 Idag hoppade vi lite barbacka i paddocken, gick knappt och rida där.. men han var vääääldigt taggat mot hindret! Sen så stack alla hans kompisar och då blev han himla kasjndaksj typ, nej men drog mot utgången osv haha. Men han var väldigt pigg då och sprang på bra, bara för han trodde som vanligt att han var den sista hästen i världen ;) 
 
Annars kollar jag sönder på Hart of Dixie för de är bääääääst <3 Och lyssnar på världens bästa A Great Big World <3
Hoppas att vädret blir bättre, idag var det toppen! Men vill att fler blommar ska komma hihi. Vill även fota människor!! Några frivilliga? Isf kan ni ju skicka en kommentar hehehe ;)
Ska kolla på ett avsnitt av HOD nu! xx

Wednesday Challange: Vårtecken

19 Mars, KL. 15:00
Övrigt 16 kommentarer
Har inte berättat detta, men gör det nu hehe. Jag, Ida, Linn och Hanna ska ha en Wednesday Challange tillsammans! Så varje onsdag så tolkar vi ett tema!
Denna veckan är det vårtecken, och jag tolkar nog det på ett litet annat sätt hehe men detta är vårtecken/vårkänslor för mig ↑ Går ut löst med Kalle, utan täcke och allt, går ner till sjön (som är bakom honom hehe) och plaskar vi lite, sen traskar vi hemåt. RIKTIG VÅR! Även inflika då att jag hade typ bara långarmad och Kalle var riktigt pigg!! (vårkänslor på hög nivå hos honom hehe, fick ingen bra bild på det dock)
Valde denna bild oxå eftersom våren försvann hos oss för ett tag sen, nu är det grått och regnigt så kände inte att jag ville ta en grå och trist bild när det ska vara vår!
Vad tycker ni om min tolkning?
 
Kika in på Idas, Linns och Hannas för att kolla på deras tolkningar!

rainy

18 Mars, KL. 21:24
Natur 8 kommentarer
Knäppte dessa innan idag bara lite snabbt, för att ha något att publicera hehe ;)
 
Ja, regn </333333 Vill ha soooool och vååååår så alla blommor blommar så jag kan fota massar och även på Kalle och mig :'DDDDDD Men ja, bättre än snö osv hehe :)
 
Busade med Kalle idag i paddocken, han var riktigt duktig och bjöd verkligen till! Han ville följa med hela tiden och bjöd in mig på lek, så dutti! Så sprang runt lite och trixade lite, tränade på stanna sen inkallning, han kom på inkallning på trav, fick övertyga honom lite, men de gick! Styrde sen ut honom och skulle se om han ville löslongeras lite, men det ville han inte utan han vände utåt, han ville hellre vara nära idag, dessutom tungt (som sagt hahaha) ute i paddocken och han hade redan släppt lite energi.
Så eftersom han inte ville det så kopplade jag honom lite bara för att ta en galopp, han har inga problem med det on-line (på lina) behöver bara hålla linan och kanske smacka något men idag så förstod han direkt så han började galoppera och slängde på huvudet och så jag började med galoppera (ja asså ni fattar hehe) jämte honom och styrde in på volten så galopperade så en halv sida och en halv volt! Så himla härligt! Han måste ju ha lite mer samlad galopp då eftersom annars hänger inte jag med haha. Tog sen av linan och körde off-line igen (som jag gjorde innan, vi brukar busa on-line typ ibland men de senaste gångerna har han verkligen bjudit och vill busa och vara med, off-line! han gillar egentligen inte on-line, som sagt när vi är ute och går så släpper jag ju honom, han gillar att ta ansvar, vara fri och när jag litar på honom, han blir så stolt då haha, därför kör vi så lite on-line som de går, om vi gör de så kör vi med halsringen ofta) och skulle fatta en galopp, första gången fattade han inte riktigt, men andra gången så började han, typ bara några språng innan han for upp i luften med alla fyra sen bocksprång efter detta haha! Såklart fick han superduper mycket beröm, han började galoppera ju, och även fick han damp hihi.
Så sammanfattning, riktigt bra pass. Han vill vara med och vill göra saker och ting, och ha damp haha! Innan har jag ju fått övertyga honom och det vill jag helst inte, utan han ska vilja vara med mig.
 
Godnatt finisar xx

21.20

17 Mars, KL. 21:20
vardag 5 kommentarer
Bildbrist hehe.
 
Herregud! Tänkte jag bara när jag såg klockan, är den så mycket haha ;) Tider går så himla snabbt, hinner ju inte ens blinka haha!
Idag har jag iaf varit på samtal med mentorn, gick super. Sen var det stallmöte så har varit på det tills 20.20 ungefär. Åt an av de nya pastasorterna från Felix innan, riktigt god! Mozzarella var det. Ska tesa alla andra oxå ofc, älskar pasta mer än allt!
Har inte hänt så mycket mer idag. Projekt i skolan och det suger, jobbar om krig och konflikter. Jag menar, hur roligt? -.-' Det som är bra dock är att vi inte har någon läxa nu, woopwoop. Än iaf hehe. Hemtenta som ska vara klar i april sen, jobbigt värre jao. Sen har nationella börjat ju, hade i svenska läsförståelse idag, gick faktiskt riktigt bra, är nöjd!
 
Nuuuuu borde jag svara på kommentarer med troligtvis blir det serier hehe. xx (förlåt för att jag har så seg med att svara på kommentarer dubs, ni är finast!! <3)

hollister och bikbok

16 Mars, KL. 21:40
shopping 11 kommentarer
Dåliga bilder meeen ja hehe. De tre tröjorna från Hollister fick jag av pappa, jättefina! Sen de andra tre inköpen är ifrån Bikbok som jag inhandlade i fredags. En jättesnygg t-shirt, sen den gråa ligger med ryggen upp, öppen rygg och sen ett par shorts (har 15 st nu typ hahaha).
Kan säga att det var en väldigt händelserik bussresa hem hahah, såg en snygg och ja, han satt jämte mig när vi väntade på bussen sen när bussen kom fram så gick jag längst bak och satte mig och han följde efter och satte sig där oxå fast det fanns platser där framme så jag bara omg <3<3<3<3 haha sen smsade jag miljoner sms i grupper med mina fränds hahaha och sen såklart när jag skulle gå av bussen, askdjnask, nej men tänkte lix nej nu kommer jag ramla eller något, och såklart, jag ramlar inte men jag slår i huvudet i en metallsak i taket och ja, så typ sprang ut och typ dog av skratt utanför hahahahaha omg såklart ska man vara pinsam <3<3<3<3<3 och jag skäms aldrig men här höll jag typ på att dö haha lol om han läser detta nu, lix råkar komma in på min blogg :):):):):):) Iaf vad du nu heter och om du läser detta så är du riktigt snygg!!
 
Igår så hoppade jag med Kalle. Han var jätteduktig och hoppade som asjdknaskjn. Så himla kul tyckte han det va!
Efter så fick han behandling i kinesiologi av Anders och Lennart. Så himla coolt är det!! Så fick berätta lite om honom och hur vi rider osv. De var väldigt imponerade av oss, t.ex löst i skogen och rida löst och sånt hihi och att han var så snäll (vissa hästar får ju lite damp när de ska låsa upp låsningar), så himla kul att de frågar om sånt och de tycker de är intressant hehehhe. Men iaf så hade han ingenting!! De sa att han var jäättefin och att jag bara skulle fortsätta att rida som jag gör. SÅ HIMLA GLAD JAG BLEV! Typ en liten bekräftning att de inte behöver jobba med huvudet mellan benen lix (no offense ;)) utan kan vara lika fina fast de inte jobbar på det sättet (har förklarat i ett inlägg hur jag jobbar honom hehe). Sen så beror ju det på häst till häst, vissa är väldigt mjuka (t.ex Kalle, han är jääättemjuk och har alltid t.ex huvudet lågt), vissa är väldigt stela (huvudet högt, kan oxå vara för de är lite mer stressade osv). Men blev så himla glad! Fick sen ett papper efter där de är en hästbild på och där ska de måla ut om man ska massera, stretcha eller något annat på någon kroppsdel, men de hade inte målat ut något! TOPPEN!!! :'DDD
 
Nu måste jag svara på kommentarer och sen kanske kolla på någon serie. Godnatt finaste xx.

flower power - action 3

15 Mars, KL. 16:25
Actions 23 kommentarer
Tryck på bilden eller HÄR för att ladda ner den!
Här har ni action 3! Flower power lix, nu när alla underbara blommor kommer fram!! ;) Och som sagt, säg jääääättegärna till om ni laddar ner den och använder den! Kikar gärna in på bilderna isf :) Även glöm inte att läsa terms of use som följer med!! Have fun xx
 
Och såhär lägger man in actions och använder dem.

Varför NH?

14 Mars, KL. 16:47
Horsemanship. 24 kommentarer
Det är några av mina läsare som ville att jag skulle berätta varför jag började (eller ja, man gör ju inte NH, det är ett tankesätt) tänka mer NH, eller hur man säger hehe. Varför jag började med trickträning, rida löst osvosv.
 
I hela mitt liv så har jag hållit på med hästar. Min mamma hade häst när jag föddes. När jag var 6/7 år började jag på ridskola. Gick där tills jag fick Kalle i april 2012. Och jag har aldrig varit så lycklig när jag slutade haha. De sista åren där var så tråkiga. Såg inte fram emot att rida, varför? Jo för det ända vi gjorde var att rida med sadel och träns i ridhuset. Min dröm var redan då att bara kunna släppa en häst på en äng barbacka i repgrimma.
 
Dressyr, markarbete, hoppning (hoppning gör vi, fast kravlöst, bara kubbar runt överallt haha) har aldrig varit något för mig egentligen. Att jobba hästen med bett osv tyckte jag inte alls var konstigt då, för alla andra gjorde det. Tyckte alla hästar om det? Nej, men det sket de i ändå. (obs! tycker inte illa om er som använder bett, fortfarande hehe)
När vi hyrde hästar på ridskolan så tog vi alltid av sadlarna, körde gymkhana, red baklänges, ja gjorde allt sånt crazy (som vi iaf kunde göra i ridhuset hehe) som man kunde göra, då mådde jag bäst, för då kunde jag släppa Jack (min favorit på ridskolan sen den dag han kom, v.i.f gubben <3) och bara racea runt där. Han behövde inte jobba, inte gå i samlat eller tänka på något annat utan bara ha kul.
 
När jag fick Kalle så gick min dröm i uppfyllelse, en egen ponny, helt otroligt. Då fortfarande visste jag inte annat än bett och sadel, jobba honom genom att kröka på nacken osvosv. Red så lite mer än ett år, förra sommaren/höst så kom de stora förändringarna. Jag använde kanske sadeln 5-10 ggr på hela sommaren och mindre och mindre bett. Vi sprang löst på stallplanen och hade allmänt kul. Sen i höstas så bestämde jag mig för att sluta med bett på honom, varför? För att varken jag eller han gillar det och behöver inte det, så what's the point? Och ja, jag jobbar Kalle, men inte på det sättet alla andra jobbar med sina hästar. Kalle jobbar när vi är ute på ängarna och racear, han jobbar när vi hoppar och han sänker nacken när han själv vill det (kan ibland fråga honom om han vill och berömma osv). Man behöver inte bett för att hästen ska jobba, kröka på nacken är inte jobb egentligen, det ska komma bakifrån.
Nu gör jag det, släpper min ponny på ängarna barbacka med repgrimma, och det är världens bästa känsla. Jag bara rider runt och har kul. Bygger upp relationen springer runt i skogen lösa och bara lever livet.
 
Sååå tillbaka dit när mitt tänkande om hästarna förändrades, det förändras hela tiden men sommaren 2009 då fick jag upp ögonen för Natural Horsemanship. Sen 2012/2013 förändrades det otroligt mycket. Även nu, varje dag så förändras det. Varför det ändrades är rätt så självklart. Så naturligt som möjligt för hästarna, jag ser Kalle som min bästa vän, inte min häst. Jag vill att vi ska stå på samma plats i vårt förhållande (menar då att vi ska kunna bestäma saker tillsammans och kunna säga både ja och nej till varandra) och lita på varandra. 
 
Måste bara tacka Josäfin och Oline. De har hjälpt, och hjälper mig fortfarande med deras fantastiska texter och åsikter osvosv! Om det inte skulle vara för dem skulle jag verkligen inte stått där jag står med Kalle idag. Absolut inte om betten, skulle nog inte ridit helt bettlöst nu om det inte vore för dem. Kalle har varit bettlös i 4 månader och 6 dagar nu!! Woopwoop haha ;)
 
ja gamla bilder som ni har minst sätt 329384892 ggr :):):) Sommar lix <3

the spring is here for a moment

13 Mars, KL. 21:44
Blommor 26 kommentarer
Hahah rubriken så töntig :') I vilket fall som helst så är rubriken sann för att imon blir det typ snöstorm :):):) Nej okej inte snöstorm, men all denna värme och sol kommer försvinna och bytas mot kallt och regn och dsjnkjdsnak, nej :( Vill ju ha kvar våren ofc!!
Dessa bilderna knäppte jag i tisdags när jag var ute och fotade outfiten osv. Mycket nöjd faktiskt med dem, passar peeeerfa med denna redigering tycker jag. Kansk ska visa före/efter?
 
Väääldigt mysig uteritt idag med min dub. Red skolrundan och vände kors och tvärs hehe. Han sa inte ett ljud! Gnäggade bara en gång och det var när vi höll på att gå från stallet (han ville säga "hej då, kingen kommer snart tillbaka så alla kan lugna ner sig" hahah, min humor <3<3<3<3<3) annars gnäggade han inget och var riktigt härlig (inga stopp eller sicksack och gå i slowmotion haha) fast jag ändå tog den långa skolrundan så sa han inget när vi vände längre och längre bort! Han gnäggade dock två ggr när en häst kom i full karriär, eller ja den gnäggade först (den var typ själv där så den var ledsen så Kalle aka hjälten försökte lugna ner den) så han svarade. Galopperade sen iväg och underbar galopp och livet asså. Skriver hela tiden detta men asså får aldrig nog, barbacka, thank u for akdnakjsnd allt lix. Nej ska inte nämna det mer nu </3
 
Fick även mitt pris idag som jag vann på en blogg! Ett Eye-Fi 8GB minneskort :):):) Asså man kan koppla det via sitt Wi-fi och då utan sladdar och allt skicka över bilderna direkt till datorn, iPhonen, iPaden osvosv. Så när man t.ex fotar självpoträtt på sig så kan man ställa sig framför kameran, ta ett kort, stå kvar på samma ställe och ta upp mobilen och kolla på bilden, WOOPWOOP! Iaf så har jag fattat det.. annars så fixar jag det på något sätt ;)
 
HIMLA SKÖNT OXÅ, INGA LÄXOR ELLER PROV NU PÅ ETT TAG (förutom nationella, inget man kan plugga på direkt..) LIVET LEKER. xoxo

för du är min kung

12 Mars, KL. 21:45
Djur 16 kommentarer
Min kung <3 Bästa Alice har tagit bilderna! Tack dub <3 Tyvärr så blev det ingen galopp-utan-händer-bild-vid-solen för de var i ofokus, de kan vara rätt så svårt att få fokus när de är så stort solljus hehe. Lär alla mina stallkompisar att fota you know ;)
Även ser ni hur glad Kalle är på varje bild? :D:D:D Haha, alltid öronen bakåt typ, han tror det går snabbare då :):):):) Och hans prickar, så sött! Bara för att han byter färg nu hihi.
 
Var ute idag på en rätt så lång runda. Skritt (duuuh), trav och galopp, klättring och även i nerförsbacke (vad man nu kallar det? det heter inget hehe) och sen badade lite i sjön. Han var jätteduktig!!
 
Nu är Mace (min macbook) rosa oxå!! Pappa har varit på Emporia för jobbet och köpte då ett rosa tangentbordskydd på Kjell&Co till mig. Även 3 tröjor från Hollister, tack bästa <3 Kommer komma upp på bloggen!!
 
Ska snart plugga lite. Två prov imon, skulle egentligen göra ett idag men det blev inte så hehe. På fredag är de Balders oxå, tagga!!
xx

todays look

11 Mars, KL. 21:48
outfits 9 kommentarer
Dagens. Tröjan och byxorna från Bikbok. Även ringarna. Halsbandet från Gina. Äntligen lite vååååår, längtat till att använda tröjan för älskar den så mycket hihi. Älskar allt blommigt, ljust och pastell! Min lillebror har tagit dessa bilder oxå, hans dolda talang ;) Är så himla lat med mitt stativ osv haha. Därför tvingade jag ut honom hehe.
 
Tjollahoppsansa! Hur man nu ska börja dessa inlägg :):):) Inget speciellt har hänt idag då. Skola som sög. Imon är det sovmorgon och det är riktigt göööött. För övrigt så fick jag ett sms av min pappa (han sitter på övervåningen.. jag sitter i mitt rum, så kommunicerar vi hahaha) alldeles nyss och där stod det "Tycker du vi ska ha en popcornmaskin i biorummet? :)" HAHAHA JAG BARA JAAAAA VAD COOLT!!! Fick lite damp osv, så sprang upp och han visade mig modellerna och jag tyckte såklart den största och dyraste hehe, en sån på hjul haha. Så himla coolt bara. Gästerna kommer ner där och ska kolla på lite bio och jag bara "Får det lov att vara lite popcorn?" HAHA LIVET MITT FRAMTIDA JOBB DÅÅÅ!!
 
Alice fotade mig och Kalle lite idag i paddocken, skulle bara jogga lite med honom då de blev en väldigt kubbig runda igår när vi dampade hehe. Kommer upp några bilder snart. Han var helt okej, lite seg och sånt, men förstår efter rundan igår och sen vääldigt tungt i paddocken, som vanligt hehe.
Har tagit lite nya pics idag osv så det kommer upp jaoooo.
 
TEEN WOLF FEELS OXÅ MIN HERRE ASSÅ SVIMMAR!!! BARA TVÅ AVSNITT KVAR NU OXÅ OMG NEJ INTE BRA VEM KMR DÖ ASSÅ????? HJÄLP

Mitt namn är Ida och jag brinner för foto och hästar. Jag verkligen älskar frukostar, Apple, tv-serier, nutella och att vara kreativ. Sist men inte minst, så älskar jag mest av allt, min ponny Kalle.
Läs mer om mig här!

Kontakt: [email protected]

KALLE
Min ögonsten, han jag älskar mest på denna jord och aldrig kommer lämna. Vi har slängt bettet, tränset och sadeln åt sidan för längesen. I vårt förhållande finns ingen ledare, vi står på samma plats jämte varandra och tar våra beslut tillsammans. Han är inte bara min häst, utan min allra bästa vän.
Läs mer om Kalle här!