book heart

31 Januari, KL. 13:41
Kreativt 46 kommentarer
Äntligen något nytt haha, tagna alldeles nyss! Har fotat såna här bok hjärtan innan, men det var väldigt längesen, de gamla hittar ni här! Vilka tycker ni är bäst? Tycker dessa är bättre hehe, de andra är tagna i juli 2011, herregud haha!
 
Ska upp till stallet snart. Ska kubba ut med Alice! Idag har det snöat jäääättemycket igen, men nu har det slutat, sista dagen det snöar nu, efter att det har snöat i en hel vecka non-stop typ haha ;) Kan säga att Kalle var jätteduktig igår iaf när vi kubbade ut! Han gnäggade säkert mer än 25 ggr ahahhaha men annars så var han jätteduktig. När vi annars rider till JSB så kanske han brukar gnägga 5-6 ggr, eller ännu mindre! Men igår var han verkligen ledsen asså hehe. Men det enda han gör är att gnägga, inget annat, drar mot hemvägen oxå men inget så lix haha. Vi raceade runt där på ängen och det var ju asdkjasjn mycket snö så han fick verkligen upp flåset och svettades haha! Red ner till cykelbanan men vände och sen galopperade jag hemåt på grusvägen, det var SÅÅÅÅ KUL SA KALLE!!! Bockade och studsade och lite sånt ;) Men inga problem med att stanna, som det kan vara när man är ute på kompisar nu på vintern, då är de damp haha!
 
Ska städa lite nu sen upp till stallet! xoxo

favoriter

30 Januari, KL. 21:04
It's me 12 kommentarer

Favoritdjur? ofc häst hihi, men älskar alla djur! ska skaffa både hund och katt när jag flyttar hemifrån, min pappa är allergisk så kan inte ha nu :( längtar seriöst sönder! har velat ha hund och katt så länge jag kan minnas haha, har redan bestämt ras oxå. Vill ha massa olika raser på hundarna egentligen men första en berner sennen, favoriten över allt typ DE SÖTASTE SOM FINNS!! Och kattras är ragdoll eller helig birma, helst ragdoll då det är min absoluta favorit :'D
Favoritfilm? THE AMAZING SPIDER-MAN <3 Då Andrew är en av mina män hihihi, taggar sönder till 18 april då 2:a filmen har premiär :'D Men finns massvis, t.ex The mortal instruments och typ alla disneyfilmer haha!
Favoritserie? åh det vet ni redan haha!! The vampire diaries, Teen wolf och Arrow <3<3<3<3<3<3<3 Annars kollar jag ju på alla mina andra ni vet heheheeheheh.
Favoritmat? älskar all mat typ, äter typ allt haha ;) Men pappas Coeur de filet provencale <3 (avancerat ord jag vet hahaha!), det är oxfilé med vitlök och råstekta potatis och omg så himla gott asså!! Det är ju typ en "festrätt", typ den enda festrätten jag verkligen älskar annars är det HUSMANSKOST FOR THE WINNERS!!!! OCH SALLAD OMG SALLAD JAO
Favoritfrukost? PANNKAKOR!!! Bananpannkakor, amerikanska, banan och jordnötssmör pannkakor osvosv! Även gröt, älskar gröt! vaniljscones, smoothies, varm choklad (vid vintern), mugcake m.m m.m haha, frukost är bäääst.

Favoritdricka? jucie, iste och smultrondryck, om man ska vara lite onyttig så cola ;)
Favoritlåt? har massvis, det ändras ju hela tiden men de jag aldrig släpper är Say something, A drop in the ocean, Never say never (med The fray), Come home och Goodbye my lover!
Favoritartist? britney spears, birdy m.m, har ingen speciell så egentligen, det är ju skådespelare jag fangirlar över ;)
Favoritgrupp? the fray <3
Favoritalbum? har inget speciellt haha, isf the fray's och britneys nyaste :)
Favoritgodis? choklad <3<3<3 men typ allt, inte laktris eller salt bara! 
Favoritglass? b&j's ofc <3 av b&j's, half baked, fairly nuts och peanut butter cup!
Favoritchips? salt&vinäger <3
Favoritårstid? sommar ofc <3

Favoritämne? åhh haha.. kanske SO för då har vi världens bästa lärare haha!
Favoritbok? 14 år till salu är så himla bra men riktigt hemsk! har inte läst på jättelänge för har inte tid haha men oxå "jag är död och kan tyvärr inte komma till skolan idag". Så himla bra!
Favoritmånad? juli för då fyller jag år hihi! nej men för det är mitt i sommaren och allt roligt händer då, alltid göteborg och liseberg, ullared, jag fyller år, tennisturneringen, östersjöfestivalen m.m m.m.
Favoritdag? konstigt nog, tisdag, torsdag och fredag.. för mina favoritserie är dååååå!!!! Annars lördag hehe
Favoritparfym? åh svårt haha, har så många favoriter ;) Men min älskade Chanel Mademoiselle, mina VS men mest Love spell, Lacôme Tresor In love, D&G The one, Alien, See by Chloé m.m haha ;)
Favoritaffär? Bikbok <3 Hollister <3 Gina Tricot, Zara m.m m.m, maaaassor!
Favorit tv-program? beauty and the geek haha :'D
Favoritfärg? rosa och vit <3 alla pastell!!


cherry tree

29 Januari, KL. 19:19
Blommor 24 kommentarer
Åh var bara tvungen att lägga upp dessa bilder igen! Älskar dem och är väldigt nöjd med dem hihi. Dessa körsbärsträden är ju bara gudomligt fina och kan ju inte bli fula på bild :') Vill såååå gärna åka till kungsträdgården och fota där!
 
Har varit med min dub (hittar henne här ❤) och kollat på senaste PLL! Det var verkligen jättebra, helt klart ett av de bästa avsnittet av de nya nu :) Har annars inte gjort något särskilt, väldigt lugn dag, Kalle fick vila för imon ska vi ut och röja på fälten!! Taggar assååååå, förutom att brodda då ofc haha, det suger :(
 
Har inte så mycket mer att säga. INATT ÄR DE ARROW!!! yäyä. Sen TVD tors-fre, taggar söööönder!!! xoxo

två inköp från bikbok

28 Januari, KL. 19:45
shopping 24 kommentarer
De två plaggen jag köpte igår! Skulle egentligen typ köpa väääldigt mycket kläder till men hade varken tid (skulle in och klippa luggen) och sen så fanns inte allt där så han inte prova osvosv. Men hoppas att de får in de kläderna igen och så får jag åka in och prova riktigt, de har så mycket snyggt nu, eller det har Bikbok alltid! Älskar Bikbok, den enda affären här i vår lilla håla som är bra haha! :'D
 
Det snöar hela tiden nu, och det ska forsätta i 3 dagar typ :):):):) Men det är väldigt bra ridmässigt, då kan man luffsa ut i snön och bara kubba över ängarna, så himla mys!! Var ute idag och skrittade och travade lite i snön. Så himla mysigt och de snöade så fint, sen blev det mindre snöflingor och började blåsa dock hehe.
Ska på torsdag till ängarna och kubba runt så han verkligen får SPRINGAAAAA!!! Sen på fredag blir det också långritt, eller ja, jobbigt och så haha. Alice och jag ska ut och kubba och förhoppningsvis så är han lite slut efter torsdagen så han inte har världens ryck när vi rider ut. Asså själv ute eller typ först när vi är ute men asså efter någon när vi racear osvosv hahah omg BOCKA, STUDSA, SLÄNGA PÅ HUVUDET, SIDA TILL SIDA OCH VERKLIGEN INTE STANNA!! Inte när han har kommit förbi heller hahah, tävlingsinstinkt jauuuu.
 
Imon är det sovmorgon, såååå himla skönt! xoxo
 
TEEN WOLF FEELS
SÅ HIMLA BRA OCH MAN BARA OMG TYP HELA TIDEN SÅ SPÄNNANDE OCH LITE LÄSKIGT OXÅ MED DE MASKERNA MEN DE ÄR JU BÄÄÄST!!! OCH SÅ ROLIGT HAHA OMG FINISAR
TAGGAR ARROW OCH TVD OMGOMGOMG

för att de är sötast

27 Januari, KL. 21:47
Djur 29 kommentarer
OMG hur söta kan de vara??? och dessa öron omg <3 Känslan när man typ springer runt där i hagen och de springer efter en, asså ge mig ett föl tack :'D
 
Skola, igen, fuck. Började dagen med att försova mig och komma för sent då, standard Ida Nilsson the master :):):):) Haha, dock är de bara måndagar det kan hända typ, då har jag ingen serie att kolla på på (påpåpåpåpå) morgonen, så går inte upp en timme tidigare då haha. Det gör jag ju på tisdagar, torsdagar och fredagar, på onsdagar är det sovmorgon till 20 i 10 så då har jag sovit ut haha ;)
HAR JU BTW GLÖMT ATT SKRIVA OM TVD OXÅ HERREGUD ASSÅ OMG!!!! SPOILER NU SÅ OM NI INTE HAR SÄTT DET LÄS INTE VIDARE NU!!!
ASSÅ OMG SÄGER JAG BARA SHIT KLAROLINE ÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN!!! Typ hoppade runt i sängen och sen nästa minut grät jag som ett litet barn bara för att STEFAN ÄR DEN BÄSTA I VÄRLDEN OCH FÖR SNÄLL OCH DUBBIGAST EVER!!! Gråter åt min dub hela tiden asså omg. SEN DEN TWISTEN MED ELENA OCH KATHERINE OMGGGGG!! Visste inte vad jag tyckte först men sen kom jag ju på då att Katherine kommer låsas vara Elena och då välja Stefan över Damon och bara aksjndaskjdnaksjdnaksjn OCH JULIE HAR SAGT ATT DET KMR BLI STELENA (egentligen steferine då haha) MOMENTS NU OCH JAG BARA OMG MITT LIV ÄR ÄNTLIGEN FULLBORDAT IGEN, ett litet tag iaf hahahah omg HAHHA OMG JAG PALLAR INTE TACK GUD FÖR DETTA FANTASTISKA KAJSDNAKSJD.
 
Hoppsan caps lock :):):):)
För övrigt idag så har jag varit inne i stan och klippt min lugg yä äntligen kan jag se igen hehe. Gick in en snabbis på Bikbok oxå för har massa snygga saker jag måste köpa där nu haha. Tyvärr hade de inte allt men köpte tröjan och byxorna jag ville ha! Kommer upp bilder på det :)
Stack sen upp till min dub och nu har det kommit lite mer snö så broddade i full fart och red i mörkret i paddocken (okej vi har lampor där så det var inte mörkt hah) han var jätteduktig! Längesen vi egentligen galopperade mycket och länge nu (förutom när vi hoppade här om dagen) för rida ut går ju knappt och man hinner knappt när de är skola </3. Men lite jobbigt var det för det var en del snö vid vissa ställen ;)
xoxo TEEN WOLF INATT OMGOMGOMG
 
update: btw! Väldigt många som hade svarat på det inlägget här om dagen när jag frågade vilka min läsare var! jätteroligt att ni svarar och ni är så himla söta!! tack för att ni finns sötnosar ❤
update2: ooooch i höger i min meny ser ni att jag har lagt till en snabbmeny med en del av mina fototips och redigeringstips, bra eller?? tyckte det blev super och lättare, dock så är det inte allt som finns i kategorierna så kika ändå in i dem, finns mycket mer inlägg där!! även nya bilder under där oxå, mat <3<3<3<3

things about me

26 Januari, KL. 16:12
It's me 25 kommentarer
 
 Jag lyssnar sönder på nya låtar lika snabbt som jag hittar dem typ haha. Väldigt tråkigt menmen ;) Det är några få som jag aldrig tröttnar på och kan lyssna på repeat i timmar haha, t.ex Say something, A drop in the ocean, Never say never (med The fray), Come home och Goodbye my lover. Som ni märker så är alla dessa låtar lugna låtar och har ett väldigt fint budskap, och alla har med stelena och göra haha!!
 
 Detta kanske inte är om mig, eller jo, han är min andra halva. Kalle kommer stanna hos mig tills han somnar in, jag kommer aldrig sälja honom.
 
 Jag har helt självlärd när det kommer till fotografering, redigering, kodning, "NH" (om man säger så haha) och filmning. Såklart så har jag ju läst på nätet och sånt, men inte gått några kurser eller någon som har lärt mig, utan jag har sökt reda på allt själv och "lekt" (asså typ försökt och testat olika saker) med allt.
 
 Jag älskar sallader, tycker typ det är de godaste som finns och så himla fräscht! Tar ofta sallad när vi är ute och äter och på Mc osvosv.
 
 Jag hatar kyla och älskar värme haha.
 
 Jag älskar alla typer av djur (förutom insekter blääää) och vill typ ha en bondgård när jag blir stor haha! Nej men vill typ bo jämte en så jag bara kan gå dit och hälsa på alla djur, ta foto på dem, lära alla trix osvosv :')

Ska snart upp till stallet. Det börjar bli mörkt men kanske hinner brodda och kubba till JSB (ängarna) i full fart och busa lite med Kalle. Har snöat hela dagen! Tar med kameran om någon kanske kan fota.. dock vet jag inte om jag hinner hehe.
 

mug cake

25 Januari, KL. 18:52
Mat 23 kommentarer
Denna mug cake gjorde jag idag. Första gången jag gjorde denna, har gjort en mug cake innan, med choklad, den blev jättefailad haha, men ska göra en till med choklad tänkte jag, sååå himla lätt och gott! HÄR är receptet!
 
Idag har jag hoppat med min dub, barbacka! Kubbade över 80 cm! Han var jätteduktig och taggade upp mot hindrerna jättefint! Och barbacka har jag inte hoppat så mycket, eller iaf inte så högt men de var jäääättekul :'D
 
Malou är här nu och vi ska kolla på lite film och spela Just Dance 2014, egentligen skulle vi plugga men det blir nog inte så haha! Vi ska oxå göra nutellaglass nu och sen äta nutella ofc, NUTELLA!!! <333333333
Hoppas ni har haft en bra lördag xx

utgång osv

24 Januari, KL. 21:47
iPhone 18 kommentarer
  
  
Mycket god mat vi åt när vi var ute idag! Ceasarsallad är såå gott!! Även två bilder från mitt rum, ni ser min ljusslinga där lite fint hehe, får ta bättre bilder! Även väldigt bra kamera osv på min 4:a haha, måste uppgradera mig haha :'D
 
Idag har vi varit på Ire med klassen, det var helt okej, fick ju hälsa på de underbara djuren sen slippa lektionerna och sluta lite tidigare ;)
 
Har varit ute med Kalle idag, med Linneus. Vi red till berg-o-dalbanan, nästan ingen snö här och segt osv så går inte galoppera överallt dööötråkigt! Men vi travade där lite sen galopp, haha kan säga att Kalle hade powertrav med typ benen rakt upp och flög iväg i galoppen, men han lyssnade jättebra! Dube.
 
Btw!! När jag når 400 följare på bloglovin så kommer det komma upp en tävling!! Den vill ni inte missa! Har 370 nu, 30 till, tryck bara på knappen nedanför för att börja följa, xoxo
 Follow on Bloglovin

Vilken är DU som läser min blogg?

23 Januari, KL. 16:37
What matters 29 kommentarer
Nu vill jag veta!! Vilka är mina läsare? Har någon av er häst och läser bloggen för hästarna? Eller älskar ni foto så därför läser ni min blogg? Hur gamla är ni? Vad är era intressen och vad bloggar ni om? När började ni läsa min blogg, varför gör ni det? Har ni några egna husdjur? Ja vad som helst!!
Berätta allt ni kan komma på och er blogg så lovar jag att kika in för vill kika in på lite flera fina bloggar!! 
 
Känner att jag vill lägga mer tid på er eftersom det är ju ni som gör så att jag vill blogga, utan er hade jag inte stått här idag, verkligen inte! Hoppas ni kommenterar xoxo
 
Jag och le friends här, de bästa man kan ha <3

Fototips - när de är grått och trist väder.

22 Januari, KL. 18:38
fototips 49 kommentarer
Tänkte skriva lite fototips nu! Vad man kan fota när det är grått och trist väder ute! T.ex så är de inte så roligt nu.. typ jättelite snö, ingen sol och bara kallt och blåsigt haha :( Hoppas ni gillar't!
 
 Kreativitet! Massa kreativa saker! Detta är en av de saker jag älskar att fota!! Funkar att fota i princip när som helst, oftast vill man ju dock ha solen från fönstrerna kanske, men oftast fungerar det utmärkt utan! Här är några bilder jag har fotat som jag kallar kreativitet, kika in på we❤it och tumblr för mer inspiration.
 
 Sitt och redigera bilder och testa massa olika redigeringar, testa redigeringar som ni annars inte brukar t.ex om ni alltid gör ljusa (som jag hehe) prova att göra en lite mörkare och mer mystisk.
 
 Fota mat! Funkar alltid, lägg även till massa rekvisita så blir det roligare och finare! Även så får du ju äta det du har gjort också, och det är ju sååå gott! Haha ;)
 
 Fota bokeh och hjärtbokeh! Jätteroligt att lära sig hjärtbokeh :) Finns massa tutorials på nätet!
 
 Fota poträtt! Använd ljuset du får från fönsterna eller försök bygga en studio, använd egna lampor som ni har och varför inte en fläkt?
 
 Om det finns snö ute, gå ut och kasta upp snö i luften och fota, även frost/snö på grenar. Om det är regn ute, ta bilder när du hoppar i vattenpölarna, även fota vattendroppar.
 
 Testa göra en animation! Riktigt roligt. Ni kan göra det med både bilder och med videos, DENNA effekt är jättecool tycker jag!!
 
 Fotografera ditt djur om du har ett. Då får du massa nya bilder på ditt djur!! Tyvärr har jag inget husdjur, för min pappa är allergisk, men har ju Kalle ;)
 
 Rensa dina bilder på datorn! Kanske mindre kul men kommer kännas väldigt bra efteråt då du har fått mycket mer minne och eventuellt snabbare dator och du har fått gå igenom massa bilder och minnen kommer fram, även så kanske du hittar bilder du har glömt bort och kan lägga upp på bloggen! Eller varför inte testa en ny redigering på någon?
 
 Bygg en studio och fota produkter, blommor eller ja vad du vill!
 
Oj massa bilder i detta inlägg! Haha, kan aldrig bestämma mig för någon, utan det får bli några istället, typ 100 st haha ;) Men hoppas ni fick lite mer inspiration nu!! xx

Idas "typ" crêpes

21 Januari, KL. 19:41
Mat 24 kommentarer
Bananpannkakor med nutella och kokos emellan, typ 5 lager haha. Toppas med ännu mer nutella hehe, kokos, lite sirap och varma hallon, såååååå gott så jag kdasdjansdk typ. Men herregud vad mättande hahaha, åt inte upp allt kan jag säga, fast jag ville!!
 
TEEN WOLF IDAG OMG HERRE SÅÅÅ BRA TYP SKRATTADE HELA AVSNITTET HELA TIDEN OMG SÅÅÅÅ BRA OCH ALLA BABES SHIT ASSÅ GUUUUD!!!! Kanska ska göra såna här feels (om mina absoluta favoritserier, som är Teen Wolf, TVD och Arrow!!) typ varje lördag eller söndag då jag lägger in massa gifs från de senaste avsnittet då av mina favorites och skriver lite om vad jag tyckte om de!! För att kasdjnaksj. Även då kanske några av de andra serierna kommer med, om det var ett riktigt bra avsnitt!!
xoxo
 

everything is victoria's secret

21 Januari, KL. 10:54
Inspiration 10 kommentarer
 
everything is victoria's secret
 
everything is victoria's secret by idalinneacaroline
 
Såklart så är ju Victoria's secret en av mina favorit också!! Nu har jag visat er alla mina fyra favorit. Här är de andra också ↓
 
everything is michael kors
everything is chanel
everything is marc jacobs
Sitter just nu i skolan, snart mat. Typ fisk och spenatsås? Heheh mmm. Älskar fisk men skolans är ju inte sååå god precis, och spenat är ibland gott, men det kommer säkert gå och äta, äter allt haha :)
 
Hoppade barbacka igår med dubben, han var jätteduktig och jättepigg! Hoppade utan händer väldigt mycket och efter hindret en gång så hoppade jag utan händer och fortsatte och jag bara jag flyyyygerrrrrr 'händerna i luften och låtsasflyger* och då ska jag sen ta tyglarna och jag vet inte om Kalle fick något ryck då och fick typ eld i backen och bara for iväg hahaha! Satt kvar, såklart you know ;) Och jag och Linnea fick typ damp efter såååå fult haha! Sötisen hihi

det är han jag lever för

20 Januari, KL. 15:55
Djur 25 kommentarer
2 bilder från igår! Blåste asmycket och var jättekallt men tog äntligen kameran och knäppte några nya bilder! Kalle var på äta-massa-grenar humöret som han alltid är, grenar är min specialitet. Även på giraff humöret aka tro att man är en giraff och äta gran på de grenar som är högst upp.
Sötast i världen <3

everything is chanel

19 Januari, KL. 22:04
Inspiration 8 kommentarer
 
everything is chanel
 
everything is chanel by idalinneacaroline featuring Chanel
 
Chanel <3 Nästsista favoritmärket! Har alltid, så länge jag kan minnas, även när jag var mindre haha, avgudat Chanel, har parfymen i mitten och krämen som är till höger om parfymen, luktar såååå gott!!
 
Har precis duschat och gjorde en hårinpackning/balsam till håret som innehöll olivolja, mjölk och banan. Kan säga att de gick sådär haha! Har typ banan i hela håret nu och det luktar sajdnaskjdn inte gott :):):):) Har tagit i min moroccanoil så det luktar lite bättre och sen sprayat med VS över hela håret haha. Lent och reparerat är det verkligen! Får se hur de blir när det har torkat.. hoppas verkligen inte jag får leva med banan i håret i resten av mitt liv nu iaf :'D 

Valfri egenskap till Kalle - varför?

19 Januari, KL. 13:02
Horsemanship. 21 kommentarer
Skrev här om dagen om ni ville se några speciella inlägg och då ville Sharon att jag skulle skriva om Kalle. Om jag skulle fått välja vilken egenskap som helst att ge till Kalle vilken skulle det vara och varför?
Hmm, ja detta är en väldigt svår fråga då jag redan tycker Kalle är helt perfekt, såklart! ;) Men om det skulle vara något så skulle det vara mer motiverad i vissa sammanhang, mer nyfiken lix. Han har fårmågan att stänga av ibland när han inte känner för det eller jag inte kommer med ett bra resonemang varför han ska göra si eller så. Då bara står han där och kollar på mig haha! Eller så om han följer efter mig så bara "nej" sen stannar han eller vänder haha. Jag måste då komma med ett resonemang varför han ska fortsätta följa efter mig, för Kalle är den hästen som alltid frågar "varför?". Han undrar vad han får tillbaka om han följer efter mig, oftast erbjuder jag då godis (det matvrak som han är haha!) men ibland så räcker det inte till. Mina resonemang fungerar ibland men ibland inte. T.ex på resonemang är ju godis då, men även att jag plockar fram något han tycker är kul/intressant. Jag vill ju att han ska följa mig och sånt för att han tycker det är kul/intressant, han ska vilja vara med mig, men även att jag visar honom vad som är rätt och vad som är fel, och han visar mig vad han tycker är rätt och vad som är fel. Detta är verkligen saker vi tränar på, att lyssna på varandra.
Annars kanske det skulle vara mer självförtroende när han är ute själv, eller nja, det är nog mer tillit. Han gillar inte att rida ut ensam, (älskar sina kompisar <33<<3<3<33<3<3) så då kan han gnägga och gå väldigt långsamt m.m. Han litar nog inte tillräckligt på mig när jag sitter på ryggen, för när jag går ut med honom löst osv då är det inga problem! Men det är ingen som visar honom vägen när jag sitter på ryggen, men jag försöker från ryggen. Ibland så kan vi rida ut utan gnäggningar eller gå långsamt, det beror på vilket hurmör han är på. Även så tror jag att han gnäggar för att gnägga. Han är väldigt van vid att gnägga och gnäggar typ hela tiden haha, när jag kommer till hagen och ska hämta honom, när hans bästa kompis kommer m.m m.m. Så ibland när vi är ute och rider så gnäggar han men han går med kroppen helt lugnt och går i normal takt, och han tuggar efter gnäggningen, = att han är trygg. Han vet att gnägga kommer inte hjälpa, men han gör det ändå? Men kan säga att detta har blivit myyyycket bättre de senaste halvåret! Så det går framåt.
En sammanfattnig då, mer motiverad/nyfiken i vissa sammanhang och mindre kompiskär haha, men det handlar mycket om tilliten och det går framåt osvosv!
 
Hoppas ni tyckte det var intressant att läsa, ni får läsa lite om hur Kalle är kanske och hur jag tänker med resonemang och allt haha! xx
Måste ta nya bilder på oss också!! Men vill ha sol och ännu mer snööööö

nutellabollar

18 Januari, KL. 18:24
DIY - Do it yourself 27 kommentarer
Åh mycket med bollar nu (haha), bakade havrebollar igår och idag blev det nutellabollar! Mycket med nutella med haha, nutellaglass (kommer komma upp på bloggen!), nutella med färska bär och frukter, nutella på macka (åt jag idag jaoo), nutella på digestive i stallet osvosv haha, tjooockkkkar!! Men lix yolo ;)
 
Åhhhh helg <3<3<3<3 Har sovt ut idag och somnade typ direkt när jag la mig igår haha, så trött :') Och skolan har varit igång i 7 dagar haha ja, vill ha lov nuuuuu! Och sen till Österrike, åh längtar <3 Vet inte hur uppdatering blir när jag ska dit, Mace ska inte med iaf! Men får uppdatera via iPaden eller något, eller efter, kanske ska ha gästbloggare? ;) Who knows..
xoxo
Btw, vill ni ha receptet till dessa skönheter här uppe? SÅÅÅÅ GODA!! 

en sak som jag saknar

17 Januari, KL. 20:16
Natur 26 kommentarer
Dessa underbara sommarkvällar vid havet hos mina kusiner ❤

FREDAAAAAAG!!! Woopwoop och har inget bokat i helgen såååå skönt!! Bara sova ut, det behövs verkligen! Har inte gjort något annat idag än skola och stallet. Började halv nio idag som vi gör på fredagar, båda våra lärare till de två lektionerna vi har idag var sjuka haha så vi fick ha vikarie. Vi hade SO och sen syslöjd och Ida och jag blev såååå glada för på syslöjden så kan man ju nästan bara ha en syslöjd lärare, så vi kollade bara på någon film i en halvtimme sen fick vi sluta vid 12.00! Jätteskönt verkligen, annars slutar vi 13.30 på fredagar, uuusch förra året var det ju 11.15 :(
Stack hem och gjort havrebollar för hade tid, blev jättegoda verkligen!! Åkte upp till stallet och jag och Alice red ut, äntligen nu när snön har kommit så kan vi göra det! Så måste ta bilder på den oxå hehe ;)
Men asså de hade DAMP som vanligt då men asså gud. Har ju inte kunnat rida ut riktigt på typ 20 år för marken har varit stenfrusen lix haha. Kalle ville tävla HELA TIDEN och skulle bocka, studsa, slänga på huvudet osvosv :):):):) Men fick ordning på det till slut, typ, haha, men han hade verkligen asmycket energi kvar men det var fortfarande lite hårt i marken och inte såå mycket snö så vi hoppas på att de tinar upp i marken och kommer mycket mer snö så de verkligen blir aströtta i musklerna haha! :)
xx

lovely

16 Januari, KL. 22:01
Kreativt 8 kommentarer
Två gamla från somras, ungefär så mitt skrivbord ser ut då, + 910220 saker nu haha ;)
 
Ja mitt damp i förra och kollade precis på DENNA videon på dem och - omg -, det är nog första (FÖRSTAAAA!) gången jag gråter åt något annat ship än stelena (som jag har gråtit till 819281829 ggr promise, och denna låten say something det är litterly den finaste låten som finns på denna jord och min favorit på yt som gör videos till stelena har oxå gjort med denna låt och gråter floder, den passar bara så bäst in på detta omg, tröttnar aldrig på den). Gråter såklart i typ varje film jag ser, speciellt Flicka (1:an for the winners hehe) och alla Disney filmerna (speciellt Lejonkungen, båda Dumma mig, m.m m.m) men tror ändå att när de kommer till ship så har jag bara gråtit åt stelena, och ofc så gråter jag hela tiden i serier oxå då typ allt händer men åt ship videos osvosv. GRÄT SÅ JAG DOG OCH JAG FATTAR INTE KAN BARA KOLLA PÅ DERAS BLICKAR OHHHH OLIVERS BLICK ASSÅ OMGOMGOMG, SEN NÄR DE ALLTID HITTAR VARANDRA OCH FRÅGAR OM DE ÄR OKEJ OCH NÄR OLIVER DÅ TAR BORT HENNES HÅR UR ANSIKTET OCH OMG KAJSNDAKJN, jag pallar inte mer, #imdyinghereshippinginmyafterlifeaswell typ.
Ska sluta nu akdjnaskdjnakj xoxo

#OLICITY

16 Januari, KL. 19:53
Tv-serier 4 kommentarer
JA DETTA INLÄGGET KOMMER HANDLA OM OLICITY FÖR ASSÅ DE ÄR KFJNASKJNA BÄST SÅHÄR KÄNNER JAG MIG ASSÅ DETTA ÄR ARROW ALLA OMG KAJNKSNDK

OCH ASSÅ ALLA REPLIKER FRÅN SENASTE OMG
 
"I need you here."
 
"I rely on you."
 
"You're my partner."
 
"Maybe he's dreaming about you."
 
Shoulder touch.
 
The lingering stares.
 
BARA FÖR ATT DE ÄR SÅ FINAAAAAAAAA!!!
 
BÖRJA KOLLA PÅ ARROW FOLKS!!!!!!

everything is marc jacobs

15 Januari, KL. 19:32
Inspiration 10 kommentarer
 
everything is marc jacobs
 
everything is marc jacobs by idalinneacaroline featuring MARC BY MARC JACOBS
 En till av mina favoriter! 2 återstår, kan ni gissa vilka det är? ;)
 
Idag har jag gjort (eller gjort och gjort haha) min 16:e avramling då på Kalle :):):):) Han är ljasnfasjdnajn hyper nu vi skrittade lugnt och fint där ute i skog/väg tills han bara omg och kubbar framåt hahah, så ja hahah. Som tur väl så använder jag ju inte bett så jag drog inte honom i munnen för typ låg ner på hans bakdel hahah, ingen sadel heller (ofc haha) så fastnade inte i något ;) Kalle han bara "jaha som vanligt" och sen stod han där och åt lingonris :):):):) Hoppade upp och kubbade och sen vände hemåt och herregud han hade powerskritt hela vägen hem och bara "omgomgomgomg jag är så hyyyyypeeeeeer så jag måste bara kubba och bli typ rädd för allt och omg EKORRE!" (från UPP u know hahaha).
Så när jag kom tbx så bestämde jag mig för att han skulle få släppa lite på sin energi så tog mitt långrep och gick in i ridhuset så han kunde springa av sig (går ju inte ute något alls, stenfruset i marken och ingen snö..). Herregud hahah, hästen som inte gått att longera går att longera nu ;) Eller han tyckte inte det var så värst kul lix (springa runt i en rund ring wooohooo) men han har lyssnat på mig faktiskt och jag har hjälpt honom att förstå att vi inte ska jobba och sånt, utan faktiskt ha kul! Har bara tränat longerna kanske 10 ggr? Men nu den näst senaste gången var de inga problem, men ändå inga dampryck. Men denna gången hahahah omg, han bara kutade runt där typ och studsade och slängde på huvudet, var så roligt att se honom så glad!! Bytte sen varv och skulle ta lite i det och hahahahahahha, han hoppade ett hinder som låg på 65cm. Haha asså han kutade som aksdaksjn vid kortsidan och då vet inte jag om jag följde med lite? Så hindret kom där och han bara YÄÄÄÄÄ så jag släppte ju longerlinan så han kubbade över det (jättesnyggt faktiskt haha) och sen tvärstannade han och vände och stod där och kollade på mig i någon sekund med sina hundögon bara "Visst var jag duktig nu? Det var asroligt!!" haha, sen så bad jag honom komma och det gjorde han så gärna men sen fick jag be honom att stanna då jag kom på att han kunde trampa på longerlinan haha (han bara omg jag kommer nu officiellt dö om han trampar på den hehe). Linnea och Alice var där inne också, Alice skulle hoppträna och de skrattade asmycket haha!! Så himla söt min ponpon är asså :'''''))))))
Förlorade dock tålamodet ute idag när jag skulle hoppa upp när jag hade ramlat av.. förlorar inte tålamodet ofta men när de brister så brister det och jag inte är stolt över det och får lika dåligt samvete efter som vanligt.. men det är en sak jag verkligen tränar på och det blir bättre! (och nej jag tog inte någon pisk och piskade honom om ni tror att det händer när jag förlorar tålamodet haha)
 
Kollar på Arrow sååååå.. NYTT IMON OMGGGG, tack och hej xx

Mitt namn är Ida och jag brinner för foto och hästar. Jag verkligen älskar frukostar, Apple, tv-serier, nutella och att vara kreativ. Sist men inte minst, så älskar jag mest av allt, min ponny Kalle.
Läs mer om mig här!

Kontakt: [email protected]

KALLE
Min ögonsten, han jag älskar mest på denna jord och aldrig kommer lämna. Vi har slängt bettet, tränset och sadeln åt sidan för längesen. I vårt förhållande finns ingen ledare, vi står på samma plats jämte varandra och tar våra beslut tillsammans. Han är inte bara min häst, utan min allra bästa vän.
Läs mer om Kalle här!