pink roses

31 Juli, KL. 22:27
Blommor 48 kommentarer
Har massvis med bilder på dessa rosa rosor vid olika tillfällen. Dock så får jag typ stå i en busk för att ta kort på dem för de är grannes trädgård haha!

Kollade på PLL och Twisted inatt med Ida, riktigt bra som vanligt! Dock så ska det inte vara dacey i Twisted, de ska vara janny!!! DDDDDDDD': Ni vet fangirling och shipping hahah ;)
OCH VET NI DE HEMSKASTE!!!!!!?????? WESVITTO [min man aka Paul Wesley och hans fru Torrey Devitto] SKA SKILJA SIG FATTAR NI MIN DAMP AJKNASFKJNAKJFNASJK NEJ LIVETS UNDERGÅNG ASSÅ FATTAR NI ATT JAG GRÄT IGÅR NÄR JAG SÅG DETTA AMG. Menmenmen, de går skilda vägar fast de är fortfarande vänner och sånt och de är riktigt bra. Men hoppas nu att Nina och Paul blir ihop hihiihiihiihihihi då dör jag på riktigt. Och STELENA AMG VÄRLDENS BÄSTA ÅÅÅÅHÅHÅÅHÅHÅHÅHÅHÅHÅHÅ FU DELENA <- dampet.
 
Ska ta och lugna ner mig nu omg.
Red lite i paddocken idag med Kalle, riktigt tungt, men han var duktig i slutet, men de är jobbigt hehe. Men asså han måste jobbas [fast verken jag eller Kalle tycker de är kul..] för annars kommer han kolapsa typ heheh, nej men asså hans mage = (oooooooooooooo) <- så tjock. Och han är ju inte den pigga typen som motionerar sig själv precis haha. Men nu oxå på sommaren så har han ju sommarmage och vätskor, helt bubblig hahah.
Blev lång text, fangirling.com
xoxo
 
Btw!! Har fått 2419234192 kommentarer om hur jag redigerar mina bilder. Jag har en kategori som heter Photoshop, kika i den! Och jag ska lägga upp mer tips, I promise! Måste bara få tid till att fixa det. Vet inte om jag ska fixa några actions/psd [kommer nog fixa psd, tycker de är betydligt lättare än actions, förklarar hur man gör fixar det!] Vill ni att jag fixar actions/psd/redigeringstips? 

my place

31 Juli, KL. 00:54
Kreativt 42 kommentarer
finisen hihi
 
Om en timme är de PLL sen Twisted yäääy!

sötis

30 Juli, KL. 16:28
Djur 33 kommentarer
Väldigt seriös på andra bilden faktiskt.. på fjärde bilden så håller jag bak kalles öron haha, så det är inte han som är sur ;)
 
Snart kommer Ida hit!! yäy. Har inte träffats på jag vet inte hur länge :'D Kommer bli riktigt nice!
Kalle har vilat idag. Hann inte med och rida, skulle egentligen rida i ridhuset [passa på när vädret är såhär] ett pass så tänkte att vi skulle rida innan Ida kom men nej såklart så skulle min lillebror klippa sig så mamma behövde in till stan med honom -.-' Kalle och Zaki går ju tillsammans på betet så jag kan inte bara ta Kalle och lämna Zaki hehe. Men imon ska Alice och jag ut och racea! Äntligen säger jag bara!! Får nog ta och rida i ridhuset på torsdag, om de fortfarande är dåligt väder, i helgen ska det typ bli 26 grader amg.
xoxo

red rose

29 Juli, KL. 17:23
Blommor 32 kommentarer
 
Åh måste ta och köpa magic mouse så snabb som möjligt haha! De är verkligen jättesvårt att sitta och redigera så mycket som jag gör, jag älskar styrplattan, men de blir verkligen svårt när man ska redigera, tar mycket längre tid haha ;)
 
Idag ska jag ut och rida med Matilda, äntligen någon rolig och rida med haha! Vet inte var vi ska rida.. får se!
Imon kommer Ida hit för vi ska sova över, PLL och Twisted på natten juee!! Sen på fredag ska vi nog hitta på något och på lördag är de 40-års kalas för min fabror, kommer bli fett nice för vi har lite damp, vår släkt haha :') Nästa vecka ska jag och Måns [min kusin] sova hos farmor två nätter, mys! Händer inte så mycket annars, bara ta de lugnt. I helgen ska de ju typ bli 26 grader och strålande sol, hej död typ haha. Men kan alltid gå ner i mitt kyliga rum i källaren, haha ;)
Ska visa lite saker på min mac oxå, skrivbordunderlägg m.m, riktigt nöjd med allt hihi
xx
och btw, tack för alla fina kommentarer asså jag nafljasnfakj dör så fina ni är!! Och förlåt för att jag inte har svarat på dem, har inte hunnit! Har lix 156 kommentarer att svara på nu haha, tack alla finisar ♥

svävar på rosa moln

28 Juli, KL. 23:36
Kalle. 30 kommentarer
testade bara något dreamy hehe.
 
Asså hade förväntat mig jäääääättemycket av denna lilla mackapär [haha] men asså att den är såhär bra, det är ju helt otroligt, helt fkn unbelievable. Kommer aldrigaldrigaldrig gå över till windows igen asså haha.
 
Idag har jag förutom suttit och lekt och fixat med mace [har redan ett namn, ni förstår nog var det kommer ifrån haha] ridit till JSB [ängarna] med Kalle, forever alone haha. Gnäggade inte mycket och var lugn, fast de brukar han ju vara haha ;) Men tog race upp för backen två ggr, fyfan vad han springer! Haha, så roligt, barbacka oxå såklart <3<3<3<33<3<33 I shorts <3<33<<3<3<3<3 Har använt sadeln typ 2 ggr nu på sommarlovet och har inte använt ridkläder en ända gång haha, dör bara av att tänka på det :')
 
Ska fortsätta med mitt skrivbordsunderlägg nu till mace, kmr vara rooooosa, bögigt hihi. Kommer visa det! Ska även fixa med ikoner och allt annat.
puss o kram

amg

28 Juli, KL. 13:52
vardag 39 kommentarer
AMG NI FATTAR INTE VAD SOM HAR HÄNT. VAD JAG SKRIVER FRÅN. VAD JAG LEKER MED. VAD JAG ÄLSKAR MED [haha?] JOOOO EN MACBOOK PROOOOOO!!!! HIHIIHIHIH NI FATTAR INTE HUR GLAD!!!
Igår kom jag hem från stallet för hade tränat lite longering med Kalle. Pappa hade kommit hem och jag bara Heeeej dääää! Som vi alltid säger hehe. Sen gick jag ner och byte om och tog lite kläder i mitt rum för skulle duscha. Duschade och sen när jag gick ut ur duschen så tänkte jag, "Tänk kom de hade legat en Macbook inne i mitt rum innan när jag kom hem!" "Men vi ska ju kolla på den imon så hoppas de går bra hehe" Sen gick jag ut och gick in i mitt rum och då möttes jag av denna syn..
Dock så var den ju oöppnad då heheh. JAG BARA AMG SEN HÖLL JAG PÅ OCH DÖ BÖRJADE TYP GRÅTA AV GLÄDJE ASSÅ TYP DARRADE IHJÄL HAHAH! Sen sprang jag upp i racerfart och slängde mig om pappa hahah. TACK världens bästa pappa, ily
 
Har fört över allt nu till den, tror jag hehe. Ska även instrallera lite saker och sånt, Photoshop, Spotify m.m.
Men asså den är helt fantastisk! Ni kanske inte vet det men jag har ju en sak för snygga laptopar typ, eller ja har en sak för Apple ;) Världsbäst! Har skrivit till lite saker som jag ska köpa till den med, rosa skydd [så den blir rosa, såklart hihi!], magic mouse, zalman kylare vit, vita högtalare med bas, laptopväska [gärna michael kors hihi] och massa andra söta skal. Haha, jag älskar sånt här, att hålla på och fixa och trixa med laptopar, typ instrallera saker som gör den fin och appar och sitta och klura ut hur man ska göra där och där och att man kan typ designa allt och åååhhh tycker de är sååå kul! Och btw, asså styrplattan är faaaaaantastisk. Love it soooo much ♥
 
Ska fortsätta här nu, ni kommer få bilder, måste bara instrallera Photoshop som jag ska göra nu! ;)

hallon är gott

27 Juli, KL. 15:27
Mat 30 kommentarer
Igår plockade vi ju som sagt hallon, hittade verkligen jääättemycket! Så gott.
 
Nu ska vi snart upp och rida. Idag regnar det, rätt så skönt faktiskt, sitta inne och mysa lite hihi.
Pappa kommer hem idag från att ha varit och sålt kläder, och försälningen har gått jättebra så vi ska fira ikväll med att gå ut och äta, göööött! Imon så hihi, händer troligtvis en sak.. håller tummarna, kommer berätta mer imon!!
kram

bästevän

26 Juli, KL. 23:14
Människor 31 kommentarer
bästus
 
Linnea och jag har gjort myyyycket idag asså haha! Först gjorde vi lyxfrukosten, sen testade vi olika frisyrer [som blev helt misslyckat haha], sen fotade vi lite vattenmelon haha som gick sådär pga ljuset mitt på dagen </3 åkte sen upp till dubbarna och kollade till dem, tog även på Kalle flugtäcket och sånt, sen kom vi hem och dog av värmeslag och hoppade i poolen direkt, efter det så gjorde vi baconsås [malous recept hihi] och pasta, seeeen gick vi ut och plockade hallon [plockade typ 1½ liter!!] kom hem och fotade de och tog de på strå och allt hehe sen sist men inte minst sååå fotade vi en sak som ni kommer få se i bloggen sen ;) Nu sitter vi här! Vääääldigt rolig dag, man har verkligen gjort jättemycket och det har varit jätteskönt haha. Ska senare ikväll kolla på en rysare till, hon sover över här idag oxå hehe. Kollade på The woman in black igår och den var riktigt bra! Rekommenderas verkligen, man ryser verkligen av den och det blir ju inte sämre när Daniel Radcliffe spelar huvudrollen! ;)
 
Dessa bilderna här uppe är väldigt gamla, från juni, sista skolveckan, dagen efter PLL premiären, sover alltid över då ju hihi. Jättelänge sen jag träffade dub nu, saknar henne så jag dör. På tis ska vi sova över, de är ju oxå PLL på natten!!
xoxo

lyx

26 Juli, KL. 13:50
Mat 22 kommentarer
Lyx frukost idag med Linnea, bananpannkakor, nutella, jordgubbar, sirap och kokus! såååå gott!
 
Jag och Linnea ska ut och fota nu, har lite ideér, kommer uppdatera ikväll, lovar hihi. puss ♥

min ögonsten.

25 Juli, KL. 17:32
Djur 24 kommentarer
 
Nu sitter jag här med Linnea, vi ska götta oss idag, kolla på lite skräckfilm och sånt.
Kommer kanske inlägg ikväll också. Hörs senare! xoxo 

DIY - body scrub.

Denna body scruben gjorde jag här om dagen. Den är jättebra och jättelätt att göra, och såklart, den är rosa!!
Receptet kommer ifrån denna sidan. Jag skriver receptet här på svenska, jag använde mig inte av måtten utan jag tog så mycket jag kände för. Man får bestämma själv om man vill ha den mer oljig eller mindre m.m.
 
Du behöver:
Strösocker
Solrosolja
"Lemon Essence" Typ citron smak eller något? Använde mig av 2 tsk citronsaft, funkar likabra, man kan även använda sig av limesaft.
Droppe av röd karamellfärg. Tog nog 2 droppar för min färg.
 
Såhär gör du:
1. Ta socker i en skål. Här kan du bestämma själv, beror på hur mycket body scrub du vill ha.
2. Tillsätt citronsaft/limesaft och tillsätt karamellfärg tills önskad färg. Obs! Blanda noggrant så färgen verkligen kommer ut, det blir starkare färg än vad man tror oftast.
3. Sen tar du solrosolja och börjar långsamt hälla på det till önskad effekt. Oljig/mindre oljig, min är inte så oljig. Blanda emellan varje gång ni häller i oljan, så ni inte råkar ta för mycket.
4. Häll i det i en burk och gör en egen ettikett eller använd dessa som jag använde. Klart!
Jag råkade såklart ta lite för mycket olja så fick blanda i lite mer socker och sen tryckte jag upp body scruben mot "väggarna" i skålen och lät de stå lite, så oljan rann av lite, funkade jättebra! :)
 
Hoppas ni uppskattar detta tipset! Jag älskar göra kreativa/rosa/söta DIY projekt så det kommer nog bli fler, om ni vill? ;) Och tack så jäääääättemycket för alla söta kommentarer om designen, love u! ♥

SUMMER EDITION 2013

23 Juli, KL. 16:50
designtips 51 kommentarer
NU ÄR DEN UPPE!
Min nya design, blev riktigt nöjd faktiskt. Känns mer som mig, de andra har inte känts såhär bra hihi. Men nu vill jag veta vad ni tycker!!
Blev den bra? Passar den in på mina bilder och mig? Ser någonting konstigt ut? Bättre/finare än förra? [länk] Fattas något? [kan vara länk, stavfel m.m]
 
Nu måste jag gå ut eller något haha! Har hållt på med denna sen torsdag, så måste göra något annat haha. Hoppas ni tycker de blev fint! puss
btw, massa ovisade bilder i headern som kmr upp i inlägg sen oxå hihi

my babies

21 Juli, KL. 22:03
Kalle. 26 kommentarer
Kalle gör först en rolig min ↑ så ful haha                                                                                             sen kan han vara söt ↑ min fina ♥
Och zaki på tredje bilden, får panik asså x'D Han gör alltid så, för han är så lat så han orkar inte hålla upp sitt egna huvud så han lägger det på Kalle :'DDDD
 
woopwoop, sitter och håller på med ny design! Den kommer upp imon tror jag. Den kommer vara.... rosa haha! Såklart rosa :') Men bildspelet kommer åka bort.. hoppas ni är excited hihi! Ska även prova en ny sak, kommer ta åratal att koda det, så det kommer nog inte upp imon, men kanske efter det, när jag har löst kodandet hahah, väldigt knepigt hehe. Nej nu ska jag fortsätta!
xoxo

en fin blomma

20 Juli, KL. 15:58
Blommor 24 kommentarer
en fin blomma på betet hehe.
 
Igår var jag inne på östersjö med mina girls, mycket roligt var det! Vad inne en runda idag med och köpte bara en flughuva [hade inte kommit in på henrikssons i tors, men nu hade de kommit] med glasögon till Kalle ;) Kommer bli så cool! Och en ljusrosa stor drömfångare, har en mörkrosa, men den måste vara ljus för att passa i rummet haha. Igår köpte jag en klänning kommer visa upp den, sen ingenting annat hehe. Sparar fortfarande pengarna ju. Natta vann också en Nalle till mig som jag ska ha i mitt rum, bara för den passar in här haha :'D
Det är dövarmt och typ 26 grader, amg. Tur jag bor i källaren så här är de jääääättesvalt och skönt, love it.
Ska rida ikväll oxå, de har vilat dessa två dagarna nu för de har varit aldfasldkfanj varmt och östersjö har ju varit, så får rida ikväll när de är lite svalare.
 
Nästa vecka händer inte så mycket, det ska vara jättevarmt och sånt. Tors-fre så kommer Malou sova över hos mig, det är FF tills ??? Jag vet inte riktigt men ja haha. Hon ska också rida Zaki de två dagarna, så då har vi lite damp eller något ;) Sen på lör/sön kommer pappa hem tror jag, sen i början på den andra veckan där ska vi typ kolla macbook... :'DDDDDDDD Är så glad så jag afkjansfkjasn dampar iväg haha. Annars händer det inget nästa vecka.
ha de fiint! ♥

kan man lita på sin häst?

18 Juli, KL. 21:50
Horsemanship. 32 kommentarer
"Ingen förstår mig som du

Ingen. Jag fattar inte. När jag säger att jag litar på dig så är det inte för att jag tror jag litar på dig, utan det är för att jag litar på dig. ”Ja men det är ju levande ting” ”De kan göra vad som helst” ”De kan bli rädda, slänga av dig, trampa på dig och springa hem” Vet ni? Det skiter jag fullständigt i. Bara för att en häst blir rädd så betyder det ju inte att den inte litar på ryttaren?

Ni som säger så, har aldrig litat på en häst, aldrig. För om ni hade gjort det så hade ni aldrig sagt så.

Jag litar på Kalle. Punkt slut. Men nej, ni förstår ändå inte, kommer aldrig göra. Det ”kan” hända, ”de är levande ting, man kan inte lita på dem fullt ut”, ”tänk på vad som kan hända”, ”tänk”. ”Tänk” hatar jag, kan man inte bara släppa livet? Kan man inte bara sluta tänka och låta saker ske? Måste man alltid tänka bakom varenda jävla val man gör? Nej. Man kan faktiskt leva lite, tycker jag.

Ingen förstår som du Kalle, ingen. Jag älskar dig mer än allt och den tilliten jag har till dig, tror jag aldrig jag kommer ha till någon annan. Du får aldrig lämna mig, aldrig."

Ur en text jag skrev en dag, när jag hade mycket i huvudet, brukar alltid skriva ner mina känslor och sånt när de är så starka så jag sprängs typ. Och gråta. Det känns liksom som att man har fått det ur sig, fast ingen läser eller ser det. Och ni kommer säkert ta saker på fel sätt ur den texten, typ som om "nahe ska man aldrig tänka då?!" Självklart ska man tänka bakom sina val, men ibland kan man faktiskt skita i det och bara, nej men vi får se vad som händer, eller om det är något man är rädd för, eller ut på dejt men har sagt nej till flera st, man kan bara låta det ske och se vad som händer.

Men det är det där med tillit, kan man lita på sin häst? För mig är självklart svaret ja. Tillit och rädsla, det är väl inte samma sak, nej skulle ni flesta nog svarat. Men alla säger liksom, "Nej man kan inte lita på den fast den är världens snällaste, gör aldrig något dumt för den kan bli rädd" Men då är de ju så att tillit och rädsla håller ihop.
Men om det kommer en moped i full fart bakifrån och hästen inte är med på det, eller jag, då tänker ju hästen inte "oh shit jag blir rädd men jag litar på henne här!" Utan de blir rädda, bara för att jag är men en kompis som jag är trygg med menas ju inte det att jag inte kan bli rädd? Oh det är så svårt att förklara och detta blir helt vimsigt typ hahah.

Men ni måste läsa DEN HÄR texten, det är så jag menar! Så akljnfalskfjn bra text asså, LÄS DEN!
Och nu vill jag veta, vad tycker NI om detta? Vill ha ALLA åsikter, alla har rätt till sin egna, detta är min. Kommentera på, hur långa kommentarer som helst! Vill veta vad andra tycker, skriiiiiv!!


Jag litar på Kalle, till 110% och jag skojar inte.

barbacka is tha shit säger jag bara haha.

Auto VS Manuellt - fototips!

17 Juli, KL. 20:58
fototips 19 kommentarer
Har inte gjort någonting med bilderna! Endast öppnat de i Photoshop för att förminska dem. Jag fotar även i RAW, så de är inte behandlade som JPEG bilder bli automatiskt i kameran, ska göra inlägg om det också.
 
Det var inte så länge sen jag började fota helt manuellt faktiskt, har alltid fotat på Av [A på Nikon] men Manuallt är så mycket bättre! Vänta vad betyder Av? Vad innebär Manuellt?
 
De olika lägerna.
Det gröna läget - Heeeelt auto, kameran bestämmer Allt själv.
P - Programautomatik, kameran bestämmer både slutartiden och bländaren, men du kan ändra ISO och vitbalansen m.m.
Av/A - står för bländarprioritet, du väljer bländaren men kameran bestämmer slutartiden, du kan ställa in ISO m.m.
Tv/S - står för slutarprioritet, du väljer slutartiden men kameran bestämmer bländaren, du kan ställa in ISO m.m.
M - manuellt läge, du bestämmer allt själv, både slutartiden och bländaren, ISO m.m.
A-dep [finns bara på Canon?] - skärpedjupsprogram, med hjälp av bländaren och slutartiden få allt mellan de yttre fokuspunkterna skarpt.
Sen finns det ju Porträtt, Landskap, Makro m.m. Canon har även ett Creative läge, där man kan göra lite allt möjligt hehe ;)
 
Som ni ser på bilderna här uppe till höger som är fotade på Auto väldigt mörka, lite brusigare och mer gråa. Väldigt tråkiga rent ut sagt. Men om man ändrar till Manuallt läge och prövar sig lite fram så vips! Så har man en betydligt finare bild, ljus, mindre brusig och inte alls så grå.
 
Manuallt läge tycker jag är betydligt bättre, och roligare! Man bestämmer själv allt och får testa sig fram till bilden blir som man vill. Jag har inte skrivit om slutartid och bländare, än. Kanske gör det, men annars kan ni söka på Google om det. Så ni vet vad det innebär om det står 1/250 på slutartiden och 1.8 på bländaren.
 
Hjälpte detta inlägg er? Något ni inte förstår? Isf kommentera! Vill ni att jag ska göra något annat fototips, isf vad? Kommentera på! Lovar att jag nog kan fixa det! ;) 
Ha det bra finisar ♥

fattar inte att han är min

16 Juli, KL. 20:52
Kalle. 25 kommentarer
För 1 år, 2 månader, 21 dagar, 3h, 22min och 25 sek blev han min, och jag kan fortfarande inte fatta det, att han är min. Min kärlek till denna ponnyn är obeskrivlig och jag skulle inte levt utan honom. Bilden längst upp satt jag och stirrade på i en halvtimme, bara för han är den sötaste jag har sätt i hela min värld, mitt hjärta börjar t.o.m rusa, bara för han är så söt, och han är min.
 
Han är min andra halva, mina andetag, luften jag andas, ja han är mitt allt.
 
[bilderna har min dub linnea tagit med åke och är från 1/7-13.]

min födelsedagsoutfit.

15 Juli, KL. 23:24
Självporträtt 15 kommentarer
Såhär såg jag ut igår! Orkade inte ha några smycken hehe. Klänningen är ifrån Bikbok. Och min älskade kusinvitamin har tagit sista bilden ♥
 
Hade det jättebra igår. I födelsedagspresent har jag fått hela mitt rum, hehe, asså som sagt, har ju gjort om det och roomtour kommer, måste fixa det sista. Sen var mamma och jag på Falsterbo Horse Show, så jag fick välja ut presenter typ hehe, lila träns {amgamgamgamgamg FATTAR NI HUR SNYGG MIN FINIS ÄR NUUU???? DÖR!!!!} carrot stick {äntligen hittat en} Gina Tricot piké {marinblå/röd} Orange Dynamic Schockemöhle ♥♥♥ Hunterstövlar ♥ och sen fick jag pengar av släkten och mamma & pappa, det var de jag önskade mig, inte långt ifrån en Mac nu!! Hoppas att pappa kanske kan bjuda lite oxå he he he, snällaaaaaa ♥
 
Ska redigera bilder nu, igen haha, har så många bilder som måste redigeras! Sen har jag oxå gjort en video nu hur jag har redigerat två av mina bilder, måste bara redigera den oxå, mycket att göra!
Och fattar ni hur glad jag var när jag kom hem från Göteborg, inte träffat min älsk på 3 DAGAR!!! Amg, och han blev så glad över sina saker oxå, han verkligen jublade :') {mer som "I don't care"-face, och till det lila tränset HAHAH asså, har honom alltid lös när jag fixar honom i stallgången m.m, och då visade jag det för honom och han bara typ "Ska jag ha på mig DET?" Jag bara heheh jaaaaaaaaa, sen tog jag på det, sen bara vände han och gick HAHAH HAN GICK OCH STÄLLDE SIG I HÖRNET JAG HÖLL PÅ ATT DÖ AV SKRATT SERIÖST! Men sen när vi hade varit ute på en tur i trafiken barbacka i shorts och allt med lila outfit så blev Kalle ändå rätt så nöjd av alla blickar han fick, HAHA, typ "I got the power" Kingarna glider som vanligt ♥}

idag är det ingen vanlig dag..

13 Juli, KL. 22:08
Självporträtt 19 kommentarer
..för det är min födelsedag! 15 bast då, yäy, kommer ihåg när jag startade denna bloggen 2009, shit, long time ago haha!
 
[gammal bild, ville ju ta såna ballongbilder men har ju varit i Göteborg så har inte hunnit eller kunnat! Får ta det nästa år hehe, vi hade det super i Göteborg och har fått jättefina presenter hittills, imon blir det kalas! xoxo]

sneak peeks at my new room

09 Juli, KL. 22:47
Kreativt 15 kommentarer
Ni får nöja er med dessa bilderna så länge hehe, det är fortfarande inte klart, ska till Ikea imon och fixa de sista sakerna. Ni kommer få en room tour sen när det är helt klart!
 
Imon så åker vi till Falsterbo! Yäy. Sen sover vi där en natt och åker sen vidare till Göteborg, vi ska shoppa, gå på älskade Liseberg och sen kolla på Gyllene tider, som jag inte ens gillar, menmen, blir väl helt okej tror jag, Liseberg är ju de viktigaste ♥ På hemvägen borde det väl bli Ullared oxå ;) Dock så sparar jag pengar, sååååå heheheh. Fyller år sen på lördagen när vi kommer hem, på söndag blir det kalas. Nästa vecka östersjö och tennisturnering, roligt!!
Ska fortsätta rensa nu, eller ja, sätta ut sakerna i rummet hehe, godnatt ♥

Mitt namn är Ida och jag brinner för foto och hästar. Jag verkligen älskar frukostar, Apple, tv-serier, nutella och att vara kreativ. Sist men inte minst, så älskar jag mest av allt, min ponny Kalle.
Läs mer om mig här!

Kontakt: [email protected]

KALLE
Min ögonsten, han jag älskar mest på denna jord och aldrig kommer lämna. Vi har slängt bettet, tränset och sadeln åt sidan för längesen. I vårt förhållande finns ingen ledare, vi står på samma plats jämte varandra och tar våra beslut tillsammans. Han är inte bara min häst, utan min allra bästa vän.
Läs mer om Kalle här!