3 olika ljus

31 Maj, KL. 00:05
Blommor 12 kommentarer
Dessa bilderna visar rätt så trydligt hur stor skillnad de gör beroende på vart ljuset ligger och hur de kommer fram. Första är rätt så ljus över hela och färgerna är rätt så normala, lite mer åt de ljusa hållet och lite rosa. Andra bilden däremot är mycket mera röd/orange (beroende på hur mycket svart, alltså trädet, som är med i bilden). Tredje är väldigt kontrastrik och den gillar jag bäst, älskar när ljuset blir så, likadant HÄR och HÄR! Perfekt tycker jag de är :) Men tycker alla är fina! Vilket ljus tycker ni är finast?
 
Idag har jag tillbringat 3h på vårt bete (till hästarna asså haha) och bytt lina, det var jobbigt asså haha, men skönt att de är gjort. Sen stack vi till stallet och jag red ut på dubbi och han var mycket duktig. Gnäggade några ggr (ofc givetvis haha) men han var väldigt lugn och fin och stannade inte eller något. Vi träffade även på kossorna som precis hade släppts och Kalle trodde de körde någon "kolla-på-hästen-som-kommer-tävling" för de stirrade så himla mycket! Haha lol ;) Sen mötte jag Stina som var ute på Happy och Kalle blev så glad att han mötte någon haha. Red vidare och mötte sen hästarna i en sommarhage där uppe, de blev väldigt paffa när Kalle kom haha men han är väldigt van att möta hästar både jämte sig och i hagar så de brukar inte vara några problem, detta var ju på hemvägen då ;) Nej men han var superfin iaf, fast några gnägg, men han kändes super.
 
Kom sen hem och Mario Kart 8 kom ju idag så Ida kubbade ner till mig i full fart och sen klarade vi ut hela 50 (asså den farten, de finns ju 50, 100 och 150 heheh), lite lan haha. Dampade osv och pratade bara om allt, mys!
 
Nu måste jag ta tag i den hemtentan som ska vara inne på tisdag, not happyface, men den är inte sååå jobbig, kunde varit jobbigare haha. Godnatt finisar xx

I just love it after

28 Maj, KL. 23:58
Photoshop 18 kommentarer
Före/efter på lite av de senaste bilderna. Älskar själv före/efter och hoppas att ni uppskattar det! Och som sagt, säg till om ni vill veta något speciellt om någon redigering på någon bild. 
 
Långhelg nu! Så himla göööött!! Idag var det som sagt orientering i skolan och det gick ju, hmm.. bra eller inte haha. Redan vi tvåan så var vi helt lost och hittade den inte sååå haha, kom i mål, efter typ 2h och hade ändå inte hittat alla kontroller haha! Skönt att de är över iaf :')
Kubbade hem och sen stack jag och pappa till Växjö och shoppade lite. Kommer visa vad jag shoppade! Skulle egentligen köpa skor, bikinis och smink. Det blev dock bara sminket haha. Hittade inga snygga skor så får köra på mina svarta klackar på skolavslutningen, skulle egentligen köpa nya ballerina men hittade inga såna snygga heller tyvärr.. Testade någon bikini men nej, får köra in här och kolla igen istället haha.
Köpte iaf smink och två stycken Baby lips! Ska bli kul att testa! Sen shoppade jag en hel del på Bikbok (favoriten foreverrrrrr och tack pappi <3) sen en den saker på Lagerhaus som inte öppnade där för så längesen, ÄLSKAR LAGERHAUS, har så mycket fiiiint!! Men som sagt, kommer visa upp allt!!
Åt på Subway (varför så gott sen har vi inte det häääär???!!) och hade anmäl damp och dunk på hemvägen haha.
 
Sen åkte vi med släkten och bowlade lite, jag kom tvåa, vann första omgången sen kom pappa ifatt mig och vann med 3 poäng, det sög. Men sån vinnarskalle som han är så skulle han väl dampat sönder annars.. ;)
Kom hem och spelade lite Watch dogs tills jag fick ont i huvudet (fattar inte hur min lillebror kan typ sitta precis framför skärmen och spela 24/7???? Får ont i huvudet efter typ 1h haha). Får även panik när jag spelar och ska döda andra för att komma in i ett hus t.ex, de dödar mig alltid för jag får ja, som sagt, panik och typ trycker på alla knappar samtidigt :):):):)
 
Nuuuu blir de serier, (avslutar varje inlägg med den meningen typ hahahahah) sen sova och sova lääääänge imon! xx
 
GLÖM INTE VECKANS BLOGG, HÄÄÄÄÄR!!

finaste ponnyn

27 Maj, KL. 19:47
vardag 9 kommentarer
Bjuder på en bild på finaste <3

Idag har vi fått Watch dogs (ett spel, lol haha, tönt som jag är som sagt) det handlar typ om att man är en hacker osvosv ;) Lite likt GTA fast mycket roligare och bättre grafik osv, bygga upp färdigheter och gör uppdrag och sånt! Iaf så ska jag snart gå och spela det heheheh.

Annars händer de inget. Imon är de orientering (ser fram emot detta så himla mycket.. not) i skolan sen slutar vi, skönt. På fredag kommer som sagt Mario kart 8 YÄÄÄÄ så Ida och jag kommer kinga lite med det då ;)))
Imon ska även jag och pappa till Grand Samarkand och shoppa lite heheh. Sen ska vi bowla med släkten på kvällen.
Hoppas ni har de bra sötnosar!! xx

GLÖM INTE ATT VARA MED I VECKANS BLOGG NÅGRA INLÄGG UNDER!! :DD

going crazy

26 Maj, KL. 20:21
Blommor 10 kommentarer
Bjuder på dessa bilderna som jag fortfarande inte har lagt upp, tog de i början av våren typ.
 
Nu ska jag gå och äta hemlagad pizza, goooott! Sen blir de väl serier haha. Längtar så himla mycket till 2/6 för då börjar BATB och asså askjfndaskfjnsdfjsnadlfas och vincat (vincent + catherine) är seriously the finaste som finns och bland mina OTP's (tsm med stelena, som are going under så de blir ju då steroline, får se vad som händer men alltid stelena, eller nej nu ship stefan-gonna-be-happy haha och sen då finaste olicity <333333333). Deras kärlek påminner mig så mycket om stelenas. Älskar varandra mer än allt och skyddar alltid varandra, sen blir de lite fel och Vincent är lite typ bad-guy (= när stefan var the rippahh) och Catherine gör allt i sin makt för att få honom tillbaks (precis om elena gjorde) och sen ger de nästan upp men sen går det (okej massa spoilers typ ahhahah) SÅ JAG BARA GRÅTER ÅT DENNA KÄRLEK HELA TIDEN OCH I SERIEN NÄR VINCE SÅG CATHERINE KYSSA GABE I FÖNSTRET DÄR OSV NÄR HAN BLEV SÅ LEDSEN DÅ BRAST MITT HJÄRTA ÄNNU MER OCH GRÄT SÅ MYCKET OMGOMGOGMGOMGM
Ska visa mitt serie-schema någon dag sen, har ju då schema såklart, nörd lix haha.
 
Iaf va med i veckans blogg som avgörs på söndag!! HÄÄÄÄÄÄÄR!! xx

Veckans blogg!!

25 Maj, KL. 21:59
Tävlingar 44 kommentarer
Tänkte faktiskt köra en veckans blogg! Sååå skriv bara att ni är med så kommer jag dra två bloggar, en som jag väljer, kommer kolla designen, bilderna, texten osvosv på er blogg och sen en slumpvis, kanske blir två slumpvisa, beroende på hur många som är med!! Avgörs nästa söndag.
För att större chans att vinna, följ mig på bloglovin här och/eller blogga om tävlingen med bilden ovanför.
Hoppas ni är med!! xx

oat pancakes again

25 Maj, KL. 12:57
Mat 16 kommentarer
Gjorde havrepannkakor idag, sååå himla gott och lätt!! Toppas med hallon, sirap och egentligen kokos men det var slut (!! inte bra haha) så fick bli lite florsocker som dekoration ;) Jag använde, för 7-8 små pannkakor, 2 ägg, 1 dl havre (egentligen ska det vara 2 dl, men den var oxå slut haha, bakar hela tiden osv hehe), typ 1 dl mjöl (fick fylla ut havren), 1 dl mjölk och sen lite vaniljsocker, har jag alltid i haha. Stek sen på låg värme, gottgott.
 
Idag händer inte så mycket, som vanligt haha. Ska upp till Kalle sen, vet inte vad jag ska hitta på.. ska fråga Linneus om vi kan ut och upptäcka nya vägar hehe, så de blir väl lite damp där.
Annars vet jag inte, skicka in nästsista hemtentan woopwoop. Är redan klar med den så ska bara finslipa lite. Sen har jag bara en kvar i historia, så skönt!
Idag är det sol oxå, gött, synd att inte poolen är öppen bara, men snart såå. xx

lila syrener

24 Maj, KL. 20:51
Blommor 22 kommentarer
Var ute en runda i onsdags när jag var sjuk och fotade dessa. Himla skönt att vara ute och gå med gud så trött jag blev haha! Man märker verkligen det när man är sjuk, man orkar ingenting hehe.
 
Idag var Kalle myyyycket duktig ute!! Bara ett gnägg!! Okej, 2 stycken men det ena räknas inte för vände mot en annan väg på hemvägen, som vi egentligen tar på ditvägen, så den blev lite längre bara för ville ta det hindret som vi har där i skogen haha. Men han gnäggade då och sen var det inget med det, han bara gick där haha, väldigt lugn och märkte att han var nöjd. Han gnäggade när vi red från stallet när vi precis kommit in i skogen (han säger hejdå lix haha) sen så red jag långa skolrundan och det är väldigt många olika vägar man kan ta där, korta och längre, men jag tog den längsta och svängde längre och längre och han var lika glad för det. Mycket duktig med galoppen haha, damp, han är så himla pigg fast det är så herrans varmt haha, men klarar ändå det i repgrimma osv, lydig polle hihi. Sen när vi tog hindret på hemvägen, när jag svängde in mot den vägen där hindret står och när han fick syn på det, han bara kubbade i full fart hahah. Hade barbacka (ofc vad annars?????) och jag kände verkligen hur han bara drog haha söte. Måste till björken och hoppa lite riktigt igen.
Har ju varit lite kvavt idag, elleeeeeer???? 
 
Avslutar dagen med, såklart, bästa BATB, himla glad att de är renewad för en 3:e säsong!! Och att de börja 2 juni oxå, loooove <3 En del tycker de är dåligt och så och tyckte det var dåligt att de blev renewat istället för TTP och star-crossed osvosv, men hur kan de tycka de är dåligt?!?!?? EPIC LOVE JAG MENAR HALLÅÅÅÅ????? Okej, jag vet att alla inte kanske shippar varenda en (som jag hahah) typ tråkiga vuxna killar är väl inte så intresserade av ship osv, (borde de vara, de borde lära sig av dessa förhållanden och vara precis som dem <33<<3<3<3<3). Men jaaaa okej, vi höööörs finisar!! xx

pink, white and green

23 Maj, KL. 21:41
Kreativt 19 kommentarer
Lite flera milk splash bilder.
 
Ja, vad händer? Inget speciellt. FREDAG!! Lanar (lanar haha) med alla mina serier osv. Var ute idag på en gnäggande ponny som aldrig slutar gnägga eller försöka ätaaa. Dyngsura när vi kom tbx.. av svett haha, fatta varm?!?!?!? Iaf var han väldigt duktig vid berg-o-dalbanan, lyssnade great osvosv, även hela hemvägen jättefin, pigg haha, fast de var så varmt??? På ditvägen dock, då ska han gnägga och ja, gå lite långsamt ibland. Men de går i perioder med gnäggandet, ibland gnäggar han mycket och ibland gnäggar han typ inget? Konstig ponny... nej men vet inte heller vad vi ska göra åt det, har testat 303030303 olika saker och ja, vi arbertar ju vidare med vårt förhållande osv. Vill ju gärna inte sluta rida ut själv, då blir de lite jobbigt och då kanske han får gå i ridhuset/paddocken ist, undra hur kul han tycker det är??? (och jag haha).
 
Iaf så har jag överlevt min förkylning/sjukdom och jag är så lycklig att jag har gjort detta, de var 3 jobbiga dagar i mitt liv </3 Trodde seriöst jag skulle dö ibland, eller ja hela tiden.
 
Vädret är great, skolan är snart över, inga läxor (fuck it, har en tenta som ska in idag som jag måste göra klart nu </3), snart öppnas poolen (bara för vårt överdrag är sönder och vi skulle köpa ett nytt så var det slut sååå därför har vi inte öppnat än, och jag dör av värmeslag jaaa) och SIST MEN INTE MINST!!!!! MARIO KART 8 SLÄPPS PÅ TORS/FRE!! Fatta mitt liv, ääääntligen :'DDDDDDD <- nörd i alla spel, speciellt sims (som ni då vet, 4:an släpps i höööööst) och alla mario <3333333
 
Nej men tack för mig nu ska jag kolla på BATB jag får panik för de händer så mycket så jag måste svimma.
Hoppas ni kommer ha en great helg!! xx
 
Måste bara ägna en liten rad åt min fina bästaväns katt, Skrållan som fick somna in idag, v.i.f finaste Skrållan ❤

egoboosta dig själv!

22 Maj, KL. 20:27
tips 3 kommentarer
Nu tänkte jag skriva ett inlägg om hur du kan egoboosta dig själv! Du kanske är på lite dåligt humör eller mår lite dåligt? Då är detta perfekt!
 
 Läs igenom fina kommentarer!! Detta är en perfekt sak att göra när man känner sig nere. Har ni fått en extra fin kommentar? (missförstå mig inte, alla kommentarer är fina!!) Spara den i en mapp och sen kan du gå tillbaka till denna mapp och bara kika igenom massa fina kommentarer!! Själv har jag en sån mapp och älskar att kika i den när jag känner mig nere eller bara inte har något att göra, man blir såååå himla glad!! 
 
 Detta är en klassiker, men den är så bra. Sätt små lappar på t.ex spegeln där de står "Du är fin" "Du har fina kurvor" "Du har fina naglar" "Du är bäst" "Du är duktig på att fota" "Du har så fina vänner" "Duktig i skolan" osvosv, listan kan göras lång! Det kan vara vad som helst men något positivt om dig, ditt liv, ditt utseende m.m.
 
 Också en rätt så vanlig punkt, men även denna är toppen. Skriv t.ex 3 positiva saker som har hänt under dagen. Gör såhär några dagar då och då och sen kan du kolla på dessa lappar några månader senare och då kommer du garanterat få ett leende på läpparna!
 
 Sätt på bra musik! Ni har säkert en/ett favoritartist/band. Sätt på den bästa låten ni vet med dem så kommer nu bli på mycket bättre humör.
Några av mina favoriter. Har massor av band till. Har bara en artist som jag älskar och de är Michael (föralltid bäst <3). Annars är det band som gäller asså ;) Som ni ser så är inte alla dessa låtar "peppande", men de är låtar jag älskar med band/artist som jag älskar. T.ex Say something är en låt som jag aldrig kommer tröttna på, den är seriöst lika fin varje gång jag hör den och jag dör av den för den är bara bäst haha.
 
 Träffa/ring/smsa dina kompisar/pojkvän/släkt! Mina kompisar och släkt får mig alltid på bättre humör och det gör troligtvis era också. Så bara ring de och prata om vad som har hänt eller bara säg hur mycket de betyder för dig (lovar att de kommer bli så glada!!).
 
 Kolla på din favoritfilm/favoritserie. Jag mår så mycket bättre när jag får kolla på någon rolig film eller serie. Eller typ kolla på shipvideos men mina OTP hahah :'))) Okej då gråter jag typ mest bara för jag vill vara tjejen i förhållandet haha. Men ja ni fattar, kolla på roliga videos med era favoritkändisar kanske? Något som får er att skratta!
Som ni flesta vet så älskar jag Paul mer än allt och han får mig alltid på bättre humör.
 
 Läs en peppande bok. Finns massvis bra böcker där ute som man blir peppad av! T.ex Blondinbellas Egoboost som jag själv har, sååå bra och peppande bok! Lauren Conrad skriver med mycket pepp i sina böcker Style och Fashion, kika in dem!
 
 Husdjuren. Ni som har husdjur hemma, visst får dem er alltid på bättre humör? Tror det, iaf gör Kalle det (fast jag också kan vara lite sur på honom om han har varit jobbig haha, men jag vet ju ändå att han betyder mest för mig och nästa sekund så skrattar jag åt honom haha). Om ni har hund/katt/kanin eller vad ni nu har för djur, hämta dem och kela lite, hoppa med dem, gör trix eller bara prata med dem. De finns ju alltid där och lämnar aldrig en.
Min fina <3
 
Sådär! Detta är då mina bästa tips till att egoboosta sig själv! Eller när man mår lite dåligt så kan man kika in dessa saker.
Förlåt för att jag inte bloggade igår men var så himla trött och mitt huvud dunkade seriöst iväg så ont jag hade i det haha. För mycket dator och serier nu när man har varit sjuk kanske? Kan det varit för man orkar ju inte göra något annat än att ligga och dega haha. Var iaf i skolan idag och det var väldigt skönt att göra någonting (faktiskt) och träffa sina fina kompsiar! ❤

älskar detta så mycket

20 Maj, KL. 23:09
Blommor 20 kommentarer
 
Nu är jag verkligen jättetrött och har superont i huvdet haha. Se om jag kan sova inatt.. Ville iaf bara dela med mig av dessa bilderna också idag. I början av våren var det ungefär.
Har gjort ännu mera hemtentor idag, eller ja en hehe. Himla skönt för nu har jag typ ingen kvar, bara lite kvar på denna sista, sååå skönt! Som sagt får jag mer gjort när jag är sjuk ;) Får se om de blir skola imon, är så himla seg haha. Godnatt finisar ❤ xx

Michael Kors - Jet set tote bag

20 Maj, KL. 15:40
shopping 17 kommentarer
Min älskade lilla väska, vad skulle jag göra utan dig? ;) Fick denna i julas, har glömt att visa den lol hehe. Nej men har tänkt ta foto på den hela tiden men har glömt. Här om dagen så kom jag på det igen hehe. Den är peeerfekt, älskar den, såklart haha. Har oxå den med datorfacket i så har Mace där när jag ska iväg, så himla bra!
I vilket fall som helst så fick jag den av pappa som köpte den i New York när han var där :)
 
Nu ska jag bege mig upp till stallet för att skritta ut en runda på min dub. Det enda jag orkar göra haha. Har varit hemma från skolan idag med, är lite piggare i kroppen men vaknade rätt så mycket inatt för jag svettades och min hals. Halsen börjar bli bättre nu dock, nu är de mer öronen som är igentäppta och näsan då, även min röst är helt fuckad haha ;) Men ja, kanske skola imon. Hoppas ni mår bra! xx

milk splash again

19 Maj, KL. 21:02
Kreativt 21 kommentarer
Ni kanske kommer ihåg att jag har fotat såna här bilder innan? Kände att jag ville göra det igen och se skillnaderna. HÄR är förra inlägget med milk splash! Vilka tycker ni är bäst? Tycker själv att den första "splashen" på den första bilden i det gamla inlägget är sååå fin! Dock så tycker jag att jag har redigerat de lite för gult tror jag.. sen ser man det att de är mycket tidigare på året, de gamla inlägget var den 13 mars, ljuset är verkligen annorlunda nu, även lite med gräset och vart ljuset kommer ifrån.
Tycker det är jättekul att leka med "splash", asså när man ska fånga ett "splash"-ögonblick haha. Kräver väldigt mycket tålamod och noggrannhet. Även i detta fallet, kravlande på marken och mycket mjölk haha.
 
Min hals. Varför finns förkylning? Helt onödigt, ja alla sjukdomar är det såååå kajsndaks. Får se hur jag mår imon, förhoppningsvis lite bättre, hoppas jag verkligen haha.
Har faktiskt gjort klart två hemtentor idag. Lite kvar är de kanske på de men det ska jag fråga lärarna hehe. Tro det eller ej men jag jobbar mycket bättre hemma ja. I skolan går det bara inte, för mycket trams och prat. Hemma är man själv och man kan sitta lugnt i sitt rum och koncentrera sig. Så tror jag får mer gjort om jag stannar hemma imon haha.
Kalle fick vila idag för jag orkade inte göra någonting. Imon måste jag åka upp iaf och gå ut med honom eller skritta ut en runda.
 
Säger godnatt sålänge då. Ska nog svara på lite kommentarer och sen kanske BATB, xx.

blueberries

19 Maj, KL. 12:21
Kreativt 13 kommentarer
Bara för de är sååå himla gott <3 Dock är köpta inte lika goda som plockade, såklart haha. Hos mormor (skrev det för något inlägg sen haha) i deras skogar finns det massvis med blåbär (och mygg lol), de är de goaste blåbären ever, perfekta. Längtar tills de kommer!!
 
Är sjuk. Gick hem från skolan för någon timme sen. Är förkyld, ont i huvudet, trött, känns som om kroppen ska gå sönder osv haha. Har säkert feber oxå, är jätteseg. Har oxå så himla ont i halsen så jag snart kvävs för vill inte svälja för de gör så ont haha :( Och såklart när jag tänkte ta lite varm nyponsoppa, så hade vi ingen, love <3<3<3<33<3 Får smsa mamma och säga att hon ska köpa det på hemvägen haha. Varm nyponsoppa är så himla gott asså, så skönt mot halsen. Dock inte bra egentligen för det är slembildande haha, menmen, den lindrar lite ;)
Ska försöka göra lite hemtentor nu, får se hur de går hehe. Förhoppningsvis så hörs vi ikväll, xx
 

kan inte bestämma mig..

18 Maj, KL. 19:05
Blommor 14 kommentarer
Okej, vilken redigering tycker ni? Sepia tonen/gamla tonen eller den mer "vanliga" redigeringen? Brukar inte redigera som sepia, men tycker de blev rätt så fint. Men vet inte vilka som är bäst.. det var dessa bilderna jag tog när solen hade gått ner för långt, så det blev inte den effekten jag önskade. Sen så hade jag inte tid den andra dagen sen kom det dåliga vädret och nu när vädret är bra igen så har ju de blommat över ;)
 
Nu ska jag upp till stallet och busa lite med Kalle. Kommer han säkert vilja, eller inte haha. Han kan, det vet jag, men att få det ur honom kan vara svårt i vissa fall hehe. Andra inlägget idag oxå! Herregud, jag jobbar hårt ;) Hoppas ni har haft en bra söndag och har en bra kväll! xx
 
Edit; Ändrade den "vanliga" redigeringen lite, så det blev en mer varmare ton i den och då blev det mycket bättre! Det var det som saknades haha. Tror jag gillar den vanliga mer nu.. men tycker den andra också är rätt så fin då den är lite mer gammaldags typ :)

two dresses

18 Maj, KL. 15:15
shopping 19 kommentarer
Älskar dessa två! Var inne och skulle köpa skolavslutningsklänning i måndags och hittade tre stycken som jag tog med mig hem och provade. Dessa två föll jag för direkt. Den tredje satt jättekonstigt och var inte alls skön.
Men dessa två här uppe är otroligt sköna och fina! Skulle egentligen bara välja en, men kunde inte släppa den rosa, ska ha den vita på skolavslutningen tänkte jag. Den rosa tycker jag är lite mer "vardaglig" så den kommer jag nog ha mycket i sommar, både på fest/kalas och i vardags! Den vita sitter verkligen perfekt och är så skön, tyget är supermjukt! Mamma tyckte verkligen den passade mig :)
Är supernöjd. Ska bara hitta ett par snygga klackar till nu. Tänkte ett par röda pumps/klackar så kan jag ha röda läppar till, men ingen affär har typ vanliga röda höga pumps/klackar sååå hehe. Men får se vad jag hittar. Annars får jag ha mina vanliga svarta till och sen röda läppar, funkar oxå! Ni kommer få se bättre bild sen, när jag har de på mig!
 
Idag öser regnet ner. Igår var det typ 25 grader och idag, ja haha. Men det ska bli bättre igen. Imon ska det vara lite ostadigt oxå men sen kommer värmen igen. Hoppas detta var sista regnet nu, så sommaren kan börja på riktigt asså!!
Händer inte så mycket idag. Ska snart upp till stallet och fixa där. Får se vad jag gör med Kalle. Inte rida ut iaf ;) Busa och lite sånt tror jag det blir. xx

sallad är de bästa som finns

17 Maj, KL. 21:42
Mat 11 kommentarer
Min middag idag. Sallad med tomat, gurka, pasta och bacon. Även min (eller ja, inte min men gör alltid den hehe) älskade ceasardressing som är superlätt att göra! Den är sååååå himla god och passar perfekt till vilken sallad som helst! Häääär hittar ni receptet! Utan sardeller med ;)
 
Sitter nu hemma själv för mamma, pappa och Isak har cyklat in till stan för att äta. Jag är så lat så orkade inte följa med, så himla snäll haha. Nej men skulle isf duscha och fixa mig, skulle nog inte hunnit det innan de skulle sticka och behövde även fixa saker här hemma och göra läxor. Gjorde även denna goda middag så ångrar mig inte ;)
Har varit vid Södra ringvägen idag med dub. SÅ HIMLA HÄRLIGTTTT. Barbacka med, längesen man tog den barbacka, fantastiskt är det <3 Även så var vi vid tallen och doppade oss. Hade ju inte sadel så kunde gå ut riktigt långt och det tyckte Kalle om, så han kunde plaska osv så jag blev blöt haha.
Har varit vid vårt bete och fixat lite idag med. Ska släppa de tidigare detta året med, skönt! Dock så blir de som tunnor, eller okej, Kalle är redan en tunna :):):) Nej men det är hans ölmage. Annars så är han smal och har kondition som en fälttävlandshäst, typ ;) Nej men sant faktiskt haha.
 
Hoppas ni har haft en toppen lördag, det har jag haft iaf! xx

bloggen 5 år!!

16 Maj, KL. 21:21
What matters 36 kommentarer
Ohhhh herregud! Idag är det hela 5 år sen jag skapade prinsesc.blogg.se. Inte visste jag att det skulle leda till detta haha!
Bara för att se vad som har hänt med bloggen och med mig.. ↓
 
Min första header..
HAHAH LOL SLUTAR ALDRIG SKRATTA!!!!! Detta var då 16 maj 2009. För att se nästan hela min designutveckling, KOLLA HÄR!! Dock saknas designen jag hade innan den designen jag har nu, Summer edition 2013 asså, men ni kan se den i min designkategori och en del har ju sätt den sååå hehe ;) Lite utveckling kanske? :')
 
Min fotoutveckling..
Okej massa bilder om och om igen typ. Inte så mycket från första början heller hehe. Har inte alla de bilderna här utan på hårddisken. Lite fotoutveckling här iaf..
 
Synd nog har jag tagit väck de inläggen från 2009 osvosv. Haha de var så himla fulaaaa! Skulle nog gjort på ett annat sätt om de skulle varit idag, iaf sparat dem hehe ;) Även så har jag aldrig tagit bort en blogg och skapat en ny, eller bytt namn osv! Har haft prinsesc.blogg.se sen jag började och alltid hållt kvar vid det! Varför prinsesc.blogg.se? Har ingen aning haha, ville ha princess men de fanns inte haha. Hoppas på byte snart då jag har tänkt länge på att kika på en domän.. :)
 
Detta är första året jag firar bloggens födelsedag haha! För har inte vetat när den skapades, men sen blogg.se uppdaterades så kan man ju se det, så kul!
Så ja, stort grattis min blogg, 5 år! Och mer ska de bli, xx.

mormors äppelträd

14 Maj, KL. 20:19
Blommor 14 kommentarer
Ett äppelträd från mormors trädgård under den tiden solstrålarna tittade fram bakom alla moln! De bor mitt ute i skogen och har stoooooor trädgård och mycket mark. Hon älskar trädgårdsarbete och har massvis med blommor och grönsaker/frukter osvosv. Älskar att gå där på sommarn och äta tomater, sockerärtor, äpple, smultron osvosv. Hon har planterat mycket mer nu oxå, bl.a jordgubbar, omg så gott!! Har även skogen jämte med massor av blåbär, kan de bli bättre? ;) Dock allt mygg och de dör jag av haha :'D
 
Jag har inte så mycket att skriva. Mer än att vi har varit ute på en tur idag i stallet, haha jaa som alltid! Kalle hade damp vid en galopp och vill helst inte stanna, (en häst var före så han bara fuck no :))). Han tror att de lix ska försvinna och aldrig komma tbx </3 Men ja vi tränar på det haha. Gick bra sen i slutet. Han var studsig och slängde på huvdet den mesta delen av ridturen, som vanligt då asså haha ;)
Ska kolla på lite Beauty and the Beast nu, fantastisk serie! Sen blir de väl lite hemtentor (</33333333) sen sova! Imon NP i Samhällskunskap, kul. xxxxxx

Serie-tips, del 2 - Nytt

13 Maj, KL. 18:30
Tv-serier 8 kommentarer
Tänkte tipsa om några serier igen!! Denna gången blir temat: Nytt (förra temat var mina top-3, som för övrigt förvandlades till typ top-6 haha lol). Så det kanske inte är så många som ser dessa, så därför tipsar jag dem så ni kan se de!! :)
 
Faking it - En av MTV's humorserier. Började 22 april detta året, så de fjärde avsnittet är nu inatt.
Den handlar om Amy (som jag älskar <3) och Karma som inte är de populäraste på skolan precis. Ingen ser dem och de vill gärna ha en förändring, mest Karma som vill ha en förändring. Så de fekar att vara lesbiska och då ser plötsligt hela skolan dem! Och då är det massor med "secret boyfriends", hur de ska hålla denna hemlighet och Amy vet inte riktigt hur hon känner.. om Karma..
Ääälskar denna serie! Tycker verkligen ni ska se den, den är så himla bra och rolig! Även så är avsnitten bara 20 minuter (kommer säkert bli så sen, precis som i Awkward, att säsongsstarten och säsongsfinalen kommer vara i 40min, kan ju hoppas!) så de är ju ingenting att fundera över hehe. 3 avsnitt har bara kommit ut, fjärde inatt som sagt.
 
 
Twisted - Twisted är en relativt ny serie från ABC Family. Började sändas i september förra året.
Den handlar om Danny som har haft en jobbig barndom och kommer tillbaka till hans hemstad (som han fick flytta ifrån när han var liten). Han vill börja om från början och det vill han göra med sina två bästa kompisar som han hade när han var liten, Jo och Lacey, tyvärr blir det inte så lätt som han tror för när han precis kommer tillbaka blir en tjej från skolan mördad. Med tanke på hans förflutna så blir han direkt huvudmisstänkt.
Tycker denna serie är superbra! 1B tycker jag är bäst för då händer verkligen så mycket och de är sååå spännande! Tyvärr så var inte tittarsiffrorna så bra då, och det fattar jag inte?! Så säsong 2 har inte blivit bekräftad än, men hoppas verkligen det! Har bra rating på IMdb oxå. Och den cliffhangern som de avslutas med i sista avsnittet, OMG!!
Tycker verkligen i borde se den om ni gillar spännande serie, lite kärlek och snygga killar.. ;)

 
 
The 100 - En ny serie från The CW. Började sändas 19 mars detta året.
The 100 handlar om 100 ungdomar som skickas ner till jorden efter 97 år uppe i rymden. De skickas ner till jorden för att se om de är beboeligt igen efter kärnvapenkrig som utplånade allt liv på jorden ungefär 100 år tidigare. Dessa ungdomar är brottslingar och har suttit inlåst i rymdstationen "The Ark" som den kallas och kommer användas som "testpersoner" på jorden kan man säga. The Ark's resurser är knappa, syret tar slut snabbare och snabbare och de måste se om jorden är beboeligt igen, snabbt.
Rätt så luddigt när man läser det såhär huh? ;) Finns mer på Wikipedia! Förstod inte heller så mycket men man får veta mer och mer under seriens gång.
Detta är en riktigt bra serie, annorlunda, och det gillar jag! Tycker verkligen om skådespelarna och karaktärerna i serien. En del har sagt att den är så overklig och vetenskapligt overklig osv, men asså hallå? Det är en tv-serie, vilka är verkliga liksom? Haha :') I vilket fall som helst så är den renewad så en säsong 2 kommer, så kul!! 9:onde avsnittet kommer ons-tors :)
Sådär lite mer serietips!! Kommer tipsa mer och tänkte ha lite såna teman varje gång, denna gången var de som sagt nytt :) Hoppas de uppskattas och säg gärna till om ni kollar på någon av de eller ska börja kolla!! xx

jag ♥ rosa blommor

11 Maj, KL. 19:47
Blommor 27 kommentarer
Egentligen lite annorlunda bilder för mig.. vet ni varför? För det var inte sol ute när jag tog de ;) Jag fotar 98% av gångerna ute när de är sol. Älskar sol! Jag visste att dessa skulle blomma över snart (de håller på att göra de nu..) och hela denna veckan har de bara regnat och regnat, några små solstrålar ibland men försvunnit lika snabbt så har inte hunnit gå dit innan den har försvunnit. Men i tisdags tror jag? Så skulle jag upp till mormor och då hade Isak såklart glömt något hemma så vi fick vända och då sa jag till mamma att hon kunde släppa mig vid dessa blommor som är på vår väg. Det var både sol och moln, men solen försvann ju såklart när jag klev ut ur bilen och skulle börja fota dem :):):):) Men är ändå nöjd med dem!
Och ett par rosa blommor som jag alltid brukar fota, som är på ett äppleträd (tror jag?) har jag inte fotat än och vet inte om de har blommat över! De har ju regnat sååå himla mycket. Men det återstå att se imon när jag cyklar till skolan, cyklar alltid förbi dem. Hoppas inte att de har blommat över, de ska ju bli sol i mitten/slutet av veckan.. så får se, älskar de blommorna haha. Ska sluta prata om mina blommor nu :):):):)
 
Idag har jag hoppat Kalle i ridhuset, fanns inte så mycket annat än välja och jag vart riktigt hoppsugen oxå! Egentligen skulle jag och Linneus rida ut men ja haha. Vi ska rida ut imon en lite mindre runda sen lång på tisdag. För ska slinga håret imon, sååå himla skönt ska de bli!
I vilket fall som helst så var Kalle duktig idag. Kände att de var längesen vi hoppade riktigt och bana haha. Han hade riktigt fin galopp när han väl hade kommit igång. De är bara igångsättningarna som är lite si sådär ibland. Sen kom vi lite dåligt ibland men de gick bra sen när han hade kommit igång, haha, söte.
 
Nu ska jag kolla på serier (som vanligt, ofc osvosv). Eller nej. Neeeej, kom på att vi typ har 100 hemtentor så kanske få ta tag i en av dem </333333333 Nu blev allt jobbigt, jaja, kämpa sista här nu haha. Hoppas ni har haft en bra helg finisar! xx

Mitt namn är Ida och jag brinner för foto och hästar. Jag verkligen älskar frukostar, Apple, tv-serier, nutella och att vara kreativ. Sist men inte minst, så älskar jag mest av allt, min ponny Kalle.
Läs mer om mig här!

Kontakt: [email protected]

KALLE
Min ögonsten, han jag älskar mest på denna jord och aldrig kommer lämna. Vi har slängt bettet, tränset och sadeln åt sidan för längesen. I vårt förhållande finns ingen ledare, vi står på samma plats jämte varandra och tar våra beslut tillsammans. Han är inte bara min häst, utan min allra bästa vän.
Läs mer om Kalle här!