en bortglömd frukost

30 September, KL. 20:19
Mat 36 kommentarer
En bortglömd frukost. Klassiska bananpannkakor. Med hallon och mango (japp, mina favoriter som ni kanske märker haha!), även kokos och sirap (självklart haha).
 
Får panik på mig själv för jag inte hinner fota :):):):) Har massa ideér men de kräver lite arbete bakom och så. Mååååste försöka planera bättre.. inte lätt när man ska hinna med 100 saker typ haha.
Idag så hängde jag med Ida hem iaf, Ida bara i bussen, kan du inte hänga med mig hem, typ när vi nästan var vi hennes hållplats haha, jag bara jaaa kan faktiskt idag (kunde egentligen fotat idag ju haha lol) för Kalle skulle vila och sånt för vi slutar så sent på tisdagar så de brukar vara hans vilodag. Iaf så har vi dampat ihjäl till gamla videos och bilder, pallar verkligen inte :'''):'):''))) Hälsat på söta Tufsi har jag oxå gjort.
Kom hem för en timme sen ungefär och har hunnit duscha, fixa mig och packat till idrotten imon och allt. Och nu bloggar, yäää, härligt. Ska svara på lite kommentarer och kanske försöka fixa lite andra inlägg, se vad jag kan knåpa ihop haha. Vill verkligen få typ en vecka ledigt nuuuu så jag kan planera alla saker jag ska fota och sånt. Känner att jag ligger efter haha.
Jaja, ska svara på kommentarer nu, xx

östersjön och svanar

29 September, KL. 20:17
Djur 29 kommentarer
Bara några random som är fotade på en fotolektion i skolan.
 
Omg, idag fick jag äntligen se mitt älskade Once upon a time och de var såååå fantastiskt assåååå. Dör åt alla ship där, shippar typ aaaaaaalla. Captain Swan (mitt största hääääär), rumbelle, snowing och Outlaw Queen, fantastiska allihopa <3<3<3 Nej men asså det var så fantastiskt bra :')))
Nu börjar ju typ alla tv-serier så kommer kolla på 11 avsnitt, per vecka ;) härligthärligt!!
 
Var ute med Kalle idag och klättrade lite. Höll på att glida av i backarna hahaha, barbacka när man ska klättra är ju inte de bästa haha.. men han var så duktig så duktig. Fast han skulle äta hela tiden, som vanligt haha, men blev inte arg på honom någon gång (för då går det mycket sämre, om vi blir arga på varandra osvosv). Men de gick super ändå. Sen i slutet när vi hade klättrat backarna några gånger så galopperade vi typ hela vägen hem för de hade ju varit sååå många älgaloppor och sånt i skogen där och åhhhh vad skönt och roligt att tyckte det var haha! Han typ sträckte ut varenda muskel och skakade både huvudet ner i marken och hela kroppen hela tiden, sååå söt haha!
Innan vi red iväg när jag borstade och sånt så var han sååå himla kelig och ville kela hela tiden. Satte mig på golvet och han tog ner huvudet till mig och la det vid min kind/mot huvudet. Sen när jag satte mig på huk lite längre ifrån så gick han fram till mig och puffade lite med mulen och ville att jag skulle komma tillbaka haha, så jag satte mig igen vid honom och han tog ner huvudet vid mig igen typ höll på med sina läppar mot min kind/huvud, min älskade lilla prins, vad skulle jag göra utan honom? :') Älskar honom så de gör ont <3
 
Kollar på Mästerkocken nu och snapchattar för fullt, lägg till mig taaaack, KALLEKALOPS.
xx

autumn berries

28 September, KL. 18:28
Natur 41 kommentarer
Var ute igår och skulle fota lite fina gula/röda löv, men icke sa nicke. I skogen var det fortfarande bara grönt. Tråkiiiiiigt. Menmen, de kommer ju snart. Fick fota lite röda bär, lite höst iaf hehe ;)
 
Idag har jag typ inte gjort någonting, förutom att vara hos min dub. Han var suuuuuperduktig idag. Är såå nöjd över honom! Vi red till flygfältet och förra gången när vi var där så åt han bara heeeela tiden, omöjligt att få upp honom = jag blir sur och frustrerad = han blir oxå det = vi är bara sura på varandra. Men idag var han jääätteduktig och försökte inte äta en enda gång. Kunde t.o.m stå stilla och ha lätta tyglar utan att han gick ner och åt. Han fick dock äta några tuggor i slutet när vi hade ridit runt lite och kubbat på ängarna, som belöning. Tycker de är väldigt viktigt att man ger de belöning i slutet av sakerna som man gör. T.ex nu så gjorde vi först saker som jag ville göra (en del ville nog han göra med hehe), galoppera runt och kubba på ängarna, sen så får han göra det han vill göra mest, äta haha. Inga problem att få upp honom sen heller. Utan han bara "okej ja, nu fick jag äta några tuggor och jag är nöjd" fast han då fortfarande var hungrig såklart, för det är han alltid ;)
 
Men jag är sååå nöjd över honom och han var jätteduktig att svänga osvosv. Hade hacket och tränade väldigt mycket med mina ben, eftersom man inte kan ge ledande tygeltag med hack. Hade barbacka oxå såklart, mycket lättare att använda benen då tycker jag. Varför jag hade hacket var för han inte skulle äta haha, skulle lika väl kunna ha repgrimman när de gäller att stanna, för det är han alltid såå himla duktig och förstående med (på vintern när jag är ute och kubbar med mina friendos kan de vara lite värre ibland haha). Men när jag har hacket så har jag ju lätta tyglar hela tiden. Aldrig ha korta tyglar på hack, förutom när man ska sakta ner då, då man tar lätt i det. Använder dock alltid sitsen och rösten först och 98% av gångerna behövs bara det.
 
Iaf nog prat om allt det hahaha. Ska ner och spela Just dance nu igeeeen, bara för de är kul och har köpt nya låtar (inte alls nörd nej..), så roligt träningspass oxå haha! xx

todays breakfast

27 September, KL. 20:11
Mat 32 kommentarer
Dagens frukost då. Havregrynsgröt med hallon och mango, toppas med sirap och kokos, goasteeee!
 
Ska snart ner och spela Just dance, bara för det är såååå himla kul :):):)
Var ute med Kalle idag och köttade. Gick i början och han såg maaaassa läskiga saker lololol. Skulle stanna och gnäggade några ggr, som han inte brukar göra nu när vi går, så han hade lite damp. Vädret var blåsigt och han vilade igår och sånt så kan varit några anledningar haha. Snapchatade mesta dels när vi gick så var inte så fokuserad själv, oxå en av anledningarna kanske hehe. Men sen när jag hoppade upp när vi var påväg hem så var han superduktig, och superpigg hihi.
Jajaaaa, ha en bra kväll xx

"Where there is love, there is life."

26 September, KL. 23:26
Blommor 30 kommentarer
Några mer bilder med makrot.

Sitter och kollar på bästa American pie med girlsen nu. Vi har ätit lite pizza och spelat just dance i typ 100 år, såååå kul asså hehhe.
Men vi syns imon, xx

memories are too important

25 September, KL. 21:39
iPhone 28 kommentarer
Lite bilder från iPhonen. En del undrar var jag redigerar mina bilder i mobilen, vilken app jag använder. Använder VSCOcam, bästa appen jaoooo!!
Och lägg märke till hur söt min dubbe är hihihih. Men jo asså sista bilden är ju bara sååå mycket love *u*
Och om ni undrar vad de är för bilden på den "Fett estetiskt" så är det bilder från nollningen hehehehe. Mycket love på dem asså, är så snygg på alla :):):):)
 
Skola, häst, läxa/inlämningar, tv-serier, står på schemat varje dag dååå. Och bloggen såklart ;) Fast jag inte hinner svara på era kommentarer förrän i helgen typ tyvärr hehe. Försöker så gott jag kan :'D
 
Var ute med Alice och Donna innan idag. Vi skulle ut och skritta lite.. hmm ja, skritt var det jaaaa haha! Som ni kanske vet så alltid när vi säger så så blir det ingen skritt och mest galopp jaooo :'D Donna hade lösa skor, därför skulle hon bara skritta för hon ska tävlas på söndag. Men alla skorna satt kvar efter damprundan ändå. Den var superhärlig. Kalle var superduperpigg. Han skulle dock äta lite för mycket på dit vägen men de gick bra sen när vi hade kommit iväg mer och mer hehe.
 
Imon blir de lite girlsnight här hemma. Lite damp och sååå, härligthärligt. Nu ska jag skriva klart en inlämning sen skicka in den, sen ska jag duscha och får se om jag hinner svara på kommentarer hehe. xx

nature is beautiful

24 September, KL. 20:48
Natur 23 kommentarer
Känner att det är bara massa naturbilder haha! Förlåt för detta, vill egentligen ha lite mer variation men tyvärr hinner jag knappt fota om dagarna för jag har så mycket att göra. Även blir det ju mörkare mycket snabbare, tycker inte om att fota när de blir mörkt ;) Vill ut och fota massa självporträtt på mig ju (jag som typ aldrig vill göra det ju haha, men har grym inspiration till de nu), har maaassa ideér, men tyvärr är min fjärrkontroll sönder, ska beställa en ny så snabbt som möjligt. Tänkte beställa den "bästa" eller ja, den som alla säger är riktigt bra och den kostar lite mera, och jag som sparar pengar hahah.. dock har jag ju så jag kan använda mobilen som fjärris och även kolla på bilderna och alltihopa, vart jag står, inställningarna osvosv, har kameran i mobilen typ men då måste man ha Wi-fi och det har jag tyvärr inte i skogen där jag vill fota ;)
Men har massa ideér som sagt som ska bli fotade så snabbt som möjligt hehe :'D
 
Tack för alla fina kommentarer på förra inlägget, blir så glad när ni skriver så fina ord, tacktacktacktack ❤❤
Red ut på Kalle idag, en runda på 1h20min ungefär. Mycket härligt. Han hade damp och vi hoppade alla hinder i skogen osv, var vid berg-o-dalbanan och allt. Han var så fin så fin. Synd bara alla dessa älgaloppor, varför skapades dem???? Samma med spindlar, flugor, mygg, knott osvosvosv, helt onödigt. Bara för att besvära oss och hästarna haha. Kalle är ju så himla känslig, = dubbelt så pigg haha! Menmen, de går toppen ändå ;)
 
Nu ska jag upp och fortsätta göra min banoffee pie, muuuums. Sen lite läxor kanske, sen svara på kommentarer oooch sen kolla klart på nya Awkward som började igår natt igen. Även Faking it började igen, har redan sätt det. Två fantastiska serier, börja kollaaaa!! xx

Vilka är ni?

23 September, KL. 14:14
It's me 30 kommentarer
Nu undrar jag vilka ni är där bakom datorskärmen. Ni som läser min blogg. Hur länge har ni läst min blogg? Varför? Följer ni mig på bloglovin? Och vilka är ni, samma intresse som mig? Häst? Dålig humor? Galen? (haha lol). Skriv allt ni kan komma på så blir jag superglad! För jag bloggar ju trots allt för er skull så skulle bli jätteglad om jag fick reda på lite mer om er!
 
För lite mer än ett år sen skrev jag oxå ett sånt här inlägg och undrade vilka ni var/är. Många nya läsare och prenumeranter har dykt upp och det är jag sååååå himla tacksam för, ni fattar inte vad det betyder ❤❤ Även alla fina kommentarer jag får varje dag, tacktacktack, ni är bäst :') ❤

Sitter just nu i skolan på foto. Börjar om 20 minuter ungefär. Går till tio i 4. Inte så kul, men foto har vi ju sista lektionen så det är ju inte så farligt ;) Hörs kanske ikväll, xx
 
Glöm inte svara på frågorna ovanför här nu, skulle betyda guld :')

mellan sommar och höst

22 September, KL. 19:42
Natur 31 kommentarer
Tog dessa bilder i lördags när jag var i stallet. Så mycket sommar men ändå så mycket höst över dem. Varmt ljus och löven håller på att byta färg.
 
Kalle fick vila idag för det var typ storm ett tag där haha. Tänkte egentligen skritta ut men bara ehhh hoppar över det haha ;) Får bli imorgon istället. Vi sprang bara runt på stallplanen lite och trixade och hoppade upp på allt som gick att hoppa upp på (pallar och sånt shiet haha). Direkt när han ser något han kan hoppa upp på "OMG denna sak kan jag hopp upp på, brukar få godis då, *kliver direkt upp på saken*, nu var jag duktig mamma vaaa??? *gör hov för då är jag ännu duktigare*" hahah söt. Samma sak med att plocka upp saker, han plockar upp allt han ser haha.
Men ja. Mitt liv är så intressant, för vet ni vad jag ska göra nu??? TV-SERIER!!! Hahah, hörs imon finisar xx

Halens camping

22 September, KL. 12:44
Natur 36 kommentarer
När vi var vid Halen med klassen så var det superfin solnedgång på kvällen.
 
Precis kommit hem från skolan så tänkte uppdatera här lite. Slutar ju 11 på måndagar, sååå härligt. Åt och missade bussen så fick ta den som går en halvtimme senare, mindre roligt haha ;)
Ska svara på lite kommentarer, kolla på ett avsnitt av Witches of East End och sen gå igenom glosorna i engelska som vi har till imon. xx

through my iphone

21 September, KL. 19:55
iPhone 33 kommentarer
 
Lite bilder från dagen. Tv-serier, my love, parfymer och nerskrivna tankar.
 
Måste nog kika på vad jag har för inlämningar och glosor. Har inte koll riktigt haha. Blir ännu mer tv-serier nu ikväll, en dusch, läxor och sen sova.
Hoppas ni har en bra kväll finisar xx

my bae

21 September, KL. 10:39
Kalle. 41 kommentarer
my before anything else ❤
 
Vilka charmiga bilder på min dub här ovanför vaaa??? Sista är finast :):):) Fattar inte hur fin man kan vara asså, bara kolla på de första (sista med ofc haha), man smälter av dessa ögon *_*
Vi var ute och köttade i halsring igår. Han var superduktig. Köttade även i skogen, längesen vi var i skogen med halsringen (brukar bara rida på stora grusvägar/asfalterade vägar i skogen, för i skogen har han en tendens till att äta hela tiden för det är så himla tätt och verkligen i skogen heheh..). Men jag tänkte wtf, nu kör vi, han springer ju aldrig ifrån mig, nejnej, utan han bara äter isf, lite jobbig att få bort honom från det liksom. Men de gick faktiskt bättre än väntat!! Absolut att han åt, det kommer jag aldrig få honom att sluta med haha. Men han fortsatte gå i stort sätt hela tiden, någon gång han stannade och skulle äta gräs men det var inte så jobbigt att få bort honom. En viktig läxa som jag har lärt mig av Kalle är att man inte kan bli arg på honom, för då blir han arg och då är vi båda arga haha. Utan t.ex nu när han äter är de bara att smacka på honom och ta lite i halsringen så han tar upp huvudet och sen forsätta. De blir värre om man blir sur på honom. Lite stoig där haha, nej men asså ston brukar ju visa det då, asså lite mer "ehhhh neeeejjjjjj" men Kalle säger bara "nej" om vi blir sura på varandra, och sen gör han inte det. Ingen anledning till varför han inte vill, bara nej.
Okej, komplicerat och flummigt och sååå jaaa ;) Svårt att förklara haha. Och vi hoppade hindret i skogen oxå, de i slutet. Premiär i halsring, gick toppen, såå duktig hihi. Får väl filma lite när vi är ute och plöjer i skogarna haha ;)
Ni som har mig på snapchat (KALLEKALOPS ADDA) får ju se massa videos på Kalle och när vi är ute och köttar, och andra stuff oxå såklart, så lägg till mig där om ni vill se mer!
 
Nu är de söndag. Långhelgen är slut men åh så härlig den va! Uppvilad och redo nu. Måste ta tag i några inlämningar och sånt, inte så roligt men måste göras.
Ses kanske sen, xx

Mitt gymnasieval

20 September, KL. 18:47
It's me 34 kommentarer
Det är väldigt många av mina läsare som vill veta mer om mitt gymansieval, Estet med inriktning media. Varför jag valde det, hur det nu är och om jag trivs, vad vi gör och om de är bra eller dåligt.
 
Varför jag valde linjen är rätt så självklart va? ;) Hade redan bestämt mig för Estet redan i 6:an tror jag. Började ju fota seriöst sommaren 2009 för då fick jag min första riktiga kamera, en halvsystem som jag kallar dem hehe. Vill, och kommer, alltid hålla på med något inom media, självklart foto och redigering. Även webbdesign och kodning hoppas jag. Så jag hade inga problem med att välja linje, som många andra hade. Men mina tips är bara att verkligen tänka ut vad man tycker är roligt, och kolla vad de olika linjerna har för speciella kurser för sin linje :)
 
Jag tycker linjen är superbra. Älskar den! Klassen är superbra och vi lär känna varandra mer och mer. De kurserna som vi har nu i 1:an inom själva linjen är Foto 1 och Digitalt skapande, även Estetisk kommunikation med alla i klassen (en del har valt media, andra musik och en del bild).
På foto och digitalt skapande så fotar och skapar vi digitalt såklart hehe. Det är superkul. Dock nu i början, eftersom jag är lite mer "avancerad" (eller vad man säger hehe) än dem andra, eftersom jag har hållit på sen 2009, så är det mycket repetition, vet ju grunderna och sånt. Men ska bli ännu roligare sen när de är mer utmanande saker att göra :D Men t.ex så har vi jobbat med olika fotoprojekt, som sagt mycket grunder nu i början. Digitalt har t.ex skapat cd-omslag och sånt. Har ju inte gått så länge än, ska bli intressant och se vad det blir sen!
På estetisk kommunikation är vi helklass och då håller vi på med olika projekt. Just nu håller vi på med ett projekt till kulturnatten som är i början på oktober. Vi ska ha ett stort "barnkalas" med massa roligheter, fiskedamm, ansiktsmålning, fotostudio med skogs/slottsbakgrund och kläder så man kan klä ut sig (som jag och min kompis kommer hålla i hehe), pilkastning på ballonger med godis i, pinãta, pyssel, "hela havet stormar" med live musik (som musikeleverna spelar) och typ måla sin egen tårtbit på en stor tårta som vi har målat hehe. Kommer bli väldigt roligt! Sen nästa projekt kommer vara att vi media elever ska lära alla i vår klass lite mer om foto och sånt. Kommer oxå bli gooos! Kommer inte ihåg de andra projekten just nu hehe.
 
I 2:an och 3:an kommer vi få välja programfördjupning och individuellt val. Jag kommer välja Foto 2 som programfördjupning och som IV Webbutveckling 1 (webbdesign, kodning osv) i 2:an tror jag.
Vi har några andra lektioner inom media oxå, men de har vi inte nu, kommer ha dem sen, kommer inte ihåg riktigt vilja det är heller med de verkar roliga dem oxå har jag för mig!
 
Jag tycker allt är bra med linjen. Inget är dåligt. Man kan ju göra linjen till vad man vill, välja till och inte välja osvosv. Estet har ju ryktet att man kan bara leka sig igenom den, man lär sig egentligen inte förutom de man har intresse för (så är ryktet här iaf hehe) men så är de verkligen inte. De har samma "viktiga" lektioner som samhälle + de programkurserna då. Och som sagt kan man ju välja till vad man vill så man får högre behörighet sen när man ska söka till högskolan. Man gör linjen till vad man vill.
 
Estet har alltid varit ett självklart val för mig. Så om ni väljer mellan samhälle eller estet, för ni tror att man inte lär sig lika mycket på estet, felfelfel, välj estet!! Lär sig absolut lika mycket och får lika många poäng och sånt.
 
Hoppas detta inlägget har varit till hjälp och ni har fått en inblick i Estet med inriktning media. Kommer självklart lägga upp massa projekt som vi kommer hålla på med i framtiden! xx
En bild som jag fotade på första fotolektionen vi var ute och fotade, nästan alla mediaelever!

creamy white

19 September, KL. 22:10
Blommor 34 kommentarer
 
Precis kollat klart på Idol. Sååå många duktiga detta år!! Mina stora favoriter är Lisa, Mollie och Ludvig. Matilda och Twyla är riktigt duktiga oxå. Men de andra 3 är mina absoluta favoriter :)
 
Så skönt med studiedag idag!! Har typ inte gjort någonting haha ;) Har inte så mycket mer att säga. Ska kolla på Pewds nu sen kanske spela lite sims4, idk. Får se! xx

Bilder på fina bestus

18 September, KL. 22:30
Människor 17 kommentarer
Några bilder jag tog i skolan på Ida igår på fotolektionen ♥

Imon är de studiedag och jag är lycklig. Så härligt med lite längre helg, behövs verkligen då man knappt sover ju :'DD
 
Idag var jag och Kalle ute i skogen. Nu på kvällen. I kolsvart mörker. Med ficklampan på iPhonen i handen. Vi såg bl.a en orm och sprang ifrån den, även några ögon som lyste i skogen. Jag höll på att seriöst dö. Hahha nej men seriöst jo. Red typ ut 19.15 och ja hehe. Blev ju mörk på typ 2 sek så jag bara tack :):):) Ändå så tog vi berg-o-dalbanan som är en bra bit in i skogen. Innan vi ens var där så var det kolsvart typ så hehe. Galopperade bara ytterst lite då den är väldigt dampig den vägen (därav namnet ;))) och travade den mesta biten. Kalle var väldigt förvånad, vi brukar ju alltid racea den haha. Meeen vi såg seriöst ingenting men jag var absolut inte rädd. Är inte rädd för mörken alls och jag hade ju Kalle och han litar jag på till 110%. Men de var ju djuren i skogen som jag inte litar på haha. Typ älgar och vildsvin, de vill jag ju gärna inte träffa på ;) Men Kalle han var så duktig. Vi gick dit som vanligt och sen hoppade jag upp, red berg-o-dalbanan och vände och red hem. Han lunkade på som om de var ingenting haha. Bara när vi såg de lysande ögonen i skogen så typ kubbade vi i full fart hehehe. Jag bara "JA MEN JAG SJUNGER IAF LALALLALAL VI KOMMER DÖ KALLE NU KÖR VI". Pratade ashögt hela vägen oxå, sen kom de någon springandes och frågade om vägen och där satt jag och skrek på hästryggen haha kul :):):)
Nej men som ni märker så överlevde vi exemplariskt. Sprang ifrån den ormen oxå som var i skogen usch eheheh. Han fick så mycket beröm när vi kom hem, han bara "Aschhhh, det var ju en baggis ;);););));););" hahah. 
Det är det som suger med hösten/vintern, att de blir mörkt typ vid 5 lix. Inte kuuulllllll.
 
Nej nu blir de nog ett avsnitt av Orphan black och lite redigering av bilder kanske. xx

Fototips - motljus

16 September, KL. 22:32
fototips 38 kommentarer
Bland de bästa jag vet *hands down* är motljus! Som ni kanske oxå har sätt i mina bilder, oftast är det motljus, sällan medljus. Absolut att jag har medljus i många av mina bilder, men personligen så älskar jag mer motljus, beroende på vad jag fotar och vart solen ligger och sånt såklart.
Tänkte iaf ge några tips nu, om just motljus, vad man ska tänka på och lite sånt.
 
 Tänk alltid på vart solen ligger. Lågt, högt, mitt på osvosv. Lättast är ju när den är låg såklart. Eller beroende på vad man ska fota. T.ex om man ska fota några blommor som ligger lågt så vill man ju ha solen lågt. Och samma sak att fota människor. Om man ska fota löven i träden dock så vill man ha den rätt så högt för då kommer man rikta kameran uppåt.
 
 Vad är det för ljus och hur ligger det på de du ska fota. Är det varm solnedgång? Lite mer kall/neutral morgonsol? Och hur ligger det på ditt motiv, starkt, mjukt? Fota vid olika tidpunkter, lovar att de gör stor skillnad.
 
 Prova olika kompositioner och vinklar, bara några cm kan göra skillnad. När du fotar motljus som kommer i kanten av en bild, asså den "strömmar" in från en kant så kan vinklar göra så himla mycket. Prova att ha mycket sol med, lite sol med osvosv. Mycket sol passar en del bilder, mindre sol passar andra.
 
 Motljus finns på så många olika sätt. Som jag skrev ovanför. De kan komma från kanten, komma bakom träden och löven mitt i bilden, bakom huvudet på människor så håret/huvudet "lyser" upp. Testa allt möjligt!
 
 Motljus behöver inte vara det naturliga ljuset från solen. Det kan även vara strålkastare, olika slags lampor m.m. Det är din fantasi som bestämmer!
 
 Använd motljusskydd. För att slippa reflektioner i linsen från solen.
 
Massa olika motljus. På en del bilder tänker man inte ens på att de är motljus.
Hoppas tipsen är användbara, rätt så basic men de gör sååå mycket skillnad. Hoppas ni fick lite mer idéer när ni är ute och fotar i motljus nu oxå!! xx

pearls by kenza

15 September, KL. 21:56
shopping 17 kommentarer
Idag var jag inne med girlsen i stan för vi skulle göra en del ärenden. Slutar ju 11 på måndagar, såå skönt! Vi skulle egentligen äta i skolan för de var helt okej mat men de var sååå himla lång kö där så vi åt i stan istället, thai fick de blev, såå gott!! Sen gick vi runt lite i affärerna och jag var och bokade klipptid om två månader, slingning denna gång. Klipper ju var 3:e månad, som jag nog har skrivit innan hehe, slingar 2 ggr per år, vet inte riktigt hur jag ska ha det denna gång.. får klura på detta, några tips? Sen ska jag in på onsdag och klippa luggen, ni vet när man har lugg måste man in och klippa den en gång i månaden haha ;)
Skulle egentligen inte köpa något men när jag kom in på Glitter och ser att Kenza har släppt sin kollektion med massa pärlor så kunde jag inte hålla mig haha! Det var dessutom 3 för 2 och jag hade stämpelkort på 100kr rabatt, så dessa tre skönheter här ovanför gick bara på 130kr! Otroligt nöjd :D
 
 Sitter och lyssar på Sam Smith's fantastiska Not In That Way nu, faaantastisk är den. Hela han är fantastisk asså, älskar alla hans låtar :')))
Har varit hos min fina och vi tränade på lite allt möjligt idag. Lite miljö, trix, ute på promenad och springa runt osvosv hehe. Han var duktig!!
Har ägnat hela kvällen åt att rensa ut mitt badrum oxå, imon kommer äntligen byggarna och ska börja göra om det! Sååå skönt asså. De är så fult haha :'D Kommer säkert bli supersnyggt sen! Så måste till Ikea sen och köpa rosa handukar, rosa matta, rosa ljus osvosv, allt rosa hahaha.
 
Imon är de långdag i skolan, inte kul.. dock har vi foto sista lektionen så inte så jobbigt ;) xx

fina girls

14 September, KL. 01:14
Människor 29 kommentarer
Dessa finisarna + fina Agnes såklart (som inte var i skolan när vi tog dessa bilder) har varit hemma hos mig nu ikväll. Vi har ätit god pizza, haft massa dunk, dansat Just Dance, badat i jacuzzin och sen ätit popcorn från vår asgöttiga popcornmaskin (typ som på bio haha) och kollat på Fired up i biosalongen lololol, bästa filmen jaoo. Har iaf varit askul och de måste göras om!!
Btw så har Ida cyklop på sig för de var utklädningsdag i skolan (nollning) hehehe.
 
Ska nog kolla på ett avsnitt av någon serie nu, sen sova. Imon (elr idag) står de läxa på schemat asså, eller har några inlämningar som måste bli klara, inte kul men måste göras. Ska även rida och sen måste jag börja plocka undan på min toalett osv, för på tisdag så börjar de äntligen på att göra om den! Så skönt och kul ska de bli. Städat har jag gjort idag, även nybäddat och så, skönt. Mitt rum såg ut som ett bombnedslag haha ;)
Godnatt dubs xx

fullt upp

11 September, KL. 22:35
Blommor 32 kommentarer
 
Har varit ute på en mysig ritt med Alice idag igen. Hela tiden u know haha. För första gången på typ 100 år ösregnade det inte hela ritten :):):) Gooos, dock såååå himla kvavt och fuktigt. Vi var ute i nästan 2h, pigga och duktiga var dem haha ;)
Måste oxå bara berätta när jag skulle gå in med Kalle i hans utebox. Som vanligt så bad jag honom följa med ut och in i boxen och han följde med mig, går alltid löst osv. Och när vi kom ut var de någon i foderkammarn för jag såg att dörren var öppen och när vi kom runt hörnet och såg detta så small det därifrån och då hoppade Kalle till lite grann och gick typ seriöst på mig, okej, inte på mig med asså verkligen jämte mig, med mig, liksom typ "rädda mig" haha, nej men han blev inte så rädd men de var ju kolsvart ute och han ville liksom bara gå lite bakom väldigt nära mig för de var lite läskigt. Jag kände verkligen där att han litade på mig, så himla svårt att förklara känslan, men de känns bara rätt helt enkelt, min fina prins <3
 
Mycket nu, som vanligt haha. Imon är de skola länge sen ska jag nog ta tåget till min kusin igen för en nagel brast när vi var ute och red idag, glömde såklart handskar.. sen hem och ta det lugnt. Imon kommer lite friendos hit för att vi ska ha mysig filmkväll, gooott.
Nu blir de att kolla Teen wolf, för de har jag inte hunnit haha, godnatt xx

green gras bokeh

09 September, KL. 20:34
Natur 22 kommentarer
Ännu mer bilder tagna med Sigma 70mm f2.8 EX DG Macro.
 
Har precis ätit, kom hem från stallet för en trekvart sen ungefär. Jag, Alice och Hanna var ute på en härlig ritt i ösregnet höhö, som vanligt regnar de aaaaalltid när vi ska ut och rida ;) Menmen, de var så duktiga! Kalle var seg i början som vanligt, men sen bara ajndkasnkadn. Haha jätteduktig var han iaf!
 
Hemkommen från Halen och allt oxå, har varit helt okej där ändå. Dock inte så mycket att göra sen haha, jag och Hilde sprang mest runt och skrämde och höll på med alla hahah! Sen satt vi och pratade i hundra år. Smack camade (?) oxå Emil och Erik, de var mycket kul haha :):):):):)
 
Skönt att vara hemma iaf, sitter och lyssnar på älskade Sam Smith nu oxå, fantastisk är han <3 Måste duscha och allt sånt nu, inte taggad, måste packa till idrotten imon oxå, åhhh kul haha.
Godnatt dubs xx

Mitt namn är Ida och jag brinner för foto och hästar. Jag verkligen älskar frukostar, Apple, tv-serier, nutella och att vara kreativ. Sist men inte minst, så älskar jag mest av allt, min ponny Kalle.
Läs mer om mig här!

Kontakt: [email protected]

KALLE
Min ögonsten, han jag älskar mest på denna jord och aldrig kommer lämna. Vi har slängt bettet, tränset och sadeln åt sidan för längesen. I vårt förhållande finns ingen ledare, vi står på samma plats jämte varandra och tar våra beslut tillsammans. Han är inte bara min häst, utan min allra bästa vän.
Läs mer om Kalle här!