Fotoprojekt - Svartvitt

31 Augusti, KL. 19:59
Människor 33 kommentarer
I tisdags hade vi första "riktiga" fotolektionen. Skulle ut och fota svartvitt, porträtt, former osvosv typ. Ni får se med färg här med hehe. Oxå fina Hilde som var modell då jaaa. Och på femte och sjätte bilden, nästan alla som går media yaaas.
 
Jag och Alice köttade ut på härlig ritt i regnet idag haha. De var ju verkligen sååå mysigt väder, regnade hela ritten jaoo. Men de var så himla duktiga!! För ibland kan de sura ihop för vädret, men nej haha, de var typ superglada (när vi kom till där de roliga börjar heheh). Galopperade så fint hela tiden, några hopp åt sidan i början typ haha men ja, de var det. Och Kalle han köttade på som akjdaskjd haha gud. Sen när vi kom där vi brukar tävla så ville verkligen Kalle det så han köttade förbi Donna och sen kommer vi till en sväng och då var båda två superfina och saktade ner och tog svängen lungt (eftersom de var så halt och regnigt) och sen stannade vi lugnt utan problem, fina ponnysarna!! Hade barbacka oxå så liksom yää, så härligt. Tänkte de att han skulle vara suuuuperpigg och så eftersom vädret är som de är (inte varmt + börjar bli höst = piiiiigg ponny) och de var han men även så lyssnade han utan problem! Finisen <3
Härligt att galoppera i fuuuull fart i ösregn, ja, faktiskt haha ;) Glömde såklart att sätta på appen oxå (asså kolla hur långt vi red, hur lång tid de tog, vilken den högsta hastigheten vi var uppe i var osvosv). Måste komma ihåg de, så roligt att se!
 
Nu blir de snart Mc, gooott haha. Sen duscha och kanske hinner något avsnitt av OUAT sen börjar ju Big brother! xx

de sista från öland

30 Augusti, KL. 20:45
livet i bilder 37 kommentarer
De sista bilderna från Öland! Älskar färgerna på första, sååå fiiint.
 
Sitter och lyssnar på världens finaste lista på spotify nu, en lista som jag har gjort, "gråter lite bara/STELENA" heter den hehe. Bara fina lugna låtar från moments med stelena :')
 
Har inte gjort något idag typ. Sovit ut och kollat på massa serier, senaste TW och PLL, sen kollat ikapp Awkward, hade några avsnitt där bara. Blir nog sen Orphan Black, så jobbigt när de inte ligger på swefilmer dock, inte jobbigt med texten absolut inte, kollar typ hela tiden utan haha men att man måste leta upp allihopa (har dock en bra hemsida med massa länkar men ändå hehe) och sen är jag ju sån att jag måste ha HD på dem haha.
Har fixat min deviantart idag oxå, så ni kommer i framtiden ladda ner actionsen därifrån, men man behöver inte konto eller något sånt, ni kommer få se sen ;)
 
Igår upplevde jag *hands down* den starkaste känslan jag ever har upplevt i hela mitt liv typ. (haha konstig mening typ). Grät non-stop (glädje/chokade tårar typ) och visste inte vad jag skulle ta vägen seriöst. Nej men kommer berätta mer om det sen i ett inlägg, handlar iaf om Kalle och mig, så alla ni horselovers som följer bloggen för iiiiinte missa detta! ;)
 
Nu kollar jag på smygstarten av Big Brother heheh, börjar ju imon. Hoppas de är braaa, suger att de har blandat Sverige och Norge dock, vill inte ha blandat hehe. Men 2012 sög verkligen, såååå himla tråkigt, alla låg bara och degade i soffan och alla som var där var så tråkiga. 2011 dock!!! Vääääärldens bästaaaa <3 Alla var så himla roliga och de hittade på massa saker och hade så himla mycket humor haha.
Godnatt finisar xx

Dreamy landscape - action 4

29 Augusti, KL. 20:42
Actions 22 kommentarer
Tryck på bilden för att ladda ner den!!
En ny action nu dåååå!! Längesen jag gjorde en och många har bett om en ny sen glömde jag såklart det men fick en kommentar nu idag om de igen och jag bara juste!! Bäst att ta tag i det direkt ;) Iaf en ljus matt redigering typ, passar perfekt till sommar/vår landskap tycker jag, inte testat den på höst/vinter än men de kommer jag testa sen. Och läs jääääättegärna "Terms of use" som ni får med när ni laddar ner den.
Ska nog öppna upp min deviantart igen och lägga till alla mina actions där, se om några tycker om dem där med ;) 
Som sagt, säg gärna till om ni har använt några av mina actions till era bilder, vill gärna kika in och kolla på dem isf :D Oooooch om ni har några problem med någon av mina actions eller något annat så är de bara att fråga!
Säg gärna vad ni tycker om denna ovanför och vilken "typ" (svartvit, kontrastfull, matt, rosa, mjuk och ljus m.m m.m) av action ni vill att den kommande ska vara. xx
 
Här är video på hur man lägger in och använder actions.

music is everything

28 Augusti, KL. 21:08
Kreativt 19 kommentarer
Något kreativt som jag fotade här om dagen. Längesen jag gjorde lite sånt haha, har inte haft tid och ja, måste sätta igång igen iaf ;)
 
Idag har jag fått två paket woopwoop. Ett från eleven.se och sen ett från nordicfeel. Skulle egentligen bara vara från eleven men den varan som jag skulle köpa var slut där, de stod att den fanns men sen när jag skickade efter varan så fick jag ett mejl sen att de hade blivit ett lagerfel, så fick beställa från nordicfeel istället. Superbra båda två, snabb leverans och så :) Fick hem bareMinerals multi-tasking concealer, Moroccanoil Glimmer shine och sen en vanlig 2 in one borste till ögonfransarna och ögonbrynen. Lite prover oxå från eleven.
Alla pratar ju om Lush nu oxå, såg att de hade att man kunde välja 5 prover från deras hemsida för 0kr (eller ja frakten tillkommer för 50kr), måste göra det! Har hört så mycket om dem och de verkar ha väldigt bra och roliga saker, allt möjligt liksom haha. Erbjudandet tar slut den 31 augusti, så passa på!
 
Igår var jag vid Södra ringvägen med Kalle. Längesen vi var där och på ditvägen så var han rätt så seg och trött, de var ju väldigt varmt här igår och sol typ hela dagen så förstod honom. Så tänkte att han skulle vara väldigt lugn och så, öhhhhh, nej hahah. När vi väl kom dit så skulle vi börja galoppera och han bara omg yääää och bara kubbade iväg haha. Han tyckte det var sååååå himla kul! På hemvägen vid en backe fick jag såklart en fluga i ögat och ja där satt jag i full karriär snett barbacka med långa tyglar med en hand i ögat för att försöka få bort flugan hahahahah, palla stanna liksom???? Nej men Kalle sköter sig så bra, så bra ;)
När vi kom till sista backen, den långa, sista, där vi alltid tävlar och racear i full fart så tänkte jag att han skulle vara rätt så trött, dygnsur var han ju, jag med typ haha, svettigt assåååå. Men icke sa nicke, han köttade så snabbt så jag inte kände galoppen typ (fantastiskt är det, när de går så snabbt så man inte känner det knappt <3<3<3<3) och ja såklart i mitten av de så skulle han börja studsa och stanna och jag bara skrattade och bara "Kalleeeeeeeeeee hahahah" han bara ";);););););)", fortsatte sen med mer studsande så ja haha. Är så van nu så sitter som klister you know.
Väldigt nöjd över honom, hade oxå de "snällaste" tränset jag har (för trodde han typ skulle vara trött hehe), använder ju som sagt inte bett, så bettlöst då. Ett träns som jag har satt på nedersta delen av en grimma på, så fäster tyglarna i sidan där, de känns ju knappt när man tar, eller ja de beror ju på hur man tar, men jag har alltid långa tyglar och behöver nästan aldrig ta i honom, använder oftast bara rösten och sitsen. Stanna de är något han verkligen kan, fast han älskar att racea oxå haha!
 
Jaaaaaaoooo, ska och duscha nu. Hejhopp xx

har aldrig tid

27 Augusti, KL. 20:31
Natur 12 kommentarer
Bjuder på denna bild för har inte tid att fixa något annat tyvärr hehe.
 
Asså jag fattar inte hur jag ska hinna med allt, mer timmar på dygnet? JA TACK! Kom hem från stallet för en halvtimme sen typ och ska nu äta, lägga in två "läxor" (eller ja, de ska vara klara imon hehe), blogga, duscha/fixa mig och sen då ligga med mobilen i 100 år i sängen haha, nej men asså jag fattar inte. Så förlåt allihopa för tyvärr går ju både hästen och skolan före bloggen hehe.. men får försöka fixa inlägg och så på helgerna. Känns omöjligt och hinna allt med ska fortsätta, never give up assååå ;)
 
Nej nu ska jag upp och äta sen måste jag fixa de två inlämningarna sen allt annat haha. xx
Och har inte hunnit att svara på kommentarer heller, så ni vet. De är lite segt där, får göra det i helgen elr något, när jag har tid haha ;)

more kittens

26 Augusti, KL. 20:45
Djur 19 kommentarer
Ännu mer bilder på Malous kattungar. Har ett inlägg till, sen har ni fått se alla haha :D
 
Heeeej allihopaaa! Haha ja, skola idag då. Vi hade foto idag, tog med min egna och så skulle vi fota lite olika saker typ, kommer säkert upp här på bloggen sen. Imon har estet 3:orna fixat aktivitetsdag för oss, vi skulle ut och göra massa olika saker sen blir vi bjudna på frukost, sen mat sen skulle vi kolla på film med popcorn haha.
Jag och Alice ska sen ut och rida, häääärligt!
 
Och vet ni?? Idag fick jag mina kläder från Sheinside!! Blev helt paff när jag kom hem och så att paketet låg på trappen haha! Förväntade mig att de typ skulle komma typ mellan den 2/9-9/9 liksom. 3-4 veckors leveranstid. Men det kom efter 17 dagar! Suuuupernöjd! Alla kläderna passade och kommer visa så snabbt som möjligt var det blev. Ska beställa där igen snart, så snabbt jag kan haha, för vann en vara därifrån för ett tag sen så ja, får vänta 17 dagar igen då haha ;)
 
Och många undrar hur bareMinerals var. Har ju bara testat det en gång men de är super, man får ju inte concealer i startpaketet, det saknade jag men beställde en idag så den kommer förhoppningsvis på torsdag. Även beställde jag 2 andra saker som ni oxå får se då. Men det känns verkligen inte som man har något smink och jag får ju se om min hud blir bättre. Men får skriva om det riktigt om några dagar då jag har fått concealern och så, saknas ju ändå saker som blush och radiance osvosv, men de kommer jag beställa med tiden, de är ju rätt så dyrt så man får ju ta det lugnt haha ;)
 
Nej nu ska jag gå och duscha, godnatt finisar xx

äntligen!!

25 Augusti, KL. 20:17
vardag 14 kommentarer
Nu äntligen haha! Idag fick jag mitt älskade smink, ska testa det nu direkt. Har så höga förväntningar så hoppas verkligen det fungerar på min hy och ser bra ut osv.

Slutade skolan tidigt idag, slutar 11.00 på måndagar, hur gott lix? Stack sen till Stenbacka (gamla skolan) och hälsade på hehe. Mycket intressant, roligt och träffa de gamla lärarna och se den nya skolan (de har byggts en ny, började byggas när vi började 8:an, sen blev den klar när vi började på gymnasiet, så ja haha).
Imon är de lång dag i skolan, enda till 15.50, men sista lektionen är foto så det är ju kul. Ska ha med min egen imon, ofc haha.

Red ut en runda på Kalle idag. Han var himla taggad, tyckte det var väldigt kul att komma ut, pigg och så. Jättefin galopp och hoppade super. När vi kom tbx kubbade vi in i paddocken och hoppade sockerbiten som stod upp, det var nyharvat så fick passa på, raceade runt där och köttade över den hahah, han tyckte det var kul. I slutet blev de lite tråkigt och jobbigt dock för de var ju inte särskilt högt, bara ett hinder och så blev de ju så tung överallt och just där vi hoppade så avslutade då.

Nej nu ska det sminkas!! xx


Video tutorial - Hur man lägger till egen bokeh i bilder.

24 Augusti, KL. 20:55
mina videos 17 kommentarer
Några ville veta hur man la in bokeh som jag gjorde på dessa bilderna HÄR. Så här har ni en liten video om det! Suuuuperlätt. Man använder sig av lagermask och sen maskar man fram/bort saker som man vill och inte vill ha :) Man kan använda detta på hur många bilder man vill, t.ex oxå kan man ju maska fram sig själv flera gånger på en bild och ja, det finns hur mycket som helst!
Hoppas videon uppskattas och om ni inte fattar bara säg till! :D
 
Ska gå och duscha nu. Imon är de ju skola, inte så tungt faktiskt, eftersom de är nu i början och första året på gymnasiet. Rolig linje och bra klass. Imon ska Ida och jag besöka vår gamla skola när vi har slutat oxå. Kubba in där och träffa alla lärare osvosv haha, kommer bli kul ;)
Jaja, måste gå nu, xx

sena sommarkvällar

24 Augusti, KL. 13:49
Natur 31 kommentarer
En sen sommarkväll i juli, första gången jag var ute med min nya älskling, 70D. Saknar dessa kvällar, men ändå så är de skönt att de blir höst nu, älskar när man är ute och rider och de inte är sååå himla varmt, men de får ändå inte vara för kallt, då dör man haha. Men att man typ har en tjocktröja på sig med joggingbyxor sen barbacka på ponnyn i skogen och man andas in och man känner att de är kall luft, sååå härligt. Även så älskar jag höstmodet sååå yaaas hehe.
 
Nu vill jag att mitt smink från BareMinerals ska komma :):):) Taggar seriöst sönder haha! Har kollat på maaaassa smink videos om de, så jag verkligen applicerar de rätt, har aldrig använt mineralsmink innan. De verkar så himla bra och ja, hoppas verkligen de passar mig. Även så måste jag beställa lite annat smink, måste fokusera mer på mina ögonbryn och ska sminka mig mer med ögonskugga i framtiden. Blir mer och mer intresserad av smink, och de är ju bra. Eller ja skönhet överhuvdtaget, de är ju bäst haha.
 
Hörs troligtvis ikväll om jag hinner blogga. Ha en bra söndag fina läsare, xx

banoffee pie

23 Augusti, KL. 20:59
Mat 35 kommentarer
*hands down* Den goooooaste pajen (heter ju paj haha) som fiiiiiiiiinns typ. Och den är typ den enklaste som finns.
Man gör en botten av digestive och smör, använde nästan ett helt paket digestive och sen 150 gram smör. Sen hade använde jag mig av färdig karamelliserad mjölk (heheh, ska göra med egengjord oxå, men de tar längre tid), bred på det på digestivebotten som hade stått inne i kylen i 30-45 min, sen la jag på bananer (så de är under grädden) sen på med grädde, lite mer bananer och kakao som dekoration. KLART! Lätt vaa? ;) SÅ HIMLA GOD OXÅ! Mättande dock hehehehe.
 
Idag var mina friendoz här och jag och Malou fick våra sista presenter av oss, typ 1 1/2 månad försenat men ja hahah. Fick massa roligt haha, tack så mycket!! Åt denna goda paj och kollade sen på Ola-Conny och Morgan hahaha. Sen massa damp framför pewds som jag visade dem ;);););) Idag så fick han btw 30 miljoner (!!!) prenumeranter, omgomgomgomg, hur mycket????? Stort grattis finaste Felix <3 Och häromdagen hade Melix (Marzia och Felix) varit tillsammans i 3 år, DE ÄR FINAST OKEJ JA.
 
Kollade på lite serier, varit ute och fotat och varit uppe hos dubbsen och gett de lite hö och vitaminer, kom i full galopp haha söteee. Noterat att vädret har varit fucked up. Strålande solsken, mulet, ösregna, sol med ösregn, solsken, ösregn, mulet, solsken, mulet, ösregn - japp summerar dagens väder, välkommen till Sverige lix :):):)
 
Blir lite mer Orphan black nu, ska även kolla på PLL, hinner ju inte detta på vardagarna, för skolan är så lång och hästen och allt haha, xx

porträtt på min fina

22 Augusti, KL. 21:51
Djur 20 kommentarer
Hur fin är han inte dåååå? Första asså, japp posarn. Andra oxå hahahah jag vet snyggast. Trean har ni sätt innan men har den bara för den ska vara jämte den andra så de blir snyggt osv ;) Hannas mamma, Marie har tagit dessa bilderna med min kamera, sen har jag redigerat.
 
F R E D A G! Yaaaaas! Så skönt, för är så trött haha. Sååå himla mycket information och intryck första veckan, även är man ju inte inne i rutinerna riktigt hehe. Men de är inte alls farligt att de snart är måndag igen, har faktiskt riktigt kul på gymnasiet (nu iaf haha) (och omg att jag säger detta ens), så härlig klass och såå. Dessa 3 åren kommer bli great.
 
Var ute på en lång härlig skrittrunda idag. Blev galopp och hinder oxå dock, asså från 0 till 100, galopperade upp för galoppbacken som är såå himla rolig. Sen kunde jag inte motstå alla hindrerna i skogen så tog de några ggr. Mycket kul tyckte Kalle då haha. Han hade så himla bra skritt hela rundan oxå (t.o.m på ditvägen shit), gick på riktigt bra. Men de är ju kallare nu än innan och man märker på honom att han är mycket piggare haha.
 
Ska fixa Mace lite nu. Rensa lite stuff och göra honom lite snabbare, trimma helt enkelt. Sen blir de tv-serier och sova, är kajndaksjn trött haha! xx

so many butterflies

21 Augusti, KL. 21:43
Djur 15 kommentarer
Som ni ser är dessa bilderna väldigt olika när de gäller färgerna, fast de är samma redigering, plats, motiv osvosv. Ja ljuset gör mycket haha ;)
 
Inget speciellt som har hänt idag. Skola, sen hem och ligga och dega för hade såå ont i huvudet haha. Kollade på senaste Teen wolf för har inte hunnit göra det. Åt god mat och åkte sen upp till stallet. Skulle busa/träna lite löst med Kalle i paddocken, i början var han väldigt taggad och duktig men de höll väl i 5 min sen bara njaa haha. Duktig med trixen iaf, hans favoritsak haha. Men ja, så svårt när man har omotiverad häst haha!
 
Imon går vi enda till 15.50, inte kul. Meeeen ja, hoppas man får sluta lite tidigare, har slutat tidigare alla dagar för de är första veckan och så hahah. Estetisk kommunikation är sista lektionen och de är ju helt okej iaf.
 
Ska kolla på pewds nu och sen gå och fixa mig, godnatt finisar xx

sleepyheads

20 Augusti, KL. 21:52
Djur 25 kommentarer
Malous kattungar igen. Fotades i juli. Hur söta är dem dåååå?? Trötta efter dagens äventyr hihi.
 
Shitshit. Nu måste jag verkligen gå och duscha osvosv haha! Har iaf svarat på alla kommentarer nu, hur gott?? Haha. Appropå kattungar btw. Idag när vi var och hämtade foder hos Titte så hade hon fått nya kattungar. Och såklart så glömde jag att vi skulle dit, så tog inte med kameran, fatta att jag blev ledsen asså haha :(((( De var sååå små och söta så jag svimmade seriöst :'DDD Jaja, får väl åka dit en dag och fota dem ändå.
 
Hinner inte skriva mer tyvärr hehe. Men dagen har varit bra och sååå. Nu väntar duschen sen sova, godnatt!! xx

punkter om mig

19 Augusti, KL. 21:43
It's me 9 kommentarer
 Jag är en riktigt perfektionist. Flera gånger händer det att jag laddar upp bilder på bloggen men sen redigerar jag om dem i Photoshop, helt annan redigering eller bara lite mer ljus och kontrast, och lägger upp dem på nytt haha.
 
 Jag hatar avocado mer än allt typ. Bara lukten får mig att seriöst spy hehe. Och om jag äter det, aksjdnaksdn usch asså haha.
 
  Jag vill gärna (eller ska hehe) tatuera mig något smått sen. Sååå fint! Tycker även att navelpiercing är sjukt snyggt och skulle kanske vilja göra det oxå.. dock vet jag inte hur min kropp reagerar för när jag tog öronen blev de infekterade, de var inte skönt hehe. Fick låta de växa igen sen tyvärr..
 
 Nästa sommar ska jag jobba aset av mig (literally) så jag cashar in maaaaaassa pengar som jag sen ska shoppa för. Troligtvis blir det en Michael Kors väska eller två hihi..
 
 Första dagen på gymnasiet var väldigt bra. Känner mig supernöjd med allt hittills. Gick ju typ igenom allt och så, ska bli intressant att lära känna alla i klassen osvosv. 
Sista punkten fick typ bli mer vad som har hänt idag haha.

 
Japp, brist på tid och så. Nu när skolan drar igång och vi går en del långa dagar så kommer bloggen kanske vara lite seg. Två dagar slutar vi 10 i 4 och kommer då hem kanske vid 17.20 liksom. Sen upp till stallet och rida min dubbi, 2h där om jag inte stressar hehe. (Egentligen 3h med mockning, mat osvosv, men min snälla mamma fixar detta alla vardagar, tacktacktack<3<3). Mat (ofc uknow), läxor, duscha och så när man kommer hem. Jaaa kommer inte ha någon tid över knappt, men ska verkligen försöka, ska klämma in alla mina tv-serier oxå (good luck Ida).
Men ja, får väl ta igen det mesta på helgerna, svara på kommentarer och göra massa inlägg då så jag kan publicera i veckan liksom haha ;)
 
Som jag skrev där uppe, första dagen var super. Så skönt med ny skola, ny klass och inriktning media! Nej nu måste jag gå och fixa mig och sen sätta på senaste Teen wolf troligtvis, xx

hamnen i färjestaden

18 Augusti, KL. 19:11
livet i bilder 17 kommentarer
Några bilder till från Färjestaden i Öland. Så himla mysigt att stå där och fota, livskvalité assåå!!
 
Kom hem från Emporia för nästan 2h sen. Har haft en supermysig och rolig dag med Myyyy. Köpte bara lite smått då jag har flera paket med saker som ska komma hem till mig snart ;) Iaf blev det 3 par trosor och ett par shorts från Hollister och sen en tröja från Gina Tricot. Även presenter till mamma. Är nöjd! Skulle som sagt inte ha något speciellt, utan bara gå runt och såå.
 
Och hann inte blogga igår tyvärr för var på kalas sen hem och rida för de skulle vila idag och sen kom My och vi kollade bara på Pewds hahaah. Ida kommer snart och ska sova här för skolan börjar imon osvosv. Ska bli spännande, med ny klass, ny skola och linje som man själv har valt och är intresserad av! Typ intressant i några veckor sen bara akjdaksjn haha. Nej men tror de kommer bli toppen!!
 
Jaja, ska snart äta, invänta Ida sen måste jag duscha och fixa allt till imon! xx

"I'm just a believer that things can be better"

16 Augusti, KL. 21:03
Blommor 35 kommentarer
Lite mer rosor, dessa är hemma hos Linneus, på hennes gata. Min favorit är nog den första, för skärpedjupet och själva skärpan, vilken är er?
 
2 dagar kvar på sommarlovet. Vad händer??? Hur kan de gå så snabbt haha! Imon ska jag på kalas hos min kusin. Efter ska vi rida en snabbis sen kommer My för hon ska sova här för på måndag, sista sommarlovsdagen, beger vi oss till Emporia. Ska inte ha något speciellt egentligen, bara mysigt att åka dit med fin vän. Ska försöka att hålla i pengarna haha.. 
På kvällen sen när vi har kommit hem så kommer Ida till mig för hon ska sova här till tisdag då skolan börjar. Börjar ju som sagt på gymnasiet nu. Ska bli så skönt!
 
Annars har jag kollat på Orphan black hela dagen (så bra serie omg ja). Red ut till berg-o-dalbanan med Kalle i blåsten. Blåste ju inte så mycket i skogen (såklart haha) men när vi kom där de var öppet så blåste vi iväg haha nej men ja. Han var iaf jäääättepigg på berg-o-dalbanan, mycket för vädret och så ;) Men lyssnade superbra, som vanligt hhehe. Hungrig var han oxå, såklart :):):) Gnäggade några gånger på vägen dit men känner att vår "taktik" när de gäller rida ut själva (han gillar inte det så mycket, gnäggar och så, men gör aldrig något, men vill gärna att han inte ska gnägga och känna sig mer trygg), går ju med honom på vägen dit sen hoppar jag upp där vi ska galoppera eller där vi ska vända, ja ni fattar hehe.
Igår var vi vid JSB och galopperade cykelvägen, mycket pigg då oxå. Hoppade och lite sånt, han tyckte de var sååååå kul hahah. Dock hade de tagit bort ett av hindrerna, ett träd som hade fallit ner, så akjsdnakjsn :'( Kalle blev så ledsen, typ haha. Men de finns ett annat som tur väl.
 
Ska kolla på lite Orphan black nu sen blir de nog något av OUAT oxå. Snart klar med bådaa jaoo. xx

min fina

15 Augusti, KL. 18:22
Djur 18 kommentarer
Första när han kommer galopperandes till mig, haha söte, som vanligt dampet med huvudet (slänger på det osv). Lite löst på stallplanen. Har några till men hinner inte redigera dem nu hehe.
 
Har varit nästan hela dagen i stallet idag för har flyttat ner alla mina saker och så. Vi har olika stall i vårt stall (hehe) och nu ska vi bara flytta till ett annat för vi har blivit mindre folk :)
Måste fixa mig i hundranittio nu typ för ska ut och äta på Rökeriet nu.
xx

bortglömd frukost

14 Augusti, KL. 16:41
Mat 27 kommentarer
Några crêps som jag gjorde här om dagen, har helt glömt bort att jag hade dessa bilderna hehe. Nutella, hallon och kokos i, perf!

Är hos mormor nu för idag fyller min fina mamma år. Så hon har beställt mat hos bästa mormor, mormor och farmor gör ju bara perfekt mat haha. Ligger och myser med Mjau (en katt som ni nog förstår haha) i soffan nu och sätter väl på en serie eller kollar lite på pewds sålänge haha.

Btw så vann jag en vara från sheinsides presale idag!! So happy haha. De har massa tävlingar och giveaways på facebook och instagram. Roligt!

i paketen

13 Augusti, KL. 21:27
shopping 25 kommentarer
Detta innehöll paketen som jag fick igår. Bara lite småshopping. Tröjan är verkligen superskön, och rosa haha ;) Och linnet blev det för var bara typ 30 kr från fri frakt och de var på rea så tog de med. De rosa byxorna sitter perfekt, perfekt längd (!! brukar inte var det haha) och så sköna, kostade bara 99kr oxå, rea. Har letat efter ett par rosa byxor ett tag nu, perfekt till min rosa skinnjacka juuu! ;) Sen de andra flex var de oxå rea på, 199kr (599kr egentligen, så ett riktigt kap!). Dock så är de narrow legs som sagt, fattade ju inte de när jag beställde, brukar alltid ha tight leg, även så är de normal/låg midja så då brukar de inte sitta lika tight där nere, ibland hehe. Men mormor ska sy upp och in dem. Sen de andra från H&M är från barnavdelningen (lololol) men de söta förvaringsböckerna kunde jag inte motstå, så himla fina! Sen på en står de ju Once Upon a Time, och de är ju då en av mina absoluta favoritserier som många vet, var ju tvungen att köpa dem då!
 
Väntar oxå spänt på kläderna från sheinside! Ska bli himla spännande. Dock så är de typ 2-3 veckor kvar så hhheheh ;) Men kommer vara värt de om allt sitter som jag tror och så. Även så uppdaterar ju de med plagg varje dag och har Pre-sale, massa erbjudanden, poäng-system (så man kan tjäna poäng sen handla för dem, supersmart och roligt) och även att man kan rösta på ett av de nya designplaggen som kommer upp varje tisdag/torsdag (tror jag de är) och då vinna ett av dem, de man röstar på. Ja, lite svårt att förklara men kika in på sidan! Hääääär är länk! Även om ni går in på denna länk här och blir medlem så kan ni få 20% av nästa köp över 50 dollar (340 svenska kr). Men bara om de är mer än 5 som anmäler sig via denna länk ;)
 
Glömde berätta igår att jag ramlade av Kalle. Haha lol, längesen det hände så skönt att de hände igen, roligt och ramla av jueuuueue. Men vi red ut en liten runda i skogen sen köttade vi in i paddocken för de började mörkna, asså som om de skulle börja regna och åska. Men de gjorde det inte sen ändå. Men jag hade joggingbyxor och barbacka och de är ju myyyycket mer glidit, glider runt som en fisk i handen typ lol. Men sen så skulle vi svänga och då svängde han väldigt snävt och snabbt och bröt typ samtidigt av så jag gled av haha. Han bara tvärstannade såklart och kollade på mig och började tugga, "jaha, nu börjar vi igen" typ haha! Men hoppade upp igen och han var riktigt duktig! Hade jääättefin galopp och så, fast de är så himla tugnt där ute.
 
Idag var vi ute och plöjde lite i skogen. Kände lite på honom med repgrimma med grimskaft i handen när jag satt på, och halsring då, knäppte sen av grimskaftet och red i halsringen bara. I början så var vi i skogen på grusvägen och i mitten på den så är de lite gräs, eller ja ni förstår hehe. Och de ville han äta hela tiden, dock har han inga problem med det som är på sidorna, de går han inte till eller något, men de gick bra i slutet och då åt han inte av det. Men sen på vissa ställen så är det myyyyycket gott saftigt gräs på sidorna, men där är de inga problem, försöker inte äta det eller något, fast han vet att han bara kan gå och äta om han vill lix, men där respekterar vi varandra. Ska bara få kläm på den maten i mitten på grusvägarna oxå haha ;) Men han lyssnade superbra och var jätteduktig med halsringen.
 
Åhhh långt inlägg haha! Nu ska jag upp och ta lite kolatårta som mamma har gjort, gooott! På måndag ska jag och min fina My till Emporia btw. Kulkul. Ska försöka (anteckna försöka haha..) inte köpa så mycket kläder, största anledningen till varför jag vill/ska dit är för Sephora. Älskar denna affär, måste köpa BareMinerals som jag ska testa nu, verkar gryyyyymt! Sen även lite annat smått och gott nu till skolstarten. Jaja, ska några av mina läsare till Emporia dåå? Kul om man kunde träffas haha ;)
Okej haha, hoppas ni har en bra kväll, xx.

"I want you by my side, so that I never feel alone again"

12 Augusti, KL. 21:57
Natur 25 kommentarer
Åh detta ljus, bokeh och låt <3 Ett nytt favoritband helt klart. Ni har säkert hört låten då den spelas på radio hela tiden. Älskar deras röster och deras sound i låtarna, såå min stil, så himla lugna och typ harmoniska haha, man blir såå lugn och somnar nästan lol haha.
 
Tack för alla fina kommentarer och så om förra inlägget, fick verkligen ett leende på läpparna av er, fina läsare :') De är lite bättre nu, självklart besviken men har insett det nu och tänker positivt på det som kommer hända istället. Det är inte klart än allt så kommer berätta vad som har hänt och så när allt är klart.
 
Snart blir det nya Teen wolf, taggaaa. Sen lite mer OUAT, bara typ 6 avsnitt kvar nu. Är väldigt seg dock haha, nu är ju vädret dåligt igen så då kan man ju kolla mer på serier.
Har för övrigt fått två paket idag, ett från H&M och ett från Bikbok. Jättenöjd med sakerna jag fått. Dock ska nog mormor sy upp ett par byxor från Bikbok som jag fick idag. De sitter perfekt överallt förutom där nere, lite förlånga (dock är ju alla det hehe) men det är narrow leg (alltså smala ben) har alltid tight leg eller ja.. det finns en till har jag för mig hehe. Men jag fattade ju inte det när jag beställde ;) Men älskar tvätten så mormor får bara sy upp dem så blir de mycket bättre! Kommer visa vad jag har köpt sen, ska försöka ta kort på det imon!
 
Jaja, hörs imon finisar xx

Mitt namn är Ida och jag brinner för foto och hästar. Jag verkligen älskar frukostar, Apple, tv-serier, nutella och att vara kreativ. Sist men inte minst, så älskar jag mest av allt, min ponny Kalle.
Läs mer om mig här!

Kontakt: [email protected]

KALLE
Min ögonsten, han jag älskar mest på denna jord och aldrig kommer lämna. Vi har slängt bettet, tränset och sadeln åt sidan för längesen. I vårt förhållande finns ingen ledare, vi står på samma plats jämte varandra och tar våra beslut tillsammans. Han är inte bara min häst, utan min allra bästa vän.
Läs mer om Kalle här!