Hemma i Sverige igen

31 Oktober, KL. 22:24
Natur 11 kommentarer
Jaa, sadly but true haha. Kom hem i eftermiddags. Längtar redan tillbaks sååå himla mycket alltså :') Dubai var helt fantastiskt och absolut en stad jag måste besöka igen och igen. Var helt otroligt allt som de bygger (det byggs överallt, skojar inte) och har byggts, och kommer byggas.
Kommer lägga upp bilder som är fotade med kameran och sånt och berättade vad vi gjorde under dagarna. Igår var vi och shoppade på fantastiska Dubai Mall, kan säga att jag hade lagom ont i kroppen efter en heldag där haha. Shoppade egentligen inte så mycket faktiskt, behövde inget särskilt, men handlade på de jag var mest taggade på, Forever21 (<3<3<3<3<3<3<3<3<3 dog när jag var där inne, såååååå stort och handlade en del där he he he) och Victoria's secret ofc. Sen försökte jag hitta en fantastisk klocka av MBMJ men tyvärr hittade jag inte den där så får se om man kanske kan hitta den här i Sverige på NK eller något.
Kommer visa er vad jag har köpt iaf, väldigt nöjd med allt det!! Önskade bara att jag hade lite mer i plånboken, lololol, fast jag fick lite bidrag hehe, tacktacktack pappa <3 Behövde spara lite med för måste köpa lite nytt smink, och såklart så hade inte de Bareminerals på det Sephora som fanns där (varför inte?!?) så får beställa istället, roligt.
Även var vi inne i lite spelbutiker och såg då att Just dance 2015 hade kommit ut och det hade jag helt glömt bort, så det måste beställas asså, en del av mina läsare vet min kärlek till just dance, bland de roligaste som finns haha! :'DD
 
Meeen skönt att vara hemma ju (elr?;);););););;)););)) fick ju träffa min älskade dubbis nu ikväll, som jag saknat honom <3 Imon blir de ut på en mysig skrittur!
 
Bjuder på en random bild för har inget annat, som sagt så ska bilderna från Dubai redigeras nu i helgen!! xx

här har vi det bra

28 Oktober, KL. 11:24
resor 18 kommentarer
Här har vi det bra, i fina Dubai. Okej, dubbis är ju inte med här men var tvungen att lägga upp några nya bilder på honom, min fina nallebjörn, saknar honom så <3

Ligger nu i vår lägenhet, som typ har 20 rum så går alltid fel haha. Har varit ute med en guide idag som var jättetrevlig och duktig, kunde verkligen allt haha. Och vi besöka massvis med platser bl.a Burj Al Arab (sjunde bilden), Burj Khalifa (sjätte bilden, världens högsta byggnad på 828m omg), Palm Jumeirah (konstgjord ö, sååå himla fint omg) och massa mer!! Tycker de liknar väldigt mycket L.A på första bilden haha. Dog av allt fint! Och inte tala om de på den 11:e bilden, det är allt de planerar på att bygga inom de 15-20 åren. Asså herregud? Bland annat så är det Disney land, sport "city" (asså typ en stad med bara sportbyggnader så de kan ha OS), eiffeltorn haha och massa annat.
Har märkt det nu att Dubai vill vara bäst på precis allt. Största köpcentret, högsta byggnaden, längsta hotellet, högsta hotellet, högsta bostadshus m.m m.m

Iaf så ska vi snart ut i öknen. Såå mycket kärlek asså, har redan tagit massa bilder som ni kommer få se sen! Såklart så glömde jag både stativ och fjärris hemma :):)):):):) typiskt mig haha, men men, familjen är ju inte världsbäst på att fota mig heller heheh ;) Men får se hur de blir.

Nu måste jag sticka, ha det bra hemma i  kalla Sverige ;) haha kan säga att det var en chock när jag klev av planet, klockan var typ 12 på natten och de var 32 grader heheh xx

Inte världens bästa uppdatering..

26 Oktober, KL. 00:50
Blommor 24 kommentarer
..och det ber jag om ursäkt för! Har har typ noll tid och inspiration pga ja tiden haha, och för vädret, det regnar 24/7 och solen har inte synts till på mer än en vecka typ buhuhuhuh. Meeen varmare tider kommer för på måndag så bär de ju av till Dubaiiii!! Då kommer de bjudas på sol kan jag lova haha, och då äntligen ska jag bara fotafotafotafotafota!! Vill bara springa iväg med kameran och fota allt jag ser, men vill gärna inte springa iväg ut i regnet och fota döda träd liksom haha. Men nu när jag ska iväg kommer jag kunna fota aaaallt, sån inspirationskick asså, längtar så jag dör :'D
Så idag ska jag packa och packa. Och så ska jag till nationella och kolla på min fina friendo som tävlar oxå. Hon nollade i 1.10 i fredags och 2 pet i 1.20 i omhoppningen, men de var så duktiga! Även upp till stallet och skritta ut Kalle och borsta honom eeeextra länge och mysa. Ska ju vara borta nu och han ska vila lite, taggad ponny när jag kommer hem då ;) Märkte det idag när jag var ute, superpigg var han haha!
 
I fredags var jag och mina girls ute och kollade på Annabelle oxå. Tyckte faktiskt den var riktigt bra och läskig. Den har ju fått blandad kritik men jag gillade den! Dock är jag inte sååå rädd för dockor, men de är ju inte trevliga precis, absolut inte Annabelle hehe. Men ni som inte gillar dockor kommer nog vara riiiktigt rädda ;) Det var bra pop-ups och jumpscares och sånt tycker jag!
 
Men nu tänkte jag snart sova. Även de jag gör om dagarna så jag inte har tid till annat typ är att spela sims haha. Inne i ett simsryck nu och vill bara spela spela och spela ;) Passa på nu när man vill och har tid till att spela hehe. Har även röjt mitt rum och hallen utanför idag. Äntligen börjar allt bli klart, bara duschdörrarna som ska sättas upp nästa vecka, även ett skåp som ska upp. Sen lite småsaker till som ska köpas men det mesta är redan köpt. Längtar tills jag kan inreda riktigt där ute, och så skönt att jag äntligen får tillbaka min egen toalett här nere! Helt otroligt skönt att ha en själv hehe, har märkt hur mycket de betyder nu när jag har fått dela med hela familjen haha. Jaja, godnatt finisar, xx
 
Bjuder på några bilder som jag hittade och inte har publicerats här på bloggen.

back to summer

22 Oktober, KL. 13:14
Blommor 17 kommentarer
Bjuder på en sommarbild i det fina mörka gråa vädret haha.
 
Igår åkte jag och pappa spontant till Ikea. Gooos var det. Köpte nästan allt till min toalett (som snart är klar!! kommer visa resultat) och lite annat som sänghimmel (yääääy), fina kuddar och spegel m.m. Ska sätta upp allt fint nu och sen äntligen hänga upp alla ljusslingor i rummet. Har redan en vid skrivbordet, men ska ha en i sänghimmeln och en runt/vid spegeln hehe (vid sminkbordet i mitt rum). Sen hänga upp drömfångaren vid sängen och sätta upp bilder/tavlor för nu vet jag hur de kommer se ut när sänghimmlen kommer upp. Visste ju inte innan, så glad att jag har hittat en!
 
Sitter på digitalt skapande i skolan nuu. Slutar typ om 5 min så skönt. Ska upp till stallet då, vet inte vart jag ska ridaaa, ut iaf haha. Hem och spela sims blir det väl sen, han ju inte spela igår ;)
 
Åh längtar sååå himla mycket till nästa vecka och Dubai nu!! Kändes inte som att de var verkligt när vi sa att vi skulle dit (istället för Aruba, var så ledsen över det då hehe, men har smält det och vi ska ju då dit nästa år istället förhoppningsvis) men nu är jag grymt taggad! Så taggad på att fota fiiina landskap och allt haha, kommer äntligen bjuda på lite mer och andra bilder då ;)
 
Nej! Nu slutar vi snart, ha en bra dag allihopa!! xx

i'm not the only one

20 Oktober, KL. 21:04
Natur 24 kommentarer
Förlåt för tråkiga bilder och typ samma bilder hela tiden (natur haha). Trött på det själv, men tyvärr suger vädret såhääääääär mycket och har knappt tid heller. Eller jo idag skulle jag egentligen, i helgen oxå, meeeen som sagt så regnar det typ hela tiden :):):):) Kommer bli nya fina bilder nästa vecka då jag ska till Dubai hihi.
 
Vad har jag gjort idag? Spelat sims 5 timmar i sträck. Något annat? Nej inte direkt. Hahah okej jo. Har kollat på bästa Once Upon a Time dååå jaaa ;) (BÄST VA DET ALLA MINA CAPTAIN SWAN FEELS) Sen varit uppe i stallet och ridit dubben en runda i skogen. Slutade 11 och sen upp till stallet direkt när jag kom hem nästan för Kalle skulle skos oxå. Kom hem vid 14.30 ungefär och sen vid 15.00 satte jag mig och spelade sims typ, slutade 20.00, haha okej, tiden bara flyger iväg ni vet. Längtar tills första expansionet kommer! :'D Sims 4 är de jag spelar om ni undrar.
 
Igår så ramlade jag av btw. Hhahahahahah pallar inte med oss. Ni vet att vi är bäst på avramlingar? ;) Eller ja jag då haha. Iaf så hade vi miljöträning i stallet och han var superduktig, gick igenom presenningar och allt, han är typ inte rädd för något och om han är det är det inte svårt att göra honom orädd för det, de går snabbt. Men iaf så travade vi under en plastlina som vi hade hängt upp på hinderstöd, och då böjde jag mig inte tillräckligt ner så vi fastnade och drog hela skiten med oss och Kalle kubbade lite åt sidan/framåt då såklart och jag satt där med långa tyglar, rider typ alltid på de nästan, så jag tappade balansen och typ gled av elr något. Hade barbacka oxå som ni kanske förstod. Vår 23:e avramling :):):) Eller min på honom då. Har nog ramlat av mer än 40 ggr allt som allt. Snyggaste är som sagt när jag och Linnea red två på honom och vi började trava och han flög fram och bockade så vi flög av. Filmat den oxå, asså när vi sitter på ahhahahahaha gud.
 
Nuuu ska jag kolla på pewds och svara på kommentarer, xx

sommarfärger fast de är höst

18 Oktober, KL. 22:16
Natur 33 kommentarer
Tog dessa när jag var ute och fotade i dimman. Dimman försvann väldigt snabbt och då kom solen fram. Lite sommarkänsla över bilderna. Fast man på andra bilden ser lite av de röda löven.
 
Hej allihopaaaa! Har haft en härlig lördag. Dock har jag haft lite ont i huvudet, dock släppt nu, efter jag hade varit i stallet, hjälper alltid haha! Jag och Alice (jag och Alice hela tiden heheh, Linneus ponnii har varit skadad och under recover, dock blev hon friskförklarad i torsdags så är under igångsättning så snart kan hon äntligen följa med ut igen på kingarnas dampritter omg) var ute och plöjde idag. Och Kalle var dyyyygnsur efter hehehe. Han är ju inte klippt än, klipper så sent som möjligt för han är så känslig vid t.ex skänkelläget, han får lite skav där och jag använder inte skänklarna på hösten/vintern, behöver inte det heheheh ;) Men sen har de varit för att jag har haft olika vinterskor och då har sömarna skavt osvosv. Så därför klipper vi så sent som möjligt, även för då behöver vi inte klippa två ggr.
Men vi red vid Södra ringvägen och sen hemåt svängde vi upp vid my friendo Moa som skrek "HEJJJ DÄÄÄÄ" när vi redan hade ridit förbi och travade på grusvägen haha. Iaf så bestod ritten av 99% race. Förutom på vägen dit då vi skrittade. Asså de var sååååå himla härligt, vid flera tillfällen när vi galopperade, raceade och släppte dem så bara släppte vi tyglarna och kastade upp händerna i luften och skrek "DETTA ÄR SÅ JÄVLA HÄRLIIIIIIIGT!!!" och skrattade hahaha. Hade såklart barbacka oxå, och asså ni fattar inte hur otroligt skönt de är och vilken känsla och allt asså. A m a z i n g. Han lyssnade på minsta lilla oxå, behövde inte ta i honom eller något. Dock blev de väldigt jobbigt i slutet när vi hade galopperat så himla mycket men han höll i. Sen laddade han upp igen när vi skrittade och raceade sen igen ;)
Otroligt skön ritt och vi ska ut imorgon igen, dock inte lika långt och sånt. Får se hur taggade dem är, gissar på att de kommer vara kajnaksjdn taggade, som vanligt. Ännu taggade andra dagen haha.
 
Ska nu svara på lite mer kommentarer sen sätta på lite serier med älskade Ben&Jerry's. Story of my life som vanligt dåååå, xx

min kärlek till dig är obeskrivlig

17 Oktober, KL. 17:35
Djur 24 kommentarer
Åhhh hur fin är han inte? Världens bästa <3 Färg eller svartvitt?
 
Snart kommer lite friendos till mig. Vi ska nog troligtvis spela lite Just Dance och kolla på lite bio här hemma. Så härligt att de är fredag och heeeeelg! Sen är de sista veckan innan lovet jappjapp, och då drar jag till Dubaiii omg längtar :'D
 
Skulle egentligen skritta ut idag med Kalle men de har regnat typ heeeela dagen så hoppade över det, han fick vila istället hehe. Ska nog se om jag kan hoppa lite i ridhuset nu i helgen.
 
Hoppas ni har det bra! xx

En del av hultet

15 Oktober, KL. 22:59
Djur 27 kommentarer
Lite bilder på isisarna som mina kusiner har. Just nu 3 st. Så sötaa! Och de är ju så fint där på Hultet så jag dör seriöst haha :'D
 
Idag har jag och Kalle kört lite yolo igen. Även Alice på Donna då ofc. Vi red till JSB och red cykelbanan, travade hela vägen dit, det var kolsvart. Sen galopperade vi hela vägen hem, det var kolsvart (noterar det igen). Satt barbacka med tyglarna i ena handen och mobilen med ficklampa i andra (så jag skulle se lite, såg dock nästan inget ändå hahah) och typ dog ahahahaha. När Donna var först i slutet så fick Kalle för sig att han skulle skjuta iväg och studsa från sida till sida, fram och tbx, satt bara och skrattade hahaha, måste sett sjukt kul ut ;)
Iaf så skötte de sig jättebra och var superduktiga! Kalle älskar typ att vara ute i mörker haha!
 
Kollar bara på massa serier nuuu, inget annat hahha, story of my life. Började på How to get away with murder igår, riktigt bra. Började idag på Hemlock grove, dock bara sett ett avsnitt där. Pappa bara "ja men bara inte de tar över ditt liv!!" Hahahah, de har dem gjort för längesen <33333333
 
Ska nu sova. Egentligen skulle detta inlägg upp mycket tidigare men fastnade såklart på vine, facebook och snapchat innan såå tog lite längre tid att redigera bilderna haha ;) Jaajajajaj godnatt dubs xx

foggy outside

13 Oktober, KL. 22:52
Kreativt 30 kommentarer
Två små gifs, okej, den första satt jag med en timme haha! Såå himla jobbigt att göra den "typing" effekten, men blir så himla coolt när de är klart! Nöjd med båda, blev fina tycker jag. Fast de är åt de lite mörkare hållet. Båda citaten är så himla fina tycker jag! Bilderna är från när jag var ute i lördags och fotade dimman, man såg verkligen ingenting asså, så mysigt.
 
Tusen tack blogg.se för jag fick hamna på spotlight idag!! Blev så glad så glad, och taack så himla mycket för alla fina kommentarer! Ni är bäst <3 Även om det är några nya läsare som har hittat hit, varmt välkomna!
 
Nu ska jag sätta strumpor i mitt hår (strumpmetoden om ni vet vad det är? haha, man sätter iaf upp håret i strumpor typ, så får man suuuuperfina lockar dagen efter! ni kanske vill att jag ska visa?) och sen sova. Denna måndagen har varit helt okej, slutade ju 11. Har kollat på massa 90210, bara 2 avsnitt kvar nu jueee. Sen på bästa OUAT, sååååå himla spännande och bra så jag dör, captain swan i mitt hjärta forever asså, OTP <3<3<3 Varit hos Kalle oxå som var så söt så jag dog, försökte longera, gick inte så bra haha. Tycker inte det är kul, men skulle egentligen rida ut men de har bara regnat idag typ, så var tvungen att göra något då han ska vila imon för det är lång dag i skolan, inte taggad :'D
 
Hoppas ni har haft en bra dag fina läsare! xx
 
Edit: sitter nu i skolan på fotolektionen, på deras HP datorer och märker att man knappt ser texten på den andra bilden. Ser inte alls ut så på min macbook. Skiljer väldigt mycket på macs skärmar och andra skärmar (typ alla windows osvosv hehe), menmen, kan inte göra något åt det, men ser det perfekt på min dator. Bara så ni veeeet! :'D

Hulda och Hugi

12 Oktober, KL. 21:44
Djur 69 kommentarer
Var tvungen att lägga upp sista bilden fast den blev ofokus och allt, hur söt? :'D Haha, Hugi skulle vaka över Hulda heeeela tiden då, var typ hennes säkerhetsvakt eller något, hon älskar katter haha :') Hulda mest bara men jajajaja, försvinn, de räcker osvosv, blev aldrig rädd eller något, de försökte t.o.m leka, sååå söta :'D Men ja, hur söt är inte Hulda då? Mina kusiners nya kattunge. De har ju flyttat till gård som sagt, fatta ni hur fint de är där eller?!? Älskar stället asså, sååå himla mysigt :') Fotade några bilder på det, eller inte på själva huset men lite annat. Får fota lite mer bilder på huset och sånt nästa gång, fantastiskt fint!
 
Gick ut med Kalle idag. En liten promenad bara för vi skulle på kalas sen. Han var duktig, inga gnägg eller speciella stanningar, utan bra flow hela tiden, skönt.
Är sååå himla tacksam att vi inte har några prov eller något fram till höstlovet, såå lycklig asså haha :'D Tagga Dubai snart oxååå, ska bli så kul.
 
Gooosh, är klockan så mycket haha. Ska nog sätta på ett avsnitt av någon serie nu sen sova, godnatt finisar!! xx 
Och ja omg, söndag idag, menas att de är OUAT inatt, omg freak out again and again

höst och duktig ponny

11 Oktober, KL. 14:09
Kalle. 17 kommentarer
Hoppas jag inte tröttar ut er med höstbilder hehe :')
 
Lördag. Asså sååå gos att sova ut imorse, sover alldeles för lite på vardagarna (hehehehehhe) så får sova riktigt på helgerna haha. Imorse var jag ute och fotade dimman på ängarna här. Eller ja morgonen, klockan var typ nästan 11 haha, men de var suuuuuuupermycket dimma, försvann snabbt sen dock. Fixade sen egen juice när jag kom hem. Pappa kom hem med en råsaftcentrifug i trosdags, så härligt! Blev en juice med apelsin, morot, äpple och ingefära, supergott!
 
Igår hoppade jag lite med Kalle i ridhuset. Skulle egentligen hoppa med sadel, tänkte vara lite redig liksom, meeeen orkade inte sadla och allt ;) Så tog barbacka och han var duktig! Fast fortfarande har vi lite problem med igångsättningarna, men mot hindrerna var han suuuuperduktig, bra fart och allt. Och när han väl hade kommit igång var igångsättningarna bättre, men tror det är mycket att vi aldrig rider där inne, alltså i ridhus eller paddocken, väldigt sällan vi gör de och då har vi tappat lite där, vet att han kan, jag menar ute är de ju noooo problemoo ;) Men ja, blir ju mer och mer nu eftersom vintern kommer.
Slog höjdrekordet barbacka iaf! Hade inga tankar på det, för har inte hoppat riktigt på väldigt länge, lite hinder då och då och ute överallt såklart, men inte i ridhuset. Måste hoppa bana oxå, har jag heller inte gjort på länge haha. Men jaaa, höjdrekordet barbacka, hoppade 85cm, vet inte var de var innan? Annars med sadel är det 95-100cm, och löshoppning 1.10-1.15m, dutti är han hihihi. Och även igår när vi hoppade så hade vi sockerbit och bom före hindret innan, men han kom fel in på det då men han hoppade varje gång, en gång travhoppade han in haha! Trodde verkligen inte han skulle hoppa men de gjorde han, min fina, gör allt asså :') Har de på film, ser sååå roligt ut haha!
Japp, vet inte vad jag gör med mina armbågar och armar??? Duktig han är vaaa??
 
Linneus kom igår oxå och vi kollade på skräckfilm och hade lite damp och sånt. Imon ska jag på kalas hos min kusin, roligt att besöka deras nya gård hehehhehe. Fotar säkert en del där oxå, de har peeerfekta fotorummet, sååå himla fint, får fota det ;) xx

En liten lista

09 Oktober, KL. 21:08
Listor 21 kommentarer

... Saker jag längtar till - Kalle hihi. Dubai som vi ska till på höstlovet.
... Favoriter i garderoben - Klänningaaar, alla typer av klänningar på sommarn! Har såå mycket annat oxå haha, typ nästan allt ;)  
... Favoritfärger - Rosa och vit. Alla pastellfärger. Lila är Kalles favorit ;)
... Ord du säger alldeles för ofta - fan, jävlar, omg, jag dör, idk, dub. (dub = något/någon som är söt, fin, rolig, snäll, gullig osvosv)
... Saker jag saknar - Sol, tid och Kalle.
... Stora intressen jag har - Kalle(hästar dååå), foto, redigering, tv-serier, nästan allt kreativt, blogga, dansa just dance hahah, shoppa, inreda, sims och mat. 
... Saker du gör när du har tråkigt - Tv-serier, eller ja, de gör jag hela tiden och de är ju inte tråkigt haha, men ni fattarrrr. Typ bara ligger och degar med mobilen i handen haha.
... Saker du älskar med sommaren - Att man är ledeeeeeeig. Sovmorgorna, att de är varmt, poolen, klänningar, Kalle, galoppera barbacka på sommarfält, bada med Kalle och långritter med bästa kompisar.
... Saker du älskar med vintern - Galoppera barbacka på snöfält med typ 1 meter snö haha. När de är snö och sol samtidigt och de snöar, såå fint. Julen.
... Favoriträtter - Typ allt.
... Saker du älskar - Kalle, min älskade Åke II (kameran assåå), min Mace (macbooken), hörbätina (iPhonen), bloggen, mina läsare hihi, familj, släkt och vänner.
... Saker du hatar - Spindlar mer än allt. Opålitliga människor.
... Substantiv som ligger dig närmst om hjärtat - Min älskade Åke och Mace. Min fina hörbätina oxå.

Jag blev utmanad av fina Wilma att göra denna listan! Så jag utmanar - Linn, Tea, Ida och Josäääfin :))))))) GÖR DEN NU JA

Ni får en liten lista och lite bilder från senaste tiden för är lite bildlös heheh. Har massa på hösten dock men vill inte tjata ut er på det direkt haha ;) Men ska se om jag kan komma ut och fota mig riktigt nu när jag äntligen kan, vädret är ju konstigt, ena sekunden sol, andra sekunden regn och sen bara mulet, sen sol. Ja ni fattar heheh.

Annars så har jag, Alice och Linneus varit ute och köttat idag. Nu ikväll i mökret jappjapp. Linnea svängde dock hemåt vid halva vägen typ bara för Myran är skadad och under recover lix, så hon skrittar henne bara. Men ja jag och Alice fortsatte och de började bli mörkt. Red bakom Cissan, travade hela vägen bakom där och vände sen och galopperade hela vägen hem typ och vi såg ingenting haha, nästan kolsvart, i skogen var de det iaf så jag bara satt där i full galopp barbacka med repgrimman och hoppades på att han inte skulle snubbla i en grop eller på en sten haha! Meeen de gjorde han inte, som tur väl ;) Och de var såååå kul och han var såååå pigg och raceade som kasjdkajndk. Fantastiskt är det <3 Svettiga hästar sen när vi äntligen kom dit där vi skulle skritta haha. Nöjda iaf!
 
Ska nog kolla på lite serier nu. Omg Arrow började ju igår natt (eller hur säger man egentligen??? inatt iaf elr asså ons-tors hahah) och de var fantastiskt och jag typ dog hela tiden och svimmade omgomgomg. Delade med mig av SPOILERRRRRRRRRR (om ni inte har sett promon osvosv) OLICITYYYY kyssen på min snapchat (KALLEKALOPS ADDA GÄRNA) och jag akjdsnaskdjnaksdjnkj svimmar.
Hehheheheheh godnatt finisar xx

when the leaves fall

08 Oktober, KL. 17:19
Natur 27 kommentarer
Första är favoriten, mycket nöjd med den! Ännu mer höstbilder haha. Mycket höst nuu ;)
 
Ska gå och göra lite sallad nu, de bästa som finns asså <3 Upp till Kalle sen och rida. Vet inte vart, som vanligt :):):) Men måste ut iaf, typ i mökret jappjapp.
Hade sista provet idag nu fram tills höstlovet, så skönt! Inte behöva plugga eller något :'D Det var språksociologi iaf, de gick bra, för hade typ inte pluggat något så är väldigt nöjd haha ;) Har oxå kollat på alla serier för dagen. Gooos, blir lite mer ikväll, 90210, bara några avsnitt kvar av det nu :)
Nej nu ska jag fixa mat, xx

Vintage och sånt

07 Oktober, KL. 18:14
Natur 37 kommentarer
Överst är originalet. En lite mer färgstark först och sen en mer vintage. Vilken fördrar ni?
 
Nu ska jag äta. Gooott. Annars har jag inte gjort så mycket idag, slutat sent. The Originals var inatt och omg har sätt det, fantastiskt!!! Och inte att tala om OUAT, HERREGUD VA SPÄNNANDE OCH ALLA FEELS! JAG SVIMMAR!!!! Imon är de 5 serier att glo på, trevligt hahah!
Jaja, vet inte vart jag ska skriva mer, hörs imon, xx
 
Åhhh glömde skriva. Fick hem min fjärrkontroll som jag beställde i söndags från kamda.se (bästa sidan när de gäller fototillbehör jappjapp, oftast får man paketet dagen efter man beställt det oxå, suuuuper). Den fungerar sååå bra och stod som mest 12m från kameran. Även så när jag trycker in den halvt fokuserar den och sen helt tar den kort, och jag kan ställa in om jag vill ta direkt när jag trycker på fjärrisen eller vänta 2sek/10sek, perfekt, sen med min vinkelbara skärm, kan inte bli bättre! Så nu ska det äntligen ut och fotas självpoträtt osvosv, dock så sög ju vädret idag, grått, blåsigt och regnigt. Såklart nu när jag ville ut och fota mig själv ;) Men får göra det så snabbt jag kan!!

höstfärger

05 Oktober, KL. 22:43
Natur 42 kommentarer
Kär i sista bilden iaf. Nu äntligen så har hösten kommit mer och mer här nere. Dock inte helt, men snart så. Har varit ute och fotat massor av höstbilder idag. Skulle egentligen på mig och Kalle med, Linnea kom till stallet när jag var där men tyvärr kunde hon inte, så vi får ta det så snabbt som möjligt!
 
Nu tänkte jag berätta om den saken som hände för säkert mer än en månad sen. Ni som följer min blogg kanske kommer ihåg att jag skrev för ett tag sen att en mycket tråkig sak hade hänt och skulle berätta om det så snabbt jag kunde, såklart så har jag ju glömt bort att berätta haha ;)
 
Iaf så skrev jag för kanske 2 månader sen ett inlägg om en resa till Aruba med släkten. Den skulle ske på höstlovet, vi skulle vara där i 10 dagar. Jag var så himla taggad till den så visste seriöst inte var jag skulle ta vägen. Men tyvärr blir den inte av detta året, utan nästa år. Var typ helt död när jag fick reda på det haha. För hade typ planerat varenda dag och vad jag skulle göra osv. Mina kusiner som skulle med som har varit där 2 ggr tidigare och säger att det är bästa resan de har gjort har fått förhinder för de har precis köpt nytt hus och de flyttar in i det nu så de har inte tid just nu med resan. Meeeenmeeen sen när jag hade insett fakta haha så fick jag ju se det från den ljusa sidan, att den blir nästa år istället, på höstlovet troligtvis. Läääängtar sönder!
 
Men nu istället för Aruba så ska min familj till Dubai istället. Så vi ska vara där under höstlovet. Har även bokat lite såna turer typ utforska Dubai och sånt, bl.a ut i deras öknen. Så ja, ser självklart fram emot Dubai hur mycket som helst, jag menar, ett av världens största och finaste köcentrum finns ju där haha ;) Men sen att fota allt och sånt kommer bli fantastiskt!
Men jag blev ju så besviken att de inte blev Aruba för hade som sagt planerat allt och vi skulle bo på stranden så man bara öppnade dörren så var det sand och allt jag skulle fota och jaa, typ inget kunde vara bättre än Aruba, men de blir nästa år!
 
Så nu vet ni det. Ser hur aktiviteten är sen på höstlovet, kommer ha med datorn, mest för att lägga över bilder och sånt, för kortet kommer bli fullt på säkert 2h haha!
 
Nej nu ska jag gå och lägga mig, hoppas ni har haft en bra dag finisar xx
INATT ÄR DE OUAT BTW OMG FREAK OUT

lite vår nu på hösten

04 Oktober, KL. 20:44
Blommor 20 kommentarer
Ja lite vårbilder här nu på hösten haha. Har fortfarande inte redigerat alla dessa bilderna på körsbärblommorna från våras. Längesen jag la in på dessa fantastiska blommer, en stor favorit verkligen, älskar dem!
 
Förlåt för dålig bloggning och aktivitet. Igår efter skolan (som slutar 4 lix haha, på en fredag.. brukar alltid få sluta 3 iaf) stack jag in till stan och mötte Agnes, Ida och Wilma, vi gick och till Siesta och åt pizza, så gott och mysigt! Efter stack Agnes, Ida och jag hem till Agnes och vi hade lite party haha. Sen var vi ute och rände på stan och så kom Emil, Albin och Hampus, sen spelade vi lite spel hos Agnes lololol, sen stack vi ut igen och gick runt hela stan och avslutade sen på lekplatsen i stan haha. Där träffade vi med lite folk osvosv. Jätteroligt kväll verkligen!! Måste göras om ooofc.
 
Idag har jag oxå haft fullt upp. Gick upp imorse och åkte sen till stallet och red ut på dubben. Han var duktigt förutom att han var på gnäggningshumor idag haha. Ibland gnäggar han väldigt mycket när vi är ute och ibland typ inget. Menmen, förutom det så var han superduktig! Såååååå himla pigg och seriöst, 95% av hela vägen hem galopperade vi haha! Ditvägen gick jag med honom sen hoppade jag upp och galopperade berg-o-dalbanan, vände och galopperade den tbx sen då hemåt och galopperade typ överallt haha. Brukar alltid "fråga" honom när de kommer till platser där vi kan skritta oxå, och det gör jag genom att smacka en gång, om han vill så börjar han trava, sen galoppera om han vill, om han inte vill, du fortsätter han bara skritta. Men behövde knappt smacka för han ville kubba ändå haha. Men roligt när han verkligen vill och är såååå himla pigg, slängde typ på huvudet hela tiden haha!
 
Efter jag hade varit i stallet kubbade jag hem och duschade osvosv sen åkte jag in till Kulturnatten då min linje, ES14 (estet assååå), skulle ha barnkalas för alla barn! Det blev väääldigt lyckat och det var typ 128382139 barn haha. Själv höll jag i fotostudion med Agnes, även var jag med på talangjakten och dansade med barnen haha. Vi hade massa skoj och barnen verkade verkligen uppskatta allt!
 
Nu efter allt detta ska jag se TVD, omg ja har inte sett det än, så seg, men har inte haft någon ledig stund asså haha. Jajajajaa, glad att jag ska se min älskade Stefan <3 xx

the last photos of the kittens

02 Oktober, KL. 19:50
Djur 45 kommentarer
Några nya och några gamla bilder på Malous kattungar från somras. Nästan alla bilderna på dem, betydligt mycket större nu är dem. Såå söta va?!? :'D
 
Heeeeejejjej. Vet inte hur jag ska starta inläggen haha. Har precis ätit och ska snart duscha och kolla på lite serier. Ikväll börjar TVD....... .... .... ..... ... jaaa, är taggad och så väl, för att se min älskade Stefan, eller ja Paul, men vet att alla avsnitt kommer vara att Elena gråter över att Damon är borta och då kommer jag spy tyvärr, inte intresserad av att se det :):):):) Och hela säsongen kommer väl handla om att få tillbaka Damon, och det är jag inte heller intresserad av haha! Nej får nog kolla om på säsong 1-4a istället, då det var de bästa jag sätt i hela mitt liv, kommer ihåg när jag var där, önskar att jag kan spola tillbaka och se om dessa avsnitt som om de var första gången igen, den känslan, att de var de bästa jag visste, och sen skulle jag stanna vid 4a, när de var som lyckligast och inte behöva se det som är nu, för det gör mig innerligt ledsen. Never stop praying for stelena and a happy Stefan.
 
Jaja, nog med deppsnack hahah. Har ju alla mina andra serier som de går bra i, min favoriter då, The originals, Arrow, Beauty and the beast och Once upon a time, käääärleeeek <3
Vi hörs imon finisar!! Godnatt xx

Serietips - del 3

01 Oktober, KL. 21:11
Tv-serier 25 kommentarer
Tänkte tipsa om lite mer serier nu! 3 nya serier. 2 som har börjat denna veckan, 1 som börjar nästa vecka, dock har jag redan sätt första avsnittet på den oxå för ja, det släpptes tidigare tydligen haha!
 
Selfie - En ny serie på ABC som började igår, eller ja, natten till idag, 30 september. En humorserie på 25 minuter.
Den handlar om en tjej vid namn Eliza Dooley (Karen Gillian) som är beroende av social media (låter lite konstigt ja haha) och är instafamous (alltså känd på instagram). Tills hon gör bort sig en dag och alla skrattar åt henne och hon märker då att hon inte har några riktiga vänner och vill då ändra på sig själv.
Kan säga att jag var lite kritisk till denna först, eller ja såg trailern och tyckte den verkade bra, men visste inte riktigt hur den skulle utforma sig osvosv. Men är verkligen positivt överraskad! Antingen hatar man den eller så älskar man den verkar det som på IMDb. Tyckte den var väldigt rolig och underhållande och gillar skådespelarna, många verkar ha problem med Karen som spelar Eliza, men tycker hon gör ett bra jobb, asså karaktären ska ju vara överdriven och sånt. Men när hon sen ändrar på sig tycker jag verkligen hon spelar superbra! Och hon är så vacker oxå! Ska bli intressant och se vad som mer händer i serien :)
Sååå ge den en chans! Är ni en serieälskare som jag kommer ni säkert gilla den, gillar det mesta haha!
          class= data-oid= class= class= data-oid= class= data-oid= class= data-oid=
 
 The Flash - Spin-off av The CW's hitserie Arrow (<3). Börjar nästa vecka den 7/10 så vi kan se den 8/10. 40 minuter är avsnitten. Man kan se första avsnittet på swefilmer.
Man behöver inte ha sätt Arrow för att se den, underlättar såklart en del saker.
Åh har sätt första avsnittet och älskar den <3 Handlar ju då om The Flash. Barry Allen (Grant Gustin) blir träffad av en blixt en kväll i sitt lab och hans liv förändras.
Om man älskar superhjältar och that stuff (som jag <3<3<3) så är ju detta ett måste. Spin-off av bästa Arrow oxå, och han gör besök i serien oxå. Grant är juuu myyyycket snygg oxå, när han har blvit The Flash asså, omg ;) Men den är superrolig och sååå bra och spännande verkligen!
                 class= data-oid= class= data-oid= class= data-oid=
 
Happyland - En humorserie från MTV. Började oxå igår natt, eller jaa natten till idag haha. 21 minuters avsnitt.
Handlar om Lucy (Bianca A. Santos) som är en tonårstjej som lever ett vanlig liv med sin mamma som jobbar som en prinsessa i en park, Happyland. Hon utforskar sitt liv, växer upp, blir kär osvosv. Träffar Ian (Shane Harper, väldigt snygg jaaaaa) och de händer lite saker sen får hon reda på.. lite saker.. haha ja vill inte spoila för er, kolla trailern ;)
Bra serie här oxå! Ska bli roligt att se vad som händer härnäst. Gillar både Bianca och Shane som sina roller, passar dem! Rätt så roligt oxå jaa. MTV brukar kunna göra bra humorserier! 21 minuters avsnitt oxå, perfekt!
Tyvärr hittade jag inte så många gifs här hehe. Men detta var typ min reaktion oxå ahhaha
 class= data-oid= class= data-oid=
 
Sådär!! 3 nya braa serier! Säg gärna till om ni kollar/börjar kolla på någon av dem! Och glöm inte att jag har ännu mer serietips i min kategori, Tv-serier. Kommer fler tips såklart! :D Säg gärna till om ni vill ha något speciellt "tema" på nästa tips, t.ex humor, skräck, kärlek, nytt, gammalt osvosv.
Ska svara på lite kommentarer nu, xx

Mitt namn är Ida och jag brinner för foto och hästar. Jag verkligen älskar frukostar, Apple, tv-serier, nutella och att vara kreativ. Sist men inte minst, så älskar jag mest av allt, min ponny Kalle.
Läs mer om mig här!

Kontakt: [email protected]

KALLE
Min ögonsten, han jag älskar mest på denna jord och aldrig kommer lämna. Vi har slängt bettet, tränset och sadeln åt sidan för längesen. I vårt förhållande finns ingen ledare, vi står på samma plats jämte varandra och tar våra beslut tillsammans. Han är inte bara min häst, utan min allra bästa vän.
Läs mer om Kalle här!