TÄVLING - Vinn design som är gjord av mig!

30 Oktober, KL. 20:12
designtips 45 kommentarer
 
Nuuuuu tänkte jag ha en liten tävling.. ni kan vinna en design av mig (fullt paket som innehåller: header, design och kodning, + några redigerade bilder/eller bilder i menyn och sånt, exklusivt haha ;)). Och för att vinna behöver ni endast skriva jag är med eller något liknande.Detta kommer vara lite exklusivt ju, gör aldrig designer till andra hihi, så ni kommer vara den enda som har en design av mig! :'D Hhahah :')
Även så vill jag att ni har en liten plan om hur ni vill att den ska se ut och ni kommer få beskriva noggrant och inte skriva "gör något fint/gör som du vill m.m" för jag har tyvärr inte tid att sitta och klura ut det och det ska ju vara er design, inte min ;) Även vill jag inte att ni skriver att ni vill ha likadan som min, för gör ingen som är likadan som min hehe :'D
 
Om ni vill ha större chans att vinna -
Gilla mig på facebook HÄR.
Lägg till mig på bloglovin HÄR.
Skriv om det på er blogg och lägg upp bilden som är i detta inlägget.
 
Avgörs - när de är tillräcklig med deltagare och när jag känner att jag har tid att sitta med designen c:
 
Stort lycka till!! :D

in the sunlight

29 Oktober, KL. 11:39
Kalle. 48 kommentarer
Tröjan som jag köpte för ett tag sen, från Bikbok! Älskar blommigt mönster som ni kanske har märkt haha :')
 
Sitter och kollar på Skyfall, världens bästa bond <3 Och Daniel oxå mmmmm.
Stormen inatt, amg. Hela Asarum var strömlösa i typ 3 timmar, inte roligt.
 
Hoppade igår med min lilla älsk. Var ett tag sen, höjdrekord i repgrimma, mycket roligare att hoppa med det ofc! :'D 90-95 cm. Men han hoppade 1.10 hahah! Han tyckte det var så jävla roligt haha! 
Här har ni en fin bild som har fotad med iphone från en film på kamera hehehe. Min sits haha, var ju inte beredd på att han skulle hoppa typ ajsndaksjnd haha.
 

and little gold..

26 Oktober, KL. 22:43
vardag 27 kommentarer
 
and little gold..
Tryck på bilden för att se vart allt kommer ifrån.
 
Har nästan denna outfit, sååååå snygg! Har liknande halsband från Bik Bok, älskade Jofama jackan och D&G The one. Älskade MK väskan blir nästa köp inom väskor och liknande skor bli köpta nu på höstlovet då vi ska ner till Emporia, även jeansen, finns skitsnygga slitna vita jeans på Hollister, älskar Hollister!!
 
Försöker få igång bloggen nu igen, från att ha haft no fritid för skolan hahah, mitt liv disappears hahah. Kollade på Friends with Benefits ikväll som gick på C more, har sätt den hundra ggr men så bra haha.
På höstlovet så är de inte så mycket planerat. Bloggen och dampet i stallet ofc. Ner till Emporia med familjen på onsdag, taaaaagga!!! Skulle även till Ullared [OMG ÄLSKADE ULLISRED] denna veckan egentligen, på onsdagen, men mamma kunde bara till Emporia på onsdag för hon jobbar denna veckan, hon har ledigt nästa istället, seeeeegt. Men vi ska till Ullared den 28e november [en evighet tills dess *suck*..) ist!! Tagga aknfksdjnaskdjn. Annars är de inget på höstlovet, bara vila ut från 100 läxor och prov, sen tbx till verkligheten och vi börjar med 3 prov, mån, tis och ons :):):):):):):):):):):) Okej, tyskan blev flyttat som tur väl haha, och kemin skulle jag egentligen göra denna veckan meeeeeeen hittade inte mina damn anteckningar så får göra de den veckan ist ahhahaha :'DDDD Så allt är mitt eget fel, gör allt i sista minut och såklart hittade jag inte anteckningarna, spårlöst försvunna :):):)):):):)::))
Känns som om jag babblar på om allt annat onödigt nu så ska sluta skriva, xoxo
 
MEN MÅSTE NÄMNA MINA FEELS OM ÄLSKADE TVD, TORS-FRE, OMGOMGOMGOMGOGM GRÄT SOM OM NÅGON HADE DÖTT (ja de hade ju en gjort oxå..) OMG KASJNDAKJDNAKSJN OCH STELENA OCH STACKARS MIN STEFAN ÅÅÅHÅHHHHHHHH kafjnasjknaskdnaksdnaksdnakn
 
Och denna underbara låt! Är verkligen inget fan av honom, men när jag hörde den på idol blev jag helt fast! Fyfan vilken känsla han hade genom hela låten och akjsnaksjdank helt ünderbart går på reapet reapet reapet reapet

härligt

24 Oktober, KL. 17:22
Djur 15 kommentarer
Fjärde bilden <3<33<3<<33<33<<3<3<3<3<3<3<3<3<333<3 hahahah vet seriöst inte vad som händer
 
Vet att jag har varit oaktiv, förlåt!
 
I helgen är det nationella (hoppning) här i Karlshamn, ska vara där hela dagarna och hjälpa till och allt. Även så kanske hon kommer som ska klippa Kalle, eller nästa vecka då vi har höstlov! Ni kommer se sen hur han blir hihi..
 
Ska snart på gymnasium information, som vi redan har varit på i skolan :):):):):):):):) Mening att gå på det igen men det är med föräldrarna denna gången. Vet redan vad jag ska välja, estet-media såklart! ;)
 
xoxo

min bästevän

20 Oktober, KL. 12:22
It's me 9 kommentarer
 
Jag vet seriöst inte vad jag skulle gjort utan Ida. Vi har nu känt varandra i hela 13 år, vi lärde känna varandra när vi var 2 år, hos dagmamman. Hon är som en syster för mig och jag vill aldrig lämna henne. Fast vi har bråkat, allt har alltid inte varit frid och fröjd nejnej, vi har bråkat och det har hänt jättemycket mellan oss, men aldrig att vi har släppt taget. Jag lärde mig en gång att i förhållanden (både vänskap och kärlek) så är det alltid upp och ner, för annars är det inte ett riktigt förhållande. Jag har aldrig älskat henne mindre för att vi har bråkat och har alltid kunnat ta en kula för henne, alltid.
 
 
Om jag inte skulle ha henne i mitt liv så vet jag inte vart jag skulle stått, inte här iallafall. Inte med Kalle, inte med bloggen och absolut inte med mina underbara vänner som jag har nu. Egentligen så skulle jag inte ha klarat mig genom mellanstadiet, för då var vi alltid, de var vi två då. Nu på högstadiet så har vi lärt känna 4 helt underbara personer, som jag aldrig skulle lärt känna om det inte var för Ida.

Med henne kan jag dela precis allt med. Det finns nog inte något jag inte har sagt till henne, hon vet precis allt om mig. Jag kan berätta om saker och ting och hon kommer inte dömma eller skratta, utan bara lyssna och svara.
 
Jag är så otroligt tacksam över att jag har dig Ida, jag älskar dig till månen och tillbaka, kom ihåg det ❤
 

some white flowers

17 Oktober, KL. 19:52
Blommor 15 kommentarer
Några från våras!
 
Idag var dubben jätteduktig! Tränade lite på övningar i paddocken, bara basic, följa efter mig och allt sånt, han är ju som sagt svårmotiverad och gör som han själv vill haha. Men han följde mig hela tiden, och det viktigaste, han var med mig hela tiden! Och då menar jag öronen framåt och var vaksam och väntade på nästa signal. Tränade då oxå när jag springer jämte (vid bogen ungefär) och jag börjar springa (på typ stället) så ska han med börja trava med mig, och de är han jätteduktig med nu och lyssnar direkt! Galopp har han lite svårare för, men de går framåt! Även tränade vi på alla trixen och sedan med helikopter (har carrot sticken och slänger den över honom som en helikopter, får filma haha) och sen att slå med spöt överallt runt om, han bryr sig inget haha, har aldrig gjort heller typ hehe. Sen tränade vi på pallen och lite sånt. Imon ska vi till flygfältet och hoppa!! Yäy, dock vet jag inte om det kommer vara för blöt.. :(

Måste göra lite läxor nu och sen duscha, xoxo.
 
INATT ÄR DE TVD AMG AKFJSNSKJNAFSKJNFAKJN MIN ÄLSK ÄR ÄNTLIGEN TBX OXÅ OMMMMGMGMGMGMG

jofama by kenza 10

15 Oktober, KL. 23:03
shopping 33 kommentarer
Åh finaste jackan ❤ Det var denna fina saken jag fick här om dagen som jag skrev i bloggen, tack finaste pappi ❤
 
Har precis kollat klart på fotbollen, tyckte Sverige kämpade på bra, Zlatan var inte med och inte heller Isaksson, men bra kämpat!!
 
Red Kalle i ridhuset idag.. har inte ridit där på jättelänge, tycker de är tråkigt, Kalle med.. (har typ skrivit det 100 gr hahah) men iaf, han var.. som vanligt haha. Seg, lyssnade inte på skänkeln direkt och fokuserade på allt annat.. ;) Typ galoppfattningarna som sitter perfa ute sitter typ inte alls i ridhuset, han är så omotiverad och typ världens lataste ponny när de kommer till ridhus och jobb hahah :') Men till slut så gick de bra, men orkar verkligen inte sitta där inne och banka (haha okej ni fattar..) på honom, han är inte skänkeldöv, han väljer bara att inte lyssna på dem.. blir så frustrerad för vet inte vad jag ska göra. Men om han bara kunde förstå, att jag rider där högst 2 ggr i veckan eller ja ingen gång alls haha, på vintern kommer de ju bli mer tyvärr, och om han sköter sig direkt så tar det bara en halvtimme! Men ja, synd att de inte förstår de haha :'D För jag gillar heller inte att trimma eller rida dressyr/markarbete (western är kuuuuuul) så vill helst att de ska gå så snabbt som möjligt för Kalle behöver de, för annars blir han tjock.. eller? Asså vi rider ju ute och dampar och han jobbar ute på ängar, där är han pigg och har framåtbjudning, så egentligen, egentligen så klarar vi ju oss på det? Men ändå så tycker jag att han ska kunna lyssna på skänkeln när jag rider i ridhuset, men vi kämpar på, för de har suttit innan, vi har bara tappat de nu för vi rider där typ aldrig längre, och jag vill att de ska förbli så, men ja ni fattar kafnaksjfnakjfn.
 
Måste sova nu för det är TO imon så går upp en timme tidigare, egentligen skulle vi har sovmorgon men vi har öppen dörr så schemat är brytet, kuuuuul att missa sovmorgonen, verkligen. xoxo

BRUNCH

14 Oktober, KL. 22:10
Mat 16 kommentarer
vaniljscones, bananpannkakor, hallon/blåbär smoothie, maaaassa olika frukter, nutella och nypressad juice, SÅ GOTT!
 
Helgen var akjnfakjsfnaksfjnaks bääääääääääst! På lördagen var de ju stallfesten och alla kingarna sov hos mig och sen dagen efter hade vi största brunchen hihi. Vi kollade på skräckis [bäst❤], badade i jacuzzin i typ 2h hahah, spelade kubb, gjorde pizza, fixade goaste efterätten med frukter, nutella och choklad, hade disco typ hela tiden och dansade järnet, hade sen gräddkrig [sprutade grädde på varandra när vi sov hahahahah], bääääääääst! Sov typ 5h, så var taggad på att gå upp vid 10 och göra brunch ahhaha, nej men vi satt på högsta musik igen så var vi igång ;) SÅÅÅ KUL! På höstlovet ska vi eventuellt åka och shoppa någonstans, har typ inga pengar menmen :):):):):):):) Sen såklart dampa i stallet ofc givetvis som vi alltid gör ;)
 
Idag red jag ut med Kalle, i halsring. Gick ut vid vägen och gick till Cissan sen in i skogen sen släppte jag honom och gick lite löst (vågar inte göra det på vägen, det är inte många bilar som kör där och Kalle är verkligen inte trafikrädd, men haha, de kommer bara wtf? Hahahah) och sånt, jätteduktig! Hoppade senare upp, första gången vi är med halsring i skogen, han var jätteduktig! Väldigt pigg (för älglopporna, får damp på dem heheh) sen var han ju då väldigt glad för han är alltid mycket gladare utan bett och får göra lite som han själv vill, asså han blir så nöjd och glad när jag litar på honom, när jag låter han köra sitt race lix! Han stannade heller inte alls lika mycket och åt som jag trodde, bara några få gånger där de var jättegott saftigt gräs ;) Annars tog jag två galopper oxå, jätteduktig, inga problem att stanna, men pigg var han haha! Mötte även Cissan på Fia, men det gick prima ändå haha :'D
här är en liten fin bild hihi
xoxo

beautiful creatures

10 Oktober, KL. 20:30
Djur 20 kommentarer
Åh hur fina är de egentligen? :'D
 
Har kemiprov på måndag och det suger för jag fattar noll :):):):) Hatar kemi verkligen haha. I helgen så är de ju som sagt stallfesten sen på söndag så blir de fotografering med Kalle.. kmr bli perfa!! Solen måste bara vara framme, annars får jag damp haha.
 
Inatt är de TVD, ajksfnajksfnaldfnaldknalfknalsfnalsfnalskfnalfksnal <- my feelings right now. Kommer dö för stelena och Silas (min älsk Paul <3) säger lix "turn of your phone" vid 0:18 på DENNA promon asså jag smälter och jag avlider hur kan man vara så snygg sexig akjfnaksj?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!? asså I can't handle this anymore. Taggar nästa år, när man blir 16 och man kan äntligen åka på en TVD con AMGMGMGMGMGMG FAATTAAA NIIII????? Pratade om det idag med mamma och pappa, och mamma bara, ja om du bara fixar allt (asså typ var man beställer biljetter och vilket hotell, asså planerar) jag bara ANSJKANSKJANSKDJNASKDJNAK FATTAAAAA JAG KOMMER TRÄFFA ÄLSKLING!!!! Linn ska med, Nina vill oxå med, jag kommer behöva en tolk för kommer inte kunna prata :):)):):)):):))::):) Kommer svimma så Paul bara wtf? Hahaha nej asså jag kommer börja aslipa och kajfnakjdnajdnakjdnaksjndaksjdn.
 
Okej, samla tankarna. Ja TVD och allt. TO (The originals) kollade jag på igår, andra avsnittet, så kajfnakjsdnka bra är de!!! Klaus, Elijah, Rebeckah <3 Älskar alla åh, världens bästa skådespelare/roller hela bunden, både TVD och TO, inget som slår dem ❤
 
xoxo
 

soft pink editing

08 Oktober, KL. 19:11
vardag 20 kommentarer
Hur jag redigerade pannkaksbilden, enjoy! KOLLA I HD!
Btw, tyckte ni det var bra när jag inte pratade (hhaha, min röst suger :'D) men asså gick de snabbare? Och förstod ni? Dessa videos är väldigt lätta och går snabbt när man inte behöver prata och sånt :)

Ska snart upp till Kalle, ska kvällsfodra och mysa lite. Imon ska jag träffa Nina vid flygfältet tagga! I helgen är de stallfest med dampisarna och vi har såna planer, kommer bli bäst! Sen på söndag blir de riktig fotografering med Kalle i klänning och allt.. mer berättar jag inte, de får ni se sen hihi xoxo

autumn colors

06 Oktober, KL. 13:20
Natur 44 kommentarer
Bilder från igår när vi var ute och fotade pollarna lite.
 
Förlåt för att de har varit så tomt här! Asså jag vill bara lägga mig ner och typ wake me up when it's all over, skolan då, den dödar mig. Idag ska ekonomi hemtenta vara klar. Kemi prov om en vecka, hemtenta i biologi, hemtenta i tyska och även projektvecka sen efter höstlovet, och matteprov efter höstlovet :):)):)::):):):))::)):)::):):)::):)):)::)
 
I fredags så var först dampkingarna i stallet ute på ritt, galopperade typ hela hahaha nej men jättemycket galopp och Kalle var svettig hela han heheh ;) Sen på kvällen var jag dödstrött för KINGARNA DÅÅÅÅÅÅ, JAG OCH NINA HADE JU KOLLAT PÅ TVD PÅ NATTEN ÄVEN THE ORIGINALS AFJNALFNAKSJFN BÄSTA EVER NEJ MEN ASSÅ PROMON FÖR NÄSTA ASSÅ ÅH STELENA MINA FINISAR <<3<3<33<<3<3<3<3<3<3<33<3<<33<3 kmr döda något asså åh vad vi har längtat efter detta akfjbnakjdnakjdnakajsn. Iaf var jag jättetrött för vi hade sovt 5h, men Ida och jag gick ju på Insidious: Chapter 2, SÅ ALFNALNJK BRA!!!! Den var så bra så jag dog och man hoppade typ till hela tiden och 3 ggr skrek man typ rakt ut och typ högsta hahhaha och det var nästan fullsatt och alla hade damp, sååååååå bäst!!!
 
Igår var vi ute och skulle fota dubbarna, men vädret sög och ja haha. Tränade löst med Kalle i skogen, denna gången var han inte alls samarbetsvillig, ville bara äta hela tiden och sket i vad jag gjorde eller var jag gick haha. Några gånger var han hur duktig som helst, följde efter mig, travade ifatt mig, galopperade när jag sprang iväg, stannade när jag sa det m.m, precis som om han inte hade gjort något annat! Sen kom hans careface upp och började bara ätaätaäta och äta lite till haha :') Men hoppas de går bättre nästa gång! Trots allt tredje gången haha.
 
Måste städa mitt rum nu, igen, åh kan verkligen inte hålla reda på något när skolan är igång med 100 läxor per vecka. xoxo

min lilla underbara

02 Oktober, KL. 22:17
Horsemanship. 11 kommentarer
åh min underbaring idag ❤
 
Tränade för andra gången idag på att han skulle gå löst i skogen. Han var sååååå himla duktig! Han är ju inte värsta mastern och kommer inte hela tiden när jag ropar på honom direkt he he he :') Men de var några få gånger jag fick gå och hämta honom (han gick inte iväg eller något, utan han stannade och åt i ungefär 20 år) och detta var där de var väldigt tätt med grönska och grääääääs. Men han var sååååå glad! För han var så nöjd, han var så nöjd över att han fick gå alldeles själv och äta haha. Han lyste av lycka och han ögon sprulade hihihihi. Två ggr så började han även galoppera, va? Den lata ponnyn Kalle? Haha ja, han var så glad!! Första gången var de för att jag började springa så han började trava och då fick han värsta rycket och började galoppera (slänga på huvudet och sånt som han alltid gör, andra och sista bilden) så söt!! Sen så gick vi lite till, sen stannade jag och gav honom lite klapp och godis sen for jag iväg och då (när han hade tuggat en tugga haha) for han efter mig i galopp åh hihih söte!!! Även när han kom för långt bak (när han inte åt gräs haha) så travade han ifatt mig hihi. På vägen hem lät jag honom gå först och gå lite var han ville (jag gick då bakom) och då började han trava lite (var väldigt nära hem) men jag bara prooohhh (ja hahah asså ja ni fattar) och han bara tvärstannade och väntade på mig/vände och bara "vad?" åh asfjanfandlansd, ponnyn som är väldigt rädd/ledsen när han är själv typ och gnäggar och sånt, han sa ingenting och tyckte de var så skönt och trivdes verkligen!!
Att han inte lyssnar alltid när jag ropar på honom (när han stannar och äter riktigt gott gräs som man inte får missa..) eller stannar och äter jättemycket så jag behöver gå och hämta honom ibland de gör inget. För han kommer alltid äta, och de vet jag, jag kommer aldrig kunna få bort det, för han är ett sånt otroligt matvrak och mat betyder typ allt hehe.. så om jag skulle tagit väck det beteendet/sagt till honom varje gång m.m så skulle han inte uppskattat promenaderna lika mycket och vara så lycklig som han var nu, men förminska betendet, eller ja, rättare sagt att han vet att han kan ta tuggor när vi är ute men han behöver inte stanna och stå där i hundra år, han är liksom trygg med det, han vet att han kan äta och han behöva inte stressa med det. Sen ska jag försöka lära honom att äta på min signal, men nja, vet inte haha. Men jag är bara så lycklig nu för han var så lycklig under denna promenad, för han fick vara "fri" och jag litade på honom hela tiden. Han tänkte inte springa iväg eller vända hemåt, utan han tyckte det var jätteskönt. Tror att detta kommer utveckla vår relation jättemycket, det är en helt ny värd för honom, och för mig.
 
Nu måste jag göra läxa. Denna dagen har varit så sjukt bra, har fått en riktigt fin sak som jag ska visa så snabbt jag kan hihi och man har såna underbaringar som vänner oxå och även finaste läsarna ❤, xoxo

Mitt namn är Ida och jag brinner för foto och hästar. Jag verkligen älskar frukostar, Apple, tv-serier, nutella och att vara kreativ. Sist men inte minst, så älskar jag mest av allt, min ponny Kalle.
Läs mer om mig här!

Kontakt: [email protected]

KALLE
Min ögonsten, han jag älskar mest på denna jord och aldrig kommer lämna. Vi har slängt bettet, tränset och sadeln åt sidan för längesen. I vårt förhållande finns ingen ledare, vi står på samma plats jämte varandra och tar våra beslut tillsammans. Han är inte bara min häst, utan min allra bästa vän.
Läs mer om Kalle här!