påskdagen i bilder.

31 Mars, KL. 23:00
livet i bilder 18 kommentarer
dagen i bilder! Mycket härlig dag med bästa släkten ♥
 
Nu sitter jag och spelar lite Farmville 2 på facebook, nörd ;) Men iaf så ska jag snart spela lite sims medeltiden. Har blivit klar med hemtentan nu oxå, även matten, såååå skönt! Har inget på hela veckan nu, kan bara chilla hahah :'D
btw, om ni har Farmville 2 så kan ni ju gärna lägga till mig! :') heter Iidazaki Jjackson på facebook haha
btw 2, har även jättemånga nya bilder från idag, så kommer bli lite nytt nu! Så fint väder idag jue hehe.

broken hearted.

30 Mars, KL. 23:35
Kreativt 15 kommentarer
två från alldeles nyss, vet inte, men det är någonting som inte är bra med dem, haha, gillar inte dem, meeeeen orkar inte ändra nu, fota utan dagsljus är ju inte kul heheeheeehhe.
 
sitter nu vid skype och pratar med moa, natta och tintin. ROLIGT JAOOO!!! Har inte gjort så mycket idag, eller jo, varit i stallet, tränade lite på longering m.m. Juste sen sov jag och Linnea över, så vi gjorde bananpannkakor på morgonen och de blev sååå bra och goda, och hade värsta bären och perfekt ljus seeeeeeen så låg ju såklart Åke [kameran] i stallet, så jag bara fml............... så tog en bild med hörbät [iphonen] haha. Jättefin :')
Gjorde sen hemtentan. Den ska vara klar imon, har 4 frågor kvar heheh. Fick lite ryck innan och ville spela sims medeltiden. Måste göra det heheh, mitt sims3 har ju lite problem och är inte inne i en "sims period" nu.
godnatt! ♥

strawberry cup.

29 Mars, KL. 22:18
Mat 27 kommentarer
tisdagens frukost.
 
har varit såhäääär oaktiv. MEN NU ÄR DET LOV YÄÄÄÄ, så nu ska vi komma igång igen. Har haft 300 saker att göra i skolan oxå, och Kalle är ju en dub så han tar upp min tid, liksom hästar :'D
Linnea kom ikväll och vi har precis kollat på Let's dance, Maria, Markoolio och Calle är bääääääst! Någon av de ska vinna, Maria är ju världens bästa, pappas och min idol :') Nu ska vi kolla på skräckis ofc, blir A Nightmare on Elm Street (2010), har redan sätt den men den är såååå bra! godnatt ♥

kallekalops @ dayviews.

27 Mars, KL. 22:55
What matters 15 kommentarer
min omslagsbild på dv.
 
har ni dayviews? Isf får ni jättegärna lägga till mig där! Heter kallekalops som ni ser och uppdaterar dagligen (försöker iaf ^^). Om ni inte har dv så kan ni skaffa haha :'D Om ni inte vill skaffa kan ni gärna lägga till mig på instagram, där jag också heter kallekalops, är inte så jätteaktiv där just nu men det slängs in bilder då och då! Och ni som vill veta vad jag heter på facebook, Iidazaki Jjackson, väldigt komplicerat och gud jag bytte till det namnet för 300 år sen o.O Kan tyvärr inte byta längre för att bytt för många ggr säger dem :o Så måste mejla in heheh..
 
socialt inlägg blev detta hahah, har lite brist på vad jag ska blogga om, så vad vill ni se???? Något speciellt inlägg, något jag ska fota? Hinner knappt fota nu, mina dagar ser ut såhär typ. Gå upp, skola, stallet och rida, äta, pluggapluggapluggaplugga, duscha, träna och gå och lägga mig. Hahah hinner verkligen inte med nååååågot! Så ska bli såååå skönt när det blir påsklov, vi får ju det på fredag för det är ju långfredagen, sen börjar vi tisdag v. 15, så 11 dagar ledigt, asså åhhhh så skönt :'D

thaaa fail, part one.

25 Mars, KL. 22:54
Kalle. 12 kommentarer
HAHAHHA okej, vissa.. bilder.. är.. bara.. för.. fina........ :'DDD
1. när jag frågar honom om han är en stygg pojke (då skakar han på huvudet) snyggt 2. från första löshoppningen den sista december tror jag, han var väldigt cool.. 3. lite fina hopp från senaste löshoppningen. 4. när kalle får damp och slänger med huvudet, han slänger aaaaaaaaalltid med huvudet. 5 och 6. från julfotograferingen, han var så pigg och han ville inte stå still haha 7 och 8. när vi dampade i ridhuset på höstlovet, där kom huvudet fram igen, han har också kjol.. 9. när han hade lite damp i hagen i höstas 10. när han skulle göra le men det blev en alien ist.. 11 och 12. hahah omg ja, från sommras när ida tog kort på oss, bästa bilden 11:an asså :')))))))
 
det kommer komma flera delar med våra failar haha, har massor av bilder till hahah ;) och ja, dessa bilderna är inte i samma strl alla för bytte ju bredd på bloggen när jag bytte design senast, så ja, orkar inte redigera om alla som ni kanske förstår. Nu ska jag sova, godnatt! ♥

5 saker som..

23 Mars, KL. 21:32
What matters 12 kommentarer
Gör dig "arg"
1. Massor saker i hästvärlden hahah ;) Eller ja, asså ni fattar heheh. T.ex som jag skrev i förra inlägget, när man vill sälja sin häst för den inte sköter sig när man rider m.m, även när en del hästmänniskor bara "jag är såååååååååå bra och jag vet precis allt, vad som är bra till alla hästar i hela världen, och det måste vara såhär" såna hästmänniskor får jag lite jaskdfkasfk damp på :):):):)
2. Eller detta gör mig inte arg, men jag gillar det inte, när andra rider min häst.. läs detta inlägget så förstår ni vad jag menar!
3. Killar som är helt olika när de är med sina kompisar, rena idioter åååååhh
4. När jag inte får som jag vill, är envis till tusen och ger aldrig upp.
5. "Allt bra?" kommentarer haha ;)
Gör dig glad
1. min ponny ♥
2. när alla skriver så fina kommentarer och att de älskar min blogg, asså jag blir såååååå glad! :')
3. alla fina som jag har runt omkring mig, mina dubvänner, familj, släkt m.m.
4. att sommaren 2013 kommer bli så galen så man kommer dö
5. när man har tränat klart och passet var bra, samma sak med ridningen såklart hehehe, när man är nöjd över dub.
Du älskar
1. min ponny ♥
2. shopping.
3. TVD, PLL och paul ♥
4. inredning.
5. skräckfilmer.
Du gjort idag
1. varit på konfa sak usch.
2. varit i stallet och ridit på min älskade dub som var så duktig
3. ätit thaimat.
4. kollat på bästa TVD igen och igen hahah kollar hela tiden fast jag har sätt alla he he
5. kollar just nu på film, har kollat på fångarna på fortet och smartare än en 5:e klassare oxå.
Händer denna helg
1. idag har jag ju då varit på konfa
2. rida
3. sitta vid domartornet imon på janneberg, i någon klass, vet inte vilken höjd hehe
4. plugga -.-
5. blogga oxå typ hehe, händer inte så mycket denna helgen.

Lägga ut häst på annons? ALDRIG.

22 Mars, KL. 22:05
Kalle. 23 kommentarer
detta är verkligen en sak jag inte förstår inom hästvärlden..

när någon säger något sånt här eller liknande..
"asså känner för att lägga ut min häst på annons nu, han sköter sig inte alls.."
"har varit nära att lägga ut min ponny på annons i en vecka nu men han skötte sig äntligen idag.."
"nej nu lägger jag ut min ponny på annons för han sköter sig aldrig och är allmänt dum mot mig och jag har blivit rädd för honom.."
okejokejokejokej, u say what?!?!?!?!

jag skulle ALDRIG tänka ens tanken att lägga ut Kalle på annons bara för han inte har skött sig under 2 pass eller under en hel vecka, eller månad. Skulle aldrig tänka mig sälja min bästa vän bara för han inte har skött sig i ridningen m.m. ALDRIG.
Asså Kalle hade det lite svårt i början av förra veckan och var vääääldigt seg och ville inte samarbeta överhuvudtaget, lyssnade inte på något och han var helt off. Detta var i ridningen annars var han som vanligt, kanske lite seg ibland och lyssnade inte på mig och lite trött. Då började jag tänka, vad är felet? Vad har hänt? Han han fått ont? Har han en dålig vecka? Är han sjuk? Har jag gjort något fel så han inte förstår mig? Men aaaaldrig att jag tänkte att "nej nu lägger jag ut honom på annons, han sköter sig inte".
Asså jag fattar inte (asså jag fattar verkligen inte haha,) hur man kan tänkta något sånt, för mig känns det som om "Hej du! Jag säljer mitt hjärta, vill du köpa?" Hahah, seriöst så känns det så. Att man säljer sitt liv och dör typ.
Det visade sig med Kalle att han hade en dålig vecka och en liten förkylning. Så han fick ta det lite lugnt så förkylningen försvann sen gjorde vi massa roliga saker! (t.ex red till ängarna med Linnea och Alice och raceade i den nya snön, sprang runt ute i paddocken, tricktränade mycket, gav honom mycket beröm och var väldigt positiv mot honom m.m.) Och nu är han tillbaka till sitt vanliga jag.
Jag pekar verkligen inte ut någon, utan jag skriver bara vad jag tycker och tänker om detta.
Jag älskar Kalle över allt annat i hela världen och tänker aldrig sälja honom, hur illa han än beter sig, då tar jag hand om det och frågar honom vad som är fel. Försöker förstå honom.

Vad tycker ni om detta? Har ni någon gång känt att ni vill sälja er häst? Skriv!! Alla åsikter är välkomna :)
 
ja det blev ju ett hästinlägg, men ett åsiktsinlägg haha ;) Men ni som har häst/håller på med dem, skriv gärna vad ni tycker! c:
 
lite från en fotografering i höstas.

FOREVER UNIQUE.

21 Mars, KL. 20:48
shopping 13 kommentarer
OMG. den första, asså min drömklänning *.* synd att de är ajkfafbask dyra..
har ni någon favorit, 1, 2, 3 eller 4?
 
måste tänka på att beställa klänning till skolavslutningen, även konfan, dock vet jag inte om jag kanske ska ha samma på båda.. eller nej, kanske ta två olika, då får jag ju två klänningar :'D haha smart as.
Idag har jag inte gjort något, typ. Kalle har fått vila och praon var länge idag, typ till halv fyra. Har inte tränat idag heller för kroppen fick vila, har tränat den träningen, sexy legs, varje dag sen den 15:e + plankan och lite annat. Och igår hade jag så ont i kroppen så jag trodde jag skulle dö, men gjorde den ändå, king som jag är och idag så typ dör jag haha. Så kroppen får vila idag så den inte överansträngs direkt, har ju aldrig tränat innan, typ hahah, förutom ridit då, i hela mitt liv ;)
Men måste plugga kemi nu, hej! ♥

more milksplash.

20 Mars, KL. 23:05
Kreativt 18 kommentarer
lite mer bilder. sista blev typ världens fail bara för det blev helt huller om buller hahah! om ni vill se flera bilder på milksplash kolla här.
 
nu är jag nog den tröttaste personen i hela världen :):):):):):):):):) asså jag får typ sätta tändstickor för att mina ögon ska hållas öppna hahah.
Var ju uppe inatt och kollade på PLL med Ida, det var GRYYYYYMT!!! asså man fick typ skdjnvfskfdjn många nya frågetecken och kommer dö nu när jag måste vänta till 11 juni!! men det som är positivt är att TVD började ju förra veckan så kollar ju på det iaf tills det :'D
Så därför är jag trött och sen 3000 andra anledning t.ex. är att vi gick och la oss väldigt sent igår oxå, kl 12 eller halv 1. Sen upp vid 2, fast de har bytt tidzon nu i USA så det gick live kl 1 hahah men vi kollade ju på det sen ändå hehe.
Sen gå upp kl 9 och typ springa runt här hemma och vi hann inte äta frukost eller något haha. Sen gick jag bara från 10-14 på praon, sååå skönt! Men var typ som en zoombie heheh. Tog sedan bussen hem och Ida-Lina och jag kollade på A Nightmare on Elm Street, såååå bra var den! Sån skräckis jag gillar, när man verkligen hoppar till hahah.
Oooooch sen så åkte jag upp till stallet för hoppträning på bästa. Han var jätteduktig för att det var 3:e dagen i ridhuset hehe, ja vädret suger. Men han var jättefin och sista rundan var han super! Då båda koncentrerade sig ;)
Sen kom jag hem och då tränade jag sen duschade sen åt och nu har jag gjort lite på kemin och sånt. Så ja jag dör nu av trötthet. Måste egetligen plugga mer kemi, prov på måndag, men jag orkar inte haha, så säger godnatt finaste! ♥
och förlåt för att bloggningen nu har varit jättedålig, har kommit hem sent m.m. Så ska verkligen försöka fixa det i helgen! Hoppas jag har tid haha..
 
 

nya parfymer från pappi

19 Mars, KL. 22:58
shopping 8 kommentarer
fick dessa två parfymerna + en kräm och två prover på parfymer av pappa. Alla luktar jääääättegott. Speciellt See By, perfekt till sommaren! tack pappi ♥
 
ligger här i sängen med Ida brevid mig (anteckna brevid) sååå nice för inatt är det säsongsfinal på PLL!!! Och jo undra vilka kingar som är uppe då???? Jooooooooooo kingarnaaaaa över alla kingar :') SÅÅÅ taggad till PLL, det kommer vara G R Y M T.
 
praoen har varit väldigt rolig idag, som den var igår hehe. Jätteroligt att praoa i en klädaffär! Speciellt där det är jättesnäll personal och snygga kläder ;)
Red Kalle oxå idag, ha ha ha ha ha ha säger jag bara :'D Asså jag fick ju då den brillianta idén att vi skulle rida två på honom, Linnea och jag :') Skulle trava några steg (anteckna några steg, inte ett helt varv utan nååågra steg) Och då gled typ Linnea bak och skumpade och då tyckte inte Kalle det var så skönt så han började stutsa och bocka så vi flög av och vi skrattade ihjäl HAHAHAHAH :'DDD och Kalle bara stod där så sött, precis som om "sådär ja, nu är jag nöjd" HAAHAHAH SÖTE!!!! Det bästa av allt är att vi har det på film, Linnea håller mobilen och filmar samtidigt hahaha gud. Hoppade sen upp ensam och då var han väldigt pigg med lugnade sen ner sig, härligt att han är pigg fast han gick i ridhuset igår ett hårt pass! Men Kalle är ju sån, ju mer han går desto piggare blir han. Så om han går ett hårt pass i ridhuset dagen innan så är han oftare piggare dagen efter för han bygger ju upp muskler och kondition mer och mer. Min dub ♥

fixade lite i mitt rum.

18 Mars, KL. 22:15
livet i bilder 11 kommentarer
typ fulaste bildern men ja, cf :') och nej, kommer inte visa bilder på mitt rum, det är för fult för att visas, lix Ikea här kommer jag akut :') nej men seriöst, mååååste till Ikea och vi har typ sagt det i 300 år men ingen kan ju typ samtidigt m.m -.-' okej, gå tillbaka till bilderna, fixade mina b&j's till lite skålar och tavlor bara för att de är bäst ♥ Och sen äntligen satte jag lite bilder (av alla de 300 bilderna jag har skrivit ut på honom..) i ramarna! Måste skriva ut nya bilder i fotoskrivaren på honom och på TVD och PLL och lite annat smått och gott, men har ingen färg och den är dyyyyr så ja får säga till pappa hehe..
 
idag har jag praoat! Eller kommer göra det hela vecken. På Karl-Oskar och Kristina inne i stan, jääättekul var det faktiskt! Mycket bättre än att sitta bakom en skolbänk liksom ;) Vi börjar 10 (♥) och slutar 4 typ, rätt så bra ändå. Meeeen bloggningen kommer vara låg eftersom jag har oxå faktiskt ett annat liv, det kallas häst haha, nej men :D:D:D:D:D Kommer typ hem vid fem för tar buss och sen går hem från bussen sen äta när jag kommer hem sen upp till stallet, så är typ där 5. Sen egentligen skulle jag nog vara där i 3h, brukar ta det när jag ska rida och allt men eftersom jag har sån snäll mamma mockar hon och fixar all mat och sånt till honom, moahahha king. Så behöver endast rida denna veckan ;) Så kommer hem kanske där ifrån vid 18.30-19.00 (är rätt så seg.. och så pratar man och dampar med alla andra där haha). Sen duscha och sen träna och seeeen bloggen :D:D Och läxa oxå, det måste jag börja med för vi har både hemtenta och kemi. Så kommer inte blogga fullt ut och ska försöka svara på kommentarer när jag hinner!
 
Nej, nu ska jag träna, haha, har inte gjort det än! godnatt ♥

löshoppning.

17 Mars, KL. 22:42
Kalle. 13 kommentarer
1, 2 (1 M!!!), 3 min älsk ♥ 4. Jeppe, han hoppade lite lågt sådär :):):):):)
 
bilderna suger hehe, menmen, hate ridhus. Och fick ingen bra bild på 1m, tryckte på åke (kameran för er som har missat..) för tidigt så det blev askasjsaf. Meeeeeeeeen han hoppade jättefint :''D Han vägrade inte en enda gång och hoppade satan, andra gången han löshoppas hihi.
Vi mötes då i stallet kl 09.30 idag. Mååånga hästar skulle hoppas, ja alla utom 3 st ;) Egentligen skulle en till varit med men det blev inte så. Vi löshoppade Snutte, Hugo, Höttur, Sune, Kalle dub, Zaki, Criztall, Selma och Jeppe. Såååå det var roligt ja. Jeppe han hoppade högst som ni ser hahah ;) Hindret ligger på ungefär 135 tror jag eller något, och han hoppade typ 160-170 hhahahah söte. Kapacitet säger jag bara, han är bara 4 år oxå.. ;)
har även video, dock är det inte jag som har filmat och redigerat ihop den utan det är Marie i stallet!!
kalle är vid 2:54! c: kalle är även den som är på startbilden här hahah ;)))) king

5 saker jag älskar.

17 Mars, KL. 16:28
Listor 22 kommentarer
1. Min ponny.
Okej det visste ni inte ellerhur? hahah ;) nej men seriöst så är han mitt allt och jag förstår inte vad jag skulle gjort utan honom. Skulle dött, seriöst. Han är allt jag lever för ♥
finaste ♥
2. 2012.
För då köpte vi Kalle, den 24 april gick han ut ur transporten hos oss ♥ Även för att världen inte gick under :'D haha. Nej men 2012, typ världens bästa år. Men detta året kommer bli minst lika bra, för att på sommaren har vi sååååååna stora planer. Det har redan börjat fantastiskt yäy.
3. Ben&Jerry's.
Asså min drog :') Vääääärldens godaste glass och bara världsbäst. Min favorit är half baked såklart hehe. Men även älskar jag Fairly Nuts. Sen har de ju kommit nya med jordnötssmör, och jag ääälskar jordnötssmör men har ännu inte testat dem, för försöker liksom hålla nere på allt godis och sånt och träna haha.. ;)
4. Shopping.
Jag ääälskar att shoppa! Det bästa som finns typ, efter Kalle ;) Älskar kläder, smycken, SKOOR, väskor, HÄSTSAKER (älskar att matcha, och märkesprylar) m.m. Är ett märkesfreak oxå haha, dyra saker gör mig glad :')
iphone pics. Första är när jag och pappa var inne och shoppade, dock betalade jag inte då he he he, det bästa med att vara inne på pappa lix :'D Det blev för hmm, ja typ för mycket pengar då, (typ 7000kr..) Den andra och tredje bilden är från när jag har varit i ullared, (ULLARED ♥) där blir det ju typ bara hästsaker, maaaassor av heheh, tog inte kort från när jag var där senast, men då blev det oxå mycket heeeee. Är typ där 2-4 ggr per år.
5. PAUL WESLEY. ♥
och detta visste ni med :''D men min man, så ni kan bara backa :')
*dör*
 

fin ponny.

16 Mars, KL. 15:50
Kalle. 32 kommentarer
finast han är eller hur? :'D steget med, asså kan kan när han vill ;)
 
ska upp till honom snart. idag blir det vila, eftersom han har gått typ många dagar nu, hehe. Imon är det löshoppning! Därför får han också vila, så han är extra pigg ;) Kanske tar några foton på honom idag? Det är ju så fint väder.
 
Igår var vi på Balders också, som vanligt riktigt roligt och mycket dans! Nästa gång ska vi tyvärr inte dit för vi har konfa läger, it sucks menmen.

vååååååår.

14 Mars, KL. 21:55
Blommor 13 kommentarer
tog dessa i tisdag, sista dagen med sol innan idioti vädret kom </3
 
för det första, blogg.se har stora problem :):):):):) och jag är ju mer än glad -.-'
för det andra så kan jag ju inte svara på kommentarer
och för det tredje ska jag gå och lägga mig tidigt idag jue, egentligen nu hahah, bara för ska upp och kolla TVD (OMG YÄÄÄÄÄÄÄÄ) inatt :):):):):):):) så hinner inte svara på kommentarerna, kuuuuuul extra mycket och göra imon istället då när man ska på balders, skola, häst m.m....... roligt liv.
 
men iallafall så har det ju snöat såhääääär mycket och det suger, fast en sak är positivt och det är ju att man kan ut och dampa med dub :'D det var precis det vi gjorde idag, jag, Alice och Linnea red till JSB och red där vi ängarna, SÅÅÅÅ ROLIGT!!! och detta behövdes verkligen, Kalle var typ superduberüberglad hahah :'D vi tävlade och hoppade stockar m.m, såååå roligt. Och ja, Kalle var ju inte lite snabb :') och stutsboll som bockade i början när han inte fattade att han faktiskt fick länga på stegen och springa snabbt för att vinna när vi tävlade hahah ;) Och han var typ dyngsur så det rök om honom hihi, jobbigt c:
nej, måste gå och lägga mig, FÖR TVD VÄNTAR, kommer inte kunna somna, istället kommer jag ligga och hyperventilera och kallsvettas brukar göra det :):):)
godnatt finaste! ♥

I love you.

13 Mars, KL. 22:43
Kalle. 15 kommentarer
I love you until the end.

milk splash.

12 Mars, KL. 18:46
Kreativt 51 kommentarer
3 bilder från idag. Har ju tagit såna här bilder innan, dock med bär och vatten, testade med mjök idag i det fina ljuset! Blev nöjd, fast mjölken vi hade räckte bara till en halv kopp haha, och sen frös jag ihjäl om mina händer typ haha. Tycker första är finast, pga att det blev lite skugga på de andra på ena sidan som jag inte tänkte på förren jag såg de nu, menmen! Vilken tycker ni är finast?
 
är uppe hos pollen min nu (tidsinställt inlägg). Tänkte rida i paddocken nu äntligen när snön har smält och det inte är stenhårt där ute. Kalle (och jag) är trött på ridhuset, såååå tråkigt haha. Längtar bara tills sommaren då vi kan galoppera på ängarna och bada och dampa loss, ååååh!! ♥

Redigeringstips!

11 Mars, KL. 23:40
Photoshop 11 kommentarer
En del av mina läsare vill ofta veta vad jag använder för fonter och actions när jag redigerar! (även ibland brushes och textures.) Så här får ni ett inlägg med bara sånt!
 
lite fonter, alla från dafont.com! Så bara sök på dessa där så kommer de upp :)
 
jag äääälskar night-fate's actions! De är jättefina! hon finns på deviantart, men ni får ladda ner de från hennes hemsida här! Det som är så synd är att de har börjat kosta och hon har tagit väck maaaaassor från deviantart som var gratis, jag har typ varenda action av henne haha så om ni vill ha någon, skicka ett mail så kan jag skicka över några! ;) Dessa två här över är gratis!
använder mig även av denna väldigt ofta, som grund liksom, ibland gör jag egen oxå, väldigt lätt! tryck på bilden för att komma till sidan och ladda ner den :) hon som gör denna, onixa är också väldigt duktig på actions, så cheka in henne på deviantart!
annars använder jag mig inte av actions så mycket.. fixar det mesta själv :)
dessa textures är väldigt fina, använder mig av texture väldigt sällan också :) hittas här och här!
 
använder mig oxå nästan alltid av dessa pixel hjärtanen, de är såååå fina! men glöm inte när du ska pensla att du måste ha Pencil tool, eller typ blyertspenna på svenska haha, för annars blir de inte så skärpa (eller hur man säger?) Hittas här!
 
sådär, du är klockan ajfkasdkaj mycket haha, så måste lägga mig, godnatt! ♥ hoppas ni uppskattar inlägget oxå! säg till om ni vill ha mer hehe.

fotolista.

11 Mars, KL. 00:00
Kreativt 41 kommentarer
Systemkamera eller kompaktkamera? Systemis.
Vad har du för kamera? Canon EOS 500D aka Åke.
Fotar du med Raw eller JPEG? Raw.
I vilka lägen fotar du? Beror på, Av (bländarprioritet) eller Manuellt.
Vad är roligast att fotografera? älskar att fota kreativt! asså hjärtan eller som mina ben lite längre ner här, m.m, love it! sen även då min finaste ponny, poträtt m.m! allt typ c:
Hur många objektiv har du? haha, typ 0, nej haha, bara 2 st. Ska inskaffa mig ett tele så snart som möjligt, men vill ju ha med så stor bländare som möjligt och ja hmm de är ju inte så billiga ;)
Föredrar du fasta eller zoom objektiv? Använder fast nu och trivs med det, men det beror ju på vad man fotar :)
Har du tappat bort något objektivlock? Nej faktiskt inte.
Vad blir ditt nästa inköp? Tele!
Har kameran något namn? ja!! Åke, döpt efter min farfar som gick bort i oktober 2009.
BILDBEHANDLING  
Vad har du för photoshop? Photoshop CS4, innan CS5 men det pajjade haha, sen CS6 på datorn, eller måste fixa till det lite haha ;)
Hur redigerar du en bild? Beror på bild, ljusljusljus, och rosa, varmt m.m.
Vilket format sparar du i? JPEG, ibland PNG.
ÖVRIGT
Har du varit på något fotouppdrag? Ja.
Har du sålt bilder? Har fått frågan, men nej.
Vad blir ditt nästa fotouppdrag? Inget än..
Kommer folk fram till dig och frågar om du säljer bilder? Ja, har fått frågan.
Nu är det sista frågan, tycker du att du är en bra fotograf? Ja faktiskt, om jag ska vara ärlig, men har ju maaaaassor kvar att lära, men har lärt mig att man faktiskt kan tycka att man själv är en bra fotograf eller tagit en bra bild :)

If I lose myself tonight, It'll be by your side.

10 Mars, KL. 14:06
Kalle. 23 kommentarer
kom ihåg detta som om det var igår, var så jävla lycklig, vi hade kommit över 90cm. min älskling ♥ vet även att jag måste ge mer eftergift, i'm working on it!
 
från detta ->
(vår första hoppträning i maj.)
till detta ->
(första 90cm i december och löshoppning upp till 90cm, i slutet på december, dock 80cm på bilden.)
föralltid vi kalle, föralltid.

Mitt namn är Ida och jag brinner för foto och hästar. Jag verkligen älskar frukostar, Apple, tv-serier, nutella och att vara kreativ. Sist men inte minst, så älskar jag mest av allt, min ponny Kalle.
Läs mer om mig här!

Kontakt: [email protected]

KALLE
Min ögonsten, han jag älskar mest på denna jord och aldrig kommer lämna. Vi har slängt bettet, tränset och sadeln åt sidan för längesen. I vårt förhållande finns ingen ledare, vi står på samma plats jämte varandra och tar våra beslut tillsammans. Han är inte bara min häst, utan min allra bästa vän.
Läs mer om Kalle här!