Senaste inköpen

12 September, KL. 14:49
shopping 46 kommentarer
Sakerna jag köpte när jag och Linnea var i Sölvesborg. Sakerna på den första bilden är ifrån butiken Smaralda i Sölvesborg, hade presentkort där så var där inne och köpte lite. Jättefina saker verkligen! De andra sakerna är ifrån Dollarstore. Dollarstore var ju lite som Ullared, hade vissa saker som dem också hade och så var det billigare där!
 
Senaste dagarna har jag bara tagit de lugnt. Jobbade både fredag och lördag. Sen i lördags träffade jag Linnea, vi körde runt lite och sånt som vi brukar göra haha. Red ut med Moa i söndags, hästarna var en aning pigga och stack som kanoner ibland haha. Igår red jag freestyle med Kalle, alltså helt löst med ett eller två spön i handen. Senaste vi red de var innan sommarvilan och allt men han var så duktig! Otrolig frihet att verkligen galoppera helt löst, utan något att varken styra eller stanna med. Tränade också igår på Gymmix, var väldigt jobbig då jag inte har tränat så på jättelänge. Blir träning ikväll också sen är det Apple event och de ska announca den nya iPhonen, är mer än taggad haha. Nörd. Hoppas ni har haft det bra xx

Finaste i B/W

07 September, KL. 22:16
iPhone 29 kommentarer
Bara för lite mer än 1h sen är dessa bilderna och filmerna tagna, sötaste ändå haha. Glad han ser ut när jag mockade hans box också "Hallå blir klar nu dååå".
 
Tyvärr inte hunnit fota grejerna jag köpte igår, därför fick jag fota och filma Kalle lite ikväll så jag hade något att uppdatera om haha. Hinner inte riktigt med att fixa när man jobbar hela dagarna men kämpar på. Ja idag har jag inte gjort något annat än jobbat och varit hos Kalle. Ska sätta på ett avsnitt av The Defenders nu sen nog sova, för imon är det jobb till 19.30. Hörs imon xx

Mysdag med bästa

06 September, KL. 21:40
iPhone 29 kommentarer
Tror inte kvalitén på dessa bilderna är goals meeen tvungen att blogga från mobilen nu så kan inte fixa bilderna rätt haha.
 
Så härlig dag!! Varit ledig idag ju och började dagen med att kolla på ett avsnitt av Marvel's The Defenders. Åkte sen upp till stallet och red Kalle i ridhuset en snabbis för det har regnat hela dagen. Red runt lite i halsring och han var så duktig! Åkte hem och fixade mig för att åka in och hämta Linnea när hon hade slutat skolan, som hon fortfarande går i :* Sen gick vi i stan en snabbis för skulle köpa nya träningsskor, hittade tyvärr inga kläder, har inga butiker här ändå haha. Åkte sen till Sölvesborg för att äta på Shady burgers som var sååå gott! Tog sen fika också på Ritz haha. Var på Smeralda och köpte lite för hade presentkort där. De första bilderna, hade så mycket fint! Kan visa imon vad jag köpte. Sen var vi även på Dollarstore och där fick vi också med en del hem. Ska försöka fota allt imon! Nu är jag hos Felicia för hon har äntligen kommit hem. Imon är det jobb hela dagen som gäller, hoppas ni har haft en bra onsdag! xx

Kattungen i stallet

05 September, KL. 19:37
Djur 30 kommentarer
Kolla denna söta?! För några veckor sen när vi var i stallet sa mamma till mig att jag behövde gå och kolla vid höladan för det var en grå katt där som var jättesöt. Gick dit och möttes av denna söta kattunge som gick runt och mjauade. Den måste blivit bortjagad av någon annan katt (massvis med katter vid stallet) så det kommit bort från sin mamma och syskon. Trodde först den var vild för den vågade inte komma fram till någon av oss. Gav den lite hundgodis, typ som kattgodis haha och den var sååå hungrig. Den gick inte ifrån oss utan följde med oss vart vi än gick och mjauade hela tiden. Den var hos oss några dagar i stallet sen kom det en tant som bor vid vårt stall ungefär och frågade om en kattunge och då sprang den fram till henne direkt! Så var jättebra att den fick komma hem tillslut. Och där såg man hur denna kattungen direkt litade på henne, vågade inte gå fram till någon annan, så sött.
 
Hej på er! Inget intressant har hänt i mitt liv dessa dagar förutom jobb haha. Imon är jag ledig och då ska jag träffa Linnea och vi ska gå på stan lite och ta en fika. Rida Kalle och sen träna ska jag nog göra också, på kvällen ska jag träffa Felicia som äntligen kommit hem<3 Sen är det jobb tors, fre och lördag. Hoppas ni har det bra xx

Q&A - Aruba

04 September, KL. 20:45
Aruba 2016 27 kommentarer
Nu sisådär 1 år sen jag var i Aruba så tänkte jag äntligen svara på alla frågor jag har fått om resan, helt glömt bort alla dessa frågor haha.
 
Vilket hotell bodde ni på?
Vi bodde på Tamarijn Aruba All Inclusive Resort. Underbart hotell som ligger på stranden Druif Beach. Öppnade man dörren från vårt rum så var det direkt sand och sen vatten, heeelt underbart! Hade också All Inclusive och det är ju nästan ett måste när man bor på en sån resort. Maten och drinkarna var to die for. Och frukostbuffén???? Asså det var himmelriket haha.
 
 
Vid vilken strand bodde ni? Vad tyckte ni om den?
Bodde ju som sagt på Druif Beach. Jättefin strand och väääldigt lång så finns gott om plats, där vårt rum låg så hade vi en liten egen strand utanför typ, så där var typ inga.
 
 
Var du på Eagle beach? Hur var den?
Tyvärr var vi inte på Eagle beach för vi bodde redan på stranden och hade allt vi behövde på resorten. Om vi åker dit igen vill jag gärna besöka Eagle beach!
 
Var det dyrt där?
Njaa, tycker inte det var så, alltså de var typ lika dyrt som i Sverige. Eftersom vi hade All inclusive så köpte vi ingen mat eller dricka ju, bara några souvenirer och Aloe vera från deras Aloe vera shop. Där var det rättså dyrt, det görs ju Aloe vera på Aruba så de är jättefina krämer osvosv. Jättebra produker! Annars köpte vi ju som sagt inget annat, men tror att de är lika dyrt som här ungefär.
 
 
Någon bra shopping?
Jag och min lillebror var i Downtown och där finns de ett stort shoppingcenter med Gucci, Chanel, Prada, Ralph Lauren och ja alla exklusiva märker. Sen finns det massor av juvelaffärer och fina souvenirer. Ska finnas köpcentrum med mer vanliga affärer också, där var vi tyvärr inte.
 
 
Hur är människorna på Aruba?
Alla dem människorna vi träffade var jättetrevliga! Personalen på Tamarijn var väldigt roliga och gillade verkligen sina jobb verkade det som. Både de i baren, kockarna och de som hade underhållning. De var väldigt hjälpsamma. Jag svimmade ju en av dagarna när vi var inne på en av resturangerna (eller ja den var ute så de var jättevarmt haha), och då direkt kom de ju sjukpersonal osv, var ju bra med mig, hade bara svimmat av vätskebrist och värmeslag, men de var väldigt nogranna med att jag skulle svara på frågor och sånt.
 
 
Jobbigt med flygresa 11 timmar? Hur är flyget, är det större och bättre än vanliga charterflygplan?
Tycker inte flygresan var jobbig. Eftersom Aruba tillhör Nederländernas kounungsöar så åkte vi genom dem. Först med SAS till Nederländerna och sen med KLM (Nederländernas flygbolag) till Aruba. KLM hade jättebra flyg och de var stora, tror de var 3+3+3 man satt? Har aldrig åkt med vanligt charterflygplan så kan inte riktigt veta hur det är haha, men detta var jättebra och man hade TV och allt! God mat också tycker jag då jag aldrig har några problem med flygplansmat haha.
 
Kändes Aruba som ett tryggt ställe?
Ja det tycker jag verkligen! Alla var jättetrevliga och vi träffade inte på några läskiga typer eller något haha. Jag och Isak var ju som sagt i Downtown och där var alla också snälla och trevliga.
 
 
Hur mycket kostade resan?
Jag vet tyvärr inte riktigt vad resan kostade då jag åkte med min familj och sen min pappas bror och hans familj (som har varit där 3-4ggr). Det är rättså dyrt, om man söker på typ ving osv. Tror när jag kollade på två personer i 10 dagar (vi var där i 9 dagar) så kostade de runt 58 000kr på ving? Men vi åkte inte med något resebolag, utan min farbror har en egen typ reseplanerare eller vad det heter, som satte ihop de till oss så de blev så billigt, lätt och bra som möjligt. Så vet tyvärr inte riktigt vad hela resan gick på, men de är rättså dyrt, Karibien är ju Karibien ;) Men rekommenderar att försöka sätta ihop resan själv eller med reseplanerare, blir billigare oftast!! 
 
Helhetsintryck av Aruba?
Aruba var bland de bästa jag varit med om! Längtar tillbaka dit varje dag asså, det var verkligen paradiset och vill verkligen att vi ska dit igen någongång. Alla var supertrevliga, vädret var perfekt och boendet, stranden och vattnet var bääästa. Om ni ska besöka Karibien så tipsar jag verkligen om Aruba och att bo på Tamarijn. Underbart ställe och plats att bo på, sååå god mat och så trevlig personal!!

 

 


I see my future in his eyes

03 September, KL. 22:09
It's me 25 kommentarer
Världens finaste ögon.
Blir rädd när jag tänker på att jag kommer behöva lämna honom när jag ska resa (senare också kanske flytta eller plugga..?). Att någon annan ska ta hand om min finaste. Min bästa vän. För i hans ögon ser jag min framtid, han kommer alltid vara i min framtid så länge han lever. Men vi tar oss igenom detta, det vet jag, det gör vi alltid. Fast jag tycker det är otroligt svårt och grubblar över detta nästan varje dag, och han har egentligen ingen aning om vad som väntar, men han märker att jag är orolig, han känner mig så väl och jag honom. Min orolighet förvandlas till frustration många gånger när jag och Kalle kommer i konflikter, och det märker han så väl, att något gör mig bekymrad.

My morning

03 September, KL. 14:49
livet i bilder 19 kommentarer
Några snapshots från min morgon. Äggmacka, Friends, Taraji P Hensons självbiografi Around the way girl (bästa Queen asså) och bloggen, perfekt morgon ja.
 
Fredagens utgång var väldigt lyckad! Jobbade först till 19.30, var världens stress på jobbet men det gick bra. Sen var de hem och fixa sig snabbt för att sen förfesta hos Moa. Kändes som att vi bara var ute på klubben i typ 2sek för att vi hade så roligt och tiden gick så snabbt haha. Blev sen lite efterfest hos Moa sen sov jag där också. Igår red jag och Moa ut en runda sen hade jag lite bakishäng med Linnea. Idag ska jag fixa lite saker med bloggen, har skrivit Q&A om Aruba nu, äntligen haha. Sen är det jobb hela veckan som gäller. Hoppas ni har haft en bra helg xx

Prästkrage och utgång

01 September, KL. 16:45
Blommor 26 kommentarer
Tycker inte om redigeringen på dessa alls egentligen meeen ni får se dem ändå haha.
 
Tidsinställt inlägg då jag troligtvis jobbar som en tok nu och springer runt med fiskar och allt ;) Ikväll blir det utgång wihoooo, så hinner inte med bloggen alls idag därför tidsinställt. Ska bli härligt med lite fest då det var längesen nu (4 veckor sen haha, längsta jag varit borta från fest ever typ, brukar vara varje helg annars??), men blir ju annat när man jobbar har jag märkt haha. Vi hörs imon iallafall xx

Mitt namn är Ida och jag brinner för foto och hästar. Jag verkligen älskar frukostar, Apple, tv-serier, nutella och att vara kreativ. Sist men inte minst, så älskar jag mest av allt, min ponny Kalle.
Läs mer om mig här!

Kontakt: [email protected]

KALLE
Min ögonsten, han jag älskar mest på denna jord och aldrig kommer lämna. Vi har slängt bettet, tränset och sadeln åt sidan för längesen. I vårt förhållande finns ingen ledare, vi står på samma plats jämte varandra och tar våra beslut tillsammans. Han är inte bara min häst, utan min allra bästa vän.
Läs mer om Kalle här!