"We're all like butterflies, transforming in our own time."

30 Juni, KL. 17:43
Blommor 41 kommentarer
Några fler bilder på de fina fjärilarna.
 
Har precis, eller håller fortfarande på att rensa och damma mitt rum. Idag är de egentligen helt okej väder haha men vet inte riktigt vad jag ska hitta på ute.. men de ska bli varmare och varmare och de är riktigt skönt!
Skulle in nu på datorn för att se om jag kunde hitta några trådlösa högtalare till min Macbook, hatar de jag har för de är så många sladar haha :):):) Använder inte högtalare så mycket, ljudet i macen är ju fantastiskt, men nu har jag ett par som bara står på skrivbordet med alla sina sladdar och det ser hemskt ut ju haha, vill alltid ha det så stilrent som möjligt ;)
 
Ska snart upp till Kalle och rida, tänkte till ängarna och rida honom lite där, i de långa gräset också troligtvis. Känna grässtråna på smattra mot benen och ponnyn som får damp av dem är fantastiskt haha <3 xx

beautiful sunset

29 Juni, KL. 23:41
Natur 33 kommentarer
Har publicerat väldigt mycket på solnedgångar haha, men har så många bilder hehe, hoppas inte det blir tråkigt? ;) Ovanför är iaf vid Grammahagen vid havet.
 
Idag har inget hänt, som vanligt typ. Vädret ska typ äntligen vända i helgen, omg, ska bli så himla skönt, då kan men ju planera och göra saker oxå haha!
 
Berättar väl, som vanligt, om vart jag red Kalle idag dååå ;) Red Birgittas kurva (som vi kallar den för det var en som hette Birgitta som körde ner i diket i en kurva hahahah lol) och kan säga att i början så var Kalle typ helspänd och allt var läskigt för vi träffade på massa släp och läskiga saker, även var det några minishettisar som var framför oss som var lite läskiga haha. Men sen blev han lugnare. Vi kom in i skogen och galopperade och så och kom sen ut på grusvägen och där finns de en backe som vi alltid galopperar upp för och de gjorde vi och mitt i den kurvan så, vet inte vad han skulle göra men jag tror han bytte galopp och om de blev korsgalopp idk men då var det något i skogen på vänster sida så han flög upp samtidigt som han bytte galopp och köttade upp för backen och typ stannade och flög i luften och bockade haha söteeee!
Ovanligt nog så berömmer jag honom alltid honom för detta hahaha, så länge det inte är farligt för mig eller honom. Han har rätt att få ha damp och bli glad ;)
 
Imon är det måndag och ännu en dag då man inte ska göra något, får väl ta mig i kragen och göra något, men vad?? Ska åska oxå imon typ, funny :))))) xx

greenish

29 Juni, KL. 16:41
Natur 22 kommentarer
 
22 jump street var så himla bra igår!! Bästa scenen var helt klart när Jenko (Channing) fick reda på att Schmidt (Jonah) hade legat med Captains dotter hahah, döööör åt det omg. Igår när jag kom hem från bion så gick jag in och bokade ytterligare en bio på onsdag, Deliver us from Evil, kommer vara sååå fett nice, verkar så himla bra så vi kommer antagligen dö asså :'DD
 
Började kolla på en ny serie i fredags på kvällen, dock blev jag klar med den igår. Witches of East End. Superbra verkligen! Handlar om två döttrar som inte vet att de är häxor men sen är det någon som är efter deras mamma och då är hon tvungen att berätta för de att de är häxor och ja så händer det massor! Den börjar 6/7 igen så taggaaaa, slutade så himla bra med många cliffhangers, snyggingar är med också ;)
xx

saknar detta

28 Juni, KL. 13:09
Blommor 39 kommentarer
Åh saknar detta väder!! +23, inte ett moln på himmeln och strålande sol!
 
Ikväll ska jag och mina girls på bio, 22 jump street, ÄNTLIGEN!! Som jag har väntat och alla säger att denna är bättre än 1:an och alla älskar den så ser verkligen fram emot detta!!
Skrev igår ju att de inte hade regnat igår och de kanske vänder nu, nejnejnej, har typ regnat hela natten och nu är de moln och ska regna senare idag. Just nu vill jag bara flytta till typ Italien och dö lite där i värmen. Svensk sommar är inget att hylla asså blää.
Hoppas ni har en toppen helg, xx

butterfly fly away

27 Juni, KL. 18:48
Blommor 37 kommentarer
3 bilder från igår när jag fotade lite makro, första gången på länge som jag fotar fjärilar, i mormor trädgård är det ju massor för hon har så många blommor, de är så himla vackra asså! Använder close-up filter som sagt när jag fotar makro, vill gärna köpa ett makroobjektiv, ska göra det men högst upp på listan står en ny kamera nu.. ;)
 
Idag har de inte regnat! Ett under, men ja, det har de inte gjort! Har varit hyffsat varmt också, vinden är lite kall bara. Igår snöade/haglade det i Mörrum, så hela golfbanan som ligger där var helt vit, helt sjukt?! Hur de kan snöa i juni :):):) Men hoppas verkligen det vänder, iaf till min födelsedag 13 juli. 16 årrrrr, längtar asså! 
 
Skrittade ut med min prins idag, jobbig ritt igår. Han hade nog lite träningsvärk haha, men vi tog, som vanligt, hindret i slutet på rundan (ligger typ precis vid vårt stall). Hoppade verkligen jättefint och avvaktade och sen hoppade och inga studsningar/dra-ner-huvudet-damp-och-in-i-grenara efter hindret haha, bara för han inte orkade ;) Annars brukar han rusa till hindret och hoppa värsta kajnsakdjn och sen dra ner huvudet in i grenarna och studsa efter, sööööteeee, han älskar det hindret och vet alltid att vi ska ta det och efter det är vi hemma i stallet haha ;)
 
Serier står på schemat nuuu, xx

Solnedgång vid Tallen

26 Juni, KL. 22:41
Natur 29 kommentarer
3 solnedgångsbilder från när jag var med tjejkompisarna och grillade vid Tallen, så himla fint!
 
Idag har jag varit hos mormor&morfar och bakat med kusinerna! Vi bakade kanel&vaniljbullar, mormors frallor och sen vaniljbullar med vanligfyllning, så gott! Vi hann bara med jäsdegarna så nästa gång blir det kakor, och även nutellabullar ;)) Fotade också lite makro där, på pioner och några andra blommor, även fjärilar, blev nöjd med resultatet tror jag (har inte kollat igenom bilderna än hehe), så de kommer upp!
Sen har ja varit ute på 1h30-45min ritt idag med Kalle, egentligen skulle vi bara ta en mellanrunda, men det blev långritt sen, sköönt!
 
Ska kolla på Once upon a time nuuu, så mycket kärlek till den serien asså <3 xx

en gosig stjärna

25 Juni, KL. 21:07
Djur 31 kommentarer
Åh gosan haha! Detta är då Stjärna, standard är att hon lägger sig i en jord-/grushög och börja rulla sig och söker all uppmärksamhet man kan få haha! ;) Hon brukar vara lagom ren när hon kommer in osv :):):) 
 
Sitter just nu och lyssnar på fantastiska Ed, hans nya album, de är så äcklig bra asså, dör haha! Hur man kan vara så talangfull, kunna så mycket, rap, akustiskt, pop osvosv.
 
Idag har de regnat (ovanligt..) och ska göra det typ 3 år framåt :):):) Testade en ny sak med Kalle idag, eller ja ny och ny, vi ska göra såhär nu iaf. När vi ska rida ut själva så ska jag alltid gå i början med honom, typ hela vägen tills vi kanske kommer till galoppervägarna, sen galopperar vi där, vänder (eller rider runt eller hur vi gör) och rider hem. För har ju då märkt att bara rida och rida ut hjälper inte precis hans seperationsångerst hehe.
Han var iaf duktig idag, vi kan ha lite problem med ibland att gå ut själva, att han stannar och så, han gjorde så några ggr men han gnäggade inte en enda gång och han gick lugnt och så hela tiden och när vi gick förbi flera vägar hem så brydde han sig inte.
Hoppade upp när vi svängde in på en väg som leder runt där vi gick, sen när vi kom från den vägen kan man rida hem eller bort och då red jag bort och galopperade den vägen sen vände och red raka vägen hem. Han tyckte inte det var så kul att vända bort så han gnäggade en gång men sen accepterade han det och vi galopperade där. Känns bra iaf, får se vad detta leder oss till och hoppas att han litar på mig när de gäller rida ut själv, och att han inte känner sig ensam utan han har mig liksom, fast de är svårt när jag sitter på :)
 
Jajaaa, nog med snack! Hoppas ni har haft en bra dag ❤ xx

purple in sunlight

24 Juni, KL. 23:10
Blommor 33 kommentarer
Några bilder jag tog bakom stallet för några veckor sen.
 
Begav mig ut idag med Kalle, tänkte att vi skulle ut och gå lite löst/i halsring sen skulle jag hoppa upp i halsring. Hade honom i halsring först och de gick bra, släppte honom sen och han följde med mig men sen stannade och började äta, omöjlig att bryta då haha. Han är ju rätt så omotiverad i vissa fall och här är det ju verkligen vilja som spelar roll, han ska vilja följa efter mig och vi ska respektera varandra när vi går ut. Hur han ska vilja följa med mig har jag ingen aning för mat är verkligen det bästa han vet i hela världen och haha ja ni fattar ;) Han går ju i en gräshage nu så han kan väl offra sig denna halvtimmen vi är ute och går, men nej, tydligen inte haha. Har ju haft promenader löst du han har varit helt crazy och varit så arbetsvillig och så, så jag vet att vi kan ;)
Iaf så hörde jag åska oxå så satte på honom halsringen så gick vi i den ist, då går de mycket bättre, självklart så försöker han äta varenda blad och grässtrå men han följer iaf med typ haha. Hoppade sen upp och red i halsringen, väldigt längesen vi red ut löst men det kändes bra och han lyssnade toppen, han försöker äta här också men inte lika mycket hehe. Men vi får lägga "gå löst" åt sidan ett tag och försöka fundera ut hur vi ska komma överens när vi är ute och går.. får gå ut i halsringen ist :)
 
Nu ska jag kolla på film med lillebror! xx

breakfast foodporn

24 Juni, KL. 17:24
Mat 42 kommentarer
Mmm.. kan säga att jag inte åt upp alla bär haha! Blev lite mycket :'D Allt för fotandes skull ;) Dagens frukost (om man kallar måltid vid 12.30 frukost haha). Havrepannkakor är det iaf! Topas med hallon&blåbär och sirap (som inte är på bilden hehe), brukar också ha kokos men den var slut :( Smoothie med hallon&blåbär.
 
Asså jag pallar inte med vädret! Ena sekunden är det strålande solsken sen bara börjar de regna, sen sol, sen regna, nu är de sol igen. VARFÖR KAN VI INTE BARA FÅ SOMMARVÄDER MED 25+?? Eller iaf 20+.. svensk sommar som bäst <3<3<3
Vet inte vart jag ska rida idag, får se vad vi hittar på, rundan igår var ju rätt så jobbig så de är ju bra. Jaja, återgå till mina serier haha xx.

sunset by the sea

23 Juni, KL. 22:10
Natur 30 kommentarer
Har sååå himla många bilder på solnedgångar nu haha! Från när vi var vid Tallen och badade som också ska komma upp. Kan säga att de var magiskt och stå där vid havet och sen för varje minut se att den gick ner mer och mer och tillslut var det bara helt oranget på himlen, så himla vackert!
 
Har varit och kubbat vid Södra ringvägen idag med Kalle. Kan säga att han inte var lika dampig igår iaf, var inte rädd för sin skugga heeela tiden men de var en del gånger då han skulle "Omg-de-är-något-i-skogen-hoppar-åt-sidan-sen-studsa-lite" ;)))) Men han var superduktig!! Hade ofc barbacka och den sista backen (som är den officiella racebacken på denna rundan) kubbade vi upp för och han var väldigt taggad innan så fick hålla in honom lite sen bara släppa och han bara "OMGGGGG!!" typ och jag kände alla hans muskler i hans kropp typ flög och alla håll och kanter lol haha. Typ när vi släpper allt och springer med armarna i luften och flyger från sida till sida, så kändes det att han gjorde.. hahahah jag sitter och förklarar här, det jag är sämst på, förklara.. iaf! Känslan är obeskrivlig :'D
 
Nuuuuu är de serier som väntar, som vanligt haha! xx

Grammahagen

23 Juni, KL. 14:04
Natur 36 kommentarer
Såå fint! Som ni kanske ser så har jag en annorlunda redigering här, eller ja, vet inte om ni ser det hehe. Men det är typ en mer matt/ljus redigering, har använt lite andra justeringar på denna, som jag egentligen inte brukar använda. Blev nöjd med den ändå, vad tycker ni? Älskar tredje bilden iaf, tycker den passar bra med den!
Kommer flera bilder på en fantastisk solnedgång sen!
 
Effektiv morgon, eller inte. Det effektivaste var då att jag duschade, att duscha på morgonen är verkligen så skönt haha, man vaknar till liksom och känner sig så himla fräsch sen ;) Får väl se vad dagen har att erbjuda.. nu ska jag iaf se det nya Beauty and the beast, so much loooveee! xx

me at the beach

22 Juni, KL. 20:53
It's me 38 kommentarer
Min lillebror har fotat dessa bilder! Han är bara 11 år, kanske har en fotograf inom sig? ;) Han börjar iaf tänka som en fotograf "Jag håller colan i andra handen så den inte syns på bilden!" "Fota när jag plaskar i vattnet såhär, de blir coolt" "Nu ligger din lugg fel" osvosv haha!
Någon favorit av bilderna ovanför? Vet inte om jag ska byta profilbild på facebook till någon av dessa ovanför haha..
 
Var ute på dampet himself idag, aka Kalle. Asså ni skulle sätt haha! Han hade så himla mycket energi och kajsdkajssdk, typ rädd för sin egna skugga haha! Men ändå så begav jag mig ut i repgrimma och barbacka, it's our style lix :):):) Vid ett tillfälle så hoppade han rakt upp i luften och halkade då samtidigt med bakbenen typ så jag hamnade på sniskan vid halsen haha. Vid ett annat tillfälle så kom vi ut ur skogen och de kom en gåendes och satte sig på huk för att knyta skon, ja då plötsligt blir det ett monster som sitter på huk framför oss och Kalle kollar snabbt på människan och försöker sen göra snabb skänkelvikning från den tills han märker att de fortfarande är en människa.. och hans galopp haha ja idag var det ardennergalopp kan jag säga. Fast han är så pigg och galen så tar jag ju inte det lugnt precis, då köttar vi ännu mer ;) Nej men iaf smackade jag och han for iväg i någon ardennergalopp som seriöst hördes över hela skogen och kollade samtidigt på något i skogen på höger sida och hade du huvudet uppe vid mitt huvdet, stel much ahahahahaha. Och bromsen fungerar alltid, helt sanslöst ;) Men han var så söt så! Så roligt att han var glad för han fick komma ut lite ;)
 
Diskuterade lite planer btw på midsommar oxå.. hoppas verkligen det blir så som vi diskuterade! Kommer inte säga något förrän det är bestämt så ni får vänta lite hihi, kan ni gissa vad de är för planer? ;) Har en plan till också som jag ska försöka fixa nu, får se hur de går och vad jag hittar.. xx

midsommarafton i bilder

22 Juni, KL. 14:33
livet i bilder 32 kommentarer
Som ni kanske ser så har jag en annan redigering på dessa bilder, eller ja, alla har ju typ olika men detta är en välidgt gammal som jag använda på förra året midsommarbilder, har inte använt den på jättelänge så tog den till dessa bilderna nu.
 
Ovanför ser ni lite bilder från i fredags! Hade det jättemysigt och som sagt är ju miljön helt fantastisk där!! Om jag bara skulle haft modeller så skulle jag aaabsolut fotat där överallt haha!
Kommer upp flera bilder från promenaden vid havet och allt annat runtomkring där sen! Även bilder på mig vid havet :)
 
Gick upp vid 13.00 idag haha. Hade ju dygnat så hade varit uppe i hela 38h hehe. De var pappas fel alltihopa :):):) Så behövde verkligen sova, gick ju inte och la mig tidigt heller, nej de går inte ;) Igår var jag hos Nina också med mina fränds och kollade på film, kollade på Non-stop, jättebra var den! Själva Liam Neeson var ju med i den så då visste man ju att den skulle vara bra ;) Hade allmän damp och så bara för jag var så trött haha typ, nej men har alltid damp så jajajajaaa. Kom hem och åt och satt bara vid datorn och degade haha, svarade på kommentarer och snapchatade med fina Tea!
Ska upp och rida sen, uuuttt. Sen blire väl tv-serier, what else? ;) xx

outfit of midsommar

21 Juni, KL. 15:47
Kalle. 40 kommentarer
Bilder tagna på 4 olika platser haha ;) Men ovanför ser ni då min midsommaroutfit! De var den klänningen som jag köpte samtidigt som min skolavslutningsklänning, föll för denna med så var tvungen ;) Perfekt till lite finare tillfällen nu på sommaren! Och ja jag har röda naglar på bilderna, har ju gelénaglar och fixade de till skolavslutningen då jag hade vitt och rött.
Bilderna ovanför är fotade av min duktiga lillebror, kommer flera från när vi fotade lite på stranden också. Även på själva midsommarfirandet, naturen och den fina solnedgången. Grammahagen är fantastiskt!
 
Hade en toppen midsommar, som vanligt! Massa damp och skratt, gosande med djuren, fotande, promenader vid havet m.m m.m. Dock så var natten inte lika trevlig för min pappa (aka snarkaren nr 1) snarkade så högt så jag kajsnkadsjn (och sen dog jag nästan för de var så varmt där inne, ingen luft haha) så har dygnat nu jaooo :):):) Fick uppehålla mig med serier haha. Ska bli så skönt att sova nere i mitt rum, i källaren, i min sköna säng, i mitt kallaaa rum haha.
 
Och vet ni vad?!?!?!?!?
Stort grattis finaste!! ily <3 Kommer firas med tårta, bus och mys <3 xx

hos mormor och morfar

20 Juni, KL. 13:37
Blommor 34 kommentarer
Liten bildbomb från mormor trädgård! När vi var där igår så gick jag runt och plockade jordgubbar och ååååhh vad gott de är! Nyplockade jordgubbar, smultron plockade jag också! Kommer slänga upp lite bilder på Stjärna sen också, som vanligt låg hon och rullade sig i grusen och jorden och sökte uppmärksamhet haha söte!
 
GLAD MIDSOMMAR FINISAR!! Nu måste jag verkligen göra mig iordning till festen haha. Sitter som vanligt här liksom ;) Nej men måste ju slänga in ett inlägg! Hoppas ni får en toppenbra midsommar, det ska jag ha iaf! xx

I Lisas trädgård

19 Juni, KL. 14:38
Blommor 37 kommentarer
Min kompis Lisa har en fantastisk trädgård asså. Bilderna ovanför är fotade där. Gick runt där och fotade efter skolavslutningen när alla var hos Lisa. Kröp på den blöta gräsmattan när alla andra satt och fikade haha!
Eftersom min familj har världens tråkigaste trädgård, eller det är inte ens en trädgård för det finns inga blommor, inga blommor?! Det är helt kjnfaskd att inte ha det haha. Men har redan planerat att mitt hus ska ha värsta trädgården, eller ja, den ska ju skötas och sånt oxå liksom haha ;) Men iaf några blommor, och körsbärsträd!! Och rosa rosor och syrener och sakdjnadks ja kan sitta här och rabbla upp massvis haha.
 
Ska snart upp till mormor och morfar för måste lämna batteriet till sommarhagen för de måste laddas. Annars händer det inte så mycket idag, har kollat på serier och ska fixa lite mer inlägg och så. Imon ska vi ju till finaste Grammahagen för att fira midsommar med mina kusiner! Detta är nog fjärde året med dem? Vet inte riktigt men de är alltid lika kul och miljön är faaaantastik! Det är ju vid havet liksom :'D Först skulle de bli dåligt väder och då började jag nästan gråta haha men nu står det att de ska vara strålande sol, hoppas verkligen det för de ska knäppas många foton! På min midsommar outfit också, ska ha en finfin klänning som ni får se på lördag. Sover över där så kommer uppdatera imon innan vi sticker dit.
Vad ska ni göra på midsommar? xx

vi plaskar i motljus

18 Juni, KL. 23:08
livet i bilder 32 kommentarer
Malou har fotat dessa fina bilder ovanför, med min kamera, jag har redigerat. Därför har jag bara skrivit min blog på bilderna! Lite bilder från igår när vi badade iaf. Är van vid min pool och badar typ aldrig i sjöar och sånt så trodde jag skulle dö ett tag för marken och fiskarna haha lol :):):) Men jag överlevde som ni ser ;)
 
Idag smsade min kusin på morgonen och frågade om jag skulle göra något och nej de skulle jag inte så hon kom hit och vi badade och solade lite, jag har faktiskt fått färg, omgggg, eller ja, jag är röd nu, blir brun sen haha. Lagade lite god mat gjorde vi också. Sen kollade vi på Insidious: Chapter 2, egentligen skulle vi inte kolla på den men det blev så ändå haha. Såg den på bio när den kom ju och den var lika läskig nu haha, nästan iaf ;) Sen åt vi lite till mat haha.
Åkte sen upp till Kalle för att rida ut med Linnea och Myran. De var jättehärligt och man kände verkligen att de var sommar! Sena sommarritter med bästa kompisar på väger som man aldrig har varit på, loooove. Vi var ute i 1h30min och red 10.51 km ;) Kalle var duktig, lite tradig på dit vägen i början då han inte ville lyssna på min skänkel i vissa fall, sen bara släpper de när vi kommer till vägar där han aldrig har varit haha, han älskar vägar som han inte har varit och utforskat ;) Annars var han väldigt duktig med galoppen och allt det!
 
Kolla på serier står på schemat nu! Härligt att sommarlovet har kommit igång nu och jag faktiskt gör mer saker än att sitta här och dega hela dagarna som jag gjorde för typ 2 dagar sen haha! xx

summer editing

17 Juni, KL. 23:13
Photoshop 25 kommentarer
Eftersom det uppskattas ;)
 
Heeeej!! Vet ni?!?! Jag har gjort något annat idag än att bara dega!! Skrev ju i förra inlägget att jag ville göra mer saker, inte bara sitta här hemma och dega liksom haha. Och precis när jag la upp inlägget ringde Malou och Lisa och sa att de hade fått en idé, att vi skulle cykla upp till Långasjön på någon grillplats och grilla och bada! Självklart sa jag ja och sa också att de var rätt så roligt för hade precis lagt in de inlägg där jag skrev att jag ville göra något haha! Men kom hem för en halvtimme sen typ och vi har haft det jättemysigt och tagit supermånga fina bilder! Har tagit jättemånga på solnedgången och Malou har tagit när vi badade i solnedgången, kommer komma upp bilder där ifrån! Var verkligen jättehärligt att göra något haha, och speciellt med sina fina vänner, de är bäst <3
 
Annars har jag ridit till berg-o-dalbanan med Kalle idag. Han skötte sig, var lite seg dit bara, som vanligt haha, gnäggade och så lite. Sen när vi galopperade där så studsade han från sida till sida för han var ju då "rädd" för saker och ting haha, men tycker bara sånt är roligt! Men han var superfin ändå, synd att han bara ska gnägga så mycket på vägen dit och gå väldigt sakta hehe, men men vi tränar på detta..
Var hos tandläkarn också, inga hål och allt såg bra ut, så de var ju bra! Ska kolla igenom bilderna från idag nu, godnatt xx.

från lagerhaus

17 Juni, KL. 13:27
shopping 20 kommentarer
Jag är inte den enda som älskar Lagerhaus va? ;) Var ju där när jag var och shoppade med pappa på Grand Samarkand, ville köpa aaaallt! Men de fick bli denna sakerna ovanför hehe, + ett presentpapper. Älskar blocket, så himla fint :') Kan äta glass med stil också haha, älskar såna småsaker! Även receptboken med cupcakes, så himla söt och suuuupergoda recept i, måste testa alla! Ville egentligen köpa en ram och en tavla där också, kommer inte ihåg vad det stod på den men det var någon tavla med en fin text och sen ville jag köpa en receptbok där, så jag kan skriva alla mina favoritrecept, så jag har de samlade! Men tyvärr fanns de ingen rosa, (som jag måste ha typ haha, eller blommig, eller något annan pastell).
 
Idag ska jag till tandläkarn. Typ de som händer, och Kalle såklart. Har redan tröttnat på att ligga och dega nästan haha. Vill hitta på något!! Men vad? Har ingen aning haha! Vädret är ju inte på topp heller.. men fick ett ryck igår och kollade på massa longboards, åh vad härligt det skulle varit med en sån! Tänk åka runt på den alla kvällar nu i sommar! Det som är problemet dock är att jag inte kan åka haha, men sökte upp lite och de sa att de tar inte alls lång tid att lära sig, de svåra är att lära sig bromsa i höga hastigeter, och det kan jag ju försöka undvika om jag inte vill ligga i diket.. ;) De är ju inte såå billiga precis men får se hur jag gör.
Någon av er som har longboard eller har åkt?? Berätta gärna mer isf!! xx

min hjälte

16 Juni, KL. 21:12
iPhone 31 kommentarer
Tagna med iPhone 5S, redigerade i Photoshop CC.
 
Några bilder från igår och idag hos Kalle. Igår var jag vid flygfältet med honom och kubbade. Han var superduktig, han har inte velat lyssna på mig riktigt vid ängar, asså inte velat gå eller svänga dit jag har velat men igår gick det toppen! Hade barbacka med mitt lila typ sidepull (som egentligen är ett träns med bett, men har satt ringar på nosgrimman så nu är det perfa bettlöst hehe). Ängen som man tar när man ska dit var inte klippt och det är en stig där så där red vi. Sen på hemvägen så galopperade jag där och ååååhh vad härligt det var! Gräset runt benen, så himla gott! Kalle fick ett dampryck där också för gräset typ "snattrade" mot hans och mina ben så han studsade från sida till sida och sen bara studsade så han stannade så jag flög fram på halsen, söte haha! Hoppade sen hindrerna i skogen och han tycker de är så himla kul och hoppar så fint! Hoppa barbacka är seriöst de roligaste som finns! Det enda som fattades igår var shortsen ;)
 
Idag skulle vi ut och rida men himlen öppnades sig precis när jag var klar med allt haha. Så kubbade in i ridhuset med en sån lastpall och red lite i halsring och sprang upp på den osv hehe. Han var duktig! Märker att han är lite jäst och så men han lyssnade på mig mycket bättre på svängarna (som vi har haft lite problem med på sistonde så har börjat om från början, skritt, trav sen galopp osv) och fattade galopp fint. Denna hästen har ju som sagt då väldigt mycket vilja och är väldigt envis, och kan vara omotiverad, och är lat så ja ni fattar ;)
 
BATB var fantastiskt idag, som vanligt. Bäääääästa <3<3<3<3 Ska kolla på OUAT sen och kanske lite AHS sen, om jag vågar det, här nere i källaren, alldeles själv, när de är mörkt.. haha! xx
(BATB = Beauty and the beast, OUAT = Once upon a time, AHS = American horror story haha)

Mitt namn är Ida och jag brinner för foto och hästar. Jag verkligen älskar frukostar, Apple, tv-serier, nutella och att vara kreativ. Sist men inte minst, så älskar jag mest av allt, min ponny Kalle.
Läs mer om mig här!

Kontakt: [email protected]

KALLE
Min ögonsten, han jag älskar mest på denna jord och aldrig kommer lämna. Vi har slängt bettet, tränset och sadeln åt sidan för längesen. I vårt förhållande finns ingen ledare, vi står på samma plats jämte varandra och tar våra beslut tillsammans. Han är inte bara min häst, utan min allra bästa vän.
Läs mer om Kalle här!