Noelle vid havet

31 Juli, KL. 12:11
Människor 37 kommentarer
Sista bilderna från Skummeslövstrand. Noelle är så himla söt!!

Precis kommit fram i Göteborg och sitter nu på hotellet. Vi ska till Liseberg nu direkt och sen imon blir de shopping hela dagen. På söndag blir de troligtvis Ullared på hemvägen, gooos.
Nu måste jag sticka, hörs kanske ikväll xx

B&W/Stjärna

30 Juli, KL. 22:10
Djur 25 kommentarer
Denna katt är då den svåraste att ta kort på haha. Planen från början va att ta en närbild på ögat, ja sista bilden skulle väl varit helt ok om hon hade haft ögat öppet haha. Och andra bilden var ju tanken att skärpan skulle hamna på hennes ansikte, men som hon rullar runt och gnider sig mot marken så är de omöjligt att få in skärpan rätt, den blev rätt så mysig ändå tycker jag hehe. 3:e bilden kunde blivit riktigt bra om hela örat kom med och även om skärpan var på ögonen, den är liiiite för mycket "framåt". Men jaja, får försöka träna på hennes modelling, posa kan hon, men inte vara still haha ;) Tur hon är söt iallafall!!
 
Nu har jag mycket att göra haha, ändå sitter jag här vid bloggen och har precis svarat på alla kommentarer och fixar inlägg :') Ska gå och duscha och fixa mig nu sen måste jag packa och bestämma vilka kläder jag ska ha med mig, tro mig, de svåraste besluten jag gör i hela mitt liv typ hehe. Ska köra tidigt imon men kommer väl säkert inte somna förrän typ två eller något hehe.
 
Som sagt så kommer jag ej svara på kommentarer eller något nu när jag är i Göteborg. Har några inlägg som jag har fixat som åker upp. Troligtvis bloggning från mobilen också, får använda min lillebrors då jag fortfarande inte har någon <3333 Varför ska jag tappa bort min mobil på festivaler hela tiden?!?!? :) Nästa festival ska jag sätta fast den på mig på något sätt haha.
Hoppas ni får en toppen helg nu xx

That's how you know you fucked up

30 Juli, KL. 15:04
Blommor 13 kommentarer
 
Sitter just nu hos mormor och morfar och kollar på Orphan Black, så spännande nu! Har varit ute och fotat den fina trädgården och katterna även plockat massa gott att äta, jordgubbar, sockerärtor, tomater osv, de är sååå mysigt! Ska nog gå och plocka blåbär snart.
 
Imon bär de ju av mot Göteborg. Så taggad på shopping och Liseberg. I finaste GBG oxå, kan inte bli bättre!
Skriver nog kanske senare ikväll, vet inte hur bloggningen blir när vi är iväg, men fixar mobil idag iallafall, skönt. xx

vintage dream

29 Juli, KL. 21:30
Natur 32 kommentarer
Vägen ner mot Skummeslövstrand, så vackert!
 
Precis hemkommen från stallet, eller ja för någon halvtimme sen. Har regnat hela eftermiddagen så blev att dra lite senare till stallet då jag skulle rida ut också. Tog skogen ut och går ju som sagt alltid ut på ditvägen när vi rider själva, och de var inte smart att ta skogen hehe. Vattenpöler exakt överallt och blött överallt och jag kom där med converse liksom haha. Var dyngsur när vi kom ut därifrån iaf. Sen red vi mot berg-o-dalbanan och det var inte heller smart då det var typ vattenpölar överallt där också, och Kalle vill helst inte rida i dem då han tycker de är kallt och man blir äcklig (så fin ni vet haha, annars älskar han att bada och sånt!), så han hoppade över alla och sprang vid sidorna (där de var grenar osv..) så ja. Vi var varken torra eller rena när vi kom tillbaka haha.
Han var pigg och duktig. Skulle dock äta då, det dagliga problemet <3 Längesen vi var ute själva nu och han gick på bra hela tiden utan att stanna eller gå långsamt. Gnäggade 2 ggr bara också, mötte en häst oxå och då skulle han självklart gnägga lite på den hehe.
 
Nu blir det nog Orphan Black resten av kvällen. Ska kolla ikapp det. Kollade äntligen ikapp GoT igår och herregud de två sista avsnitten! Händer så himla mycket och man sitter bara där sen och "Vad hände egentligen?!?!", längtar redan till säsong 6!! Hoppas ni får en bra kväll xx

summer roses

29 Juli, KL. 12:58
Blommor 32 kommentarer
Dessa bilderna är också tagna med mitt nya makroobjektiv. Älskar ljuset!

Åhhh att man vaknar ungefär nu är ju inte okej haha. Inte alls vänt på dygnet, inte alls ;) Måste ta och vända tillbaka det snart iallafall.. faktiskt inte långt till skolan börjar nu, inte alls taggad :(

Ska försöka fixa lite mer i mitt rum idag.. kanske försöka fota kläder till bloppisen också, kommer ta lång tid haha. Sen ikväll rida Kalle. Igår var vi ute på en hel runda i endast halsring, vi mötte flera hästar två ggr och han skötte sig jättebra. När vi red i skogen hade han ibland lite svårt att hålla sig ifrån gräset, men betydligt duktigare än var vi var i början haha. De går framåt och märker hur nöjd han är när vi är ute i halsring :')
Hoppas ni får en bra onsdag! xx

New from Odd Molly

28 Juli, KL. 17:30
It's me 33 kommentarer
De två nya plaggen från Odd Molly då! Älskar båda två. Koftan är såååå himla fin :') Kommer bli fler koftor inhandlade i framtiden hehe, givet ;) Vill gärna ha en marinblå också, tyvärr var den slut när vi jag fick dessa plagg. Men nästa gång vi ska till Märkesbutiken, dåååå ska det shoppas rejält haha ;)
 
Är troligtvis uppe och rider på dubben nu, så tidsinställt inlägg. Ikväll händer de inte någonting typ. Härligt för då hinner jag fixa massa saker. Ska och hämta mobilen av Ebba troligtvis, ska bli skönt och ha mobil igen haha! Har ju haft min lillebrors iPad nu när jag har varit utan, men den har jag ju ändå bara kunnat använda när jag varit här hemma.
Har städat mitt rum, fixat i garderoben (igeeeeen, känns som om de är det enda jag gör haha) och sånt. Ska försöka få upp min stora drömfångare någonstans i rummet.. får se om jag hittar någon bra plats. Måste också ha bloppis asså, herreguuuud så mycket kläder jag har. Har typ 7 fulla kassar med kläder som ska säljas hehe. Och säkert 3 av dem kassarna är kläder jag aldrig har använt, bra liksom. Sen har jag massvis med kläder som jag inte använder som hänger i rummet, har ju öppen garderob och varför jag inte säljer/tar väck de kläderna är för att de hänger i rummet så fint.. haha asså ah, good job me.
Hoppas ni kommer ha en toppen kväll xx

du är de vackraste jag vet

27 Juli, KL. 23:41
Djur 21 kommentarer
Bara kolla på min älskade bae <3
 
Idag var han så underbar. De har ju regnat i stort sätt hela dagen, så vi fick åka upp i regnet och sen bege oss in i ridhuset då vi behövde göra något för han hade vilat i 2 dagar. Vi hade först sprungit runt lite på stallplanen och i paddocken löst, de är en utmaning ibland att hålla fullt fokus på mig istället för på maten brevid ;) Men när han tappade fokus behövde jag bara knäppa lite med fingrarna så kom de tillbaka.
Gick in i ridhuset och där red någon och mamma skulle lina Zaki så fick ha Kalle kopplad i början. Vi sprang runt och härjade lite och tränade på olika trix, buga börja han sätta rejält nu! Nästa steg är att han ska stanna i positionen bara hehe, jobbigt men vi kämpar! Han tycker iallafall inte alls att de är varken läskigt/komplicerat att gå ner i buga nu, och de är riktigt skönt, han tycker de är superkul för att han fattar!
Kopplade sen loss honom så vi arbetade löst. Hade redan galopperat lite jämnsides kopplad och tänkte att vi försöker okopplad, han kan ha lite svårt för de ibland, vill gärna ha han jämte mig oxå, så vi sätter en korrekt fattning sen galoppera jämnsides en bit. Och han satte flera galoppfattningar, vid min sida!! Helt lugnt och fint, han var så duktig :') Målet här är ju att vi ska klara att han galopperar runt mig samtidigt som jag går/springer lite lugnt vid hans sida.
 
Avslutade sen med att bara sätta mig ner (dog av allt springande, bra kondis hehe..) och han kom direkt och bjöd på massa fina trix och satt sen under honom då han ville att jag skulle klia honom under huvudet och vid bogen, han la huvudet på mig och de var så underbart :')
Fast jag satt där under honom, mitt framför hans ben, så kunde jag inte känna mig säkrare, fast det var en "farlig" position så var de absolut inte det för mig. Jag är som tryggast vid hans sida, om de så är jämte, under eller på hans rygg <3

Åhh vad skönt att ha kommit igång med bloggningen, igen! Hhaha, har verkligen blivit många småpauser på sistone, och de ber jag om ursäkt för! Var verkligen inte tänkt så.. men är redo nu igen och har maaassor av bilder och inlägg att publicera, så underbart! Och om de är någon speciellt ni vill se, bara säg till! Så fixar jag de :*
Ska redigera lite mer bilder nu, sen blir de nog någon serie, kollar äntligen ifatt alla och har inte mycket kvar nu! xx

Mitt nya objektiv

27 Juli, KL. 14:50
Blommor 27 kommentarer
 
Lite snabba bilder tagna med mitt nya objektiv.. nämligen ett Sigma 70mm f2.8 EX DG Macro! Äntligen har jag ett makroobjektiv i samligen! Detta objektivet har även min skola, så testade det där och blev helt kär. Och jag som fotar så mycket natur, framförallt blommor, så var de ju ett självklart val att jag behövde inskaffa detta hehe. Har inte hunnit fota så mycket med det, mycket pågrund av vädret, gillar inte att vara ute när det inte är sol hehe.. men de fick jag vara när jag tog dessa testbilderna ovanför. Väldigt nöjd med första!
 
Har nu också uppdaterat min kamerautrustning här på bloggen, kände att de var på tiden då jag har två nya objektiv sen jag senaste uppdaterade den hehe ;) 

Skummeslövsstrand

26 Juli, KL. 21:32
Natur 18 kommentarer
Lite bilder från igår på fina stranden i Skummeslöv. Hann precis ta bilder innan solen försvann bakom molnen och regnet och åskan kom. Skulle blivit faaaantastiskt fin solnedgång där om inte de dumma vädret skulle förstöra, perfekt läge.
 
Igår var jag på släktträff på pappas sida. Det var hela 10 år sen senaste släktträffen, kommer inte ihåg så mycket från den, men lite! Vi var i Skummeslöv. Samlades först och hälsade på alla, vi är en riktigt stor släkt på pappas sida, om alla skulle kommit skulle vi varit hela 87 stycken hehe. Iallafall så åkte vi på en busstur genom Skottorp och allt som ligger där för det är där pappas farmor och farfar är uppväxt. Vi fick reda på massa saker och stannade även och fick kolla på olika hus osv. När vi kom tillbaka sen åt vi suuupergod mat och sen åkte vi iväg till dem som höll i denna släktträff och de bodde nästan precis vid denna strand, fantastisk utsikt hade dem! Såklart fick killarna för sig att de skulle bada i havet, som ni ser här på bilderna ovanför hehe ;)
Sov sen i några stugor där för vi var ju långt hemifrån. Men de var jättemysigt och så roligt att träffa alla från släkten, har ex antal nästkusiner haha, kusiner med för den delen. Vi fick kolla på ett stort släktträd som de hade satt ihop och de var väldigt roligt. När vi skulle åka hem så övertalade jag äääntligen pappa att vi skulle inom Båstad för Märkesbutiken hehehe <3 Så fick två finfina saker av pappa, en Odd Molly kofta och en långarmad tröja därifrån, såååå fint, kommer visa de på bloggen, tack bästa pap 
 
Ska nu ta tag i mina kommentarer yaaaaaz äntligen haha. Har även rensat datorn lite och håller nu på med hårddiskar och allt, har inte mycket minne kvar så tar och fixar de nu. Är ledig hela denna veckan och sen i helgen bär det av mot bästa Göteborg!!! Där ska vi gå på Liseberg och shoppa massor, även inom Ullared troligtvis på hemvägen, kan de bli bättre?! Absolut inte, längtar!
Hoppas ni har de bra där ute i de fantastiska sommarväder, eller inte haha :') xx
 
Juste! Update ang mobilen, den har tyvärr inte kommit tbx, sååå ja. Kan inte byta förrän i september heller, men ska få nytt simkort denna veckan som kommer nu och även låna mobil av fina Ebba, så får ha den sålänge tills jag får en ny sen. Alla mina stackars bilder därifrån är nu borta haha </333 har en del på datorn och sånt, men inte alla. Himla tråkigt, men får ju skylla mig själv när jag tappar bort den 2 ggr på 2 månader hehe... :-)))) Och har nog inte tackat för alla grattiskommentarer, tackar nu, bara typ 2 veckor efter haha, TUSEN TACK FINASTE LÄSARE ♡

Kaos

20 Juli, KL. 13:38
Blommor 19 kommentarer
Jaaa egentligen skulle jag lägga upp maaaassa bilder från Östersjöfestivalen här, men de kan jag inte för jag har tappat bort min mobil igen!! Åh ja good job me <3333333
 
Förlåt för att jag inte har bloggat på en hel vecka. Jag fyllde år och sen direkt var de Östersjöfestivalen och då har jag inte ens bott hemma för har bott i en lägenhet i stan, Hildes mormor och morfars lägenhet, dock är de inte hemma nu och då lånar Hilde den, hur underbart?!? Så bodde där ons-lör, skulle egentligen till sön med meeeen mådde ej så bra då sååå fick åka hem hehehehehe. Tappade även bort min mobil då i stan, tappade bort den i början av juni med ju, eller ja när de var Sweden Rock, asså hur dum i huvudet får man va?!?!?!? Iaf så hoppas jag den kommer tillbaka, som den gjorde efter SRF <33333
Vi har röjt under 4 hela dagar och man är helt död nu haha. Men Östersjö var verkligen faaantastiskt, fast lördagen blev lite för mycket heheheh.. de var kaos minst sagt.
Ska försöka komma igång nu igen, hoppas ni har det bra!! xx

17 ÅR

13 Juli, KL. 12:53
It's me 60 kommentarer
Sååååklart har jag inte ens haft tanken på att ta några födelsedagsbilder med ballonger och allt, glömde det iår igen! Haha nej men nästa år, då måste jag, 18 bast då juuuu!
 
Idag är de ingen vanlig dag, för de är min födelsedag azzzzz! 17 år på denna jord. Snart vuxen ju haha nej, aldrig. Hade släktkalas igår och de var riktigt härligt. Hade inte önskat mig något typ, bara pengar, för då kan man ju köpa de man vill ha liksom haha ;) Och har redan beställt en sak som jag velat ha länge.. ett nytt objektiv!! Suktat efter det väldigt länge och nu äntligen kunde jag beställa det och även ha pengar kvar efter haha. Vilket objektiv får ni se sen, troligtvis kommer de på ons/tors. Funderar även på att klicka hem en locktång, den Remington Curl Revolution, verkar riktigt bra och enkelt att locka håret för den snurrar ju håret åt en.. men ska vänta lite för denna veckan är de Östersjö, sen vänta på lönen för ska troligtvis till Emporia med friendos och shoppa efter det! Kommer bli pank så snabbt haha <3
Puss på er!

before/after summerphotos

11 Juli, KL. 23:15
Före/efter 41 kommentarer
Lite före/efter på de senaste tagna bilderna.
 
Jobbat 8-16.30. De var väääldigt jobbigt att gå upp asså haha :') Hyfsat mycket folk på brunchen, men de flöt på bra tycker jag. Hände några pinsamma saker men ja haha..
Kom hem och tog de lite lugnt sen åkte vi upp till stallet och red ut en runda på dubben. Hoppade av när vi var i skogen för att plocka blåbär, så gott :'D Sen gick vi lite löst där i skogen, åt lite, plockade lite, sprang lite osv haha. Nu pratar jag lite skit med Hilde och ska snart sätta på serier. Imon har jag släktkalas för fyller ju år på måndag!! xx

10 july

10 Juli, KL. 22:40
Blommor 17 kommentarer
Förlåt för mycket blombilder nu hehe.

Ville bara uppdatera lite nuuu. Sitter med Hilde och kollar på Big Hero 6, sååå underbart!!! Vi var innan och handlade massa gott, jordgubbar, hallon, blåbär och smält choklad till de, mums!
Imon ska jag jobba 8-16, skulle egentligen ha lite ledigt nu ju, men är ju timanställd så fick hoppa in imon. Helt okej.

Var ute med Kalle idag vid flygfältet, de var underbart!! Han var duktig, väldigt pigg när de var race som väntade haha, taggad till tusen ;)
Hörs imon kväll, hoppas ni har de toppen!! xx

Chilldag

09 Juli, KL. 21:03
Blommor 37 kommentarer
Åhh om de bara kunde varit såhär fint väder igen. Bara massa regn nu, svensk sommar jaa haha.
 
Idag har jag verkligen inte gjort någonting haha. Vaknade vid 12, låg i sängen till 1 nästan. Gick sen upp och spelade lite SSO och åt frukost haha. Sen har jag bara kollat på Finding Carter hela dagen. Kalle fick vila idag då det har småregnat hela dagen. Doppade mig i poolen nu ikväll, älskar att bada i uppvärmd pool när de regnar haha, doooock så var inte poolen så varm tyvärr, den orkade typ inte hålla sig så varm för de var bara 12 grader ute hehe.  Ska nu fortsätta kolla på Finding Carter, så härligt med en sånhär dag när de är regnigt och allt. xx

De bästa med sommaren

08 Juli, KL. 23:46
Djur 41 kommentarer
Att bada med pollen, det är seriöst bland de bästa som finns. Hahah Kalle på bilderna oxå, har en del där han ser så rolig ut, eftersom han måste flema för att få så mycket luft som möjligt när han simmar osv, dör så söt :') Bilderna tog Isak i lördags på oss när vi var och badade, såååå underbart <3
 
Magic Mike XXL var såååå bra! Underbar!! Och de sista 20 minuterna, omg dog hahahah... :')) Innan bion åt jag och Ebba mat på Brasseriet, sååå gott! Sen åt vi frozen yoghurt, så härligt att catcha upp, var verkligen längesen!
Sprang runt med Kalle i ridhuset idag, dammade lite lol. Gjort typ ingenting bara sprang runt och fjantade oss haha. Sen hårdtränade vi med bugningen och han verkade äntligen fatta idag typ sååå nu ska vi träna varje dag så vi verkligen kan sätta det! Han har alltid haft svårt med att buga, han fattar inte riktigt.. säkert bara för han är så kort och den tjocka magen är ivägen :') Haha nejdå, vi ska klara det! Han var väldigt duktig idag förutom att han inte ville galoppera vid sidan, sprang och sprang, fick en galopp i ena varvet, men de tog ett varv eller något haha, jaja, idag ville han inte bara. Men han var väldigt duktig på allt annat!
 
Ska kolla ifatt på Finding Carter nu. Kollade ifatt iZombie häromdagen, ooootroligt bra har de blivit, kolla på det! Finding Carter är med superbra! Godnatt finisar xx

Stressigt

08 Juli, KL. 00:41
Natur 33 kommentarer
 
Alltså herregud. Kom hem för ungefär en timme sen. Det var sååå mycket på jobbet idag, blev helt chockad typ hahaha. Alltså mer än alla fredagar och lördagar tillsammans typ lol. På en tisdag? Men tror de var mycket för alla firade att de hade fått semester eller något haha. Sen var de ju rätt så bra väder, men inte jättebra. Hade intalat mig själv att de skulle bli ett lugnt pass nu innan jag nu tar ledigt i några veckor. Men nej haha. Jättemycket att göra men sååå skönt att vara hemma nu och ha duschat och allt, luktar ju inte gott efter man har stått i disken precis hehe ;)
 
Men nu har jag bara ett pass på 3 veckor och de är ju riktigt härligt! Östersjöfestivalen är ju nästa vecka, John De Sohn kommer hit, omg såå taggad! Och för att inte glömma, fyller år på måndag! 17 år jappppp. Måste skriva en önskelista haha, har inte gjort det än, älskar att skriva önskelistor :') Vet dock inte riktigt vad jag ska önska mig än haha..
 
Imon ska jag, Ebba och troligtvis Linneus på biooo. Magic Mike XXL, kommer bli aaaamazing :'D De är ju inte fula, synd att inte Matthew McConaughey är med bara, han är över 45 bast och såååå snygg omg.
Nej nu ska jag svara på lite kommentarer sen blir det att sova, xx

Fluffen

07 Juli, KL. 12:00
Djur 45 kommentarer
Hur söt då?!?!? Min kusins nya kaninunge, han heter Fluffen. Eller ja alla kallar honom olika, Fluffis, Fluff osv hörde jag haha. Men ja Fluffen är det nog ;) Han var så himla söt asså! Och de berättade att tydligen hade hans syskon blivit tagna av räv/katt, så han var lite skärrad efter det, stackarn! Men de går nog över mer och mer när han lär känna dem mer. Och bilderna när han är i buren är inte missfärgade (ser kanske lite grönfläckiga ut), de är gallret som jag har fått fota igenom hehe ;)
 
Ska inte göra så mycket nu. Vid 2 när mamma kommer hem så ska vi upp och rida för jag ska jobba ikväll. Sista jobbdagen på ett tag, sen är jag ledig!! Har typ ett pass på 3 veckor sen. Hääärligt! Annars händer väl inte så mycket haha. Hoppas ni har det bra xx

Roses are red

06 Juli, KL. 14:24
Blommor 32 kommentarer
Rosor är seriously en av de finaste blommorna ever :')

På jobbet just nu, har lunch. Slutar om 1h30min, så härligt! Ska åka buss hem med älskade Ebba, så längesen vi träffades omg, kommer bli underbart.
Skriver kanske ikväll xx 

happy

05 Juli, KL. 14:51
It's me 23 kommentarer
Två bilder Isak tog på mig när jag precis hade fotat honom. Måste ut och fota självporträtt, har en underbar idé som jag måååste fota hehe.
 
Igår gick jag upp 07.15. Omg det var de jobbigaste jag hade gjort på väldigt länge lol. Hade inte gått upp så tidigt sen skolan slutade haha. Skulle jobba 08.30 till 16.30. Var död när jag kom hem kan jag säga, herregud. Men det gick bra och det var typ inget att göra för de var inget folk alls typ, alla låg på stranden hehe. Roligt var det iaf! Jobbar bara mån och tis nu sen är jag ledig i 2 veckor! Sen typ ett jobbpass sen ledig i en vecka haha. Väldigt härligt iaf.
Igårkväll var jag och badade med Kalle igen, typ det enda vi gör nu när det är så varmt hehe. Hade fotograf med med, Isak haha. Har inte kollat på bilderna än med det blev säkert några bra så de kommer upp här på bloggen sen!
 
Idag ska jag på kalas hos min kusin. Han har fått en kaninunge, sååå kameran följer givetvis med så jag kan fota denna söte :'D Har aldrig fotat eller träffat en kaninunge så det ska bli roligt haha. Han är grå med hängande öron, såååå söt!
 
Nej nu ska jag nu ut och lägga mig i solsängen, hoppas ni har det bra i värmen!! :* 

new from forever21

03 Juli, KL. 15:19
outfits 25 kommentarer
De var då detta jag beställde från Forever21! Om ni vill veta pris/storlek m.m om något plagg, bara fråga! :)
 
Linneus tog några snabba bilder på mig igår när jag provade allt från F21. Är supernöjd med allt! Beställde även några saker som jag inte visste om jag skulle passa i, men de satt väldigt bra alltihopa ju! Bara den vita blusen på sista bilden som är lite liten tyvärr, tänkte inte på att de var det materialet så skulle tagit en M ist, men kan ha den, dock lite för tight, men det går! Har S i allt annat, förutom koftan, som jag egentligen kunde tagit S i märkte jag hehe. Sen M i klänningarna.
Några undrade om jag fick betala tull eller något, men de får man inte, 100%. För de har nu ett lager i England, så de skickas därifrån så de blir ingen tull. Leveransen var supersnabb och de var ändå från England och 9 plagg och 5 övriga saker. Så bra service och storlekarna stämde och kläderna är bra kvalité och inte missdömande på bilderna osvosv. Så tveka inte att beställa därifrån :* Fri frakt över 75 euro också.
 
Alltså igår kom jag och Linneus hem från stallet vid 22.30 haha. Vi var allmänt sega under hela dagen och stack dit sent och var ute och red på kvällen där, de var sååå underbart dock! Vi plöjde i skogar så Linneus och Zaki fick vända och rida annat håll för de typ inte kunde gå där, asså Kalle bara gick, de gick egentligen inte att gå där, det var huuuuur mycket grenar, träd, stenar osvosv men han bara "nej här går vi!!" sen plöjde han igenom hela skogen haha. Men hon vände med Zaki och bara jaaaa vi ringer sen då haha! Kalle brydde sig inte att Zaki bara plötsligt försvann. Kom sen äntligen ut på skogsvägen, alltså en redig väg haha. Så ringde Linneus och hon bara JAAA HAR MED HITTAT STIGEN!!!. Så jag skrek och allt och hon bara jaaa jag hör dig sen kom hon och Zaki i full fart hahaha. Asså vi äger på att hitta stigar och sånt japp ;)
 
Nej nu måste jag göra något. Lägga mig ute i solsängen med en tv-serie kanske haha ;) xx

Mitt namn är Ida och jag brinner för foto och hästar. Jag verkligen älskar frukostar, Apple, tv-serier, nutella och att vara kreativ. Sist men inte minst, så älskar jag mest av allt, min ponny Kalle.
Läs mer om mig här!

Kontakt: [email protected]

KALLE
Min ögonsten, han jag älskar mest på denna jord och aldrig kommer lämna. Vi har slängt bettet, tränset och sadeln åt sidan för längesen. I vårt förhållande finns ingen ledare, vi står på samma plats jämte varandra och tar våra beslut tillsammans. Han är inte bara min häst, utan min allra bästa vän.
Läs mer om Kalle här!