tv-golfen

26 Maj, KL. 23:09
livet i bilder 19 kommentarer
söt jag är på alla bilder osvosv väldigt glad typ
några bilder från igår då, mycket roligt var det som sagt! även kom manda oxå när vi var där, så då blev de ännu roligare haha!
 
Idag har vi i stallet varit i Tollarp i Stall Rya, okej haha, det lät fult men ja ni förstår. Vädret aksdjgbakfjansk sög för de regnade heeeeeeeeeeeeela tiden men vi red iaf 2 hästar var, så ungefär 12 hästar blev ridna, roligt var det, fast vi typ bara skrittade och travade ute för det var för blött för att göra annat haha. Sen kom vi hem så skrittade jag ut på Kalle med Cavva, Höttur, Zaki och Fia. Kalle var typ pigg och ville helst galoppera på vägen hem sen, vi galopperade ju igår på vägen så Kalle bara VI GÖR DE IIIGEEEEN!!! Men ja han är ju en sån dub :') Dör varje gång jag kollar på honom för han är så söt, allvarligt. Frågar även alltid hur han kan vara så söt och varför och afkjasdkajnsd får panik hahah ni måste se mig asså... mina kompisar borde filma mig i hemlighet elr ngt hahahah :'DDDDDDD
Nej nu ska jag gå och lägga mig, blir väl lite candy crush! Godnatt ♥

gammal outfit

25 Maj, KL. 20:52
Självporträtt 23 kommentarer
en outfit jag fotade för typ 3 veckor sen. äääääälskar byxorna och bor typ i dem heheh, eller bodde.

Idag har vi varit på golfbanan! De har ju varit TV-golfen och pappa är typ jknakjfnask jag vet inte vad han är där, anordnaren? Typ fixar allt och kläder och sponsrar (ja asså företaget.. delägare för didriksons) och sen typ fest på kvällen och hotell hehehe. Men iaf träffade då allihopa "kändisar", jätteroligt för alla är så snälla och roliga!! De är ett lag som är SVT och det andra är TV4. Tog bild med Roger Blomquist (kommentator för olika sporter, bl.a ridspooooooooort och har då träffat roffe å alla mohahah coolt) Peppe Eng och Paul Tilly (min största idol eeeeeeeeeeeeever asså ICA-reklamerna in my ♥). Bilderna kommer imorgon!

Kom sen hem efter att ha kollat på de och ätit lunch. Cyklade upp till stallet och Kalle var fantastisk för han var så söt han lix la sitt huvud i min famn och tryckte sitt huvud mot min kropp, asså jag dog ♥ Hade honom lös under hela tiden jag borstade, brukar alltid ha det, och denna gången tog han inte ett enda steg! Han bara stod där fast jag gick in i sadelkammaren m.m, åh min älsk ♥ Sen slängde jag på repgrimman och gick ut med honom i skogen, tog vägen ut och gick hela den med honom, för han gnäggar ju hela tiden, och idag var han på forever alone humör ändå, brukar inte vara på det när vi går hahah men men ja, hoppade upp sen på vägen hem, galopperade hela vägen yäää, på långa tyglar oxå och han sprang typ med huvudet mellan benen! haha nej men lite damp, sen vände jag galopperade, vände tbx galopperade, vände igen osvosv, bara för att träna på de och när vi vände från, Kalle bara neeeeeeeeeej sen gjorde han typ sicksack på vägen och gick i slowmotion haha! Men han gnäggade inte! ;) Sen raceade vi sista och hans galopp är ju den skönaste som finns, får panik. Kom tbx och red in i gräs hagen och tog ett varv hahah damp och sen så låg jag på hans bakdel och solade! Roligt vi hade ;) Har massa videos hihih, kanske lägger upp elr ngt, sen jättesöt bild hihi.
Amg för mycket text som vanligt arghhhh
 
Har oxå skapat en facebooksida!!! Gilla jääääääääääättegärna den HÄRRR!!!! Åh blir så glad isf!!! :')
Nu ska jag prata med Linn på skype, vi har såna planer! ;) hej svejs!

ny typ av redigering

23 Maj, KL. 21:47
Kalle. 23 kommentarer
provade en ny typ av redigering.. redigerar ju alltid ljustljustljustljust och lite ljust till hehe. Men dessa bilderna blev lite brusiga och aklfnaldsfkna ridhus </3, eller ja iallafall vårt, finns de som är jättefina och ljusa ju!
 
Idag har skolan varit lång, enda till 3.. har varit astrött och sånt :') Hahah! Sen kom jag hem och sen skulle jag på utvecklingsamtal, och det gick bra, de sa att jag var sååååå duktig hahah nej men typ. Kom hem och cyklade och fotade typ 300 olika blommor, träd m.m m.m, bilder kommer! Åt sen sen drog jag upp till Kalle och betade honom och lite mys, smörjde med alla 300 olika saker på honom (lindrig exem har han, typ, kul) men han har typ inte kliat något! Duktig pöjk. Förra året när jag fick honom så visste vi inte det, eller han hade typ inte haft det så vi hade ju inte täcken eller något så vi fick köpa massa olika och sen i slutet av sommaren så hittade vi typ det som hjälpte mot honom exem heheh, lite för sent då liksom ;) Så vi är well prepared detta året!
Sen nu har jag redigerat dessa bilder och lite sånt. Nu ska jag snart kolla på film! Nej jag vet inte vad jag ska hehe godnatt! ♥
 

 
btw!!!! Igår så blev jag och Linn här på högra sidan på blogg.se :'DDDDDDDDDD Såååååå kul!!!! Och att vi var där samtidigt också, hahahh! look here ↓ sååååå roligt!!! :'D tack så jättemycket blogg.se och allihopa! Massa fina kommentarer och besökare, nådde inte mitt besöksrekord, meeeeeeeen det gör verkligen inte, tack alla finisar! ♥ Och alla nya, ni är välkommna och hoppas ni stannar!!

if you can dream it, you can do it

21 Maj, KL. 17:24
Blommor 35 kommentarer
 
Idag har det inte hänt något speciellt. Bara skola som sög, typ 300 prov nästa vecka, okej, nej men typ 3-4 st............ och ajkfdkbakd det är jobbigt, tur det inte är alldeles för fint väder för när det är sånt här väder känner man mer att man kan plugga hahah ;)
Ska upp till min dub nu! Vet inte riktigt vad jag ska göra, tänkte ju rida ut men heheh, ja det regnar så vet inte, kanske halsring elr något? Vet inte, eller kanske bara mys och sånt. Måste lägga upp de bilderna från när jag red i halsring här om dagen! Min prins ♥ Filmade även och håller på med en ny video om honom, eller oss. Imon är det hoppträning men vet inte om jag kanske skippar den om det är hyfsat väder, asså om det inte regnar och inte är för blött så drar kanske jag, Linnea och Alice till björken (typ ett ställe med stockar och massa björkris som man kan hoppa över, lite terränghinder och sånt i skogen och på ett fält typ) istället och hoppar, betydligt roligare ;)

vita körsbärsblommor.

19 Maj, KL. 16:13
Blommor 28 kommentarer
underbart ljus!
 
ska snart upp till min älsk, tänkte att jag skulle träna på att löslongera och galopp jämsiden och lite sånt, se om han är på lekhumör! ;)

lyckan med dig är obeskrivlig

15 Maj, KL. 22:38
Kalle. 65 kommentarer
bilder som fina linnea har tagit på oss!
(jag sätter penslen på för att jag inte vill att några ska sno dem, hon har fotat med min kamera och jag har redigerat dem och allt, ibland säger jag var hon ska stå och sånt, men absolut, det är linnea som har fotat dessa bilderna! alla bilderna på mig och kalle (oftast, ibland tar jag de själv) tar mina kompisar m.m m.m på oss, men jag sätter penslen på för att jag inte vill att någon ska ta dem, även att jag har gjort en del med bilden och för att det är snyggare hehehe) <- rörig text..

dreamy

13 Maj, KL. 22:59
Kreativt 13 kommentarer
Var ute och fotade för några dagar sen, eller ja 1,5-2 veckor är det nog sen jag fotade, tiden går snabbt asså haha!

Ledsen för att jag inte uppdatera, men jag hinner verkligen inte! Livet är helt jkasdfakjs nu. Eller nej, egentligen inte ;) Men det är (är klar nu dock, äntligen..) en jääättestort tenta som ska in på onsdag. Har skrivit typ 16 sidor så den har varit mycket jobbig. Sen har vi liten paus i skolan, men sen har vi matteprov, biologiprov och SO-prov, inga hemtentor, och det är jag glad för. Jag orkar verkligen inte med en till hahah.
 
Vad har hänt annars? Jo jag har konfimerat mig, om ni går in HÄÄR kan ni ser massa söta (höhöhö, såklart på mina fränds då) bilder. Det har varit rätt så roligt ändå, så lite ledsen över att det är över, men vi ska till Köpenhamn och Tivoli snart, så det blir nog kul! Fast jag inte åker snurrkaruseler eller berg-o-dalbanor med loper och snurrsaker, sååååå hahaha. Men älskar vattenkaruseler, fritt fall atmosfear och alla dem (in my ♥ forever) och BALDER dock är detta på Liseberg då som är för övrigt bäst heheh. Men det kommer bli kul!
 
Med Kalle så flyter allt på och han är en riktig dub. Kommer fler bilder från fotograferingen som vi hade för någon vecka sen, bilden från inlägget här under är där ifrån. Igår så red jag på Emmies hack, ska testa det nu på Kalle, och så snabbt jag kan köpa ett. Han fattar inte riktigt det än, men det går framåt! Gillar egentligen inte bett så, men ja, orkar inte förklara! Och på Kalle så behövs det verkligen inte haha, rider ut i repgrimma och allt och racear. Ja juste! Idag var vi ute och klättrade, hade repgrimman, blev även lite racea i slutet mot stallet så han var väldigt pigg. Första galoppen gick bra. Sen andra så gick det också bra, dock så ville han helst inte stanna hahah söte :'D Tyckte det var sååå kul! Men inga problem, han drar inte eller något, utan han bara meh nej D: Men söte göte! Håller på för fullt att lära honom massa roliga nya tricks med och det känns som om vi kommer varandra närmare för varje sekund, har känt detta väldigt länge nu, känns snart som om vi står på varandra.. ;) amg natthumor ehhehe :'D:'D:'D:'D:'D
 
Nej nu måste jag sluta babbla (som jag alltid gör för mycket..). Godnatt sötisar! ♥

06 Maj, KL. 15:43
Kalle. 29 kommentarer
my purpose in life

gråis

01 Maj, KL. 21:18
Djur 16 kommentarer
Här om dagen när jag var ute och gick så kom en katt, så söt så jag dog typ, döpte den till gråis heheh, fantasifull.

Nu ska jag göra lite läxa, vi har en hemtenta som ska vara klar den 10 maj, man ska förklara hur man bygger ett hus från grunden, på det bästa miljö sättet eller vad man säger, och det ska vara billigt, sen ska man skriva om allt annat, typ vilka grunder det finns m.m, döööör så jobbigt.
 
Idag så hoppade jag lite med Kalle, tänkte egentligen hoppa typ kombination på två hinder, sen något till hinder rakt, sen kanske något hinder snett igenom, ingen bana eller något sånt utan skulle träna på att få igång galoppen (därav långa galoppsträckor på långsidorna) och träna på höjden. Det blev inte så heheh. Utan Hanna skulle också hoppa, så de hade satt upp en bana så hon hoppade Selma sen skulle hon också hoppa Zaki (mammas) och sen hoppade jag. Det var en stuts uppsatt, eller 2 hinder stuts sen ett galoppsprång hinder. Sen var det en åtta som var uppsatt typ, ja ni förstår hur jag menar när man hoppar en åtta ;) Så hoppade det, det gick väl sådär, han var inte riktigt framme, för det hade blivit sååååå tung där ute i paddocken nu när alla hade ridit där, så Kalle bara amg. Men hoppade väl det två ggr sen satte vi ett i mitten och tränade då på få fram honom och bra galopp och bra väg och fart mot hindret m.m. Det gick bra, han kom fram riktigt sen och hoppade bra också, blev några fulingar, men men hahah ;) Gjorde också överdriven-amerikansk-hoppsits. Mycket svårare än det ser ut asså!!! Sträcker hela ryggen typ hahah x) Duschade Kalle efter och det tyckte han var mycket skönt haha och han blev såååååå len, typ värsta akjfaksjnffkas :'D Betade honom oxå sen i 10 min, det tyckte han var gooooooott.

Mitt namn är Ida och jag brinner för foto och hästar. Jag verkligen älskar frukostar, Apple, tv-serier, nutella och att vara kreativ. Sist men inte minst, så älskar jag mest av allt, min ponny Kalle.
Läs mer om mig här!

Kontakt: [email protected]

KALLE
Min ögonsten, han jag älskar mest på denna jord och aldrig kommer lämna. Vi har slängt bettet, tränset och sadeln åt sidan för längesen. I vårt förhållande finns ingen ledare, vi står på samma plats jämte varandra och tar våra beslut tillsammans. Han är inte bara min häst, utan min allra bästa vän.
Läs mer om Kalle här!