blommig natur

28 April, KL. 22:26
Blommor 30 kommentarer
sista bilden blev jag riktigt nöjd med faktiskt.
Nu i helgen har jag haft mycket och göra och det har ju varit GHS så har suttit bänkad vid SVTplay hela tiden heheh.
 
*hästrelaterat dååååå*
I torsdags så red jag ut och galopperade lite i repgrimma, galopperade berg-o-dalbanan, älskar den ♥ Synd att den inte är längre än vad den är ;) Tog även första doppet i sjön med Kalle, bara benen ofc, och jag satt på hahah. Han tyckte det var jättekul och plaskade och doppade ner huvudet som vanligt ;) I fredags så träffade jag Malou och Lisa och så red vi långritt. Roligt! Kalle var dock väldigt ledsen på hemvägen då vi fick lämna de, typ gnäggade 20 ggr hahah. I lördags så gick Kalle i skrittmaskinen för andra gången, och första gången för Zaki (mammas). Zaki sprang igenom oxå en gång, smartaaaaaas. Men Kalle bara cool lugnt och världens bästa läromästare :') Idag så var vi ute på långritt, jag och mamma. Vi red till långasjön och galopperade hela södra ringvägen. Brukar ju rida ut med mina kompisar, och då racear vi alltid men med mamma och Zaki går det inte för då får Zaki damp (han är iiiiiiiinte snabb så om jag racear iväg så blir han typ sur och börjar studsa och bocka bara för att han inte hänger med hahah) så tränade då på samlad galopp istället. Kalle var jätteduktig men så snabbt jag släppte så sa Kalle "JAAAAA RACEA!!!!!!" Hahah, sötnos ♥ Han fick racea sista backen sen, mamma fick galoppera iväg och då visste Kalle vad han skulle göra, så släppte honom och han for iväg, nog snabbaste galoppen vi har haft där, fyfan! Han är inte lite snabb haha.
 
Annars har jag inte så mycket att berätta. Hehe. Det är liksom bara hästar typ :') Imon är det skola och jag dör.
På onsdag studiedag, yäy. Dock på tisdag så är det orientering blääää D:
godnatt! ♥
 

ONE YEAR WITH MY LOVE.

24 April, KL. 22:56
Kalle. 13 kommentarer
för större bild klicka HÄR.
 
Sammanfattning av första året med Kalle.
Jag fick hem denna underbara ponnyn den 24 april 2012. Jag var seriöst det lyckligaste tjejen på jorden, och är fortfarande. Den här ponnyn är helt amazing och har verkligen ett hjärta av guld. Han vill alltid väl och försöker alltid göra sitt bästa.
Han har förändrat mitt liv totalt och har gjort mig till en mycket bättre människa, han har verkligen lärt mig vad kärlek är.

Så nu tänkte jag skriva lite här vad vi har gått igenom och vilka mål vi har uppnått m.m.

- Han har lärt sig trixen - hov (vinka, skrapa och allt sånt haha), le, puss, säga nej "skaka på huvudet", spansk skritt, yoga, buga (buga går ibland bättre och ibland lite sämre, tränar fortfarande på detta!). Detta är väl inte direkt trix med skriver det ändå heheh, backa när man tar i svansen och på alla möjliga sätt (t.ex när jag skakar repet, säger backa, typ vikar fingret mot honom m.m), komma på kommando, stanna, bakdelsvändning. Han kan stå på stubbar och olika pallar. Gå över presenning och ställa sig på läktaren.
- Jag kan rida han i både halsring och repgrimma. Repgrimma ut i skogen också, har inte testat med halsring än.
- Vi hoppar 90-95 cm. Han har löshoppat 1.05-1.10m.
- Vi har gått igenom friendly game och lite av varje av de andra lekarna.
- Han är t.ex inte rädd för brunnslock (A och såna brunnar heheh) längre, inte rädd för sockerbitar m.m.
- Han har blivit smalare och fått mycket mer kondition och muskler så nu orkar han gå i form, även så tycker han saker och ting är mycket roligare nu och mycket mer motiverad och mer personlig och social. Jag har även blivit bättre på att rida hahahah, assåååååå, och sitter inte som en säck potatis längre, thank you god, har typ lärt mig allt på honom.
- Vi har varit och badat och det var inga problem för Kalle, fast det var första gången i sjön typ, han älskar det! Även klipptes han för första gången och han reagerade inte någonstans på hela kroppen.
- Har vunnit några galopprace ;) hahaha
- Han kan gå löst i skogen efter mig, testade detta dock för första gången igår, och då gick det jättebra och han lyssnade bra, såååååå ja haha.
- Han kan galoppera jämsides med mig ute i skogen och springa och busa med mig i ridhuset och paddocken, och detta kanske inte alls är mycket för er, men för Kalle och mig är det verkligen skitmycket, från den ponnyn han var från början till den han är nu, det är stooooooooooooooor skillnad.
 
jag. älskar. honom. mer. än. allt.

my diamond 💎

23 April, KL. 21:12
Kalle. 23 kommentarer
gammal men bra låt som stämmer.

min ponny är bara bäst och jag vet verkligen inte vad jag skulle göra utan honom. Han är bäst.
Igår så red jag ett jättefint pass på honom ute i paddocken, pigg och hade verkligen tryck i sina steg. Sen efter så tänkte vi att vi skulle äntligen prova att släppa alla i skrittmaskinen. Först så provade vi med Sune och Snutte samtidigt för de är så beroende av varandra hahah x) Nej men de trivs bäst då, och det gick jättebra! Sen tog vi ut Kalle, Hugo och Colan. Kalle var först, gick några varv med honom i den sen så släppte jag honom. Han fattade direkt att man skulle gå framåt och sen när han kom vid oss så stannade han hahah, söte, men sen förstod han att han behövde gå då också för annars så kom stavarna, eller gallret eller vad man vill kalla det heheh. Släppte in Hugo sen och det gick också bra, sen tog vi ut Hugo och släppte in Colan och det gick också bra, förutom att Colan då gick igenom gallret en gång hahah x'D
 
Idag så var det först skola, slutade egentligen 3 men det blev tjugo i 2 istället för vår sista lektion var inställd.. så Ida och jag stack hem till mig och gjorde chokladmuffins smet och åt hhahah, kings. Vi åt också nudlar sen kollade vi lite på American Virgin som vi har sätt ungefär 300 ggr. Konfan började 3, men vi kom dit vid kvart i 4 hahah, vi fick "punka" på cykeln ;) Men det gjorde inget, det är drop-in mellan de 3-4 liksom, typ (a)
Detta var näst sista gången på konfan sen är det konfirmation! äntligen!
 
När jag kom hem vid 5 hade jag inget speciellt att göra och ville ändå upp till min prins (mamma brukar fixa allt varannan tisdag åt Kalle för kommer annars hem vid 6, så hinner inte). Men nu kom jag hem tidigare och det är ju fortfarande ljust nu så cyklade upp dit. Gick en promenad med Kalle och han var så duktig och så pigg! Gick upp på stubbar och gjorde hov på de, värsta högsta hoven haha. Sen sprang vi och han galopperade vid min sida 3 ggr! Och han tyckte det var sååååå kul och slängde med huvudet haha, sista biten så släppte jag även honom så han gick löst, det gick jättebra och han följde mig hela vägen utan att stanna och äta grenar och skit haha, förutom sista biten när vi var vid stallet då det fanns lite gräs där hahah ;) Första gången jag släppte honom såhär mitt ute i skogen, men jag litar på honom, han stannade när jag stannade och sprang när jag sprang m.m, duttiiiiiii ♥
 
Asså jag har problem för att jag skriver så mycket, men det händer myyyyycket, och ni som är intresserade av hästar kan ju läsa detta hahah ;)
puss och godnatt! ♥

stjärnor

21 April, KL. 22:27
Djur 22 kommentarer
åh finaste stjärnan ♥

Idag har vi löshoppat i stallet! Och min fina kille flög över 1.05-1.10 utan problem, asså fan vad han kan! stjärnan ♥ Jag menar han är ju rätt så liten ändå, eller rätt så hög (1.48-1.50 ungefär) men rätt så korta ben och typ såhäääääär kort och kompakt hahah, men asså, han hoppar som en gud :') Och han tycker det är såååå kul! Så mycket energi som han hade denna löshoppningen har han aldrig haft innan haha!
Sen var han så fin när vi gick ut i hagen, jag gick runt i hagen lite och han följde mig vart jag än gick, sen så sa jag hejdå vid maten sen började jag gå, och ja då så gick han efter mig, fast maten var där, och jag hade sagt hejdå, sen bara stod han där vi grinden och väntade, assååååå söte! :')
Lasttränade honom sen och det gick jättebra! Han gick in direkt, sen är det backningen ut som han kan ha lite problem med (backar jättesnabbt ut och tar upp huvudet, nästan slänger sig, eller ja lite grann ehhe) så övade mycket på det och sen var inte det några problem det heller!
Efter det så satt vi och betade hästarna och Kalle ville bokstavligt talat helst sitta i mitt knä och sitta i alla andras knän och äta gräs preciiiiis där vi satt och ja, finaste. Sen tränade vi på lastpallen oxå, inga problem!
När jag skulle hämta honom ur hagen så tog jag honom utan utrustning, eller ja, halsring men höll knappt i den, min finaste gubbe.
Denna dagen har varit otroligt bra och det känns verkligen som om Kalle och jag kom varandra ett stort steg närmare, bara på en dag sådär, men han har varit så söt idag ♥ Satt även i hans box sen 20 minuter och han var typ i mitt knä och la sitt huvud på mitt huvud och ville helst pussa mig i ansiktet hela tiden hhaha! Min underbara ♥
 
Hahha okej, jag babblar på om Kalle hela tiden heheheeeeeeeee, men idag har jag varit i stallet hela dagen, så yes!!!
Imon är det skola igen och jag kommer dö, men vi börjar som tur väl halv nio för vi ska vara inne vid lokstallarna för någon ska hålla sexualkunskap där typ, denna veckan har vi ju haft sex och samlevnad som projekt för det har varit verkstadsvecka. Sen ska vi besöka ungdomsmottagningen, så slutar 13.00-13.30! Riktigt nice. Säger godnatt till mina underbara läsare ♥

blåa blommor i solen

20 April, KL. 19:40
Blommor 12 kommentarer
tagna för någon timme sen.

Har inte gjort något speciellt idag. Satte kl på typ 10.00-10.30, men vaknade vid 12.00 sen hahah kul. Kollade lite på TV, gjorde frukost sen hjälpte jag pappa med att öppna uteplatsen, eller ja ta väck all presenning på alla 300 möbler som vi har. Sen upp till stallet för att skritta ut min älsk, hade lite vattenkrig med mina dubs i stallet och allmän damp. Nu har vi gäster. Tillbringar väl resten av kvällen med att sitta här och skriva kommentarer, spela sims och kolla film haha, även social på snapchat och allt sånt. xoxo

dagens frukost

19 April, KL. 22:19
Mat 16 kommentarer
Gick upp en timme tidigare idag för att kolla på TVD, så kunde fixa lite äggröra, världens godaste!
TVD vad såååååååååå bra och dog vid stelena scenen jag bara akjfnkasbhwkfbafj ewjflsdaklgabsdkjghbdfa :'):'):'):'):'):'):'):'):'):'):'):'):'):'):'):'):'):')
 
Idag slutade vi 11 i skolan, såååå nice! Drog sen upp till stallet vid 2 för att rida ut med kingarna ha ha, som vi kallar oss då. Red på JSB och galopperade vid cykelbanan lite kontrollerat. Sen raceade vi på ängen mot grusvägen heheh, Kalle var så fin där och drog inte bak/mot sidan (han var först, och han är ju lite beroende av sina kompisar hehe, och vill gärna inte galoppera någon annanstans än dem) och hade jättefin galopp, jättelång och galopperade bara sååå snabbt utan att bocka och studsa ;) Sen galopperade vi upp för den lite längre grusuppförsbacken. In i skogen på den lilla stigen där det står ett hinder upp på däck, fick hoppa av och sätta upp det för någon hade rivit, sen så stannade han två ggr, det var lite läskigt med däck under! Han har aldrig hoppat det hehe, så han tänkte gå över det <-- smarteeeeeeeee verkligen, och då såklart drog han med sig pinnen bak så den bröts, det var liksom för högt att gå över hehe. Så fick hoppa av och sätta upp det igen och då hoppade han sen utan att kolla! Raceade sen sista biten och då var han sist och då jävlar skulle han studsa och bocka hahah, han ville ju komma före!!! Hahha min lilla dampis :') Men han var jättefin!
 
Har kollat på Let's dance oxå, snart får vi se vilken som åker ut, inte Maria eller Markoolio iaf, de bästa! Maria är en av mina största idoler seriöst hahah, pappas med :')

vintage flowers

18 April, KL. 21:50
Blommor 16 kommentarer
lite annan redigering på dessa bilder från sommras.

Idag har vi varit i Wanås med klassen, för att kolla på deras konst och deras gård. Det var helt okej. Det var jättesöta kalvar där på gården, jag dog nästan asså :'D Vi fick också gå ovanför där mjökkossorna är, asså se på dem och på den stora maskinen som de går i när de mjölkas.
 
I stallet så skulle jag och Emmie skritta ut med det blåste jääääääättemycket så vi testade lite join-up i ridhuset istället som jag har tänkt på länge att jag skulle testa med Kalle. Det gick rätt så bra ändå. Kalle är ju inte det motiverade ponnyn precis, och han gör ju inget i onödan haha, och han fattar inte galopp, varken i longering eller i ridhuset om jag står på marken och säger att han ska springa haha, bara om jag springer och vi leker och han är pigg. Så han körde iaf det i trav, när vi skulle vända så var det lite segt ibland, och han gick inte fram till mig helt och "joinade" hahah eller vad man ska säga. Men han kom fram något meter ifrån mig iaf och sen såg han ju jätteintresserad ut, eller not ;) Men sen kom han och så var det då "the follow up" och det gick bra! Han är lite seg med att följa med ibland ha ha.. Tränade med presenning också, inga problem, han älskar det. Sen gick vi upp på läktarn (eller ja, typ 3 stycken hmm, hur ska man förklara det, asså jag har Kalle i privat stall, så det är ingen sån stor läktare, utan typ något annat med 3 upphöjningar haha! nej asså det går inte förklara *.*) så stod han där med frambenen heheh. Tränade på lite tricks och sånt, idag ville han inte buga, hade inte morötter, då går det inte ;)
 
Nu ska jag duscha sen svara på kommentarer. Godnatt! ♥

åh vad jag älskar dig

17 April, KL. 14:58
Kalle. 30 kommentarer
min finaste ♥
yes, han har skav (inga sår eller något! bara inte lika mycket päls där), och det är inte av sporrar (använder absolut inte) eller något sånt, utan av de skorna jag har på mig på bilden, har kommit fram till det nu att det är dem. Även för att han är jääääättekänslig i sin päls, han har exem och sånt på sommaren, dock lindrig och nu vet vi det så vi är förberedda, vi visste inte det i sommras så fick köpa täcke och 300 olika oljor och skit heheh. Han klipptes första gången i hela sitt liv i vintras, så kan också vara därför. Så om ni tror att jag sitter och bankar som en liten unge på honom, nej hehe ;)
 
hoppträning sen, TAGGAD TILL TUSEN! ska hoppa en LC bana hahah och där ute i paddocken i det underbara vädret, kommer bli niiiiiiiiice.

lillebror.

16 April, KL. 18:59
Människor 6 kommentarer
min lillebror för någon vecka sen. dör av de första bilderna, sååååå fuuuuulaaaaa.
 
igår red jag och alice ut på långritt, hon skulle endast skritta och trava för de tävlade i söndags, heheh, ja det blev ju inte så ;) Mycket raceing och tävling och lite hopp haha. Sen var vi kvar i stallet till nio för att göra massa onödiga saker :') Så hann inte blogga igår.
Idag var jag ute och skrittade på min prins, han gnäggade ungefär 132985239 ggr :):):):):) Men på hemvägen gnäggade han inte, hahah, oj vad konstigt, det gör han aldrig ;) Men vände sen tillbaka för att ta en galopp, red i repgrimma barbacka, roligast och galoppera då juueeee. Då gnäggade han inte yä! Sen dog jag för hade joggingbyxor så alla hår stack mig hahha. Imon är det hoppträning! I paddocken oxå c:
Ska snart äta, kaaaanske uppdaterar jag mer ikväll om jag hinner, kommer säkert inte hinna :):):)

when I say jump you say how high.

14 April, KL. 20:50
Kalle. 16 kommentarer
 
från torsdags när vi hoppade några språng, hoppade bara ett räcke och en oxer. Kan äntligen hoppa där ute nu, så orkade inte bära ut fler hinder hehe. Men det slutade på 80-85 cm iaf och han hoppade jättefint! Tog tag i hindret och hoppade med ryggen, hihi, han kan faktiskt. Sen var det väldigt tungt där ute nu, det behöver harvas, men han var så duktig ändå!
Igår så körde jag oxå ett trimpass, barbacka. Jätteduktig var han! Red i ridhuset denna gången, var längesen. Tränade jättemycket i hans svåra varv att fatta galopp direkt m.m, han var sååå duktig! Och blev väldigt svettig efter hehe, min älskling ♥
Idag så red jag lite i paddocken bara i repgrimma barbacka, skulle se om det hade släppt lite i hans svåra varv. Så jag fattade galopp i det och direkt så fattade han rätt, två ggr! Annars kan han ha lite svårt för han går utåtställd och är inte lika stark i det varvet, men han var jätteduktig, barbacka med repgrimma med, så fin. Sen skulle jag och Linnea ta en liten runda ut bara och galoppera och då red vi mot skogen och då stannade Kalle och glodde, och jag bara whut? Han brukar ju inte reagera på något så tänkte kanske att det var en rådjur eller något, han brukar stanna då men sen inte bry sig, men nej det var en stor älg som kom fram! Men som tur väl så hade inte vi kommit ut riktig i skogen ännu och den for ut i bostadsområdet typ, och Kalle bara omgggggg, haha, nej men han har aldrig sätt en älg med mig iaf :'''') Så vi red tillbaka och red vägen ut och galopperade vägen hahah, kiiiing, och Kalle skötte sig jättebra och var så fin!
 
Haha, hade mycket och berätta nu när jag inte har bloggat ;) Var ju på konfa läger också fredag-lördag. Och det var faktiskt riktigt kul denna gången, alla var glada och sånt hehe. Det var också några skåningar där, som vi inte kom så bra överens med haha... ni som var på lägret vet.. :')

solen genom träden.

11 April, KL. 21:59
Natur 18 kommentarer
från när vi var hos mormor! så fint ljus ♥
 
Idag har var det lång skoldag, enda till 3, det var väldigt segt, iofs fick vi sluta lite tidigare typ 20 i hehe.
Sen åkte jag och Malou hem här och bytte upp för sen upp till stallet och hoppa lite! Kalle var jätteduktig och hoppade med spänst, och med ryggen som han är jätteduktig med, och ibland frambenen, asså jag dör haha, så söt :'D Men han var riktig duktig, min älskling ♥
Vi åkte sen hem och skulle göra lite på värmesaken som vi ska göra på tekniken/fysiken, vi ska rita en ritning, eller ta någon från nätet sen skriva hur isolering ska vara m.m m.m, sen tänkte jag att det kanske är lite kul och göra en 3D-ritning, asså i sims då ;) Så vi gjorde det, och såklart när jag precis fixade med att jag skulle ta screenshot så stängdes datacmed av (överhettad I think..) SÅ JAG FICK DAMP. Men ja, asså laptopar är ju inte precis världens bästa speldator, när man har alla sims och ungefär 3000 nerladdade saker :'D Och allt annat haha..
Ska typ snart fixa mig och gå och lägga mig, ska försöka lägga mig lite tidigare idag, kommer inte funka..
godnatt ♥

blommigt

10 April, KL. 20:29
Blommor 29 kommentarer
från påskhelgen.
 
idag har vi varit på badet med skolan för att livrädda, fick A! Då skulle man livrädda dockan på det djupaste, 3.40m och sen simma tillbaka med den och då hålla den rätt och över vattnet så den inte drunknade ;) Klarade det yäy. Annars har det inte hänt något i skolan.
Nina och jag åkte sen upp till min dub. Hon skulle få rida lite, hon har ju hållit hopplektioner för mig 300 ggr säkert, så hon måste få lite betalt hahah ;) Men hon fick rida berg-o-dalbanan med honom! Kalle tyckte det var såååå kul och ville bara galoppera mera hela tiden och stutsade haha, söte ♥ Imon blir det ett liten genomkörare tror jag, eller kanske hoppa? Nu är ju som sagt paddocken harvad och allt, så behöver inte rida i ridhuset, det är så tråkigt där, så kanske det blir årets första hoppning ute i paddocken! :)
Nu ska jag svara på lite kommentarer, måste även börja fixa med den videon från stallet hehe, och fixa jäääääääättemånga bilder [ungefär 200st tror jag, och jag är faktiskt seriös..] ligger lite efter med alla bilder från lektioner, p&j, tävlingar och andra fotograferingar haha.. :'D

söta Leo.

09 April, KL. 22:47
Människor 19 kommentarer

sötnosen vid påskhelgen förra veckan ♥ haha, om ni ser på första bilden och på andra så håller han sina händer ihop, och han frös jääääättemycket om dem, och han stod verkligen och skakade hahah, gud, jag dog :'D
 

idag har det varit konfa och den var tråkig he he he. På fredag-lördag så kommer det vara läger [-.-'] så missar sista balders D: Men ja..
Kalle fick vila idag och det har inte hänt något särskilt i skolan. Imon ska vi och bada D''': Hatar bada om det inte är i min pool, med hästen eller på Lalandia ;) Speciellt när man ska med klassen och halva skolan och allt, aaahhhhhhh. Vi ska iaf livrädda, bara det så hoppas det går bra, satsar ofc på A och då ska jag hämta dockan från det djupaste, 3.40m. Sen simma ryggsim med den till det grunda. Så nu ikväll har man fått fixa och raka sig överallt hahah, okej, komiskt, kul, verkligen. Nej är trött nu hahah. Måste sova :') Godnatt finaste! ♥

min ängel utan vingar.

08 April, KL. 22:21
Kalle. 28 kommentarer
åh mitt fina liv ♥
 
Han var helt fantastisk igår när jag red i repgrimma. Cool lugn, fast det är han ju alltid hahah. Gnäggade bara 2 ggr och det var i början när Cavva kom tillbaka, Kalle är ju lite fjantig med sånt, han vill inte vara ensam, älskar sina kompisar ;) Lyssnade jättebra och sånt! Mitt rep lossade också vid ett tillfälle så körde lite halsring haha, fast det är han ju med duktig med. Linnea fick rida honom sen efter också, får lägga upp bilder på det.
Idag red jag också i paddocken, Bosse hade harvat så det var bra. Lite tungt blev det i slutet och det tyckte Kalle var lite jobbigt heheh men han var jätteduktig och fin! Blev ett svettigt pass haha ;) Imon ska han få vila, då jag ska på konfa.
 
Idag var också första skoldagen efter påsklovet, seeeeegt. Men det gick bra och vi fick inga läxor hahah. Längtar till sommaren så jag dör nu!

action

07 April, KL. 22:08
Djur 17 kommentarer
sötnosar hahah ♥ Frasse är på de två nedersta bilderna, min prins ♥
 
Idag har jag och Linnea fotat i stallet. Jag fotade när hon red Hugo och hon fotade när jag red min dub. Han var sååå duktig! Jag red i repgrimma barbacka ute i paddocken nu när det äntligen har torkat upp där. Han var jätteduktig och söt hihi, ljuset var också perfekt. Det kommer upp bilder från detta så snabbt som möjligt. Har som sagt väldigt många inlägg och publicera nu, jättekul ju! Nu äntligen när det blir vår :)
Nu ska jag plugga sista matten, för imon börjar skolan, usch asså. Men ja, snart sommarlov.
Godnatt! ♥

american pancakes.

07 April, KL. 01:09
Mat 27 kommentarer
 
Sååååå gott! Det var fredagens frukost med alla finisar i stallet.
 
Nu sitter man och deppar för imon börjar skolan, usch! Vill verkligen inte haha, konstigt. Men snart är det sommarlov! "Bara" 69 dagar kvar eller om man räknar skoldagar, då är det endast 47 st! Wiiiiee, snart sommar ♥

vi, kingarna i stallet.

06 April, KL. 02:12
livet i bilder 19 kommentarer
alla + emmie ofc! ♥
 
har haft sjukt kul dessa dagar nu. Har varit med världens bästa dubs i stallet! Vi har sovt hemma hos mig ons-fre. Och vi har spelat kub, badat jacuzzi, ridit och dampat haha, hoppat barbacka då vi tränade på stuts och cavaletti i trav, så tränade mycket balans och haft hopptävling med oss själv som ni ser på sista bilden haha, video kommer! städat och fixat i stallet, idag har vi städat ridhuset, ätit värsta lyxfrukosten med amerikanska pannkakor, och jag gjorde ju satsen gånger 3 och ehheeh, det blev inte så bra så fick typ ha i jääääättemycket mjölk sen, skulle liksom ha 12 dl mjöl! hahah. Men de blev väldigt goda ändå! Sen har vi kollat på The Grudge 1 och 2, bäääääst sen efter det bara för att kolla på någon rolig film så kollade vi såklart på American Pie Reunion och Beta House. Vi har även ätit världens bästa B&J's ♥
 
detta ska göras om, så snabbt som möjligt! ;) Men nu måste jag gå och lägga mig, Linnea sover här inatt oxå haha, kiiiing.
okej, godnatt ♥

sötisen

03 April, KL. 21:57
Kalle. 16 kommentarer
min sötnos.
 
nu är jag med mina andra kingar, (många kingar) stallbuuuuuddies, vi ska nu kolla på bio och äta bästa ben&jerry's som vi har köpt ofc. puss! ♥

jag älskar er

03 April, KL. 00:35
livet i bilder 11 kommentarer
de finaste ♥
 
har massvis med bilder från dagen i stan med mina finaste vänner! Jätterolig dag och ska såklart göras om ♥ Men nästa gång tar jag inte dessa skor haha, jag vet att man får sååååå ont i fötterna, har gjort detta misstaget flera gånger om men ändå kan jag inte sluta ;) Haha, och i de sista bilderna här så sjönk jag ner i gräset haha, så ja fint.
Vi har ätit på Pastaco (<- världsbäst) och gått runt i affärerna och fikat och haft kul. Tack för dagen finaste!
 
Annars idag så stack jag upp till Kalle vid 10 ungefär och red ut mot berg-o-dalbanan. Mötte även skogsmaskiner på vägen dit och de körde runt inne i skogen och ut på vägen med sin kran och lyfte stockar och sånt. Som tur väl har jag en så dubbig ponny som inte är rädd för sånt. Så vi fick vänta tills han körde in (som tog ungefär 100 år..) sen så äntligen kunde vi går förbi. Kalle gick förbi helt cool lugn, dessutom var vi ju alldeles själv och Kalle hatar att rida ut själv (beroende av kompisar typ haha), men det gick bra! Det ända han gör är att gnägga typ, ibland bli rädd för saker o ting som inte är ett duuuuuugg läskiga, men det ända han gör då är att frysa, eller typ kollar på det.
 
Har inte hunnit svara på kommentarer idag (eller jag igår egentligen) eller har inte hunnit med något haha. Pratar med bästa dub (<- TRYCK) nu på skype, har typ pratat i snart 3h hahah ♥
godnatt sötnosar!

ljuset som får mig att längta till sommaren.

01 April, KL. 23:20
Natur 24 kommentarer
underbart ljus, underbar miljö och underbar dag ♥
 
Bilderna är tagna igår nedanför farmors hus. Hennes egna brygga. Att bada där på sommrarna är helt underbart! Fast att jag då föredrar min pool hehe, men här ser ingen en och det är så skönt där, helt fantastiskt!
 
Idag vaknade jag typ halv ett, oops! Haha, egentligen så var den ju halv tolv så inte så farligt jue ;) Har inte ställt om klockan än asså, mitt huvud är lite segt. Så jag bara jaha, hela dagen förstörd! Nej men asså när man gå upp så sent så känns det som om klockan är åtta typ på två sekunder haha.
 
Åkte upp till stallet vid två och red ut på ängen med Emmie och My, där kunde man knappt rida för att det fortfarande var snö, fryst och halt och blött på samma gång så ja. Red sen tillbaka och körde lite gymkhana med pönnisarna, det uppskattades mycket, väldigt mycket av Kalle och de andra ;) HAHAH asså säger jag bara. Både Emmie och Alice ramlade av (vi körde ofc barbacka, jag i repgrimma oxå haha) och jag var såhääääääääär nära på att göra det. När Sune fick damp och tvärstannade och stutsade så ramlade hon av och Kalle tvärstannade oxå och drog ner huvudet och stutsade och då kom jag typ på hans huvud/hals men då var han så snäll och drog upp huvud så jag ramlade inte av :'D Snäll ponny or what??? Men de tyckte det var såååå kul! Sen stekte vi i solen där ute utan täcke, och det var så skönt så jag dog sa Kalle, har några bilder från det, så får visa det ;)
Har även glömt att säga det, men i fredags så hoppade jag och Kalle lite och vi flög över 90 cm oxer två ggr, sååååå fina språng, speciellt det sista, bara flög asså, fina ponny ♥
 
Annars har jag varit hos mormor idag och ätit världens godaste mat, mormor och farmors mat liksom ♥
Men nu ska jag sluta babbla som jag alltid gör och redigera lite mera bilder, har massvis nu äntligen när det är så fint väder! Synd nog att det ska snö både torsdag och fredag typ, asså varför? :(
godnatt fina ♥

Mitt namn är Ida och jag brinner för foto och hästar. Jag verkligen älskar frukostar, Apple, tv-serier, nutella och att vara kreativ. Sist men inte minst, så älskar jag mest av allt, min ponny Kalle.
Läs mer om mig här!

Kontakt: [email protected]

KALLE
Min ögonsten, han jag älskar mest på denna jord och aldrig kommer lämna. Vi har slängt bettet, tränset och sadeln åt sidan för längesen. I vårt förhållande finns ingen ledare, vi står på samma plats jämte varandra och tar våra beslut tillsammans. Han är inte bara min häst, utan min allra bästa vän.
Läs mer om Kalle här!