"Remember only God can judge us, forget the haters cause somebody loves ya."

30 Juni, KL. 22:35
Blommor 26 kommentarer
 
Kvällen igår var vääääldigt lyckad, så roligt och om ni vill se vad vi höll på med kolla min vine, idanilsson! c:
 
Idag var jag och min lillebror och kollade på Dumma mig 2, sååååå otroligt bra!! Älskar dumma mig, såååå bäääst! :'D Började även gråta i den sista scenen när Agnes (en av Grus flickor) höll ett tal, asså åååååh. Och Gru tycker han är så snäll och han älskar verkligen sina flickor. Animerade filmer in my ♥ forever asså.
 
Nu ska jag äntligen spela sims, datorn klarar knappt det men det skiter jag i nu heheheh, mååååste spela, kommer bli mycket bättre sen när jag rensar denna och bara har sims på den, ska även blåsa den, kommer bli toppen! Fick sims idag, men tror kvantum har glömt att skicka ut meddelandet så det kom nog i tors-fre, fick vänta tills idag, kuuuul, men nu har jag det äntligen! Ofc LE oxå hahah.

chaba och hugi.

29 Juni, KL. 16:26
Djur 17 kommentarer
åh sista bilden, Hugis blick hihi sööööööte ♥
 
Har precis kommit hem från hästarna. Vilade idag då vi först var på konfirmation för min kusin sen ikväll ska mamma och pappa på fest, och eftersom Kalle och Zaki går tillsammans i deras sommarhage så kan jag ju inte bara ta Kalle och rida iväg, då får båda panik haha ;) Men eftersom det är FF ikväll, så kommer Malou och Lisa så vi har lite party med god mat och sånt, mys!
 
NI MED MACBOOK SE HIT.
Igår var jag och pappa inne och kollade på Macbook, blev faktiskt förvånad över att pappa ändå gick med på att vi ska kolla på Macbook hihi, så snällt ♥ Önskar mig verkligen det i födelsedagspresent, ska även försöka samla ihop så mycket pengar jag kan till den så jag kan betala lite hehe c: Har drömt om en macbook sen, ja jag vet hur länge men säkert 2-3 år! Har ju läst och hört från alla jag har frågat att Macbook är bäst och att de håller väldigt länge om man sköter den rätt och tar hand om den, och inte spelar massa spel, för det är ingen speldator. Och det är precis det jag kommer göra! Asså att ta hand om den och inte spela spel, för kommer ha kvar denna jag skriver på nu, rensa den och blåsa den och sen endast spela sims och kanske ladda ner tyngre saker på den, kommer bli perfa!
Men är det någon där ute som har Macbook? Syftar på Pro för det är isf det jag ska ha, men andra går oxå bra! Fungerar de? Har ni haft något strul med dem? Är de snabba och blir inte för varma? Hur länge har ni haft den? Skriv jättegärna!!
Det är ju även Apple, och ja hehe, är ju Applenörd, och märkesbög för den delen också haha ;)
 
juste ja! har även börjat kolla på en ny serie, twisted, så akdfbaskjn bra så man dör och avan, asså omg snyggisch dör hyperventilerar oh my baby asså goooosh. Ska börja kolla på två till oxå heheh, väldigt upptagen på sommaren, tror jag vet vilka jag ska börja kolla på, men får se...

fina grammahagen [part 1]

28 Juni, KL. 14:31
Natur 21 kommentarer
det är så otroligt fint där! älskar denna plats alltså ♥

sun -

27 Juni, KL. 15:25
Blommor 16 kommentarer
 
Sitter och redigerar bilder. Väntar även på att mitt sims ska komma, får paniiiiiiik, posten har kommit men inget där. Pappa borde få sms om att hämta ut de ist, för Isaks headset är för stort tror jag, det borde vara det så pappa måste få sms. Det släpps ju idag! Beställde det i lördags så det måååste ju komma idag :[

like a krigshäst

26 Juni, KL. 16:47
Kalle. 43 kommentarer
min bäbis ♥ läskig på första bilden huh? alien/krigare/cooling osvosv men mest söt hihi

Idag regnar det och regnar och regnar osvosv. Igår natt, eller hur man säger? Iaf då kollade jag och Ida på PLL live. Mycket bra var det! Kollade även på Bitchkram, mycket bra film och sen lite på Mean girls ;) Imorse kollade vi på senaste avsnittet av PLL igen hehe. Hade även världens konstigaste dröm inatt, haha ja.. o.O
 
Har precis ätit och ska snart upp till mina älsk och kolla till dem, ingen ridning idag, pissväder och orkar inte rida i ridhuset idag oxå, gjorde det igår, så tråkigt där hehe men dock var han väldigt fin. Körde ett barbacka pass, i traven höll han formen typ hela tiden utan att knäcka av, och han jobbade frivilligt, som jag vill att han ska göra, så jag inte tvingar ner honom. I galoppen var det lite jobbigare, speciellt i det svåra varvet, men det gick bra till slut!
 
Väntade på att det nya sims skulle komma idag, men såklart så är de seeeega, fast jag har förhansbokat och allt, menmen, det måste komma imon!

midsommar outfit.

25 Juni, KL. 18:51
Självporträtt 33 kommentarer
Såhär såg jag ut på midsommar! En enkel klänning med guldiga smycken och mina älsklingar till skor.
 
Inatt ska jag och Ida kolla på PLL live. Yääääääyyyy tagga satan :'D Några mer som ska kolla livestream?

midsommar 2013 i bilder!

24 Juni, KL. 15:53
livet i bilder 27 kommentarer
har massvis med bilder och här är en del av dem heheh. Kommer komma inlägg om min outfit, hundarna & katten, hur underbar miljö det är i grammahagen och bilder på mig & Isak i solnedgången, fast de blev helt ajdfakds för Isak fick inte till bra fokus haha :')
 
Hade såååå underbar midsommar. Badade i poolen, åt god mat, badade i havet [eller ja halvt haha], gosade med djuren, hälsade på lamor, körde frågesporter, gick runt i den fina miljön och skrattade som aldrig förr hahah! Sista bilden här oxå är så söt tycker jag, för Hugi (hunden) slickade/tvättade Wilda (katten), fick dock ingen bild på det ögonblicket men åååh så söt! Man ser verkligen på Hugis blick att hon vill skydda henne hihi, för Chaba [den andra hunden, han är unghund? Eller ja vet inte vad man säger på hundspråk haha!] försöker typ jaga henne och sånt, fast hon bryr sig inte, hur cool som helst och världens gosigaste typ, hon lägger sig alltid på ens hals när man ligger ner i soffan typ haha, har bilder på det från förra midsommarn när jag sov i soffan för de var 100 grader varmt där jag annars skulle sovit hehe.
 
Ska snart upp till stallet tror jag, blir en skrittrunda idag då det blev en långritt igår som de blev väldigt svettiga av! ;)

“It's better to be hated for who you are, than to be loved for someone you're not.”

23 Juni, KL. 19:56
Blommor 18 kommentarer
ljuset på tredje bilden
 
Idag har jag inte gjort mycket, kollat på macbook woopwoop haha. Nej drömmen om en macbook yäy. Behöver en ny dator pga denna ger snart upp hihi, stackars tobbe :[ Funderar [elller ja, bestämt mig hehe] på en macbook då, åh så fin. Men ja, pappa och jag ska nog kanske in och höra lite med de som säljer dem vad de har för dealar och sånt.

Annars har jag och mamma ridit till långasjön idag och galopperat södra ringvägen där, som är en lååång galopprunda, roligt jao, saknar dock mina kingar i stallet så det gör ont </3 Men vi ska ha ridläger i sommar och det kommer bli riktigt nice, måste verkligen dampa ut med dem innan jag sprängs hahah.

fototips - kreativitet

22 Juni, KL. 13:13
fototips 34 kommentarer
En sak som jag verkligen ääääääääääälskar att fota, typ de roligaste som finns, (förutom typ Kalle och bilder på mig o Kalle heheh) det är kreativa saker. Och då undrar ni säkert vad är kreativa saker? Typ pyssel och sånt? Nja, inte precis, enligt mig är kreativitet this ↓
 
 
men kreativitet kan även vara detta
 
Ja detta är kreativt enligt mig, men på massor av olika sätt. Och jag älskar att typ söka på we♥it typ creative eller på flickr eller så fotar ju cornelia [typ min förebild sen 2010-2011 ♥] och siri mycket sånt, eller egentligen så fotar man inte sånt, utan det blir så, åhh de är så svårt och förklara hur jag menar haha.
Så greppa taget om din kamera och fota kreativt, eller ha det i tanken ;) Då är de betydligt lättare att få/få tillbaka inspiration, tycker jag!
 
förlåt för rörig text haha och bilder hehe. Och glad midsommar i efterskott! Kunde inte blogga igår för var i grammahagen hos mina kusiner hela dagen, bilder kommer!

me and my best friend

20 Juni, KL. 14:41
Människor 21 kommentarer
 Dessa bilder tog jag och Ida för typ en månad sen, eller ja en månad och två dagar för att vara exakt ;)

Så sjukt härligt med sommarlov asså! Kommer ifatt med bloggen och allt haha, så skönt! Ser även helt ajsfkasjdna på dessa bilder här upp meeeeeeeen cf ::)):):))::)::)):):):):):):))::):):))

+++

19 Juni, KL. 16:14
Blommor 17 kommentarer
“The smile on your face lets me know that you need me, there's a truth in your heart that says you'll never leave me, and the touch of your hand says you'll catch me whenever I fall.” 
right now; redigerar bilder för fullt!

skolavslutning!!

16 Juni, KL. 18:12
Självporträtt 34 kommentarer
mina älsklingar till skor <3<3<33<<3<3<33<3<3<3<3<3<3 älskar de så mkt :'[
 
ja detta var då min skolavslutningsoutfit. Väldigt nöjd med din hihi. Skulle dock först haft en annan klänning, en som såg likadan ut fast inte virkad överdel elr vad man säger, utan typ stora diamanter och sånt. Men den fanns inte kvar längre D: Så fick beställa denna, men blev mycket nöjd ändå! Klänningen är från Nelly, skorna från Scorett och halsbandet och armbandet från BikBok!

hade de gott

14 Juni, KL. 20:33
livet i bilder 14 kommentarer
 bjuder på den sjätte asså, hade haft håret uppsatt hahah gud
 
dampet som malou och jag hade i torsdags, åh dubis ♥ laddade upp inför beach 2013 liksom, istället blev jag röd som en tomat [bräääääänd </3] ni vet, morotsolja på hudtyp 2 som typ ska ha minst solfaktor 20 hade nu solfaktor 4 ha ha ha ha...
innan vi stack hem till mig så red vi oxå tsm till tallen och badade med hästarna, myyyyyys! var barbacka med hacket och shorts <3333333333333 ramlade även av på hemvägen när vi galopperade hahah gud asså jag vet inte kalle fick för sig att tvärstanna och börja studsa så jag flög över halsen, dock så ställde jag mig på benen, så typ som om jag satt av, kiiiiiing. ska sluta babbla nu heeeeej ♥ SKOLAVSLUTNING IDAG KMR BILDER, SOMMARLOOOOOOOOV

“It's beauty that captures your attention; personality which captures your heart.”

12 Juni, KL. 21:17
Blommor 12 kommentarer
 
Dessa inlägg som jag nu har publicerat med bilder och nästan inte skrivit några är såna jag har förberett och sparat som utkast och sen tryck publicera på! Bara för att jag just nu har mycket och göra, {skolavslutning på fre!} m.m. Ska bli såååå skönt med sommarlov då man verkligen kan ta igen allt och fixa bilder m.m, taggar! Och era kommentarer, åh ni gör mig så glad, tacktacktacktacktacktacktack ♥♥♥

before and after editing.

10 Juni, KL. 22:58
Photoshop 22 kommentarer
Här är då lite före och efter bilder. En del behöver redigeras mer än andra och sånt, beror oxå på vad jag vill ha m.m. Säg till om ni undrar något om någon bild och om ni vill att jag ska visa något!

överfin

09 Juni, KL. 21:05
Kalle. 30 kommentarer
hihi bäbis ♥

“A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.”

08 Juni, KL. 15:35
Blommor 19 kommentarer
syrener de luktar verkligen fantastiskt!

köpen på konfirmationsresa.

07 Juni, KL. 15:05
shopping 24 kommentarer
Detta köpte jag i Lund när vi var där med konfan, vi var påvåg mot Köpenhamn men skulle stanna i Lund för att kolla på Domedagskyrkan. Jättenöjd med köpen! Och har börjat använda ricinoljan oxå, mitt hår måååååste vääääääxaaaaaaa.
 
Ska upp till gubben nu och skritta ut en runda i det fina vädret. Vi bjöd även på en avramling till igår hihi, två ggr på 4 dagar! Dock så var denna rolig, det var inte den andra.. får skriva mer om det någon gång kanske hehe. Sen ska vi iaf in till stan och äta på pastaco, gooooooodaste.

memories are too important - stefan salvatore ♥

04 Juni, KL. 23:06
livet i bilder 11 kommentarer
min lillebror + fokus = inte bra. min bästa dub, balouisen ily gmn
 
memories are too important är ett av världens finaste citat tycker jag, ofc för att stefan har sagt det dååååå :'''''''D nej men annars med, såååååååå fint!
testade en ny redigering till bilderna över, tyckte det blev coolt men vet inte.. jaja, bjuder iaf.
 
sååååå skönt nu i skolan att alla prov är över, precis allt! så nu kan man bara chilla och vänta på skolavslutningen :'D
 
igår hände en sak i stallet eller ja akjfnaskjfn ja, orkar inte berätta med allt är bra och jag fattar inte att jag har en sån underbar ponny som jag har ♥
idag red jag lite i paddocken, gick väl bra, i slutet iaf då han sänkte sig fint och arbetade med ryggen, utan att jag håller i honom, asså på långa tyglar. arbetar mycket med det nu (elr ja typ 1 gång per vecka när jag arbetar lite hårdare med honom haha, tycker inte om att rida markarbete typ i ridhuset eller i paddocken så mkt, vill ut och dampa och racea för fan :'D ha roooooligt kalle tkr iaf det hihi tror jag han får damp), att han ska bli lång och låg och vilja jobba elr ngt, gick fint! var lite okoncentrerad ibland meeeeeen han var så söt så! hahah vet inte vad han håller på med ibland dampis.
okej flummig text ska gå och lägga mig nu
god nattis! ♥ har btw klippt mig idag, ombre!!! får lägga upp bild om jag får någon bra.. har oxå börjat använda ricinolja nu också (lääääängre hååååår) ska försöka ta före bilder och sånt så ni får se sen om de växer! ska oxå lägga upp vad jag köpte och kajsnfakjn ja jättemånga inlägg på gång! ska bara hinna redigera och fixa! puss

You can close your eyes to the things you don't want to see, but you can't close your heart to the things you don't want to feel. - Johnny Depp

01 Juni, KL. 22:29
Blommor 31 kommentarer
förlåt för låg uppdatering men som sagt, skolan tar död på mig. Har två stora prov kvar nu, seeeeeeen ska vi komma igång på riktigt!!

Mitt namn är Ida och jag brinner för foto och hästar. Jag verkligen älskar frukostar, Apple, tv-serier, nutella och att vara kreativ. Sist men inte minst, så älskar jag mest av allt, min ponny Kalle.
Läs mer om mig här!

Kontakt: [email protected]

KALLE
Min ögonsten, han jag älskar mest på denna jord och aldrig kommer lämna. Vi har slängt bettet, tränset och sadeln åt sidan för längesen. I vårt förhållande finns ingen ledare, vi står på samma plats jämte varandra och tar våra beslut tillsammans. Han är inte bara min häst, utan min allra bästa vän.
Läs mer om Kalle här!