mizzy.se

30 November, KL. 11:59
tips 12 kommentarer
Jag vill jättegärna ha längre hår och odlar nu, går sådär för det känns inte som om de växer, alls. Dock så säger min frisör alltid, åh det börjar bli riktigt långt nu! Jag bara hehehehehhe, det är ju jäääääääättekort.
Har aldrig testat löshår men vill jättegärna därför tänkte jag tipsa om mizzy.se! De har både löshår och massvis med smycken. Jättemånga fina löshår som inte alls kostar skjortan. Valde ut min favorit,
Så snyggt!! Tror detta kan vara min färg, suger på att se det hehe. Men verkligen jättesnyggt, såna här lockar är ju bara för fab. Måste ta och köpa och testa asså haha. HÄR kan ni hitta detta löshår.
 
Just nu ingår frakten i priset så passa på att beställa!! Även har de både lockigt, rakt, vågigt, hästsvans, clip on m.m m.m, så kika in!
 

min önskelista

25 November, KL. 21:39
Listor 3 kommentarer
Hmm, ja detta är då min önskelista inför några födelsedagar och jular hahah ;) Även lite saker jag ska kolla om Ullared har, t.e.x inredning till rummet och skal till Mace och sånt. 
Skriver alltid upp var man kan hitta det och vad det kostar oxå, för de ska ha det lättare haha.
Säkert stavfel och sånt men ni fattar haha! Och ja som ni kanske se så är jag en stor märkesbög haha
 
Var ute och gick med Kalle idag, löst, hmm, kan säga att han var 0% koncentrerad och var så hungrig så han trodde seriöst att han skulle svälta ihjäl! Han var mycket pigg iaf, men ville inte följa med mig, bara äta hehe. Han fick ett damp när jag gick rätt så långt, sen stod jag och väntade på honom och ropade, noll respons, men sen blev han typ rädd eller något och for iväg (mot mitt håll ofc haha!) och slängde på huvudet och galopperade/travade mot mig, sen typ 3 m innan mig "Åh de var inte så läskigt, bäst att jag äter lite till!" sen for huvudet ner igen hahah. Jaja, får väl se om vi kan lösa detta, att han pay attention till mig lix.
 
Samtal hade jag idag, gick super, är ju sååååå duktig i allt då :'))))) Nej men det gick bra! Markus sa att jag kommer inte ha några problem att komma in på den linjen jag väljer, king ;)
Kom sedan hem och då skulle Lawless, med min lilla älsk Shia Labeouf, börja. Kollade på den, en kriminaldrama action sak, egentligen inte min typ av film, meeeeen eftersom Shia är med så måste man ju se den, har sett varenda film med honom, han var min första verkligen "kärlek" haha eller vad man ska säga, var helt crazy i honom, som jag har i Paul och Tyler nu då, han är ju fortfarande snygg ofc!! Men Paul och Tyler slår alla <3
 
Åh vad jag pratar! Tänkte bara oxå säga att pappa berättade att det kommer vara Black Friday i USA nu när han ska dit, visste inte vad det innebärde, men det innebar ju då att det är rea på aaaaaaaaallt och STOOOORA reor, det är USA's största shopping/rea dag, FATTA NI HUR AVUNDSJUK JAG ÄR???????? Har strukit under saker nu på önskelistan (som jag skriver ut till dem hehe..) där de står att de finns i New York hihi, för MK och MBMJ är billigare i USA, och tänk rea på det, och sen kanske rea igen??????? Döda mig tack, han kommer väl spamma och reta mig nu hela tiden, roligt.
 
Taggar snart Paradise Hotel!! xoxo
 
Vad önskar ni er i julklapp?

amerikanska bananpannkakor

24 November, KL. 21:56
Mat 21 kommentarer
Goda pannkakor som jag och Linnea gjorde igår!
 
Idag är det en månad till julafton, omg, EN MÅNAD??? Asså var tar tiden vägen haha. Gjorde klart min önskelista idag, eller ja skriver till saker på den när jag kommer på hehe, kommer nog kanske visa upp den!!
 
Imon är det skola och tillbaka till vanliga schemat, vi har haft brytande schema nu i två veckor, först projektvecka sen verkstadsvecka, har varit väldigt skönt att sluta tidigare alla dagar haha ;) Men nu är de tre alla dagar utom fredag yäääääy eller. Ska på samtal imon oxå, hoppas Markus säger att jag sköter mig haha :'D
Meeeen på torsdag är det ju studiedag, gissa vad vi ska dååååå???? U L L A R E D!!! Yääääy!!! Blir mycket saker till dubben och julklappar, och självklart maaaaassa inredning till rummet ;) Pappa ska till New York på onsdag med kompisar, vi sticker till Ullared haha, ja lite skillnad då haha.
 
Ska gå och duscha nu och samtidigt lyssna på bästa Daniel Adams-Ray, kung är han, xoxo.
 
 

min lilla hund

23 November, KL. 21:02
Djur 25 kommentarer
Min hund som ibland är hund, när han vill haha. Finaste killen <3
 
Ska förbereda julkalender nu lite mer, ska göra lite inlägg och sånt, för det betyder ju att jag kommer göra ett inlägg varje dag, woopwoop haha. Så måste fixa några för annars kommer jag stressa ihjäl sen hehe. 
 
För övrigt så sitter jag här och lipar för jag saknar och längtar efter stelena och för att Teen wolf inte börjar förrän den 6 januari, DÖDA MIG.

iDiwa.se

21 November, KL. 21:23
tips 7 kommentarer
Några snygga skal från iDiwa.se!!
 
iDiwa.se har massoooooor av skal, hörlurar m.m till alla möjliga mobiler och även skal och pluggar (som man sätter vid sidan av sin mac hehe, asså i alla sina "hål", så man skyddar dem) till Mac!!
Älskar deras skal och ovanför är några av mina favoriter. Alla dessa skal är designade av Malin Wallberg, Idadesign och Avanna, supersnygga! Älskar speciellt texten på det turkosa, så sant hihi.
 
Det är 1-2 dagars leveranstid, så det går väldigt snabbt, även fast frakt på 19 kr, och det är billigt. Har själv funderat på att skicka efter skal till min macbook, ett rosa ofc hihi. Skal till iphonen får vänta, eftersom jag snart ska skaffa ny.
 
Tycker verkligen ni ska gå in och beställa från iDiwa.se, superbra hemsida med snabb och bra leverans! :)
 
xoxo

min sjukdom; serius beroendes

18 November, KL. 21:22
It's me 28 kommentarer
Tänkte nu öppna mig för er alla om berätta om min sjukdom.. har då tyvärr (höhöh nej) sjukdomen serius beroendes (aka serieberoende). Det kan vara en väldigt jobbig sjukdom, man blir så fast vid en serie så man skiter i allt annat, skolan, bloggen och rider inte sin häst ibland, bara för man måste hem och kolla på serier. Man måste dygna och kolla på serier i sträck utan att göra något annat än att äta, samtidigt som man kollar på serier.
 
Senaste anfallet var i fredags, började kolla på Teen Wolf (vet jag är sååååå efter, fattar inte varför) och dog då och fick panikattacker, kollade på hela säsong 1 (12 avsnitt) i fredags, i lördags hela säsong 2 (12 avsnitt) + ett avsnitt på säsong 3 och igår så tog anfallet slut, fast jag inte ville, kollade på hela säsong 3 och nu dör jag för det har precis kommit ett nytt anfall, måste-vänta-till-6-januari-när-teen-wolf-börjar-igen kallas detta anfall. DÖDA MIG TACK.
Och Tyler (Scott i TW..... aka min andra man), kom och rädda mig tack så jag svimmar akjsndaksjdnakn, och såklart så har vi nya ships, både scallison och sterek <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 OCH DEN FINASTE BROMANCEN SOM FINNS - O'Brosey och Stott, finns de några finare??????? Omg de är helt amazing snygga så man svimmar.ALLA är så snygga så jag vill gå in i min grav "Har vilar de fula" haha.
Btw så började jag även kolla på Awkward, hmm, vet inte när förrförra veckan tror jag, kollade det på 4 dagar är så beroende så de finns inte.
Ja, detta var då lite om min sjukdom serius beroendes.
 
Btw så är jag ju shipper
 
ÄR DET NÅGON ANNAN AV MINA LÄSARE SOM HAR DENNA SJUKDOMEN????
 
Dessa serier kollar jag på, ska börja kolla på ännu fler då min sjukdom asjkfnaskdjn, NÅGRA TIPS????? OCH VILKA SERIER KOLLAR NI PÅ????
 På första raden ser ni då mina akjsndakjsdn bästa serier. Och på andra raden ser ni mina älskade män, HUR SNYGGA ÄR DE INTE DÅ ASSÅ JAG DÖÖÖÖÖÖÖR!!!! Sen har vi The originals, Awkward, Ravenswood, Gossip Girl, Pretty little liars, 90210 och sen tog jag med House och GW oxå. Kollar även på Big Brother och Paradise hotel ofc haha ;) Sen har jag sätt lite av Bones, Hawaii Five-0 och Revenge. Nästa serie vet jag inte, vill se The Carrie diaries.. meeeeen måste kanske vänta lite eftersom jag blir så beroende så de finns inte, och det går inte bra med bloggen då precis haha! Ska ju ha julkalender och måste fixa design till vinnaren och allt, herregud haha.
xoxo
 
BTW KLICKA HÄR OCH HÄR FÖR ATT SE NGT HELT AMAZING

Hur är Kalle att rida?

14 November, KL. 20:42
Djur 15 kommentarer
Det kanske är några som undrar det? Eller inte haha ;) Nej men tänkte iaf berätta lite, säkert väldigt många som tror att han går var man än vill att han ska gå och ja allt sånt, ser nog ut så på bilderna. Men den har ponnyn är verkligen envis haha..
 
I ridhuset och paddocken så är han väldigt hmm, seg haha. Okej, nej de beror på, vilken årstid det är, klippt eller inte klippt, snö eller inte snö, trött på ridningen eller inte, allmänt glad och ja allt haha. Ibland i ridhuset är han pigg och lyssnar, ibland är han seg och väljer att inte lyssna på varken röst eller skänkel, tränar mycket på detta, rider ju så lite som möjligt i ridhuset och paddocken, eller jobbar så lite som möjligt där, eftersom båda vi tycker det är tråkigt haha.
När vi hoppar är han alltid pigg, taggar upp mot hindret utan att dra iväg. Han älskar ju att hoppa som sagt! Då blir oftast allt mycket lättare haha, han lyssnar på skänklarna och allt.
När vi är ute och rider är han alltid jättepigg och glad! När vi rider på ängar så kan han vara lite kadnaksnd när vi ska svänga från hemvägen, typ rider på en volt så drar han rätt så mycket mot hemvägen, beroende på vilken äng vi är på, och var på ängen vi är, även om vi har kompisar med oss eller inte. När vi rider med repgrimma ute på ängar så drar han oxå ner huvudet heeeeela tiden för att äta :):):):):) Omöjligt att få upp typ men ja haha, vinter och snö snart, då kan han inte äta något mohahah. När vi rider i halsring ute så är han väldigt duktig, har tyvärr inte gjort det på ängar än, men ute i skogen har jag gjort det, trodde han skulle stanna mer och äta men de gör han inte, han tar en tugga i farten lix haha, men de gör inget, bara han fortsätter gå. Samma sak på marken när vi går löst ute i skogen. Men vi tränar på detta och det går bättre och bättre. Även är han jättepigg när vi hoppar ute, mycket dutti hihi.
När vi rider i halsring/repgrimma allt och dampar [dampar ju typ alltid hehe] och sånt så är han med väldigt duktig. Ibland kan han vara på humöret "inte-lyssna-på-halsringen-ibland-utan-gå-mot-utgången" men då är de bara att keep going strong och rida i volter tills han inte svänger mot de mer haha. 
Så han är väldigt snäll att rida, och världens skönaste rygg att rida barbacka på, även skönaste gångarterna, galoppen kajsndkasjdnk. Även fast han är världens snällaste så har jag då ramlat av 14-15 ggr (en gång idag faktiskt!! 3 ggr på 15 dagar nu!! hahah damp, mitt fel asså, alla är mitt fel haha, vi tar såna risker, även har vi mycket otur med den fronten hahahah) på honom, (har nog ramlat av mellan 30-35 ggr annars) under detta 1 1/2 året jag har haft honom. Egentligen inte så jättemycket, men väldigt roliga avramlingar!! En som inte var speciellt rolig.. när han blev jagad av en hund, stackars dub.
Rider även nu utan bett, hela tiden. Ska verkligen anta denna utmaningen att han ska kunna gå i både låg (de kan han redan typ) och i lite mer samlad form, ska inte ge upp i första taget precis! Kalle är även den lite mera "knäcka av" hästen, så han går med huvudet långt ner/in mot bringan isf, inte med huvudet uppe. Men han är väldigt tydlig när han knäcker av, så jag känner det direkt, och ser de direkt och han gör inte alls de längre. Men samlad form kommer vara en utmaning, att han ska uppmuntras till de och bjuda på det själv, men vi ska lyckas, det vet jag.
Känner att jag har skrivit mycket text här nu haha! Lite random om Kalle och mig och allt!! Många fina bilder iaf hihi
xoxo
 

några ovisade

12 November, KL. 21:36
Blommor 24 kommentarer
4 ovisade bilder från somras/höst. Någon favorit?

Idag hopptränade jag för ny tränare med mina fränds, gick super! Kalle var ändå inte sååå pigg precis men när vi började hoppa så blev han det haha, han älskar att hoppa såååå ja :') Eftersom de var första gången med ny tränare så hoppade vi lite lugnt, studs med 3 hinder sen 2 galoppsprång hinder, och sen en kombination. Mot kombinationen var Kalle såååå pigg haha, fast inte okontrollerad utan han tog verkligen tag i det, sååå kul hihi. Även första hoppträningen med hack, längesen det var riktig hoppträning för tränare överhuvdtaget. Imon blir det att rida ut, i detta superfina vädret, hoppas de inte regnar mycket imon!!
 
Ska kolla på Awkward nu, fick ta en 3-dagars paus tyvärr från lör-mån för festen och allt. Så har kollat klart på det på 4 dagar, alla 3 säsonger, har 5 kvar nu och ska kolla på dem nu hehe, kollade på 13 st i fredags haha.
xoxo

3 från emporia

11 November, KL. 23:00
shopping 3 kommentarer
Från Hollister, body mist och armband. Från Sephora, Benefit Primping with the Stars. Har alltid velat testa Benefits produkter, dels för deras underbara utseénde hehe och för att alla säger att det är sååå bra! Så köpte denna lilla "boken" som innehåller deras mest sålda produkter, 6 st, har inte testat alla än, men både mascaran och deras porefessional primer är kfalskdnakjsnd bäst!!!
 
Idag började projektet i skolan, vi har projektvecka och det är schemabrytande och då har vi ett slags projekt en vecka, vi har nu uppfinningar och kan bara säga att det är sämre än sämst, dör på det seriöst haha.
↑ Mitt dagliga klagande på skolan :):):):):):):):)
 
Red ut idag med min lille fjant, i mörkret, det var kolsvart i skogen och hoppades verkligen inte att en björn skulle komma och äta upp oss haha ;) Men fick lita på Kalle att han hittade vägen och han gick i hundra nitto och tyckte det var lite läskigt att de var så mörkt hihi, han gnäggade inte en enda gång, OMG!!! Imon är det hoppträning!! Tagga assååååååå, han var så pigg idag så imon är han säkert oxå pigg wohooo.
 
Ska kolla på lite stelena vids nu, omg stelena feels <3<33<3<3<3<3<33<3<3<3<33<3<3
xoxo

PAPPAS 50-ÅRSFEST.

10 November, KL. 14:46
livet i bilder 19 kommentarer
Åh ja konsertbilder och sånt är inte min grej asså haha. Mörka, brusiga och fula men skit samma nu hihi. Okej en liten summering av bilderna här nu då!
1-4. Hur jag såg ut!! Och tack finaste Paulina för sminkningen och håret, bäst är du!! 5. Mycket folk, runt 160-170 st. 6. Första "magic moment", Dan Hylander & Orkester. 8. Andra "magic moment", Bonafide. 11. Tredje "magic moment", Orginalmedlemen (trummisen) i Status Quo, detta är hans egna band. Ja och pappa älskar Status Quo och har sett dem 140 ggr haha. 13. Fjärde "magic moment", Rydell & Quick. 15. Sen fick pappa gå upp på scen och stå och "hyllas"? Haha, sen slänga sig över publiken ;) Det vill jag oxå göra haha! Mellan dessa magic moment var det även mat och allt sånt, massa tal och allt.
 
Mitt tal.
Kan ju då berätta och jag bestämde lite impulsivt att jag skulle bara säga några rader inför dessa 160-170 gäster haha. Var inte alls nervös, tills de ropade upp mig, höll typ på att dö då, för visste att jag skulle börja gråta. Talet, eller ja meningarna löd såhär,
 
"Ville bara säga grattis till världens bästa pappa som ställer upp för mig i alla lägen. En av världens bästa saker du har gjort för mig (av alla dessa saker hehe) är när du köpte världens underbaraste sak till mig, min ponny. Du fattar inte var det betyder för mig. Jag älskar dig.... så mycket. Så därför vill jag utbringa ett skål för min pappa. Han lever hurra hurra hurraa....."
 
Och vid "när du köpte världens underbaraste.." började min röst att typ gå under heheh, eller ja ni förstår, när man börjar gråta. Sen typ brast jag och sa du fattar inte vad det betyder för mig och sen fick jag ta en paus och sen sa jag jag älskar dig, så mycket. Och när jag sa min ponny, alla bara åååååhhhh, jag bara jag vet, han är en dub i mina tankar haha ;) Har även detta på video, Idas mamma Mia filmade lite. Heheh. Men alla typ klappade hela tiden och när jag började gråta klappade dem och och efter så kom alla till mig och kramade mig och sa att det var jättemodigt gjort och jättefint och det var det finaste talet och allt :'DDDD Och pappa kom direkt efter till mig och hade gråtit, alla grät typ haha. Men asså bara jag tänker på om pappa inte skulle funnits eller varit som han är så skulle jag aldrig haft Kalle och bara jag tänker på att inte ha Kalle.... så brister jag i tårar, som jag gör nu. Är typ världens känsligaste person haha. 
Är så otroligt stolt över mig själv att jag gjorde det och alla positiv kritik jag har fått. Och säger även grattis till min älskade pappa igen för de är farsdag och allt!! Love u 
 
Festen var bäst och aldnalsdnal hade disco i slutet med riktig "drop the beat" musik jaoooo. Ska snart upp till min älskade polle och krama och gosa hur mycket som helst, min fina 
 

throwback summer

08 November, KL. 21:02
Djur 22 kommentarer
- Underbart. Ingen i stallet, bara jag och Kalle (självklart Zaki oxå hehe). Inte en häst eller människa förutom vi. Sprang lösa på stallplanen, fantastiskt är de ❤
Och nej, Kalle stod inte i stallet och fjollade sig hela sommaren haha, vårt sommarbete är precis över vägen vid vårt stall, så när vi ska rida och allt så går vi bara dit! Så himla bra för då behöver man inte dra med all utrustning (fast jag typ aldrig använder någon ahhah) och allt. Så skönt att kunna använda anläggningen oxå om de skulle vara dåligt väder och sånt! Även så skönt för stallet ligger så nära mig, sommarbetet ännu närmare, kan cykla dit när jag vill!!
 
Kollar på Awkward hela tiden och är på säsong 3, kollade klart på 2 säsonger på 2 dagar jao, mitt serie-beroende, faktiskt, jag hatar verkligen inte det, jag älskar det. Att bli så galen i saker och ting, (stelena, stelena, stelena, stelena och paul, paul, paul, paul och alsjndaksjdna allt) är en helt fantastisk känsla typ ahhahahahah, sen så vaknar man upp i verkligheten och märker att det aldrig kommer hända och man aldrig kommer få träffa älsklingarna (hihi jo jag ska träffa paul omg hihi) då börjar man böla och vill typ dö, story of my life.
 
*hästrelaterat då* 
Och by the stora way! Kommer nu köra bettlöst på Kalle. Ska verkligen försöka köra med det hela tiden, dock ska jag nog testa nova bett på honom, bara för att testa det, men isf om han tkr nova bett är helt okej kanske jag rider med det 2-4 ggr i månaden? Hahah, asså så lite som möjligt, bara för att ställa honom lite och sånt isf, få upp honom (han är ju rätt så låg och kan gå i låg form väldigt lätt, så måste få upp honom lite ibland). Har väl funderat på detta sen ja, jag köpte honom nästan haha ;) Men nu de senaste halvåret har jag tänkt och tänkt och tänkt, varför sätter jag in en metallbit/plastbit i munnen på honom egentligen? Behöver jag det? Nej. Har aldrig behövt, so what's the point? Sen i början av sommaren och tills nu kanske jag har använt bett 1-2 ggr i veckan, och nu de sista 2-3 månaderna, kanske 1 gång i veckan, om ens det. Har alltid tänkt på detta, men jag har varit rädd. Inte att tappa kontrollen på honom, nej haha. Utan hur jag ska "jobba" honom med bettlöst. Han måste kubba, annars blir han tjockis hihi. Men detta är en utmaning och kommer verkligen inte ge upp. Ska försöka motivera honom och måste träna upp och använda mina ben ahaha, typ när vi ska "jobba", iaf ställa honom lite kanske, med hacket (asså jag drar ju inte i hacket då, använder benen så han ställer igenom kroppen ja ni fattar), så får jag verkligen jobba med benen haha! GO BETTLÖÖÖÖÖST!!!!!
 
Och by the stora way 2, Nettan var och kollade på Kalle (sån där massör, kollar igenom och sen ser om det är några låsningar och sånt), och hon frågade om Kalle tuggade mycket på bettet, och ja, sa jag, jättemycket. Det har han alltid gjort, därför undeviker jag bett. Ja det är nog bra sa hon, för han kan ha låsningar i käken och gillar inte bett pga det, sen frågade hon om han gäspar mycket, och ja, Kalle gäspar aaaaaaalltid!! Och det är ju då för att han sträcker ut sina käkmuskler för han är stel i dem. Och hon sa det, att det är bra att jag inte använder bett på honom för han trivs nog mycket bättre med det, och de gör han, han är så mycket gladare och blev jätteglad när hon sa det, att han trivs mycket bättre utan bett asså hehe. Även sa hon att han har en jättefin musklad rygg, hihi, pay-off för våra långa damp uteritter hahaha!! ;)

Vinnaren i designtävlingen!

07 November, KL. 22:12
mina videos 8 kommentarer
Kolla i HD! Berättar vem som vann designtävlingen och om julkalendern!
 
Säger stort grattis till dig som vann!! Kolla på videon för att veta hihi, nej men det var hon HÄR som vann, stort grattis!! Har kontaktat dig via mejl :) Om du inte svarar inom 5 dagar så drar jag en ny!! Hon har inte svarat via mejl och hon har tagit väck sin blogg, så har dragit en ny, det blev hon HÄR! Har kontaktat dig via mejl, stort grattis!!
 
xoxo

Paulúns supergröt

06 November, KL. 21:35
Mat 17 kommentarer
Direkt när jag såg att sån har gröt hade kommit (det är något märke till som har gjort sån här gröt, kommer inte ihåg vilket..) så rusade jag in i affären och köpte de haha ;) ääääääälskar verkligen gröt! Detta är Hallon&Blåbär, jättegod var den, speciellt med bananer, mums! Även hade jag lite sirap på så det blev lite onyttigare haha :'D
 
Tyvärr kommer inte videon upp om designutlottningen idag, har spelat in och redigerat den och allt men det står att det är 90 minuter kvar på den hehe, innan stod det att det var 242 minuter, vi gör framsteg iaf haha ;)
 
Ska nu gå och fixa mig för att sen kolla på Awkward! Började kolla på den igår, har varit tveksam till att börja kolla på en ny serie för, hmm, ja, blir ju inte lite beroende (skiter typ i alla, skolan och bloggen, vill verkligen inte att bloggen ska lida igen, haha tänker inte på skolan haha), har en sjukdom som kallas serie-beroende-sjukdomen :):):) Men kunde inte hålla mig såklart och började då kolla på Awkward som ändå bara är i 20 minuter! Utan paus då. Det är akjfnsakjdnaskjns bra och jag dör för är beroende i alla mina serier ehheheehhe. Eller ja, just nu är de ju då TVD (åh väntar på älskade riktiga Stefan kommer tbx och STELENA!!!!!!!!!!!!) och TO (akjnsdaksjdnak asså de är så sjukt braaaaaaa) sen då Awkward! PLL beroendet har lugnat sig, även Twisted, kollar oxå på Ravenswood men inte bereonde så där heller.. och GG då som jag älskar kolla på och älskar Chair men vet inte, man kan ju ta det lugnt med det eftersom de har slutat att spela in det så man kan dra upp på det läääänge haha ;)
Nej du babblar jag som vanligt, haha, xoxo

the sweetest thing is you

05 November, KL. 19:27
Djur 17 kommentarer
Vårt übersnygga hinder som vi alltid hoppar vid JSB ↑ haha. Älskar första bilden och citatet ❤ Saknar sommaren nu asså, galoppera i shorts och linne, åhhhh, fast vill ha jul nu oxå hihihih
 
Idag fyller min pappa gammal hihi, okej, nej, men 50 år då jao. GRATTIS FINASTE DADDY ❤
 Så vi firar detta med mys och bada i jacuzzin och trerättes och lite sånt, det stora partyt är på lördag. Kommer nog inte vara så aktiv då, det börjar 14.00 och det är nattmat 02.00, och sen får vi partaja så länge vi orkar hahaha funnyyyyy!
 
Ska äta efterrätt nu, sen bada bubbel, xoxo
 

Fototips - filter från kamda.se

04 November, KL. 21:10
fototips 19 kommentarer
En fråga som jag får väldigt ofta är hur jag redigerar mina bilder, hur jag får den romantiska, varma och ljusa tonen. En sak är ju att fånga ljuset, man måste alltid tänka på vart ljuset ligger och testa olika vinklar. En annan sak är att tänka på när man fotar, fotar du när de är kvällsol? Ja då blir bilderna varmare pga att ljuset är mycket varmare. Men en sak som alltid sitter på min kamera är skylightfilter. Det är ett rosa-aktigt filter som ger bilderna en mer rosa och varmare ton. Det lilla extra som skylightfilter ger gör väldigt mycket på bilderna.
Jag har köpt mitt skylightfilter hos kamda.se. Har beställt flera saker där ifrån och de har verkligen allt och är jättebra!! Beställ skylightfilter HÄR!
 
Bilderna ovanför är inte redigerade förutom med lite ljus. Men här är en effekt man får mycket tydligare med skylightfilter, den varma/orangea tonen.
 
Vad som mer finns i min kameraväska är close-up filter. Har tre olika, +2, +4 och +10. +10 är går närmast. Ett väldigt bra alternativ till makro då det inte alls är dyrt. Dock så kan det vara lite svårt att få fokus ibland, men det är bara att käppa många bilder! Har även mellanringar (makroringar) som är ett alternativ till makro också, dessa ringar placerar man mellan kameran och objektivet, väldigt roligt att exprimentera med!
Mina close-up filter och makroringar är också från kamda.se. Beställ close-up filter HÄR! Och makroringar HÄR!
 
Båda dessa bilderna är väldigt gamla hehe. Bilden till vänster är tagen med close-up filter +4 och bilden till höger är tagen med alla 3 mellanringarna (makroringarna).
 
Har även ett soft focus filter också. Det är jag inte så van vid men har testat det vid olika tillfällen och det kan vara väldigt knepigt att få en bra bild, man måste liksom hitta rätt ljus och motiv annars kan det bara se suddigt ut. Men det ska passa väldigt bra med poträtt för huden blir len och alla hårda drag försvinner, har tyvärr inte testat det än.
Kommer också från kamda.se. Kan beställas HÄR!
 
 
Kamda.se har massvis med andra saker, allt inom foto kan man säga. Det är just nu fri frakt så tveka inte att beställa! Snabb leverans och jättebra saker. Så besök kamda.se nuuuu! Ni kommer inte bli besvikna :)
 
Hoppas dessa fototipsen hjälpte och nu vet ni lite mer om filter och hur jag får till mina "romantiska" bilder hihi, xoxo
 
Btw!! Det blir en julkalender, kommer lägga upp den på bloggen och berätta lite mer sen hihi, kommer bli jätteroligt, har stora planer!!
GLÖM INTE ATT NI KAN VINNA DESIGN!!

Julkalender??

03 November, KL. 16:18
What matters 25 kommentarer
Hmm, ja nu är det såhär, funderar på att ha en julkalender. Vill ni det? Som ni ser här så har jag börjat lite smått på en bild.. men undrar nu om ni vill ha julkalender? Och vad vill ni ha i den isf? Redigeringstips, tävlingar, tips m.m, det finns ju allt möjligt!! Nu har ni chans att bestämma vad ni vill se i min blogg.
 
VILL NI ATT JAG SKA HA JULKALENDER?
 
GLÖM INTE ATT NI KAN VINNA DESIGN!

nytt från hollister

02 November, KL. 13:46
shopping 23 kommentarer
Älskar dem!! Kommer upp flera bilder på de jag köpte.
Hinner inte skriva mer nu för ska upp till stallet, xoxo.
 
GLÖM INTE ATT NI KAN VINNA DESIGN!!!!

Mitt namn är Ida och jag brinner för foto och hästar. Jag verkligen älskar frukostar, Apple, tv-serier, nutella och att vara kreativ. Sist men inte minst, så älskar jag mest av allt, min ponny Kalle.
Läs mer om mig här!

Kontakt: [email protected]

KALLE
Min ögonsten, han jag älskar mest på denna jord och aldrig kommer lämna. Vi har slängt bettet, tränset och sadeln åt sidan för längesen. I vårt förhållande finns ingen ledare, vi står på samma plats jämte varandra och tar våra beslut tillsammans. Han är inte bara min häst, utan min allra bästa vän.
Läs mer om Kalle här!