i halsring.

15 Februari, KL. 19:22
Kalle. 45 kommentarer
världens fulaste men även sötaste bilder! fulaste för att det är världens brusigaste bilder, därav redigering och allt hahah. men sötaste för man kan inte vara sötare, min älskade ponny ♥ får ta nya riktiga bilder i halsring, på en äng barbacka i sommar, can't wait!
 
har inte mycket annat att säga.. än att jag nördar TVD hela dagarna, och stelena mina älskade dubbar, och Paul asså ajksfskjdfksjdfbsakjfhbkksabfskj <333333333333333333333333333333333
matteprov idag, som var avsett till gymnasienivå men vi fick det i åttnde klass, kul :):):):):):)::):)):):)
ida kom även på sidan här på blogg.se, dub riktigt dub, grattis ♥♥♥♥♥ det är helt otroligt och komma där :'DDDDD
hoppas att vädret blir normalt så man kan fooooooooooota lite oxå
nej brb nu TVD väntar!!

sanningar om mig.

14 Februari, KL. 21:03
What matters 14 kommentarer
Igår började jag äntligen kolla på TVD, som jag har planerat i månader hahah, BÄÄÄÄÄÄÄÄST.
JAG FÖRSTÅR INTE HUR MAN KAN TYCKA IAN ÄR SNYGGARE ÄN PAUL?????? JAG MENAR ASSÅÅÅÅ NEJ.
jag är.. serieberoende heheheheh. Jag kan kolla på 8-10 program per dag av en serie och fortfarande hinna med skola 8-14/15, hästen alltid 3h, läxor minst 1h, blogga och allt övrigt hahah. Idag har jag kollat på 4 avsnitt av TVD, och det kommer bli 4 till, och jag har kollat på 3 i skolan och ett hemma, för har varit i stallet och på ungdomsgudstjänst ROLIGT typ inte. blir 4 till nu!
 
när jag ser t.ex spoby, haleb, stelena, keegan, shia, tyler, paul, PLL, TVD m.m m.m så hyperventilerar jag, jag får panik och börjar typ kallsvettas och får fjärilar i magen, och blir sååååååååååå arg och avundsjuk att det inte finns såna killar och sån action i livet hahahahahah.
 
när PLL hade winter premiere den 8 januari gick jag och la mig 10 (skulle egentligen 9 hehe) för att gå upp och kolla på det på natten, men jag var så nervös, kunde inte ligga still och kallsvettades så somnade typ vid 12, vaknade sen någon timme senare men somnade om, vaknade sen vid 5 och tänkte wtf? men somnade om, sen vaknade jag när mamma väckte mig tio i 7, och fick då panik för min klocka hade inte ringt.. så kollade direkt på PLL och flög runt i rummet för att fixa mig, blev så besviken att jag typ inte hade vaknat av klockan? vet inte hehe.
 
jag önskar att man kunde gifta sig med flera än en kille i sverige, för jag ska gifta mig med shia, keegan, tyler och paul, MY BABIIIIIES!
DÖR NUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
 
PLL och TVD är världens bästa förallitd :')
jag tror detta blev en hel del sanningar om mitt serieberoende hahahah, oops!!
 
asså har lite damp hahahahah.
nej nu ska jag kolla vidare dör halvt *.*

wild child.

13 Februari, KL. 19:56
Självporträtt 26 kommentarer
från det vilda heheheh kul.
 
har äntligen fixat bloggen nu! den har gjort så innan men sen gott tbx till vanligt igen men det gjorde det inte nu.. så mejlade blogg.se och då frågade dem om jag hade laddat upp bilderna på någon annan blogg och ja det hade jag, på min testblogg. Så laddade upp dem på min blogg, men det var nog inte det som var problemet, för de hade typ bytt länkar, för länkarna såg olika ut nu, så jag bara okej o.O men ja nu är det fixat! Eller ser det fortfarande kostigt ut? Tryck isf F5 och om det fortfarande ser konstigt ut på något sätt eller om något sitter fel, let me know!
 
Igår var det hoppträning, gick rätt så bra ändå, han var lite pigg i början sen när vi kom mot cavalettin he he he.
Skolan suger som vanligt, vi har verkstadsveckor och ja, det är helt kaos för varenda lärare är typ sjuk hehe.
Idag har jag ridit ut med Alice och det var jättekul! två galna ponnysar oxå haha, tyckte det var jätteintressant och kolla på fotbollen! ;)
och PLL var ju oxå inatt, BÄSSSSSSSSSSSSSST ♥ mitt liv jaaaa.
 
uppdaterar kanske sen heheh.
och vädret asså det suger :'(

this is what I wanna do.

12 Februari, KL. 21:04
Inspiration 20 kommentarer
åhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tänk sista *.*
 
ska kolla på maria och mindy nu, världens bästa!! hahah c:
btw, min blogg kanske se lite konstig ut typ, vit bakgrund och min slide show fungerar inte. Vi (jag och ida) har pratat om detta med blogg.se och de har lite problem ibland hehe, för ibland funkar det och ibland inte.. får mejla in till dem igen! så ni vet varför det ser fucked up ut hehe.
 
update: vet nu vad som är fel på bloggen!!! ska fixa det så snabbt jag kan när jag kommer hem hehehe.

ingen kommer någonsin förstå..

11 Februari, KL. 22:54
Kalle. 25 kommentarer
ingen kommer någonsin förstå hur mycket jag älskar denna ponnyn, ingen. han är verkligen luften jag andas, allt jag lever för.
 
när jag sitter här och tänker om att kalle var sååå duktig idag så slog det mig, att han är min. Han är bara min och jag kommer aldrig lämna honom, och det är sjukt hur mycket man kan älska någon, jag älskar honom så det gör ont, så att jag får fjärilar i magen, så att jag inte vet vad jag ska säga. Det är så skönt också för jag behöver inte få något bekräftat, det är ingen jobbig människa som kan svika en, ingen jobbig kille som man har känslor för men han känner inte likadant, han är min bästa kompis och jag vet att han aldrig kommer svika mig, han kommer alltid finnas där.
 
jag kommer fortfarande ihåg den dagen jag fick reda på att jag skulle provrida en ponny, jag dog. Och den dagen vi hämtade dig, tänk att jag hade blivit ponnyägare! jag ångar inte en sekund med honom, ingenting, fast han kanske inte har skött sig den dagen, eller kastade av mig den andra, eller var helt off den andra, så bryr jag mig inte, för han är min ponny och jag älskar inget så mycket som honom i hela världen.
 
och om ni nu tror att detta är något "mitt-liv-suger-och-jag-har-bara-kalle-inlägg" och "killen-jag-gillar-gillar-inte-mig" så tror ni verkligen fel haha (gillar ingen kille heller för den delen haha), jag har mina underbara kompisar och familj och släkt. detta är bara ett inlägg om hur mycket jag verkligen verkligen älskar min ponny. God bless you Kalle ♥
 
only instagram.

världens bästa böcker.

11 Februari, KL. 16:19
tips 19 kommentarer
fick alla (de som har kommit på svenska..) PLL böckerna i julas, yääää, PLL är ju bara väääääärldens bästa asså :'D
 
ska in till stan och klippa mig nu, kolla oxå lite på bikbok och sånt, hittar säkert något för de har så snygga kläder nu! speciellt aztec mönster har dem mycket av, och jag äääälskar ju det som ni kanske vet hehe c:
blir upp till duben sen och gå promenad elr något, hoppträning imon! Sen kommer vi bara ta det lugnt för han ska ju stå hela veckan när vi ska iväg, uppdaterar mer sen! ♥

You're my everything.

10 Februari, KL. 23:06
Kalle. 15 kommentarer
random från i sommras. Även när jag red första gången utan utrustning på honom, dock bara skrittade och travade typ två steg haha. juuuuuste måste redigera de nyaste bilderna när jag red i halsring!! måste ta nya fina sen när våren kommer! för vädret assåå suger
 
ska gå och lägga mig nu, efter att ha suttit och pluggat i 7 år så blev det 11 sidor på hemtentan. Nu hoppas jag på AAAAAAA! hahah, nej men A/B annars har jag gjort allt detta jobb i onödan ;)
godnatt finaste! ♥

Björn Axén.

10 Februari, KL. 16:03
tips 20 kommentarer
detta använder jag mig av när jag fixar mitt hår. + hårspray från Paul Mitchell (kommer inlägg om detta!!)
 
Min plattång gick sönder för någon vecka sen och då fick jag en ny, Björn Axén's Straight & Curl Nano Pro. Den är bara bääääääst! Jag har ju väldigt tjockt hår och hinner inte sätta upp hela håret i partier på morgonen så behövde en plattång som verkligen får mitt hår platt på ett drag och det gör denna, skitbra är den! Sen kan man ju locka håret med den också, jättebra! Har inte testat det än riktigt men ska göra det. Även så väger den verkligen ingenting, väldigt lätt att handskas med.
Sen använder jag Lee Staffords produkter, älskar Lee's produkter! Värmeskyddet är jättebra och luktar jättegott och mitt hår är inte alls "frissigt" som det kan bli när man använder plattångar och sånt. Använder oxå Dry Shampot när jag kanske inte hinner eller orkar duscha, spraya bara lite lätt och sen borstar eller tar ut det med händer, jättebra :)
 
i hästlivet då heheh..
red ut idag, kalle bara gnäggade precis 1298439123 ggr :):):):):) han är ju lite beroende av sina kompisar ibland men han gnäggar bara när han är ute själv, inget annat som tur väl ;) Men det går i perioder, det har ju kommit nya hästar och vi har bytt stall nu så han är väldigt "gnäggig" nu hehe, och så suger vintern nu bläbläblä. Typ när det var slutet på sommaren och innan vintern och sånt så kunde jag rida en hel runda till Cissan (inte för att ni vet var det ligger hahah) och tbx till stallet utan att han gnäggar, så jaaaaaaa. Keep moving on liksom ;)
MEN HAN VAR JU HEEEEELT FANTASTIKT IGÅR ♥♥♥

två citat som är bäst.

09 Februari, KL. 23:03
Photoshop 25 kommentarer
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
världens bästa citat typ hehe. Två animationer som jag slängde ihop alldeles nyss.
 
red ju min dub i ridhuset idag, körde utan stigbyglar och tränade mycket på sitsen och galoppfattningarna och att han skulle ställa sig riktigt i galoppen. SÅ JÄVLA FIN VAR HAN! ♥ min älskade lilla ponny, han var (är fortfarande och kommer alltid vara mohahah) verkligen dyrast idag! :') allt går så bra när jag kör utan stigbyglar och barbacka hahah, såååå mycket lättare att sitta ner hela tiden och sånt. Även är det för att mina stigbyglar är såhääääääär ojämna för att kalle är rund, hehe nej faktiskt inte det som är anledning, okej lite ;) Men det är mest för att han tar över sadeln på ena sidan så stigläderna är jäääätteojämna och det är väldigt jobbigt! :/ sen är nog stigläderna ojäman och sånt, så måste köpa nya. Sen vill jag ju köpa ny sadel till honom, en som verkligen sitter bra och inte glider! får önska mig i födelsedagspresent att sharpman kommer ner och provar sadlar på honom c: sharpman är en av pappas större kunder såååå jaooo, borde kunna fixas ;)
 
och melodifestivalen ehhh ja vad säger man.. SEAN BANAN FOREVER! även anton var ju snygg och bra och skulle verkligen gå till final ist för döda fiskar haha.
ska svara på lite kommentarer nu och sen lägga mig, godnatt! ♥
 
och btw! besökarna bara ökar och ökar nu!! *o* tack så jättejättejättemycket! ♥♥
 

I ♥ banana pancakes.

09 Februari, KL. 13:19
Mat 25 kommentarer
topas med sirap, florsocker och kokos, godast i världen! ♥ även min sötaste kopp hehe.
 
kände för att göra värsta lyxfrukosten till mig själv idag! Hinner ju aldrig göra det på vardagar precis, även så äter jag nästan aldrig på morgonen, för är aldrig hungrig. Men tränar på att äta på morgonen för man mår så mycket bättre under dagen då! Och detta är ju så gott så man kan ju inte motstå hehe.
Snart ska jag till stallet och rida min finaste, ska nog träna lite utan stigbyglar och sitsen, han brukar vara mycket finare när jag inte har stigbyglar haha! Sen blir det kalas för min moster som fyller 45 och min kusin som fyller 20!
uppdaterar mer sen, kram ♥

I love my shoes.

08 Februari, KL. 23:27
shopping 38 kommentarer
my babies ;*
 
åh, är trött på snön nu, lite, för, mycket. vill ha sommar, NUUUUU! jajajaja, längtar tills vi sticker till österrike sen när vi kommer hem vill jag ha sol, blommor och grönt heheh, får hoppas.
 
ja juste, red ut idag med dampisarna och jag kan bara säga att min ponny var P I G G. jobbigt pigg ibland, han är väldigt lätt och hålla och drar inte iväg och sånt, utan han får lite bockattacker (typ bara nej, och stutsar på samma ställe, så inte speciellt svårt och sitta på haha) när vi skulle galoppera ifrån de andra för ville ta några varv på ängen för han hade sån överskottsenergi, men Kalle bara nejnejnejnejnejnejnej, för han är så beroende av sina kompisar :):):):):):):):) han tror ju typ att han är den enda hästen kvar på jorden om han inte ser dem, hahah fjantiiiiis. men älskar plutt ändå. imon blir det ett pass i ridhuset, se om han har damp eller nt haha.

Point to point game.

08 Februari, KL. 18:24
Horsemanship. 25 kommentarer
bland de första bilderna som togs på han och mig heheh, fint. vet även att jag sitter stolsits på andra bilden, usch. men första är finast ♥
 
igår tränade jag och kalle på Point to point game. Det är en lek för omotiverade hästar, de hästar som kanske inte följer med en och inte är motiverad till att göra ngt heheh ;) Kalle han vara lite omotiverad ibland, typ inte vilja följa med eller om han följer med så ibland bara vänder han och går åt sitt eget håll, typ hejdå! hahah ;)
men HÄR finns beskrivning av leken om ni vill ha det, det står hur man gör osvosv.
Det gick verkligen jättebra! och han var rätt så motiverad från början faktiskt, och väldigt pigg. Så började med att ha honom i ledrepet men han var så duktig så släppte honom sen och han följde med mig hela tiden! Körde bara med två punkter nu i början och han gick bara och skulle lukta på ngt en gång haha men han kom tbx lika snabbt. Så väldigt dubbig var han! ♥ Även så satte vi spansk skritt riktigt nu, och har inte tränat på det så mycket men jävlar vad han fattade igår! hahah, så duktig! får filma det oxå så ni får se, det ska bara finslipas nu och läras från ryggen oxå c:
 
och ja, detta blev ett hästinlägg, hahah, men söta bilder iaf! och idag kan jag ju meddela att han var en liten jörk som var väldigt pigg när vi var ute med damphästarna.. fjant ponny! hoppas på ett fint pass imon. blogggar mer ikväll! ♥

Let's go wild.

07 Februari, KL. 16:27
Självporträtt 43 kommentarer

Pretty Little Liars "Dead to me" ♥

06 Februari, KL. 19:04
musik/filmer 25 kommentarer
 
Nya avsnittet!!!! Världens fkn bästa serie asså mitt liv efter kalle heheheh damp.
 
Så vad tror ni? Vilka teorier har ni mer om A? Och vad tror ni om Spoby? Och Calebs pappa? :o Även om Ezria?
och vem är det i den röda jackan? Assåååååå man dör av fråger. Kollar ni på PLL eller? c: OM INTE SÅ BÖRJAR NI KOLLA PÅ DIREKTEN! och Haleb och Spoby FOREVER ♥♥♥
Vilka tv-serier följer ni mer? :D
 
för övrigt så var det en härlig uteritt idag barbacka med repgrimman på Kalle, sällskap av Linnea och Hugo! Kalle skötte sig dubbigt som vanligt med han fick något ryck när vi typ gick där det var lerigt och vatten m.m och tog ner huvudet och typ skulle vet inte vad och sen bara bockade han på samma ställe och stutsade, jag bara AHHAHA JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR! att man kan vara så söt :'D
 
och bara för att, när jag såg denna videon typ för 20 år sen dog jag halvt, att man kan vara så snygg och sjunga så jäääävla bra asså jag dööööööööör

så jag tycker en blogga ska vara /bloggtips!

05 Februari, KL. 23:04
Kalle. 18 kommentarer
Det var några som ville veta hur jag vill att en blogg ska vara, så here you go! ni får ju även lite bloggtips här c:
 
För det första, Designen! ja, såklart jag tar med denna punkten heheh ;) Designen är ju viktigt eftersom det är det första läsaren ser, och om jag ska läsa någon blogg så är bra design ett måste, eller iallafall egen design, inte någon som man har valt från blogg.se. Och ni som inte kan designa (alla kan, bara att träna!!) får som sagt, träna hehe, eller köpa av någon annan eller någon kompis kanske kan hjälpa er? :)
Min första design var sjkdfkasdfjn ful, bläddra ner lite så kan ni se min designutveckligen heheh.
Liten kort beskrivning om vad bloggen handlar om. Kanske det kan stå i headern Foto och Hästar (som det står på min) om den handlar om det. Eller kanske mode? Eller varför inte ha en liten ruta i menyn där det står lite om er själva och om bloggen, sen kanske om ni vill läsa mer så kan ni trycka här? Tycker det är väldigt bra då man vet vad bloggen handlar om! :)
Om ni har en fotoblogg - Ha en knapp där man kan se vilken kamera ni har!! Eller att det står när man kommenterar! Det finns väldigt många som undrar vilken kamera man har om man har en fotoblogg, och istället för att få 10 kommentarer per dag om vilken kamera man har kanske man kan skriva det ovanför kommentarerna eller i menyn? Brukar uppskattas mycket! :)
Intressanta inlägg! Många skriver detta som bloggtips jao, men det är sååå sant! Hatar (okej, kanske inte hatar, men de är inte speciellt roligt..) att läsa ett inlägget "Hej! Sticker till skolan nu!" Och sen en iphone bild på sitt ansikte (så man inte ens heller kan se dagens outfit) Visst någon gång är det okej om man måste uppdatera men nej, det blir tyvärr bara tråkigt! Lägg ner tid på era inlägg! Och om ni inte kan det varje dag så ta någon dag när ni fixar lite tidsinställda inlägg, eller bara spara några som utkast och sen om ni har mycket och göra så kan ni bara gå in på datorn eller mobilen och puplicera! Så har ni ett roligt inlägg som folk på nyfikna på, superlätt! :)
Och sen som sagt, kommentera mycket! Men inte "Hej allt bra?" Eller "hur mår du?" eller "Ha en bra kväll!" för det är inte intressant, utan om inlägget är bäst och roligast! För vad tycker du är roligast och få tillbaka, "Jo allt är bra! Själv?" eller "Fina bilder" "Intressant inlägg" "Fin outfit, var har du köpt tröjan?" Vilket är roligast? c:
Bild i varje inlägg! Och jag menar inte google bild i varje inlägg, eller egobild. Utan kanske lite från instagram om ni har det, eller gör ett snyggt collage (finns massor av gratis hemsidor på nätet och göra det på!) eller använd er digital/systemkamera mera! Eller ta en bild på en kändis och redigera den lite och släng in på bloggen, sånt är allt kul tycker jag! :)
 
skrev ihop dessa lite snabbt nu! Det blev typ mer bloggtips än hur jag vill att en blogg ska vara hehhe typ.
Vill ni ha mer? och kanske mer tips inlägg? Typ lite skönhet, foto, häst (haha ja typ lite allmänt roligt) tips? c: kommentera gärna!
 
kan oxå tillägga att hoppträningen gick super faktiskt! Trodde han skulle vara sååå lat efter igår då vi körde gymkhana men han var jätteduktig och jobbade på jättefin faktiskt! Min lilla älskling ♥
från i sommras när vi badade, Kalle ÄÄÄÄLSKAR att plaska och doppa hela mulen i vattnet och plaska hahaha min lilla sötnos! ♥
 
har pluggat nu lite och ska nu gå och lägga mig, godnatt ♥

sötnosen själv.

05 Februari, KL. 16:51
20 kommentarer
världens sötaste hund ♥
 
nu blir det upp till stallet, hoppträning står på schemat! uppdaterar mer sen I think, hey ♥

underbart ljus.

04 Februari, KL. 22:48
Kalle. 27 kommentarer
min fina ♥ färg eller svartvitt?
 
idag skulle egentligen jag och Alice rida ut, men ja, det var ju typ snöstorm så vi raceade runt i ridhuset ist. Gymkhana ;) Jag har aldrig kört det med Kalle riktigt, utan raceat runt och sånt, så trodde han skulle vara lite trög i början, haha! Inte det nej, han bara for iväg och stutsar, slänger med huvudet (Kalles standard) och typ småbockar x'D Han tyckte det var askul! Alice och Cola hade inte heller kört det men Cola tyckte det var askul! Även Alice ;) Men Kalle och jag vann med 5-1 :'D heheheh. Sen även så hoppade jag 70 cm med honom barbacka heheh högt, men första gången vi hoppar barbacka riktigt, min älskade dub ♥ Typ bästa dagen på länge, ska verkligen göras om! c: Och ja, Kalle han är verkligen mitt liv, tänk att han är min, älskade ponny.
 
har typ pluggat hela kvällen nu, verkligen jättekul så nu ska jag gå och lägga mig, godnatt!
 
även så kan jag ju säga att jag har köpt det här till min finaste, kommer han bli snygg eller snygg?! världens snyggaste grimma och schabrak check! (okej, det finns myyyycket mer som är snyggt heheh)

Victoria's Secret ♥

04 Februari, KL. 18:33
Övrigt 18 kommentarer

detta är verkligen någonting jag älskar! Victoria's Secret. Vääääärldens bästa lukter och allt asså heheh. Fick detta för ett tag sen när pappa hade kommit hem från USA. Han hade visst varit där när de hade släppt detta eller något så alla var helt galna i butiken och skrek Victoria :o jag bara hahah okej.
Iaf så är Love Spell helt klart min favorit! Luktar verkligen så friskt och gott, underbart! Men alla luktar gudomligt hahah. Är sugen på att beställa hem lite nya oxå!
Har ni några tips? Eller har ni något från VS? :) Tell me! och ge gärna tips om vilka som luktar gott och är bra :)

forever young.

03 Februari, KL. 22:58
Photoshop 14 kommentarer
peace out
haha, nej men typ, fixade bara en liten animation, den blev lite seg, skulle blivit snabbare men orkar inte ändra nu!
skulle egentligen ägnat mig åt plugg ikväll, men det blev visst inte så.. oops! haha, får börja imon! ;)
godnatt finsiar! ♥

kalle på sommarbetet.

03 Februari, KL. 18:46
Kalle. 22 kommentarer
så söt så jag dör, haha när han blir sur på zaki där asså guuuuud

Mitt namn är Ida och jag brinner för foto och hästar. Jag verkligen älskar frukostar, Apple, tv-serier, nutella och att vara kreativ. Sist men inte minst, så älskar jag mest av allt, min ponny Kalle.
Läs mer om mig här!

Kontakt: [email protected]

KALLE
Min ögonsten, han jag älskar mest på denna jord och aldrig kommer lämna. Vi har slängt bettet, tränset och sadeln åt sidan för längesen. I vårt förhållande finns ingen ledare, vi står på samma plats jämte varandra och tar våra beslut tillsammans. Han är inte bara min häst, utan min allra bästa vän.
Läs mer om Kalle här!