TÄVLING - Vinn mörkrosa drömfångare.

31 Juli, KL. 17:45
Tävlingar 35 kommentarer
Jaaa då är det tävlingsdax! Var ju som sagt ute och fotade mina drömfångare här om dagen och kom då på att jag har denna mörkrosa som jag inte använder, eftersom jag köpte sen en ljusrosa istället för jag gillar ljusrosa mer och det passar mer i mitt rum. Så då tänkte jag, varför inte tävla ut den mörkrosa? Frågade er på bloggen om ni ville ha en tävling och de ville ni, roligt!
 
För att vara med och tävla måste ni.. bara skriva att ni är med! Lätt va? ;) Kommentera bara ert namn och mail så är det klart.
 
För större chans att vinna -
Följ mig på bloglovin, HÄR!
Gilla mig på facebook, HÄR!
Skriv om tävlingen på er blogg/facebook/instagram, använd er gärna av bilden ovanför :)
 
Tävlingen avslutas om en vecka tror jag, kommer informera er när den är avslutad iaf :)
Såå, vad har ni att förlora? Kommentera på!! xx

två paket

31 Juli, KL. 00:30
shopping 21 kommentarer
Detta innehöll de två paketen som jag fick i tisdags. Två böcker från Adlibris, har börjat läsa Askungar och den är riktigt bra änsålänge! Sen 3 skal och 2 armband från Idiwa! Älskar skalen. Perfekta! Armbanden är ju så fina oxå, var några fler jag var intresserad av oxå men de var slut i lagret.
 
Nu ska jag nog gå och lägga mig för måste upp lite tidigare imon för att rida sen hem och packa och fixa mig innan vi åker. Och som sagt så kommer en tävling upp imon (eller idag hehe) så håll utkik :D
Godnatt finisar xx

gold bokeh

30 Juli, KL. 13:54
Kreativt 21 kommentarer
La till lite bokeh på de två sista för tyckte det passade. Längesen jag använde mig av textures, det är så roligt, måste göra det oftare! :) Bilderna är tagna med min gamla kamera, Canon EOS 500D.
 
Glömde skriva igår att mina paket kom, yäyäyä, kommer visa vad det var i dem så snabbt som möjligt, måste fota det bara hehe. Nöjd med allt! Nu måste jag spara pengar hehe.. sen jag fick kort som jag kan handla på nätet med har jag liksom inte hållit i pengarna precis ;)
Men måste spara dem till Ullared som jag ska till förhoppningsvis på måndag eller tisdag, länge jag sparar :')) Nej men där är ju allt så billigt ändå! Haha sen blir det dyrt i slutet för man köper ju inte liiite och man bara men det är ju ändå så billigt haha. Men om man skulle köpt det någon annanstans så skulle det kostat typ dubbel så mycket så man tjänar ju hehe.
 
Imon kommer en tävling komma upp, ni flesta vet kanske.. ;) Så ni får kika in imon, hoppas den blir uppskattad :D Och imon ska jag som sagt till Öland, ska bli kul! Var så himla längesen jag var där, var där när jag var liten så kommer inte ihåg någonting knappt haha. Men min lillebror ska spela cup där så därför ska vi dit. Jag ska fota allt och glida runt där på stranden, ska till Färjestaden. Och kommer inte ha Mace med mig, så ni kommer nog få några tidsinställda och även något inlägg från mobilen.
 
Hoppas ni har de bra där ute i den kvava luften lol, kallt är de ju inte precis ;) xx

dreamcatcher

29 Juli, KL. 21:26
Kreativt 32 kommentarer
Här om dagen var jag ute och fotade mina drömfångare i träden. För jag älskar drömfångare ;) Tänkte faktiskt kanske tävla ut en sånhär stor som den ovanför, fast i en mörkare rosa färg, eftersom jag har denna ljusrosa, skulle ni vara intresserade av det? 
 
Var och badade med hästarna idag igen hehehe. Och Kalle han var så himla söt, han sov i vattnet! Han stod där ute jämte mig och sov med halva mulen nere i vattnet i min famn hihi, dog seriöst, synd att jag inte kunde ta bild :') Nästa gång måste vi ha fotograf med oss! Men det var iaf jättehärligt och vi simmade supermycket hehe.
 
Måste snabba mig upp nu för ska äta hemgjorda hamburgare, gooott!! xx

Söta Svante

28 Juli, KL. 23:21
Djur 27 kommentarer
Omg hur söt är han inte?! Ni som inte svimmar när ni ser dessa bilder räck upp en hand haha! Han är ju så himlaaa söt :'D
Var ju hos Linnea här om dagen för att fota deras nya hundvalp, Svante. Asså när jag kom dit så typ dog jag för han var så söt och han är såå himla fluffig och mjuk så man dör :')) Bitas kan han oxå kan jag säga, fick några bitmärken på armarna ;) Anföll mina skor, min kamera (speciellt kameraremen, den var otroligt intressant haha) och även min mobil så ja haha! Han var ju inte heller mycket stilla så det var svårt, men på de två bilderna i slutet höll jag en pinne i handen så han fokuserade på den haha ;)
 
Innan idag så fick jag ett ryck jao, igen, beställde lite saker från iDiwa (ni vet nog vilket företag jag menar, har sammarbetat med dem och haft tävling), 3 skal och 2 armband fick de bli, skulle egentligen ta 3 armband meeen jag klickade bort ett för jag bara nej nu får jag ta och lugna ner mig haha. Men skal är behövligt, har bara ett skal till min 5S (lånade ett av Idas skal i typ 4 månader så det är helt förstört nu heheh) som jag köpte för två veckor sen och det är redan typ uppköttat (haha) vid kanterna hehe. Ni får se dem sen när de kommer!
Och mina böcker kom inte idag heller :((((( De måste komma imon asså, vill läsa!! Iaf innan Öland för annars kommer jag ju dö där, måste ha något och läsa!
 
Ska kolla på några avsnitt av OUAT nu, inte många avsnitt kvar nu, det är så himla braaaaaa!!! *v* Shippar Capitan Swan (aka Emma och Hook) forever asså finaste hihi. xx

bumblebee and lavender

28 Juli, KL. 11:53
Blommor 21 kommentarer
Älskar första bilden, söta humlan klättrar till nästa blomma haha.
 
Idag ska jag in till stan för att gå på synundersökning till körkortet. Skulle kanske åka till Tingsryd för det är Tingsryds Marknad där nu, men tror det blir imon istället.
Idag ska jag få mina böcker, äntligen! Perfekt nu när vi ska till Öland. Ska dit tors-sön och kommer inte ha Mace med mig, men ska försöka fixa tidsinställda och kan ju ladda upp något via mobilen med.
 
Åkte upp till stallet igår och då skulle Matilda och Saga, Louise och Micro och alla de andra bada med hästarna och bada själva osv. Så jag hängde på, hade inte badkläder eller ngt men träningsshorts och linne såå hehe ;) Det var suuuuupervarmt i vattnet, såå skönt!
Och Kalle var så himla duktig, han var lite seg i början men sen så gick ju de andra i och sen så gick han ut och bara kastade sig ut och började simma och jag bara satt där och typ "Vi kommer döööööö!!" eller något för han bara I'm outtahere bitches haha nej men typ. Han gjorde så några gånger och jag flög av vid ett av tillfällerna, eller ja gled av typ. Så vi simmade ut tillsammans och han bara kastade sig ut och jag höll om hans hals och det var sååå gos haha. Kalle fick typ vatten över huvudet nästan för han tyckte det var jobbigt hehe, så sen stod han där i vattnet och gjorde typ några konstiga läten så jag bara okej :):):) Om ni har mig på snapchat (kallekalops) så är det en bild där och sen finns det på facebook då hehe. Kanske får lägga ut några ;)
Bada med hästarna är ju seriously det roligaste som finns <3
 
Uppdaterar kanske ikväll, xx

DIY - paint your headphones

Igår så var jag inne och kollade lite på We❤it och hittade då en liten guide hur man kan måla sina hörlurar snygg. Rätt så pilligt men roligt! Älskar ju DIY ;) HÄR kan ni hitta guiden, testa själva och lägg gärna upp bild sen på hur de blev! Roligt att se :D
 
Vet ni, idag är ingen vanlig dag (kör alltid på den lol hehe) för det är Maces födelsedag!! Mace = Min macbook, han heter så ;) Iaf så fyller han 1 år idag haha! Kom ihåg för ett år sen, asså fatta lyckan, typ skrek haha! Han är en av mina käraste egodelar, Apple är liksom bara så himla mycket love :') Ska nog fira det med att putsa och rengöra honom rejält och kanske beställa ett sånt coolt skin som man kan sätta vid äpplet där bak hehe. Även så rensar jag massa bilder så han får mer utrymme, hoppas han är glad ;)
 
Igår var jag ute med Kalle själv. Rätt så längesen vi var ute och red själva. Men han var så duktig! Och så härlig annars, ville bara mysa och ville hjälpa till och ville göra rätt. Skönt med såna dagar :) Som vanligt så gick vi dit vi skulle rida, asså jag går alltid med honom på ditvägen, sen på hemvägen hoppar jag upp och rider, eftersom han inte gillar att vara själv så är han mycket tryggare när jag är vid hans sida. Han gnäggade 2 ggr på vägen dit, men inget märkvärdigt, gick lugnt hela tiden. Han var vääääldigt pigg och glad och vi hoppade alla hinder i skogen och han hoppade som ksjndakjn haha. Mötte oxå typ en hel familj på 10 pers, de hade en son som kanske var 2 år och de bara "Åhh kolla hästen!!" så jag frågade om de ville klappa och typ 5 pers kom fram och började klappa honom och Kalle bara "Japp, jag är king, tack <3" haha. Han lille vågade inte klappa först men sen vågade han och sen sa han "Klappa hästen mer!!" typ hela tiden haha sötee!!
 
Ska ut och fota lite nuu, xx

Bästa egenskapen som fotograf.

26 Juli, KL. 13:52
fototips 25 kommentarer
Det är ofta många som frågar mig om fototips, hur jag kan fota så bra, hur jag gör osvosv. I min kategori fototips har jag ju en määäängd fototips, så kika in där om ni inte redan har gjort det hehe ;)
Men nu tänkte jag skriva om den bästa och viktigaste egenskapen som en fotograf ska ha, enligt mig, jag tycker den är jätteviktig, utan den kommer man ingenstans.
Fantasi.
Så simpelt, fantasi. För om ni inte skulle ha fantasi så skulle ni inte fotat som ni gör, ni skulle ju inte fota alls nästan för fantasin är ju det som får er att fota blommorna så, prova en annan vinkel när ni fotar maten eller bara säger till modellen som ni fotar att hålla i en blomma.
Jag har skrivit ett inlägg om kreativitet oxå, de är rätt så lika, synonymer. Jag älskar ju fota kreativa saker som sagt haha och jag skulle aldrig kunna fota det om jag inte hade fantasi.
Och ja man kan träna fantasi, självklart. Vissa föds med bättre fantasi, och vissa med sämre. Jag tycker jag har rätt så bra fantasi, har tränat den oxå såklart, det gör man ju hela tiden, var man än går så tränas den. Man kommer på flera sätt att fota saker, göra si och så istället för så liksom.
Bara hitta inspiration hos andra är superbra, We❤it hittar jag alltid massvis med inspiration på och min fantasi blir bättre. Granska bilderna ni har tagit, noggrannt och använd fantasin, vad ni kan göra bättre nästa gång, eller vad ni kan testa nästa gång. (Glöm inte att berömma er för de sakerna som är bra oxå hehe). Ofta när jag redigerar bilder så kommer jag på nya sätt jag kan ta bilderna jag precis har tagit.
 
Känns som detta blir rörigt haha! Men ni förstår nog lite vad jag menar? Fantasi, kreativitet och inspiration håller ju ihop. Det är dem 3 som gör dig till den fotografen du är. Finns ju mycket annat t.ex hur bra man kan sin kamera och andra klassiska fototips, men de är ju ändå de 3 som gör dig till den du är.
 
Hoppas ni lärde er något av detta, eller tycker det var bra eller något hehe :') xx
 

Fina Zebbe

25 Juli, KL. 21:18
Djur 38 kommentarer
Detta är söta Zebbe! Linneas grannes hund. Ägarna frågade om vi ville gå ut på en promenad med honom för de var inte hemma, och ofc ville vi det, kunde ju knäppa dessa fina fotorna då! Älskar ljuset och han var väldigt duktig modell, fast han orkade inte göra så mycket, utan bara sitta och vara söt, men det räckte bra för mig haha! :'D
 
Ligger nu nere i mitt kalla rum som jag typ har gjort hela dagen för de är inte lite varmt ute :):):) Jag tänkte sola idag för mina böcker skulle komma men de gjorde dem inte såå :( Måste göra något när jag solar, tycker det är väldigt tråkigt att sola liksom, därför är jag likblek, menmen haha.
Ska upp till Kalle snart, skritta ut en runda, eller om vi går, vi kommer ju typ dö värme-döden haha.
Händer ingenting annars, kollar på serier hehe. Det är 25 dagar till skolan börjar, herreguuuuuuuuud säger jag bara. Hur kan det gå så himla snabbt?!?! Fattar inte.. jaja, intressant att börja på gymnasiet iaf hehe.
xx
 
Edit: Detta inlägget skulle komma upp långt innan, konstigt nog så laddades det inte upp? Jaja, det kommer upp nu hahah.

malous rosor

24 Juli, KL. 20:57
Blommor 22 kommentarer
Rosa rosor och ny pensel = perf. Blev väldigt nöjd med denna penseln, passar mig perfekt!
 
Idag kom mitt paket från Nelly. Det innehöll lite smått och gott, inga kläder då jag har köpt så mycket på sistone meeen de har ju såna otroliga reor nu så ja haha.. ;) Kommer kanske visa det jag köpte när de väl bli klart i rummet. Imon kommer troligtvis paketet med böckerna, so excited! Vill läsa hhehe, kommer bli så gött!!
 
My sov över här igår till idag. Vi satt och skypade med Linnea, fixade med bloggarna och kollade på pewds. Kollade på serier gjorde vi också. Och badade heheh.
 
Mååste ta och redigera bilder nu. Och juste, städa, städerskorna kommer imon såå ja, rensa kläder måste jag med göra, och duscha. Haha är så seg asså :') Ska kanske ha en bloppis på bloggen oxå.. synd nog så har jag skänkt (okej, det är ju inte så synd egentligen, det är ju bra) massor av mina kläder för de var nog för fula för att sälja hehe, kunde ju haft dem nu, då skulle jag haft 12939129 st plagg haha :') Menmen, kanske ska ha det, får se! xx

maneter och havet

23 Juli, KL. 20:39
Människor 17 kommentarer
Några från Grammahagen senast vi var där, på Hannes examenfest. Haha Isak och jag gick ner till havet själva först och Isak skulle doppa sig, då fick han syn på en manet och fick typ panik och sprang upp sen skulle han springa hemåt och då kom Moltas och de sprang ner i vattnet igen och då tog Moltas upp en och Isak bara "HUR KAN DU GÖRA DET?!" Han trodde de skulle brännas ju, haha!! De trodde jag oxå dock för alla har ju sätt Hitta Nemo ;) Men det finns inga dödliga brännmaneter i Sverige, visste inte det haha :'D
 
Idag var jag uppe tidigt för hovslagarn skulle komma till Kalle, det var hemskt :):):) Dog typ såå jaaa. Red ut en runda efter hovslagarn hade varit där och det var ju lagom varmt haha. Åkte sen hem och doppade mig i poolen och fixade sen mig för att cykla upp till Linnea och fota Svante. Han var så himla söt så jag aksjdnaskjn dog och herregud så mjuk :'D Bitas kunde han oxå kan jag meddela, har några bitmärken på armarna haha ;) Kommer komma upp massa bilder på honom sen! Var ute med hennes grannes hund oxå, Zebbe. Han är så himla söt, knäppte några på honom också som kommer komma upp haha :')
Lekte och så med Svante och var ute och gick med honom, spelade oxå lite kort, gjorde smoothie, åt glass och kollade sen på Pewdiepie, hon är en bro (Pewdiepie's fandom, "bros") nu hoppas jag haha ;)
Snart kommer My hit för att sova här och får väl se vad vi hittar på, lite damp och så iaf hehe. Egentligen skulle jag inte göra något ikväll men hon smsade och frågade om vi kunde träffas, ofc ;)
Hoppas ni har de bra finisar!!! xx
 
Och vet ni, idag är det ingen vanlig dag för det är min finaste älsklings födelsedag, GRATTIS FINASTE PAUL WESLEY (aka my man). ilysm <3

new shoes

22 Juli, KL. 22:01
shopping 27 kommentarer
Var inne i stan idag en snabbis för att fixa synundersökning till körkortet. Skulle även springa några andra ärenden och var sen inne på H&M och kollade efter svarta ballerina (mina är totalt sönder haha, stoooora hål i sulan, har slängt dem nu, rip lol, älskade dem haha) och hittade då 3 par skor istället ;) Två enkla ballerina, ett par svarta och ett par ljusrosa. Verkligen supersköna är dem. Sen hittade jag även ett par till hösten, klassiska, älskar dem också! De hade flera färger i dessa ballerina, även marinblåa som var jättesnygga, kostade endast 99kr oxå så får nog köpa några mer färger kanske hehe. Men perfekt att jag har ett par mörka och ett par ljusa nu! De andra skorna kostade 299kr.
 
Har inte hänt så mycket än det idag. Skönt att komma ut i stan och äta lite glass och så, göra något annat lix hehe. Har ridit nu ikväll, skrittade ut en runda och sen bara lite galopp på gräset vid stallet haha. Han har lösa skor så inget avancerat så. Hovslagarn kommer imon, skönt att han får nya skor.
 
Har precis badat också och ska nu gå och fixa mig för kvällen, puss finaste ❤

Juste, imon ska jag till Linnea och fota hennes valp Svante (hur sött namn?!). Han är en blandning mellan dvärgpudel och papillon, sååå himla söt :') Hoppas jag får massa underbara bilder på honom. Många kattungar och valpar jag fotar nu, men de är helt underbart asså :'D

little kittens

21 Juli, KL. 20:40
Djur 52 kommentarer
Hur sötaaaa?! My heter den heloranga och Simba heter den orangevita. Inte lätt att fota dessa små då de typ aldrig är stilla haha! Har massa bilder sen efter vi hade varit ute, när de sover i våra knän, åh de är så söta, trötta efter gårdagens utflykt haha :'D
 
Idag skulle jag ju, som sagt, redigera massa bilder och sånt. Har bara redigerat dessa ovanför än så länge haha! Förstår inte vart tiden tar vägen ;)
Har ridit och så idag, blev bara ett kort skrittrunda för han var dyngsvettig efter raceningen vid flygfältet igår haha. Sen kom jag hem och hoppade i poolen innan jag han blinka typ, bara sprang ut haha. Satt sen och kollade på Pewds i typ 30 år. Gör det hela tiden haha, han är bara så himla bäst och ajsdnaksjdak love him.
 
Sen satte jag mig här och svarade på lite kommentarer och så, har beställt böcker också. Tänkte göra det från cdon men akjsdnak måste ju vara 18 för att ha konto och beställa där så jag bara "jaha okej roligt :):):):):)" men beställde från Adlibris sen istället. Blev Livet efter dig (som jag har hört så mycket bra om) och Askungar av Kristina Ohlsson (den deckarserien som är så himla bra säger alla). Älskar deckare, för man blir så fast i dem så man inte kan lägga ifrån sig dem hehe ;) Afrodite serien älskar jag, har läst alla och tyvärr verkar det som att de inte kommer mer.. dock ska hon släppa en ny otäck deckare nu i September "Han kallar sig Esmeralda" som verkar var superbra!
Hahah boknörd ↑ Men läsa är bäst asså, om man har bra bok ofc (=inte i skolan när de väljer någon dålig som man ska ha projekt om haha)
 
Nej nu måste jag redigera mer bilder!! xx

hur kan träd med vanliga gröna löv vara så fina

20 Juli, KL. 22:26
Natur 23 kommentarer
Tog dessa bilderna hos Malou idag. Hur fint? Fantastisk ljus och älskar min nya kamera haha.
 
Ja var hos Malou idag och fotade kattungarna. Ida var där med och vi bytte lite presenter för jag och Malou har ju fyllt år. Dock fick vi inte alla för Lisa och Nina kunde inte komma, så de får bli en annan gång hehe ;) Men fotade kattungarna jaa, och allt annat, rosor, fjärilar och sånt hehe. Kattungarna var såååå himla söta! Måste sätta mig och redigera dem!
 
Har ridit Kalle nu ikväll också, stack till flygfältet och han var såå pigg haha! Så himla söt och han raceade överallt och de var så himla roligt och jag bara skrattade hela tiden och började typ gråta lol, för de var så kul då. Han gjorde några såna "tvär-stanna-och-börja-bocka", är så van vid det nu så sitter ju som klister på honom ;) Nej men vi köttade jaooo.
 
Imon ska jag inte göra något, så skönt! Längesen jag inte gjorde något ;) Så tänkte att jag skulle redigera massa bilder och sånt. Hoppas ni har de braaa xx

inköp under östersjöfestivalen

19 Juli, KL. 14:00
It's me 28 kommentarer
Japp det röda linnet behöver strykas lol haha. Skriver här vart allt är köpt någonstans.
Kofta - Only, Karl-Oskar&Kristina // Linne - samma. // Shorts - samma. // Tröja - samma. // Tröja - samma. // Linne - Bikbok // Tröja - H&M (bara för Ashley har sin kollektion där nu, var tvungen att köpa något från den hehe) // Byxor - Bikbok // Klänning - Bikbok.
2 basic linnen från Only köptes oxå, dock inte med på bilderna, bara ett vitt och ett svart. Köpte även massa smycken från Glitter och något från Karl-Oskar&Kristina, även skal och plånbok från Glitter, kommer visa det också.
 
Typ inget från själva festivalen haha, utan bara från affärerna ;) Är iaf supernöjd med mina köp! Och bilderna ovanför är fotade med min nya kamera woopwoop. Använde Wi-fi funktionen, så jag kan använda mobilen som fjärris och kolla på bilderna och ändra inställningarna via mobilen. Jag var ju ute i skogen så hade inget Wi-fi där. Men jag är ju så smart så tog med lillebrors mobil och tog Internetdelning på den så jag anslöt både min mobil och kameran till det nätverket, och då fungerade det ;) Dock så hoppade min mobil ut några ggr för nätet var ju inte så starkt, hade typ 10% oxå på båda mobilerna haha, så kubbade med att byta om där ute i skogen och ja haha.
 
Ska nog in en snabbis idag oxå och kolla lite. Har gjort av med rätt så mycket pengar (dock alla kläder från Karl-Oskar&Kristina köpte pappa hehe, tack dubbi❤) men längesen jag storshoppade :'D Har massa fint nu till hösten (de långarmade tröjorna, byxorna och koftan) oxå, skönt!
Tennisturneringen igår var superfun. Mattias (min fabror) vann mot Mange (min andra fabror haha). Mange vinner typ hela tiden men Mattias tog titeln denna gång ;) Pappa åkte ut i kvartsfinalen tror jag.
 
Ska kolla på min love nuuu, Felix aka Pewdiepie, alla har nog nästan hörts talats om honom? Världens största Youtube-konto med snart 29 miljoner prenumeranter. Iaf alla som är intresserade av spel för det är de han håller på med. Iaf svensk osv och har världens största youtube-konto, amazing. Men han är iaf bäst och finast och sååå snygg och han och Marzia (hans flickvän hihi) är världens finaste hihi. Och ja såklart, VÄRLDENS ROLIGASTE ÄR HAN!!! jajaaa ska fangirla sönder nu, xx
 
och ja glömde skriva, min nya kamera är amaaaaazing punkt slut

fkn nause

18 Juli, KL. 00:17
iPhone 8 kommentarer
F.k.n a.m.a.z.i.g var det asså. Vill bara tbxtbxtbxtbx och mer tbx. Nu för ett dygn sen gick man hem från torget, där seriöst magi hade uppstått haha. Nause var helt amazing och jag och Ida krigade ofc längst fram och de var ett tag när de tryckte som kasjdnaks, så man bara flög in i staketet osv haha (har blåmärken från det lol), men vi sa det, aldrig att vi lämnar platserna, och de var såååå värt det. Nause var så bra så jag vill gråta nu seriöst haha! Alla som har mig på snapchat (kallekalops, ADDAAA!!) har ju sett mitt spam på alla låtar och när vi sjöng, skrek och dansade. SÅÅÅÅÅ BRA!!! Kommer inte tveka en sekund om jag får tillfället att se dem igen!!!
 
Förlåt för bloggningen är lite dålig nu, och har inte svarat på era kommentarer på länge heller. Men det är bara för att det är ju Östersjöfestivalen här nu så är inne där hela dagarna och så. Imon är det vår årliga tennisturnering hos oss, som vi alltid har, kommer massa folk och de är superkul haha ;) På lördag ska jag nog in en snabbis till östersjö igen. På söndag till Malou och så kommer alla tjejerna så ska vi dela ut presenterna och sen ska jag fota hennes kattungar :'DDD Så fullt upp dessa dagar nu, men nästa vecka kommer jag tillbaka som vanligt!! Hoppas ni har det braaaa! xx
Btw har shoppat såååå mycket nu också så måste visa allt det! Och måste knäppa massa mer foton med min nya och lära mig den, har ju inte hunnit typ hahah!

materiell lycka äntligen

16 Juli, KL. 14:05
fototips 16 kommentarer
Nuuuuuuuu! Det är denna lilla sak som jag har väntat på! Idag på morgonen kom DHL äntligen och lämnade den. Fick den i födelsedagspresent av pappa och mamma. Kan ju skriva vad jag fick mer, har dock inte fått av mina fina kompisar än, får berätta vad jag fick från dem också sen.
Iaf fick jag Canon EOS 70D (ovanför då haha), bankkort så jag kan handla på nätet (omg så skönt!!), resan till Aruba i Karibien (får räkna in det här hehe), cross-under till Kalle ("riktigt" sidepull), Proactive Deluxe set (det är sååå bra, har bara använt det i 3 dagar, men jag älskar det hittills! Kommer skriva om de sen), presentkort, choklad och massa pengar. Är supernöjd och ska få av mina kompisar som sagt.
 
Han heter då Åke II (alltså Åke den andre, kallas fortfarande Åke, om ni har läst berättelsen om namnet så vet ni varför, iaf döpt efter min farfar som gick bort 2009). Beräknades föddas 13 juli men föddes idag 16 juli, försenad som sagt.. ;) Kommer uppdatera min kamerainformation så snabbt jag kan.
Han har precis laddats klart och ska ut och knäppa några foton nu, ska bli väldigt spännande med Wi-fi funktionen, den snabba bildtagningen och ja alla andra nya avancerade funktioner! xx

makro på pioneer

15 Juli, KL. 00:34
Blommor 18 kommentarer
 
Har inte gjort något idag, väntat på min present, men nej, den kom inte idag heller. Får typ damp nu och ja :):):):):) Ska mejla dem, där den är beställd, kommer inte beställa mer från dem lol haha.
 
Imon ska jag in till stan, ska bl.a fixa klipptid och på synundersökning (för körkortet ;)))))) kommer glida runt på gatorna i pappas mclaren ofc).
 
Hade det jättebra igår iaf. Supernöjd över presenterna, som jag kommer visa som sagt hehe. Hade ju personlig kock och allt, är man king så är mannnnnnnnnnnn. Nej men vi känner honom och sååå, supergod mat blev det. Han lagade i vårt utekök som nu är helt klart, ni kommer nog får se det i framtiden då jag, kingen, kommer laga mat där ute sen hahahahah.
Jaja, ska kolla på Transcendence nu med Johnny Depp, världens bästa <3 Har hört både gott och ont om den, verkar som om man älskar eller hatar den. Men de säger att den är väldigt intelligent och smart (tänkar då direkt på Taken, för Bryan(Liam) är ju såååå himla smart så man döööör), så kommer dö då, älskar såna när de är så himla smarta haha ;) Och såklart för finaste Johnny, aka kingen, är med!!
Godnatt finisar xx

16 bast

13 Juli, KL. 14:22
It's me 40 kommentarer
Idag är det ingen vanlig dag.. för de är min födelsedaaag!! Så skönt att äntligen bli SEXTON.
Hoppas ni har en toppenbra dag för det ska jag ha. Har fått superfina presenter, dock en som inte har kommit än men förhoppningsvis kommer den imon, annars får jag damp :):):)
 
Och btw, skulle egentligen ta nya bilder på mig med lite ballonger och så men har haft fullt upp de dagarna innan här, så har inte hunnit, mååååste ta för nästa år! xx

some roses

12 Juli, KL. 15:08
Blommor 13 kommentarer
En av världens finaste blommor.
 
Dan innan födelsedan woopwoop. Har redan fått några födelsedagspresenter dock :')) Men ni kommer få se dem sen! Eller ja, kommer berätta om dem iaf hehe.
 
Ska snart upp till Kalle för att hoppa lite. Dåligt väder idag ju, ska regna sen, skönt ändå för då kan Kalle och jag kötta lite och hoppa lite riktigt, längesen vi gjorde det. Bara hoppar i skogen hela tiden haha.
Har städat uterummet hela förmiddagen och fixat till imon. Mormor och morfar kommer sen så ska vi grilla och mormor och jag ska göra efterrätten till imon, världens goaste efterrätt som ni kommer få se imon hehe.
xx

Mitt namn är Ida och jag brinner för foto och hästar. Jag verkligen älskar frukostar, Apple, tv-serier, nutella och att vara kreativ. Sist men inte minst, så älskar jag mest av allt, min ponny Kalle.
Läs mer om mig här!

Kontakt: [email protected]

KALLE
Min ögonsten, han jag älskar mest på denna jord och aldrig kommer lämna. Vi har slängt bettet, tränset och sadeln åt sidan för längesen. I vårt förhållande finns ingen ledare, vi står på samma plats jämte varandra och tar våra beslut tillsammans. Han är inte bara min häst, utan min allra bästa vän.
Läs mer om Kalle här!