Mitt 2018 och mål inför 2019

08 Januari, KL. 17:09
It's me 23 kommentarer
 
Hej igen finisar! Blev ingen bra start på bloggåret då min domän la av i helgen så därför kunde ingen komma in på min blogg och eftersom det var helg så fixades det inte förrens igår. Så typiskt när man fixat ny design och allt o sen bara lägger allt av haha. Men nu funkar allt igen så nu drar vi igång riktigt! Tusen tack för alla fina kommentarer om designen, blir så glad xx Nu tänkte jag skriva ett litet inlägg om mitt 2018 och även mina mål inför 2019.
 
Mitt 2018
2018 har minst sagt varit ett händelserikt år, och verkligen ett känsloladdat år. Har rest väldigt mycket, fått nytt jobb och även tagit bort den f*rbannade p-staven (som orsakade PMS exakt hela tiden<3). Gällande resorna så har jag varit på andra siden jorden Mexico wiho, som verkligen var heeelt fantastiskt! Sån miljö och allt man fick uppleva där, underbart! Varit i Österrike, såklart, snart dags igen ju!! Vi är ju där med släkten varje år, ett av mina andra hem helt klart<3 Var en weekend i Alicante i Spanien och sen var det ju Summerburst i Göteborg och sen även en till weekend i Göteborg under Halloween. Också varit på en weekend i Stockholm när vi såg Eminem, vilket var HELT sick. Sist men inte minst så blev det Berlin nu under nyår.
 
Så har hunnit men en del ändå, resten av året har jag, ja jobbat haha! Bytte jobb vilket har varit såååå skönt då jag alltid nästan jobbade 10-19 pass innan och då hann jag inte med någonting, inte ens min häst. Nu jobbar jag dagtid och hinner med både Kalle och annat!
Och på tal om Kalle så har året med honom varit jättebra. Jättenöjd över hur han har utvecklats med att rida/gå ut själva nu (19 år och äntligen förstår han att han kommer överleva när vi är utan kompisar<3). Har också hunnit med honom mycket mer när jag bytte jobb då, så det känns jättebra.
När jag bytte jobb så kom jag också äntligen in i lite rutiner igen. Hade jag inte innan (ni som har jobbat handels vet) för fem öre och jag var sååå trött på det. Tror alla människor mår bäst av rutiner.
 
Ja bloggåret är jag ju inte alls stolt över haha. Tror jag ändå höll igång det rättså bra under sommaren? Då hade jag ju schema på mitt fd jobb så kunde planera lite, men sen när det tog slut så hann jag inte och ja, letade nytt jobb o hade inte alls motivation till mycket.
Känslomässigt så har det varit rättså mycket också, mycket pga p-staven som jag äntligen tog ut i slutet av september. Mådde helt knäppt av den och usch, glad att den är borta!
 
Jag är glad att 2018 är över. Varit så himla mycket det året och vill börja om nu och ha ett mycket bättre och lugnare 2019!
 
 
 Mina mål inför 2019
 
- Blogga mer eller mindre hela året. Detta året vill jag verkligen försöka hålla detta! Ny dator, ny design, nytt jobb, nytt år och massa inspiration! Nu kan jag ju faktiskt planera och hinna med så ska försöka, förutom om man är på semester då och om man vill ta någon bloggfri vecka så är det ju självklart okej.
 
- Fota mer. Ja det kommer ju tillsammans med blogga mer, då fotas det också mer. Saknar verkligen det så mycket, t.ex när jag tog dessa bilderna ovanför haha. Älskar att fota "inspo" bilder, verkligen saknat det.
 
- Äta nyttigt på veckodagarna. Det har jag redan gjort i slutet på 2018 och tänker fortsätta med det under 2019. Inte alls varit jobbigt och man mår mycket bättre om man inte äter massa onyttigheter hela tiden.
 
- Skriva i min listbok varje vecka. Ja det är ju då boken som är på bilderna. Haft denna jättelänge och det är en bok man ska skriva i varje vecka under ett år, men alltid glömt bort den i början på varje år men nu äntligen kom jag ihåg den så det är olika listor jag kommer fylla i.
 
- Göra något för mig själv minst 2ggr i månaden. Kan vara ansiktsmask, spa, fixa naglarna, läsa osvosv. Egentid är viktigt.
 
- Fortsätta med mina att-göra listor. Detta gör jag också redan men ska absolut fortsätta med. Älskar alla typer av listor och att ha en att-göra lista varje dag gör livet sååå mycket enklare. Dessutom känner man sig så otroligt duktig om man prickat av en lång lista haha :')
 
- Sälja och skänka mina kläder. Har rensat ut dem och lagt dem i olika kassar för det som ska skänkas och det som ska säljas så måste bara ta tag i att göra det också, vilket jag ska göra detta året.
 
- Ut och gå flera ggr i veckan. Ut och gå är så bra och skönt så ska göra det flera gånger i veckan. Gör redan det väldigt mycket då jag alltid går ut med Kalle sen på hemvägen hoppar jag upp på honom (för han ej tycker om att bli riden ensam som sagt hehe). Men ska göra det själv också, jag och O brukar ut och gå också.
 
- Flera roadtrips/upptäcka ställen. Älskar nya ställen och att upptäcka är ju bland det bästa som finns! Här i Blekinge tycker jag dock det inte finns något :-) Men i Skåne där O bor finns det mycket mer så vill upptäcka mer där och i hela Sverige såklart!
 
- Åka iväg med Kalle. Vilket redan är bestämt hehe. Vill iväg med Kalle mer för jag tror han blir tryggare i sig själv då, han har knappt åkt transport, men han vill gärna gå in i den varje gång någon står på stallplatsen haha. Vi ska ju iväg till Ängelholm i april på en kurs med Alexandra Furman vilket jag är sååå taggad på!! Jag och Kalle är ju självlärda med allt så ska bli så roligt att äntligen gå på någonting som vi kan lära oss av!
 
- Resa någonstans. Ja det är ju rättså självklart faktiskt, för jag älskar att resa haha. Snart bär det ju av till Österrike men vill såklart någon annanstans också, först måste det dock sparas pengar.
 
- Bli klar med mitt rum. Är ju nästan klar med mitt rum som jag hållit på med i 100 år nu känns det som. Det ska spraymålas några grejer och sen upp tavlor sen ska ni få se det!
 
- Slappna av känslomässigt. Eftersom det har varit så mycket förra året, mycket upp och ner, så måste jag försöka slappna av och sluta tänka så mycket ibland. Fokusera mer på mig och ta hand om mig själv, det har börjat bra änsålänge iallafall då jag är glad nu hehe.
 
 
Så det är mina mål inför 2019. Några lite större men också några mindre för det behövs för man ska hålla uppe det hela. Hoppas ni har haft en bra tisdag så hörs vi snart igen xx Och på bilderna ser ni lite av min nya roseguld inredning hihi



♡ ISA

Men uuunderbara mål!! Kan skriva under på fler av dem, keep it up! Kul att inspirationen är tillbaka också :)

Svar: Tack så mycket!! Ja verkligen jätteskönt :D
Ida - foto & häst

2019-01-08 | 18:16:53 | Blog/URL: http://isabyl.se
♡ Alice

Vilka bra mål och LÖÖÖÖÖÖV din nya design!!!

Svar: Åh tusen tack fina du!!
Ida - foto & häst

2019-01-08 | 18:33:38 | Blog/URL: http://alicelindstrom.se
♡ Netti Starby

Du har verkligen haft ett händelserikt år och lycka till med dina mål! :-D Kramis

Svar: Ja när man sammanfattade det så blev det en del haha, tusen tack! :D kram
Ida - foto & häst

2019-01-08 | 20:51:46 | Blog/URL: http://starbys.se
♡ Ellen Gräntz

Vad roligt att få ta del av dina mål! :)

2019-01-08 | 21:00:28 | Blog/URL: http://ellengrantz.blogg.se/
♡ cecilia

Såå bra mål ju!! :)

2019-01-08 | 21:46:58 | Blog/URL: http://nouw.com/ceciliasalomonsson
♡ Chanelle

Åh vad kul att läsa! Älskar att läsa andras mål/bucketlist :D Jag har också den där boken fast på svenska!! Jag har fastnat på lista nummer 2 redan... Vet inte om vi har samma men för mig står det att jag ska skriva in mina rutiner i vardagen och i yrkeslivet och så ska man kryssa de man inte gillar och ringa in de man gillar.

Men den kändes svår, svårt att kryssa rutiner för även om man ej gillar dem så kanske man behöver göra dem? 🤔

2019-01-08 | 22:00:24 | Blog/URL: http://nouw.com/semikolon
♡ Denise

Vilka bra mål, speciellt det att göra något för dig själv varje månad. Så viktigt! Lätt att glömma bort att ta hand om sig själv ☺️❤️

2019-01-08 | 22:18:57 | Blog/URL: http://nouw.com/deniseeelarsson
♡ Henriette

Det ser ut som noen veldig fine og fornuftige mål! Masse lykke til med å nå dem :)

2019-01-08 | 22:51:58 | Blog/URL: http://https://nouw.com/coconuttie
♡ MALIN

Vad fint du har det! Och såååå bra mål! Kram

2019-01-08 | 23:28:40 | Blog/URL: http://malinkirstine.se
♡ Blondina

Vilka härliga bilder :)

2019-01-09 | 00:44:55 | Blog/URL: http://blondinas.se
♡ Elin

Åh men guuud vilket härligt inlägg - mer sånt här till världen!! Kram på dig finis <3

2019-01-09 | 07:59:09 | Blog/URL: http://nouw.com/elinelmersson
♡ Matilda Berlin

Men guuu vilka bra mål!! HEJA DIG vännen <33

2019-01-09 | 08:17:49 | Blog/URL: http://matildaberlin.se
♡ Celine

Så himla bra och kloka mål! Håller tummarna för att du hinner med alla nu <3

2019-01-09 | 08:22:37 | Blog/URL: http://nouw.com/celinelundqvists
♡ Sara Ekman

Låter som jättebra mål <3

2019-01-09 | 09:10:55 | Blog/URL: http://aamaziing.blogg.se/
♡ Carolina

Alltid besvärligt då domänen lägger av, skönt att det gick att ordna relativt snabbt! Härliga mål även för 2019 och väldigt realistiska, vilket är hur bra som helst! Även jätte bra att du har haft ett fint år 2018 och skönt att bli av med p-staven. Ser fram emot den dagen då jag slipper gå på p-piller, då jag känner inte jämt att jag kan styra mitt humör haha ^^,

Svar: Ja jag vet så drygt men skönt att det fixade sig :) Tack så mycket! Ja det var verkligen jätteskönt, den gjorde så mycket besvär haha :D
Ida - foto & häst

2019-01-09 | 10:28:26 | Blog/URL: http://knaset.com
♡ elin

Låter som super bra mål!<3

2019-01-09 | 12:19:34 | Blog/URL: http://nouw.com/johnssons
♡ Angelica Wåhlin

Dom första punkterna vill jag också bli bättre på! Min uppdatering har varit helt kass det här året, hehehe ..

2019-01-09 | 12:56:25 | Blog/URL: http://angelicawahlin.se/
♡ Jeanette

Så bra mål du har för det nya året, hoppas du lyckas med alla mål :)

2019-01-09 | 12:59:20 | Blog/URL: http://nouw.com/jeanettek
♡ Lillan Kind

Vilket händelserikt år du har haft!😊 Så kul att resa så mycket! Jag förstår att det var skönt att byta jobb och få mera tid med Kalle! Kul att läsa att vi båda har häst som bästa vän!
Målen för det här året låter toppenbra!

Svar: Ja det var det faktiskt när man sammanfattar det! :) Ja verkligen jätteskönt att hinna med honom och hästar är ens bästa vän helt klart haha :D
Ida - foto & häst

2019-01-09 | 13:49:32 | Blog/URL: http://https://varapavag.se
♡ Yasmine

Såå bra mål! :D Ska bli kul att följa dig detta år! :D Kram

2019-01-09 | 14:40:05 | Blog/URL: http://www.yasmissy.blogg.se
♡ Hilma Eklund

Men åh vilka bra och härliga mål. Och bilderna är sååå mysiga! <3

2019-01-09 | 15:51:43 | Blog/URL: http://www.nouw.com/hilma
♡ Dixi Wonderland

ÄLSKAR din nya design :D Känns som att vi har väldigt många liknande mål. Håller tummarna för dig att du lyckas klara dom :D

2019-01-09 | 18:03:27 | Blog/URL: http://dixiwonderland.com/
♡ Denise Taylor

Vilka bra mål! Btw underbar design! :D
Ditt 2018 verkar jag vara ett helt okej år :D

2019-01-10 | 17:01:58 | Blog/URL: http://taylorsroom.blo.gg



« name

« email {bara jag som ser}

« blog


         Follow on Bloglovin
                                              





Mitt namn är Ida och jag brinner för foto och hästar. Jag verkligen älskar frukostar, Apple, tv-serier, nutella och att vara kreativ. Sist men inte minst, så älskar jag mest av allt, min ponny Kalle.
Läs mer om mig här!

Kontakt: [email protected]

KALLE
Min ögonsten, han jag älskar mest på denna jord och aldrig kommer lämna. Vi har slängt bettet, tränset och sadeln åt sidan för längesen. I vårt förhållande finns ingen ledare, vi står på samma plats jämte varandra och tar våra beslut tillsammans. Han är inte bara min häst, utan min allra bästa vän.
Läs mer om Kalle här!